Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mare chef mare!
Autor : acelashi - 2009-01-25
Citita de 6454 ori - Nota 6.54 (13 voturi)
Pregatirile au durat mai bine de o ora... Dar, la finele lor, eram un barbat 'bine'. Dusulit, proaspat barbierit si ras in locurile esentiale, am apucat o sticla de Jack din dulap si mi-am indreptat pasii catre cheful prietenului meu Andrei. Ajuns acolo, am ramas surprins: 20 de fete dansau intre ele, privite de cei 7 baieti prezenti.
Barmanul angajat pentru acest moment nu mai prididea in a face fel de fel de cocktailuri. Meniul, imprimat pe niste hartiute, prezenta oferta de la bar: berea era la liber, precum si vinul. Pentru un shot de tequila, trebuia sarutat sarbatoritul, whiskey-cola presupunea renuntarea la un obiect de imbracaminte sau plata unei sume destul de piperate, iar faimosul 'blowjob' presupunea povestirea unei aventuri recente.
Desi initial fetele se rezumau la o pupa pe obraz, nu mica mi-a fost mirarea ca, dupa nicio ora, sa o vad pe Roxana, una dintre fetele care venisera insotite, ca ii da un sarut lasciv sarbatoritului, cu toate ca prietenul o tinea de mana si tot incerca sa ii intrerupa.
Stramband din nas ca ele sunt fete cuminti, si nu se coboara la a bea tarii, majoritatea fetelor au trecut la whiskey cola, astfel umpland cutia de langa bar cu sutiene. Doar doua mai indraznete au renuntat la chiloti, in fluieraturile aprobatoare ale baietilor.
S-a facut si ora 12. Dupa clasicul 'La multi ani', au urmat... dar ce clipe au urmat! Aproape toate fetele au mers la Andrei, sarutandu-l pe gura, iar apoi sau ciupindu-l de fund sau punand mana pentru a ii verifica 'dotarea'. O alta s-a aplecat, simuland un blowjob. Una dintre cele care renuntasera la chiloti si-a ridicat fustita, frecandu-si fundul de pula lui, care prinsese viata. Efectul? O dunga umeda transferata pe blugii lui Andrei.
S-au indreptat spre bar unde le astepta cate un 'blowjob', care trebuia baut in stilul caracteristic: paharul luat cu buzele si dat peste cap, fara a se ajuta de maini. Asta a dat nastere la un nou moment hilar: una dintre ele nu a reusit sa deschida suficient gura pentru a apuca paharul, facandu-ne sa radem de ea, si sa punem la indoiala capacitatile sale de a face sex oral, precum si dimensiunile prietenului sau comparate cu dimensiunile paharului. Rusinata, a luat o banana de pe bar, a decojit-o, si mare ne-a fost surprinderea cand a introdus-o toata in gura, a inchis gura, dupa care a scos-o intreaga, in aplauzele si fluieraturile barbatilor prezenti.
Urmand faimoasa melodie a lui Joe Cocker, fetele ne-au luat pe toti la dans, incepand sa ne dezbrace. Pe la mijlocul melodiei, il vad pe Andrei, intins pe jos doar in chiloti, calarit de cele doua care isi 'sacrificasera' chilotii pentru whiskey-cola. Una dintre ele se freca de chilotii lui, cealalta isi freca pizda de fatza lui, in timp ce ele se lingeau cu foc si se mangaiau.
Acesta a fost momentul in care hainele au inceput sa zboare. Fetele au ramas doar in pantofi, iar baietii goi. Ce priveliste! Femei una si una! Mort sa fi fost, si tot ti se scula! Am inceput sa mangai tot ce vedeam corp feminin: sani, buci, buze de pizda... Mi-am introdus doua degete in una dintre ele, incercand sa o aduc la orgasm. Dupa ce am muncit pret de o melodie, pregatindu-ma sa ma dau batut datorita pozitiei inconfortabile in care mi se afla mana, aceasta scoate un strigat, imi uda mana si se inmoaie toata. Cu degetele in ea in continuare o sarut. Ce sarut! A durat cam un minut, timp in care m-a privit cu niste ochi mari, verzi... de m-a bagat in boala! Se apropie de urechea mea, imi da o limba in ureche iar apoi sopteste: Multumesc! Ma numesc Cristina!
Ducandu-mi mana la gura, o gust... Ce gust! Putin acrisor, cu o vaga tenta de musetel. Si ce miros! Mirosea a iarba dupa ploaie...
Balbaindu-ma, spun: Incantat de cunostinta, Cristina. Eu sunt Alex...
Brusc sunt tras de mana, care poposeste intr-o alta gura. Cand ma intorc, era fata cu banana. Satisfacuta de ce a gustat, se pune in genunchi si incepe sa imi arate pe viu cum o ia toata in gura. Eram semi-erect, dar deja simteam cum cresc. Avea o tehnica... parca inghitea in sec cu pula mea adanc infipta in gura, oferindu-mi senzatii nemaiintalnite... Simt ca ma lasa picioarele, asa ca ma asez pe unul dintre scaune si o privesc pe aceasta fata facand minuni...
Ma simteam in al noualea cer. Si cand imi era lumea mai draga, aceasta se opreste si se ridica spunand: Da, Cristina are gust bun... dar nu se compara cu al tau! Imi da un sarut dandu-mi posibilitatea sa ma gust, iar apoi imi intoarce spatele si pleaca.
Nu pleaca bine ca vine Cristina, care privise pana atunci tot ce s-a intamplat... se aseaza incet peste mine, cu fata la mine, si se aseaza in pula in timp ce ma saruta.
In jur nu cred ca era persoana care sa stea degeaba... Andrei asezase vreo 5 fete in genunchi, printre care si cea cu banana... si se plimba de la una la alta infigandu-le pula in gat cat de adanc putea, tinandu-le de crestet. Mai incolo, una o lua in fund in timp ce era linsa de o alta... Mai incolo, pe jos, o blonda in 4 labe era fututa de o alta, care purta chiloti de care atarna un penis imens negru... De fiecare data cand iesea din ea, ii dadea cate o palma peste una dintre buci de rasuna incaperea... In colt... asa da! doua fete mignone sareau in doua puli in timp ce se sarutau... iar baietii discutau si beau bere!
Fata asta efectiv ma mulgea, incordandu-si muschii si storcandu-ma ca pe o lamaie. O vad incordata, incep sa imi plimb mainile la ea pe sani, piept, gat, sa ii cuprind fatza. Ii mangai urechile in timp ce o sarut pe ochi, apoi incep sa ii musc incetisor o ureche. Se misca tot mai intens, iar dupa cateva secunde simt cum ma uda tot. Mai doua miscari, si se inmoaie toata, asezandu-si capul la mine pe umar. Ii iau capul in maini sa o sarut, ii dau parul dupa urechi, si o privesc. Radia de fericire, si doua lacrimi ii cursesera din ochi. Ii sarut obrajii, gustandu-i lacrimile... apoi o sarut pe ochii-i inundati... apoi, mangaindu-i crestetul, o sarut pe gura. Ma saruta scurt, apoi isi aseaza iar capul la mine pe umar, strangandu-ma tare in brate.
Oare sunt ultimul care termina pe aici? ma gandesc putin suparat, cu pula-mi tare in continuare in interiorul Cristinei. Privesc in jur. Andrei in continuare cu 5 fete in genunchi in jurul sau, dar parca erau altele... Le tinea de nas in timp ce le futea in gura... doua-trei miscari, apoi ramanea infipt pret de cateva secunde... si trecea la urmatoarea. Mai incolo, fata cu dildo-ul avea doua fete in jurul ei, care o lingeau pe sani, o a treia incercand sa inghita cat mai mult din dildo-ul imens... In colt, cele doua incercau sa readuca la viata organele baietilor, mangaindu-le si lingandu-le... in timp ce ei continuau nestingheriti sa bea bere si sa povesteasca...
Incep sa ma misc nervos in Cristina, incercand sa ma eliberez si eu. Cand simteam ca ma apropii de orgasm, din boxe incepe sa se auda 'Macarena' iar Cristina brusc isi revine din letargie, se ridica in picioare si ma cheama sa facem trenuletul. Futui! Mai 5 minute daca intarzia melodia asta ce bine era!
Ne ridicam, Cristina incepe sa ridice toate fetele la dans... ceea ce incepuse ca un trenulet anemic de 3 persoane, a devenit o adevarata rama care se plimba prin tot barul. In timp ce ocoleam barul, inclus in aceasta oribila 'rama', cu Cristina cu vre...



    Login