Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMemoriile Minei - Contopire II
Autor : RamZet - 2011-10-13
Citita de 3576 ori - Nota 7.83 (6 voturi)
Ceea ce avea sa urmeze era o contopire a unor elemente opuse, a lunii si a soarelui, a raului si a binelui, ying si yang, intre un murior si o creatura inumana, o contopire intre Mina si Izabel.

Izabel incerca sa soarba prin saruturi orice picatura de sange de pe corpul Minei. Poate era din cauza faptului ca aproape turbase de placere si nu mai era constienta de miscarile si faptele ei sau poate era din cauza sentimentului de iubire pe care incepea sa-l aiba pentru Mina, o iubire ocrotitoare si nu putea sa o vada sangerand.

Mina aproape plutea in acel pat de extaz, plina de sivoaiele de sange care se prelingeau pe corpul ei. Din coarne picura, din aripi picura, corpul ei parca renastea.
O oprise pe Izabel din saruturile ce i le dadea, ii lua capusorul fragil in palmele ei transformate si incepu sa o sarute usor. Simtea ca mai presus de extaz era altceva.
Acel sentiment de dragoste si mila pentru Izabel,mila pentru ca stia ca o va rani curand fizic si psihic. Radea si plangea in mintea ei.
Nu au trecut cateva secunde si lacrimi curgeau pe pielea ei.
Izabel nu intreba nimic, continua sa o sarute si cu palmele amesteca sangele si lacrimile de pe chipul ei.

Mina de apropie de ea, lasand-o sa cada pe spate in pat, isi sterse lacrimile si isi cobori capul intre picioarele ei. Transpiratia si excitarea au facut o pe Izabel sa isi transforme fructul ei dulce intr-unul zemos. Vazand ca Izabel era tare curioasa si nu statea intinsa in pat, Mina isi rupse din parul ei doua suvite groase si lungi de par si cu acestea o lega cu mainile de pat. Isi atinsese buzele de ale ei si ii spuse sa fie cuminte si sa nu ii iasa din ordine; parca isi revenise la vechea ei fire ,cea diabolica si jucausa. Cu o singura miscare, neschitand un gest de durere, isi rupse un os din aripile ei si cu acesta incepu sa o zgarie pe Izabel pe piele, lingand apoi cu limba ranile. Se opri din nou in fata fructului zemos al ei, parca era pacat sa nu il chinuie un pic.
Si incepu sa o penetreze cu degetele pana cand o auzi gemand si urland de placere iar la scurt timp dupa asta incepu sa o loveasca si sa o raneasca cu ghearele ei lungi imbibate cu sange facand-o pe Izabel sa lacrimeze.
Limba deja ii atingea carnea dulce a fructului. Placerea si durerea au dat nastere la un suc dulce amarui format din orgasme si sange. Iar Mina il savura cu limba si buzele.

Izabel aproape era lesinata de placere, durere si oboseala insa dorea sa o atinga pe Mina asa cum era ea atinsa si satisfacuta. O ruga sa ii desfaca nordurile ce legau palmele ei de pat insa Mina refuza. O apuca cu degetele de gura si cu cealalta mana ii desfacu gura. '-Doar ti-am zis sa taci si sa faci ce iti spun.'cele doua degete ale Minei care stateau infipte in gura ei, o impiedicau pe Izabel sa rosteasca un cuvant. Intentionat isi infipse un pic ghearele in obraji facand-o pe Izabel sa sangereze in gura apoi si le scoase lasand-o sa scuipe.

Se uita la ea atent, mai ales la ochii ei plini de lacrimi si oboseala. Incepu sa o sarute si sa o muste de gat, cobori spre piept cu limba si savura din sanii delicati ai ei, si cu dintii tragea mai tare,mai incet de sfarcurile intarite. Se indrepta apoi spre abdomenul ei cu saruturi si muscaturi si se opri cu limba in dreptul buricului.
Cu atingeri usoare incepu sa o gadile si cu palmele incepea sa o stranga de abdomen din ce in ce mai tare. Saliva ii curgea pe buric si cu limba il intindea pe piele.
Cobori mai jos sarutand-o pana incepu din nou sa o penetreze,insa de data aceasta mai delicat cu limba ei infierbantata si urcata ,cautand sucurile fructului nascute din orgasme si durere...



    Login