Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMare chef mare (3) (fara diacritice)
Autor : acelashi - 2009-01-29
Citita de 6076 ori - Nota 7.89 (9 voturi)
Inarmat cu camera de filmat, m-am intors la chef. Oaspetii erau asezati in cerc in mijlocul camerei, jucand carti. Perfect, mi-am spus... s-a transformat intr-un chef de clasa a 8-a! Doar barmanul parea sa se distreze, gol de la brau in jos in spatele barului si miscand rapid din fund in gura unei fete mignone asezate in genunchi, cu ceafa lipita de bar si care primea docila in gat aproape 30 de cm de tratament. 'Ce-i cu asta mica?' l-am intrebat din priviri in timp ce incercam sa filmez cateva cadre cu ei. 'A comandat de baut pentru toti' imi raspunse el 'si acum plateste consumatia'. Note to self: daca nu imi va mai merge slujba actuala, barman ma fac. M-am strecurat pe dupa bar sa imi iau o bere fara a deranja oamenii din treaba lor, dupa care m-am indreptat spre marea de jucatori de carti, neoprindu-ma din filmat.
Asezandu-ma, am facut recensamantul: 9 fete si 4 baieti, cu tot cu mine. In continuare goi pusca. Pentru a se cunoaste mai bine, fiecare avea trecut numele cu o carioca pe penis sau pe sanul drept, dupa caz. Cand m-am asezat, o fata, ioana conform sanului drept, m-a intrebat cum ma cheama, iar cand am raspuns alex toti au inceput sa rada in hohote. Putin jenat, am intrebat ce e de ras. 'Vezi', imi raspunse ea, 'carioca e destul de groasa. Speram sa ai numele mai lung, sa trebuiasca sa ti-l scol pe ala micu pentru a putea scrie tot numele'. Intr-adevar, pe cei de langa mine ii chema Alin, Ionut si Adi, pe cand fetele aveau loc suficient pentru nume ca Adriana, Florentina, Mihaela... De fapt, i-am spus, pe mine ma cheama alexandru... asa ca treci la treaba si fa-l mare! Afirmatia mea a fost primita cu un licar in ochi de aceasta, dand prilej celorlalti sa rada din nou.
S-a pus pe treaba, in timp ce toata lumea numara. Unu! Doi! Trei! la treizeci, aceasta s-a oprit, notandu-mi intregul nume pe penis, apoi reluandu-si locul.
'Adevar sau provocare?' Adevar, alese Ioana. 'Povesteste-ne cea mai erotica intamplare pe care ai trait-o, dar fa-ne sa o simtim'
'Era chiar iarna trecuta' incepu Ioana. Nu ma mai saturam sa stau cu iubitul meu de atunci, imbratisati in fata semineului. Stateam goi, eu inconjurandu-i mijlocul cu picioarele-mi lungi. Imi placea la nebunie sa privesc cum se reflecta focul in ochii lui. Pentru prima data in viata, simteam ca iubesc cu adevarat. Ma trezeam zilnic cu cate jumatate de ora inaintea lui, doar ca sa il privesc dormind. Imi placea sa ma cert cu el, ca facea tot ce ii statea in putinta sa ma impace. Imi placea cand se imbata si devenea autoritar, obligandu-ma sa ii indeplinesc toate dorintele. Intr-o noapte (incepu sa rada), venit din oras dupa o seara cu baietii, mi-a pus o lesa si m-a pus sa il urmez goala pana la nonstopul din colt pentru a isi cumpara bautura si tigari (incepem sa radem toti). Dar sa revenim...
Stateam in fata focului cand a sunat telefonul. Nu a vrut sa raspunda, dar i l-am adus si l-am fortat sa raspunda. Stiind ca astfel nu se poate concentra, am inceput sa il mangai, apoi sa il sug in timp ce ma masturbam. "Nu, azi nu vin la poker, stau cu Ioana acasa. Ca tot nu am avut timp de ea in ultimul timp". I-am bagat degetul in fund in timp ce continuam sa il sug. Efectul? Un icnet si o ejaculare de zile mari. "Doar daca..." zise el tragandu-mi cu ochiul "Eventual haideti sa dam un poker la mine. O rog pe Ioana sa faca ceva de mancare, si voi aduceti bautura. Ce ziceti, suna bine? Ok, ne vedem intr-o ora atunci. Luati si o sticla de angelli pentru asta mica". Stiam ca o sa ma imbete cu bautura aia. Mai stiam si ca a doua zi voi merge cracanata la facultate. Dar ce conta, doar ne iubeam...
"Am un cadou pentru tine" mai imi zise. "Stiu ca inca nu e Craciunul, dar anul acesta mosul vine mai repede". Si imi aduse un telefon mic, legat cu o fundita rosie. De unde stia ca am salivat dupa acel model de cand l-am vazut la prietena mea? Si aceeasi culoare ca al ei... Daca stau bine sa ma uit, are si o zgarietura exact unde o are si al ei... Ciudat! "Dar cu o conditie! Nu vorbesti la el decat de maine! Azi am alte planuri cu el!" Se duse, lua un prezervativ in care baga telefonul, iar apoi a legat prezervativul de chilotii mei introducandu-mi telefonul in vagin. Cum o fi intrat asa usor... a, statusem la el in poala mai bine de jumatate de ora... mai mult decat destul pentru a ma uda in ultimul hal.
M-am dus sa pregatesc niste saratele (adica le-am scos din punga si le-am pus pe platou, sa stiti si voi ce gospodina buna sunt hihi), mi-am luat rochita si un top galben, si deja sunau la usa. Inainte de a deschide, a mai verificat o data ca telefonul e la locul lui si mi-a dat un sarut care mi-a facut pielea de gaina si mi-a intarit sfarcurile instantaneu. Am fugit repede pentru a nu ma vedea prietenii sai in starea asta.
Intoarsa in sufragerie, am vazut ca la masa se pusesera Radu (prietenul meu, dar parca v-am zis deja ca asa il chema... sau nu v-am zis?), Claudiu- un blond bine facut, de 1m90, prietena lui, Lili (o mignona de 1m50siceva, tot timpul ma distra disportionalitatea acestui cuplu), Florin (un tip de 2 pe 2, bodyguard la discoteca aia din centru) si Tudor, un tocilar inalt si slab de pe care copiase Radu tot liceul. Baietii au inceput sa joace poker, iar eu si Lili am inceput sa bem din angelli, in timp ce ea a inceput sa imi povesteasca despre relatia ei cu Claudiu.
Am inceput sa imi strang pulpele, imaginandu-mi cum Claudiu o fute... Imi imaginam un Claudiu cu pula mare, invartind-o in toate pozitiile...
Pierduta in gandurile mele, am inceput sa ling marginea paharului de alcool, cand am inceput sa simt vibratia telefonului in mine. M-am terminat instantaneu. Cand mi-am ridicat privirea, i-am vazut pe Radu si prietenii sai privindu-ma amuzati, cu o sclipire ciudata in ochi.
Mi-am tras scaunul langa el, si am inceput sa il sarut. A venit si Lili la prietenul ei care statea langa radu, si a inceput sa il sarute pasional. Cand am vazut ca Radu se uita la ei, m-a cuprins gelozia. I-am luat mana si i-am pus-o pe unul din sanii mei, continuand sa ii caut privirea. Nimic! Claudiu se uita la noi, cum ma frec de prietenul meu, cum acesta ma strangea de san in timp ce eu ii lingeam gatul... si al meu se uita la ei.
Nu stiu ce m-a apucat. Am inceput sa imi mangai singura un san, iar cu cealalta mana sa ii frec pula lui Radu prin chiloti. Acesta si-o scoase afara, uitandu-se in continuare la ei. In cateva momente, eram amandoua sub masa sugand pulile prietenilor nostri. In continuare, Claudiu privea cum sug eu pula, iar Radu al meu privea fascinat cum o suge Lili.
Cand am simtit ca Radu e pe punctul de a se termina, am luat-o pe Lili de mana si am iesit de sub masa. Am inceput sa ne sarutam si sa ne dezbracam una pe alta, in timp ce ei se uitau ca prostii, cu pulile sculate si cu pantalonii pe vine. Claudiu, pe care mi-l imaginam cu ditamai animalul in pantaloni, nu se ridica nici pe departe la nivelul asteptarilor in privinta dotarii. Ceilalti doi au venit in spatele nostru si au inceput sa ne mangaie.
Am ajuns pe masa, printre chipurile de poker, intr-un 69 cu lili, goale. Nu ne mai pasa de prietenii nostri. Au inceput si baietii sa se dezbrace, privindu-ne pe noi doua cum ne iubim. Da! In acel moment chiar simteam ca o iubesc pe Lili. Niciodata mangaierile si sexul oral oferite de o alta femeie nu pot fi egalate de un barbat. Tudor mi-a luat mana si mi-a pus-o pe organul lui, in timp ce Florin ii lua mana lui Lili.
Ce pula aveam in mana! Era la fel de mare ca a lui Radu, dar groasa... fetelor, nu cred ca ati vazut asa ceva. Groasa cat un pahar de whisky. Cat o doza de bere. Cat...
Merg sa imi iau un pahar!
Plecarea ei a nascut un sir de soapte, si mi-a dat ocazia sa privesc imprejur. Fetele se mangaiau, iar noi baietii eram toti erecti.
Revenind cu paharul, ne-a dat la toti patru cate o palma peste pula zicand: Imi pare bine ca traiti patania mea! Sa continuam... Am coborat de pe masa, incercand cu greu sa il iau pe Tudor in gura. Lili continua sa ma linga pe la spate, din cand in cand intrand cu nasul in fundul meu, probabil fututa pe la spate de Florin. O auzeam cum gafaie. Tudor ma intoarse, intrand cu greu in mine, cu toate ca eram foarte uda. Cu fiecare impingere ma ducea mai in fata, pana am ajuns cu gura langa radu. Era mai excitat decat il vazusem vreodata. Se ridica, si il trase pe Tudor pe scaun. Vroia sa ma impinga cu spatele la Tudor, dar m-am intors si am inceput sa il calaresc pe Tudor pe scaunul pe care, pana acum 30 de secunde, statuse iubi meu. Cand l-am auzit pe Radu scuipand in palma, mi-am impins bazinul cat mai aproape de Tudor si am asteptat... Una d...



    Login