Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noaptea nuntii
Autor : discret75 - 2024-09-24
Citita de 7260 ori - Nota 4.40 (63 voturi)
Noaptea nuntii
Salutare la toata lumea.E prima data cand scriu asa ca fiti indulgenti.

Sunt casatorit cu Vio de cativa ani,am fost cu ea inca din ultima clasa de liceu.E blonda,destul de inalta cu sani fermi si un fund demential. Nu am fost tot timpul impreuna ca pe atunci faceam naveta dintr-un sat la vreo 20 de km de Galati. A prima fata cu care facusem dragoste si eram sigur ca si eu eram primul pentru ea, stiti voi povestea cu dezvirginatul din joaca cand era singura.

Ne futeam mult, adoram sa o ling sa ii gust dulceata, doar ca nu vroia sa incercam si anal iar oralul se intampla doar la zile mari,cand se ametea sau era ziua mea. Din cand in cand ii mai strecuram un deget in fund cand simteam ca e aproape de orgasm,ea gemea si strangea din anusul ei dulce.

Dupa liceu ne-am mutat la Bucuresti, intraseram amandoi la facultate. Dupa ce am terminat ne-am hotarat sa ne casatorim. Nunta am facut-o pe malul Dunarii la o pensiune, urmand sa stam si a doua zi cazati,mai ales noi dupa o zi plina. Am invitat neamuri,prieteni, iar Vio a insistat sa vina si doi amici de ai ei din Galati, de care foarte vag imi aminteam. Am fost de acord, nunta a fost frumoasa, ne-am distrat si pe dimineata am ramas cativa eu,ea si cativa cu care depanam amintiri la un pahar. Printre amintiri si multe pahare am observat ca ea disparuse si nici cei doi nu mai erau acolo, chiar ceilalti glumeau ca e a doua oara cand e furata in seara aia.

Era dimineata si pana la urma au plecat, ramasesem singur si dupa multe mesaje si telefoane la care nu a raspuns m-am dus in camera suparat. Imi faceam tot felul de ganduri negre,cand deodata primesc un mesaj de la ea spunand ca e bine si nu mai intarzie mult.

La cateva minute primesc alt mesaj cu poze de pe un numar necunoscut. Am dat accept le-am deschis, si am avut un soc. Pozele erau cu Vio,pe jumatate dezbracata, cu rochia ridicata si cu voalul inca pe ea cum ii sugea pe amandoi. Intr-o alta poza era fututa pe la spate de unu in timp ce se inneca cu pula celuilalt. Simteam ca mi se opreste respiratia dar tot am continuat sa ma uit pe poze. In alte poze era penetrata in fund de pula imensa a unuia din ei, si eu ma gandeam cum se poate, ca pe mine abia ma lasa sa ii bag degetul,cum poate sa o ia asa fara sa o doara?

Inciudat am aruncat telefonul, dar am constatat cu stupoare ca aveam erectie. Mi se sculase vazand-o asa, intre pulile lor patrunsa peste tot. Ca prin vis, am deschis iar telefonul si am inceput sa ma masturbez la pozele ei. Eram excitat dar si suparat in acelasi timp, vazand cu ce pofta suge si se fute in cur, in timp ce eu fac laba chiar si in ziua nuntii. Am terminat exact cand am primit ultima poza cu gaozul ei largit si cu fata intoarsa spre camera. Jeturi groase de sperma au tasnit pe costumul meu de mire si pe cravata primita cadou de la ea.

Dupa cateva minute, aveam sa aflu pe urma ca erau doar la cateva camera de mine, simt cum cineva deschide usa. Ma prefac ca dorm si o vad prin ochii intredeschisi cum se schimba intr-o camasuta alba si se strecoara in pat usor. Sunt suparat, asa ceva nu se poate imi zic, de maine bag divort.
Prin fata ochilor imi trec iar pozele cu ea infipta in pula si cea cu anusul deschis. De ce sa mai astept pana maine, chiar acum trebuie sa vorbesc cu ea. Ma intorc dar vad cum doarme linistita, ca un inger blond cu un san pe jumatate afara si cu pasarica abia acoperita de camasa.

Iar mi se intareste,parca imi face in ciuda nu tine deloc cu mine. Ii mangai parul, apoi buzele mari (alea de au supt pulile alora), ii scot un san afara si vad cat e de rosu, sfarcul e intarit dureros si imi inchipui ce tare ai tras aia de el. Ridic camasa si ii privesc pasarica cu un smoc de par deasupra,special lasat pentru mine,cel putin asa credeam eu. O ating usor, ea geme si isi desface picioarele (ce repede te deschizi,ma gandesc acum pe jumatate suparat) si o vad in toata splendoarea ei. E rosie, cu labile si clitul umflat de la cata pula a fost pe acolo. O mangai si prin vis (cred) isi departeaza picioarele. Hipnotizat parca de mirosul ei ma bag intre picioarele ei si imi apropii buzele de ea. Miroase frumos, a Vio dar si a ceva strain de pasarica ei dulce. Imi scot pula afara si o frec de piciorul ei.

O sarut usor...



    Login