Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mare chef mare (3)
Autor : acelashi - 2009-01-29
Citita de 3282 ori - Nota 7.50 (2 voturi)
Înarmat cu camera de filmat, m-am întors la chef. Oaspeții erau așezați în cerc în mijlocul camerei, jucând cărți. Perfect, mi-am spus... s-a transformat într-un chef de clasa a 8-a! Doar barmanul părea să se distreze, gol de la brâu în jos în spatele barului și mișcând rapid din fund în gura unei fete mignone așezate în genunchi, cu ceafa lipită de bar și care primea docilă în gât aproape 30 de cm de tratament. 'Ce-i cu asta mică?' l-am întrebat din priviri în timp ce încercam să filmez câteva cadre cu ei. 'A comandat de băut pentru toți' îmi răspunse el 'și acum plătește consumația'. Note to self: dacă nu îmi va mai merge slujba actuală, barman mă fac. M-am strecurat pe după bar să îmi iau o bere fără a deranja oamenii din treaba lor, după care m-am îndreptat spre marea de jucători de cărți, neoprindu-mă din filmat.
Așezându-mă, am făcut recensământul: 9 fete și 4 băieți, cu tot cu mine. În continuare goi pușcă. Pentru a se cunoaște mai bine, fiecare avea trecut numele cu o cariocă pe penis sau pe sânul drept, după caz. Când m-am așezat, o fată, ioana conform sânului drept, m-a întrebat cum mă cheamă, iar când am răspuns alex toți au început să râdă în hohote. Puțin jenat, am întrebat ce e de râs. 'Vezi', îmi răspunse ea, 'carioca e destul de groasă. Speram să ai numele mai lung, să trebuiască să ți-l scol pe ăla micu pentru a putea scrie tot numele'. Într-adevăr, pe cei de lângă mine îi chema Alin, Ionuț și Adi, pe când fetele aveau loc suficient pentru nume ca Adriana, Florentina, Mihaela... De fapt, i-am spus, pe mine mă cheamă alexandru... așa că treci la treabă și fă-l mare! Afirmația mea a fost primită cu un licăr în ochi de aceasta, dând prilej celorlalți să râdă din nou.
S-a pus pe treabă, în timp ce toată lumea număra. Unu! Doi! Trei! la treizeci, aceasta s-a oprit, notându-mi întregul nume pe penis, apoi reluându-și locul.
'Adevăr sau provocare?' Adevăr, alese Ioana. 'Povestește-ne cea mai erotică întâmplare pe care ai trăit-o, dar fă-ne să o simțim'
'Era chiar iarna trecută' începu Ioana. Nu mă mai săturam să stau cu iubitul meu de atunci, îmbrățișați în fața șemineului. Stăteam goi, eu înconjurându-i mijlocul cu picioarele-mi lungi. Îmi plăcea la nebunie să privesc cum se reflectă focul în ochii lui. Pentru prima dată în viață, simțeam că iubesc cu adevărat. Mă trezeam zilnic cu câte jumătate de oră înaintea lui, doar ca să îl privesc dormind. Îmi plăcea să mă cert cu el, că făcea tot ce îi stătea în putință să mă împace. Îmi plăcea când se îmbăta și devenea autoritar, obligându-mă să îi îndeplinesc toate dorințele. Într-o noapte (începu să râdă), venit din oraș după o seară cu băieții, mi-a pus o lesă și m-a pus să îl urmez goală până la nonstopul din colț pentru a își cumpăra băutură și țigări (începem să râdem toți). Dar să revenim...
Stăteam în fața focului când a sunat telefonul. Nu a vrut să răspundă, dar i l-am adus și l-am forțat să răspundă. Știind că astfel nu se poate concentra, am început să îl mângâi, apoi să îl sug în timp ce mă masturbam. "Nu, azi nu vin la poker, stau cu Ioana acasă. Că tot nu am avut timp de ea în ultimul timp". I-am băgat degetul în fund în timp ce continuam să îl sug. Efectul? Un icnet și o ejaculare de zile mari. "Doar dacă..." zise el trăgându-mi cu ochiul "Eventual haideți să dăm un poker la mine. O rog pe Ioana să facă ceva de mâncare, și voi aduceți băutura. Ce ziceți, sună bine? Ok, ne vedem într-o oră atunci. Luați și o sticlă de angelli pentru asta mică". Știam că o să mă îmbete cu băutura aia. Mai știam și că a doua zi voi merge crăcănată la facultate. Dar ce conta, doar ne iubeam...
"Am un cadou pentru tine" mai îmi zise. "Știu că încă nu e Crăciunul, dar anul acesta moșul vine mai repede". Și îmi aduse un telefon mic, legat cu o fundiță roșie. De unde știa că am salivat după acel model de când l-am văzut la prietena mea? Și aceeași culoare ca al ei... Dacă stau bine să mă uit, are și o zgârietura exact unde o are și al ei... Ciudat! "Dar cu o condiție! Nu vorbești la el decât de mâine! Azi am alte planuri cu el!" Se duse, luă un prezervativ în care băgă telefonul, iar apoi a legat prezervativul de chiloții mei introducându-mi telefonul în vagin. Cum o fi intrat asa usor... a, stătusem la el în poală mai bine de jumătate de oră... mai mult decât destul pentru a mă uda în ultimul hal.
M-am dus să pregătesc niște sărățele (adică le-am scos din pungă și le-am pus pe platou, să știți și voi ce gospodină bună sunt hihi), mi-am luat rochița și un top galben, și deja sunau la ușă. Înainte de a deschide, a mai verificat o dată că telefonul e la locul lui și mi-a dat un sărut care mi-a făcut pielea de găină și mi-a întărit sfârcurile instantaneu. Am fugit repede pentru a nu mă vedea prietenii săi în starea asta.
Întoarsă în sufragerie, am văzut că la masă se puseseră Radu (prietenul meu, dar parcă v-am zis deja că așa îl chema... sau nu v-am zis?), Claudiu- un blond bine făcut, de 1m90, prietena lui, Lili (o mignona de 1m50siceva, tot timpul ma distra disportionalitatea acestui cuplu), Florin (un tip de 2 pe 2, bodyguard la discoteca aia din centru) și Tudor, un tocilar înalt și slab de pe care copiase Radu tot liceul. Băieții au început să joace poker, iar eu și Lili am început să bem din angelli, în timp ce ea a început să îmi povestească despre relația ei cu Claudiu.
Am început să îmi strâng pulpele, imaginându-mi cum Claudiu o fute... Îmi imaginam un Claudiu cu pula mare, învârtind-o în toate pozițiile...
Pierdută în gândurile mele, am început să ling marginea paharului de alcool, când am început să simt vibrația telefonului în mine. M-am terminat instantaneu. Când mi-am ridicat privirea, i-am văzut pe Radu și prietenii săi privindu-mă amuzați, cu o sclipire ciudată în ochi.
Mi-am tras scaunul lângă el, și am început să îl sărut. A venit și Lili la prietenul ei care stătea lângă radu, și a început să îl sărute pasional. Când am văzut că Radu se uită la ei, m-a cuprins gelozia. I-am luat mâna și i-am pus-o pe unul din sânii mei, continuând să îi caut privirea. Nimic! Claudiu se uita la noi, cum mă frec de prietenul meu, cum acesta mă strângea de sân în timp ce eu îi lingeam gâtul... și al meu se uita la ei.
Nu știu ce m-a apucat. Am început să îmi mângâi singură un sân, iar cu cealaltă mână să îi frec pula lui Radu prin chiloți. Acesta și-o scoase afară, uitându-se în continuare la ei. În câteva momente, eram amândouă sub masă sugând pulile prietenilor noștri. În continuare, Claudiu privea cum sug eu pula, iar Radu al meu privea fascinat cum o suge Lili.
Când am simțit că Radu e pe punctul de a se termina, am luat-o pe Lili de mână și am ieșit de sub masă. Am început să ne sărutăm și să ne dezbrăcăm una pe alta, în timp ce ei se uitau ca proștii, cu pulile sculate și cu pantalonii pe vine. Claudiu, pe care mi-l imaginam cu ditamai animalul în pantaloni, nu se ridica nici pe departe la nivelul așteptărilor în privința dotării. Ceilalți doi au venit în spatele nostru și au început să ne mângâie.
Am ajuns pe masă, printre chipurile de poker, într-un 69 cu lili, goale. Nu ne mai păsa de prietenii noștri. Au început și băieții să se dezbrace, privindu-ne pe noi două cum ne iubim. Da! În acel moment chiar simțeam că o iubesc pe Lili. Niciodată mângâierile și sexul oral oferite de o altă femeie nu pot fi egalate de un bărbat. Tudor mi-a luat mâna și mi-a pus-o pe organul lui, în timp ce Florin îi lua mâna lui Lili.
Ce pulă aveam în mână! Era la fel de mare ca a lui Radu, dar groasă... fetelor, nu cred că ați văzut așa ceva. Groasă cât un pahar de whisky. Cât o doză de bere. Cât...
Merg să îmi iau un pahar!
Plecarea ei a născut un șir de șoapte, și mi-a dat ocazia să privesc împrejur. Fetele se mângâiau, iar noi băieții eram toți erecți.
Revenind cu paharul, ne-a dat la toti patru câte o palmă peste pulă zicând: Îmi pare bine că trăiți pățania mea! Să continuăm... Am coborât de pe masă, încercând cu greu să îl iau pe Tudor în gură. Lili continua să mă lingă pe la spate, din când în când intrând cu nasul în fundul meu, probabil futută pe la spate de Florin. O auzeam cum gâfâie. Tudor mă întoarse, intrând cu greu în mine, cu toate că eram foarte udă. Cu fiecare împingere mă ducea mai în față, până am ajuns cu gura lângă radu. Era mai excitat decât îl văzusem vreodată. Se ridică, și îl trase pe Tudor pe scaun. Vroia să mă împingă cu spatele la Tudor, dar m-am întors și am început să îl călăresc pe Tudor pe scaunul pe care, până acum 30 de secunde, stătuse iubi meu. Când l-am auzit pe Radu scuipând în palmă, mi-am împins bazinul cât mai aproape de Tudor și am așteptat... Una dintre fanteziile mele urma să se îndeplineas...



    Login