Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O seara de swing
Autor : cuplu2121 - 2020-03-21
Citita de 8075 ori - Nota 6.10 (29 voturi)
Salut sa va povestesc una din primele noastre intalniri swing.
Sunt Mihai 24 ani (inalt~1.90 atletic, ochi verzi,), iubita mea Bia 19 ani(1.70,sani si fund generoase, blonda) impreuna inca de cand eeram copii micuti, virgini :)

Am cunoscut intr o seara calda de vara un cuplu online ce promitea a fi foarte apetisant. Bia si a pus o rochita alba vaporoasa subtine de vara si dedesubt doar o pereche minuscula de tannga roz ce abea ii acopereau pasarica proaspat rasa si am decis sa mergem la apartamentul lor din Bucuresti intr o seara sa ne vedem.
Ne am intalnit la scasa si intrasevar erau super hot ambii. Liviu un tip inalt brunet aprox 35de ani ne intampina in fata scarii alaturi de Sanda. O bruneta, aprox 37,de anicu par lung, silicoane, un fund bombat acoperit de o fusta mini de piele neagra

Ne invita in casa sj urca inaintea noastra pe scari, fetele in fata iar noi holbandu ne la bucile lor de aproape. Ne asezam bem putin si livih incepe sa o sarute lung pe Bia. Ea se excita imediat pt ca urmeaza sa ia pula si a desfacut picioarele imediat lasand chiloteii la vedere. Liviu nu sta pe ganduri si ii baga mana direct la pizda facand o sa tresara usor cand i a prins clitul intre degete.
Sanda se aseaza in genunchi in fata mea cand vede ca incepe distractia, imi scoate pula deja tare afara si incepe sa suga cu pofta.
Liviu o trage pe bianca in dormitor o dezbraca si incepe sa pompeze in pizda ei mica dar largita de pula deja. O auzeam din camera cealalta cum geme cat poate de tare in timp ce coaiele umflate ale tipului ii lovesc pizda umeda.
Nu ma mai pot abtine si o ridic pe sanda in picioare desfacandu j fusta si lasand sa se vada o pizda ce vazuse ceva puli. O dunga fina de par si un clitoris mare si carnos. Bag direct botul intre pocioarele ei si incep sa sug cu pofta umplandu mi gura cu labiile ei mari si umede deja. O pun capra si intru in ea facand o sa urle ca o catea in calduri pana termin tot inauntru. Era intinsa pe spate acum jos pe covor cu piciarele deschise scurgsndui se sperma alba din pizda deja largita.

Porumbeii din camera cealalta se intorc acum si ei infasurati in prosoape si se pun pe canapea lasand sa li se vada sexele inrosite ...



    Login