Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O experienta WOW
Autor : yourcouple - 2022-05-02
Citita de 8298 ori - Nota 6.53 (32 voturi)
Buna. Scriu pentru prima data si sper sa fie ok. Suntem un cuplu dornic de experiente noi, avem multe fantezii si sotului ii place sa se travesteasca din cand in cand iar eu sa il fut cu un strapon. Asa ca intr-o zi, am decis safacem un cont pe un site si sa cautam ceva real, ca el sa simta in cur o pula adevarata. Dupa lungi cautari, am gasit un cuplu bi, iar dupa cateva conversati pe chat si la telefon, am decis sa ne intalnim cu ei...El avea 61 si ea 60 ani. Am stabilit o iesire de doua zile la o cabana retrasa de la munte. Dupa ce am ajuns, am inceput sa ne cunoastem, sa bem ceva si cu multa nerabdare, am decis sa experimentam fantezia noastra, si anume, ca toti patru sa fim niste femei sexy. M-am dus la baie cu sotul ca sa il aranjez, ea ramanand cu sotul ei in camera pentru a ne surprinde cu vestimentatia lor.

Eu mi-am pus o pereche de cizmele lungi negre cu platforma si toc inalt, o salopeta neagra mulata pe corp in care avea decupaj in zona inghinala, anala si la sani. Pe sot l-am machiat strident, l-am rujat si l-am imbracat intr-o pereche de pantaloni cu fermoar circular, o camasa alba cu un papion negru, o pereche de botine negre cu un toculet inalt, sani mari din silicon, peruca blonda si o pereche de ochelari negri. Cand am terminat aranjamentele, observ cum usa incepe sa se deschida incet.

Apare sotul ei travestit intr-o bruneta sexy cu par lung, cizme crem cu platforma si toc styleto, o fusta mini din care porneau portjartierele care erau prinse de dresul crem si o bluza mulata.

Imi spune incet la ureche ca sa ies din baie, facadu-mi semn ca sa las usa deschisa pentru ca eu si sotia lui sa putem vedea in orice moment ce se petrece intre “ele”.

In pat era femeia imbracata intr-o salopeta rosie si delicata la atingere, cu sandale rosiu cu negru care aveau tocurile foarte inalte, si un boddy tip plasa. Ea fiind mai invarsta decat mine, si cu multa experienta, incepe sa ma mangaie, sa imi sarute sanii, si dupa putin timp incepem amandoua sa ne sarutam, sa ne frecam pizdulicile fara a mai avea vre-o jena una fata de alta. Continua sa-mi mangaie bucile, sa coboare cu saruturile pana dintr-o data, simt o senzatie unica la pizda mea....incepuse sa-mi dea limbi. Se vedea ca are experienta si ca stie unde sa insiste.

Cand ne aruncam ochii spre baie, o alta “bruneta” ii sugea pula sotului meu travestit. Sotul o tinea de cap si se vedea pe fata “ei” ca era innebunit si ca isi doreai sa nu se termine acele momente. Dupa putin timp, vad cum se opreste si il pune pe sot cu fundul pe masina de spalat rufe, cu picioarele pozitionate in sus, ii desface fermoarul, ii da chilotii tip tange intr-o parte, ii desface bucile si incepe sa ii dea limbi astfel incat curul lui sa fie foarte relaxat si pregatit pentru ceea ce va urma.

Usor, usor pula brunetei incepe sa alunece in curul sotului, iar dupa ce a observat ca s-a obisnuit cu ea, il apuca de toace si incepe sa il futa din ce in ce mai tare. Se vedea pe “ea” ca il vroia pe sot, ca o excita.

Intre timp, eu o iau de cap si o opresc din a-mi da limbi, o asez pe spate, ii zic sa stea relaxata si cu picioarele desfacute...pentru prima data am vazut o pizda in fata ochilor mei, era ceva wow...nu mai vazusem asa ceva, era destul de uda, se vedea ca vrea ceva...nu stau mult pe ganduri si incep ca sa ii dau limbi...ce senzatie, ce gust, ce placere...parca eram in al 9-lea cer. Dupa un timp, ii introduc doua degete in vagin si incrpe sa tipe de placere. Ma apuca de mana si mi-o indeasa, semn ca vroia mai adanc.

La un moment de pauza, ma uit spre usa de la baie, pentru ca nu puteam sa scap din priviri acele imagini si “o” vad cum continua sa il futa pe sot, el fiind intins pe gresie. Se opreste, ii da cateva limbi in curul gata largit, ii face semn sa se puna capra si dupa ce o infige incet, il apuca de mijloc si incepe sa pompeze in el din ce in ce mai tare. Era pozitia perfecta pentru a putea profita ca sa i-o bage mai adanc, rapid si indesat. Dintr-o data, “o” vad ca se ridica, si incepe sa se joace cu tocurile pe la curul lui...introducand putin varful in gaurica …. Era atat de excitat incat mi-am dat seama ca i-a atins punctul “G”. Sotul incepe sa tipe de placere si sa “o” implori sa nu se opreasca. Ii apuca piciorul cu mana si isi indeasa mai adanc varful cizmei, facandu-l sa gesma din ce in ce mai tare. Dupa ceva timp,”tipa” il ia de mana pe sot si il propteste cu fata la perete, ii trage fundul spre “ea”, waw ce cur bombat se vedea de la noi, sincer ne cam facea si noua pofta sa il futem… si incepe sa il futa.

In toata casa erau numai gemete si tipede de placere....il trage de par, incepea sa fie agresiva cu el, se vedea cum isi baga pula adanc in curul lui, nu vroia sa il las deloc, il tragea de sani, parca ar fi curva ei.

Noi...o doamne, dupa ce m-am oprit din lins, ma pus capra si s-a bagat cu capul intre picioarele mele...mama ce limbi imi dadea. Isi misca limba pe tot lindicul si in acelasi timp se joaca cu curul meu, hmmmm, simteam ca explodez...mi se aduna tot acolo...in varful lindicului...dintr-o data am simtit ca nu mai pot si am explodat de placere…a fost un orgasm pe cinste. Dupa ce mi-am revenit, am putut sa ne uitam amandoua in baie. Vedeam cum picioarele sotului erau pe umerii “ei” si il futea din ce in ce mai tare...parca nu se mai satura...se vedea ca nu vrea sa aibe orgasm, dar in acelasi timp nu se mai putea abtine....incepe sa ii frece pula in timp ce il fute adanc si el gemea de placere. Il apuca de botine si incepete sa ii linga tocurile iar in acelasi timp are un orgasm puternic in curul lui urmat de un geamat lung.

O iau de mana pe tipa, o pun pe un scaun, ma asez pe spate in fata ei si ii introduc un toc in pizda. O vedeam ca ii place la nebunie…o excita…m-a prins de cizma si a inceput sa se futa cu tocul, se pare ca ii atingea unde trebuie, si deodata am simtit cum a iesit un jet de orgasm lichid din puzda ei, simteam caldura lichidului prin cizma mea….timp de cateva secunde a stat nemiscata cu tocul in ea, apoi l-a scos incet si a inceput sa il linga timp de cateva minute bune.

Eu fiind pe spate, ma tot uitam cand la ea, cand spre baie…sotul se ridicase d...



    Login