Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noapte linistita.
Autor : PETROS0304 - 2021-07-02
Citita de 10450 ori - Nota 6.24 (243 voturi)

O noapte linistita.
Plouă încet. Pașii noștri se aud cum pășesc ușor pe aleea umeda. Ne ținem de mâna dar nu ne vorbim. Doar ne plimbăm așa cum făceam și acum 25 de ani când ne-am căsătorit. Mă uit la ea, e plinuță acum. Timpul a trecut peste amandoi. Nu mai suntem acei tineri subțiri și veseli. Pășim cufundați în gânduri. Copilul cel mare este la facultate, cel mic este în tabăra de vară. Am uitat cum e sa fim doi.
Tresărim. Niște pași grabiți ne trezește din amorțeală. Ne uităm în direcția zgomotului și vedem trei tineri cum alergau ținându-se de mână. Râsetele lor au tulburat pentru o clipă zgomotul monoton al ploii. Parcă ieri alergam și noi la fel. Dar timpul trece repede. Nici nu stiu când au trecut 47 de ani de viață. Doar cănd ne uităm în urma ne dăm seama de trecerea lui.
Ploaia s-a oprit. Un aer proaspăt a învăluit aleile parcului în care tocmai intram. Seara s-a lăsat încet. Am pășit pe alei și amândoi am tresărit cand am trecut pe lăngă banca, discret poziționată în parc, unde ades ne sărutam. Ne-am uitat unul l-a altul și ne-am zâmbit. Ne-am așezat pe bancuța care părea neschimbata de mai bine de 25 de ani.
Am stat tăcuți câteva minute. I-am luat mâna și am privit-o în ochi. M-am apropiat încet de ea și am sărutat-o. Nu s-a împotrivit cum nu a facut-o nici acum 25 de ani. Bancuța, așezată discret, era învăluită în întuneric. Ici și colo niște stâlpi iluminau aleile. Din nou rîsete și zgomote de pași. Aceiași tineri trec pe lăngă noi fără să ne vadă. Acum vedem și noi că sunt doi băieți și o fată. Râd și trec mai departe. Liniștea se lasă din nou peste parc. Aleile pustii par încremenite în timp și pentru o secundă mă simt ca acum 25 de ani. Buzele mele s-au împletit într-o sărutare pătimașă cu buzele soției mele, și amândoi, am călătorit în timp. Am uitat de vârstă și ne-am contopit. Măna mea a alunecat usor pe sub bluza si ușor i-am desfăcut sutienul. Sânii generoși au alunecat în palmele mele. Ioana, căci așa o cheamă pe soția mea, a început să geamă. Ușor, mâna i-a coborât spre pantalonii mei și a început să tragă de fermoar. Se trezeau simțuri pe care le credeam uitate. Cu copii e destul de greu să ai o viață sexuală activa și dezinhibată. Mereu apare câte ceva care anulează dorința, iar sexul a ajuns un fel de "must do".
Penisul meu statea gata să explodeze. Eram excitați amândoi și nu mai auzeam nimic din jurul nostru. Ioana s-a aplecat ușor și a sărutat cu buze fierbinți penisul pe care îl scosese deja din pantaloni. Ușor, penisul a dispărut în gura Ioanei.
II plăcea sexul oral, și se pricepea la asta. Când am cunoscut-o era virgină și nu am reușit să o conving să facem sex decât după 6 luni. Dar pentru că a văzut că îmi doream mult îmi făcea sex oral. Am încercat de multe ori să aflu dacă a mai "gustat" și alți bărbați, dar mereu îmi zicea că am fost primul.
Limba ei făcea minuni pe penisul meu. Am prins-o de cap și am pătruns-o adânc. S-a înecat un pic dar nu s-a împotrivit așa că am continuat. Am simțit că explodez și un jet fierbinte de sperma i-a umplut gura. A tresărit și s-a ridicat brusc. Știam că nu-i place să-mi dau drumul în gura ei, dar m-am lăsat dus de val. După ce a scuipat, a scos un pachet de șervețele umede și s-a șters la gură, apoi mi-a întins și mie unul. Am știut că nu s-a supărat. Ne-am sărutat și ne-am îmbrățișat. Buzele ei aveau un gust dulceag amărui. De spermă cred.
- Tu te-ai răcorit, mi-a zis Ioana zâmbind, dar cu mine cum rămâne?
- Vrei să facem aici pe bancă? Lasă-mă 2 minute sa-mi revin și e ok.
- Nu. Mergem acasă și profităm că suntem singuriț
- Ok. Am zis, și m-am ridicat de pe bancă.
Abia atunci am văzut ca lăngă noi, unul din cei doi băieți care trecuseră mai devreme, se uita hipnotizat. Avea in jur de 19 ani. Cănd a văzut că ne-am data seama de prezența lui, s-a fâstâcit și deși a vrut să fugă nu a putut face nici un pas.
- Ce faci aici, a zis Ioana.
- M-am despărțit de prietenii mei, și când am trecut pe alee, v-am văzut și am fost curios. Așa că m-am uitat pănă acum.
M-am uitat la Ioana. Deși nu puteam distinge culorile in lumina aceea, știam că e roșie toată.
- Și, ți-a plăcut? L-am întrebat eu râzând.
- Dddda ! S-a bâlbâit el.
Ioana s-a uitat la mine și mi-a făcut semn discret in jos, spre băiat. Abia atunci am văzut ca acesta avea pula afară din pantaloni, în erecție, încercând să o ascundă cu mâinile. Am început să râd. Mi-era milă de el. Stătuse cine știe de când, și asistase la un sex oral în toată regula, și când să aibă și el parte de o labă cu finalizare, a fost prins. Ce mă mira e că Ioana zâmbea. S-a apropiat de mine și m-a sărutat.
- Te iubesc, mi-a zis, uitându-se în ochii mei. Și m-a sărutat adânc, cu limba, așa cum o făcea ori de câte ori era superexcitată. Am simțit din nou gustul acela dulceag amărui. Am știut că e gustul spermei mele.
- Ai gust de spermă, i-am șoptit la ureche.
- Știu. Nu am reușit să scuip tot. Primul jet mi-a ajuns până în găt și am înghițit fără să vreau. E vreo problemă ?
- Nu, i-am răspuns, și am sărutat-o adânc. Am uitat pentru o clipă de tinerelul care asistase fără să vrea la un sex show.
- Știi, tot timpul m-ai întrebat dacă ai fost primul meu bărbat. Și da, ai fost primul meu bărbat, deși îmi doresc de mult să vad cum e pula altuia. Am fost curtată de colegi, am primit invitații de la alți bărbați, chiar și de la prieteni de ai tăi, dar nu am făcut niciodată pasul acesta. Dar acum vreau să mă lași să ma joc, iar tu să te uiți.
- Ce vrei să spui?
- Că te iubesc !
M-am uitat mirat la Ioana. Era excitată. Privirea îi tot aluneca la pula celui de lângă noi, care era încă pierdut în cine știe ce vise erotice. M-am uitat și eu mai atent la ce încerca să ascundă și am rămas șocat. Am înțeles de ce Ioana era pierdută în extaz. Pula mea are 18 cm, e normală din toate punctele de vedere. Sunt circumcis și soția mea avea în minte imaginea acestui penis. Ne mai uităm la filme porno, dar pe acolo toate penisurile erau cum erau. Acesta avea în jur de 20 de cm dar, în vârf, capul era acoperit de un prepuț frumos, neînceput. Am înțeles curiozitatea Ioanei, dar curios, în loc să fiu gelos, sau să mă enervez, am simțit o excitare imensă. Ioana să sugă pula unui necunoscut, ba și mai tănăr decât ea cu vreo 28 de ani.
M-am uitat la ea.
- Și vrei să o faci aici în parc? Dacă trece cineva.
- Și cine să ne vadă? E întuneric, și de 30 de minute de cănd stăm noi, nu a trecut nimeni.
- Nimeni în afară de el, și am arătat spre băiat.
Acesta se uita fâstâcit și nu înțelegea ce se petrece.
Ioana m-a sărutat și mi-a zis să stau jos pe bancă, lângă ea. Ne-am așezat și Ioana l-a prins de mână pe băiat și l-a tras spre ea. Acesta a tresărit dar nu s-a împotrivit. Stătea în picioare, în fața Ioanei, cu penisul afară din pantaloni, cu privirea pierdută, și fără să zică nimic. Ioana a luat in mână pula flască și a tras ușor. Pielea s-a retras încet și a dezvelit pula în toată splendoarea ei. Baiatul a închis ochii și a gemut prelung. În cîteva secunde era din nou în erecție. Ioana a început să râdă.
- M-ai ții minte? Așa erai și tu.
Da. Avea dreptate. La 47 de ani nu mai e ca la 20. Știa...



    Login