Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O surpriza pentru sotia mea - Capitolul 2
Autor : Emilianov - 2023-01-16
Citita de 9058 ori - Nota 6.11 (244 voturi)
Bună ziua, dragi cititori! Acest text reprezintă doar o fantezie și nimic mai mult. Drept urmare, trebuie tratată ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. Pentru a evita jignirea sau ofensarea cititorilor, voi enumera câteva cuvinte cheie referitoare la conținutul fanteziei, astfel încât fiecare dintre voi să decidă dacă lectura se încadrează în spectrul plăcerilor și înclinațiilor personale.

Cuvinte cheie: sex oral, sex agresiv, sex în grup, sex anal, sex vaginal, dublă penetrare, deepthroat, dominare, stimularea prostatei, bisexualitate masculină, cuckold, gay, voyerism, exhibiționism, cum play, limbaj explicit, text de lungă întindere.

O surpriză pentru soția mea – Capitolul 2

Sosirea în prim-plan a lui Silviu și a imensului său mădular, în totalitate erect, a determinat ochii Ralucăi să se mărească de nerăbdare și dorință carnală. Judecând după expresia pofticioasă, plină de lăcomie, care era evidentă pe fața ei, soția mea avea de gând să se răsfețe. Raluca sigur mi-a citit gândurile, pentru că a zâmbit în mod pervers și mi-a făcut un semn aproape imperceptibil din cap în semn de mulțumire. Apoi s-a holbat între picioarele lui Silviu și nu a putut să se abțină din a nu-și linge buzele.
— Uită-te la ea, frate! i-a exclamat Bogdan lui Silviu. Abia așteaptă să îți sugă pula aia enormă.
Nici măcar Dumitru nu s-a putut stăpâni din a nu admira mădularul erect al lui Silviu:
— Să fiu al dracu’! Pula ta este cât antebrațul Ralucăi.
— O să te îneci rău de tot cu pula asta, Mandy! a tachinat-o Gabriel pe soția mea parcă făcându-mi în ciudă de fiecare dată când utiliza numele ei de alint.
— Lasă-l să te fută în gură! a strigat cineva din grup.
— Hai să te vedem cum iei muie cu pula asta enormă, Raluca! a continuat altcineva.
Și astfel, toată lumea a început să o încurajeze pe Raluca strigând „Muie” la unison și în mod repetat.
Eu am continuat să înregistrez cu atenție scena, făcând zoom pe figura soției mele care nu se abținea deloc să afișeze cât de mult îi plăcea ceea se afla în fața ei.

Raluca s-a înroșit și a râs subtil cu glasul ei muzical în timp ce îngenunchea în fața lui Silviu, iar toată lumea o încuraja. A început să-l mângâie pe coapse pe bărbatul înalt și blond, în timp ce se uita în sus la el, căutându-i privirea. Drept răspuns, Silviu și-a îndreptat privirea în jos, la fața frumoasă a soției mele, și i-a mângâiat ușor obrajii între ambele mâini. Pentru un bărbat atât de masiv și viril, părea deosebit de blând și tandru cu Raluca.
Toată lumea striga în continuare, îndemnând-o pe soția mea să îi ia până în gât penisul monstruos care se legăna și trepida de nerăbdare în fața ei. Imediat, Raluca s-a conformat și a deschis ușor gura larg și a început să îi ia pula lui Silviu între buze, întâmpinând capul umflat și vânăt cu un sărut dulce, urmat de un masaj apăsat cu limba ei umedă. Treptat, capul bulbucat și mare a alunecat în gura soției mele, fiind nevoită să îl oprească pentru a se concentra să îl sugă apăsat și să îl stimuleze cu limba ei fierbinte. După un timp, a continuat să sugă și mai mult din pula lui până când aproximativ jumătate din ea îi invadase gura deja forțată a Ralucăi.
Vederea unui penis atât de gigantic în gura soției mele, a făcut ca propria mea pulă să se încordeze dureros de tare în pantaloni.
Ceilalți bărbați s-au apropiat și mai mult în jurul cuplului, iar eu a trebuit să-i admonestez pentru că îmi obstrucționau vederea și înregistrarea. Raluca a continuat să ia muie într-un mod agresiv și a început să se sufoce și să se înece, dar nu a renunțat.
Silviu s-a întins să mângâie în mod gentil capul soției mele. Chiar s-a aplecat să-i șoptească ceva la ureche și orice i-ar fi spus, a părut să o reînvigoreze pe soția mea. Aceasta a făcut o mică pauză, dar și-a revenit imediat. Toată lumea s-a oprit din vorbit, iar eu îmi țineam respirația pentru a vedea ce urmează să se întâmple.
Am privit cu toții cu uimire cum Raluca a respirat adânc prin nări de câteva ori, ridicând și coborând hotărât umerii săi goi, iar cu o ultimă plonjare energică, a luat adânc în gâtul ei toată pula masivă a lui Silviu. Știam sigur că la cât de mare era pula aceea, pentru a încăpea toată în gura ei, era nevoie ca o parte semnificativă din această să intre adânc în gâtul ei. Nu îmi venea să cred ceea ce vedeam.
Sufrageria a izbucnit în urale când fața Ralucăi s-a oprit în șoldurile lui Silviu. A stat în poziția respectivă pentru câteva secunde lungi înainte de a se retrage, lăsând în urmă pula enormă a lui Silviu, plină de saliva vâscoasă a soției mele. Aceasta a tușit de câteva ori pentru a-și reveni, fața ei fiind complet mozolită de la toată muia sălbatică pe care o luase de la cinci bărbați excitați peste limite.
Cu rujul întins pe buze, mascara ruinată în jurul ochilor, iar gura și obrajii plini de salivă și lichid preejaculator, Raluca nu a putut să nu roșească realizând că arată ca o târfă abuzată.
La vederea figurii mozolite a soției mele, Gabriel nu s-a putut stăpâni și a sărutat-o lasciv, chinuindu-se să reziste impulsului de a linge dungile de salivă de pe fața ei.

— Sunteți pregătiți să i-o tragem soției mele? am strigat eu către grup.

Toată lumea a răcnit. Chiar și soția mea nu s-a putut abține să nu țipe de entuziasm și să își întindă pumnul în aer în semn de aprobare. A fost ajutată să se ridice în picioare de 5 seturi de mâini care au pipăit-o pe tot corpul ei gol. Am îndepărtat rapid pernele de pe canapea și le-am așezat pe podea sub forma unei saltele improvizate, compusă din mai multe segmente.

— Dumitru, întinde-te acolo, pe pernele de pe podea! i-am arătat cu degetul. Tu o să i-o tragi primul soției mele în pizdă. Gabriel și Silviu, voi veți fi de o parte și de alta a Ralucăi, iar ea vă va face laba la amândoi în același timp. Paul, sper că nu te deranjează o altă muie atât de repede? El a zâmbit ușor și a dat din cap că nici vorbă. Iar tu Bogdan, bănuiesc că nu te vei plânge că vei fi primul care o fute pe Raluca în cur?
Bogdan și-a trecut mâna peste fundul neted și tonifiat al Ralucăi și i-a tras o palmă zdravănă.
— Visez la asta de când am pus ochii pe ea prima dată, a răspuns acesta entuziasmat.
Am îndreptat telefonul care înregistra spre soția mea în timp ce îi adresam ultimele cuvinte înainte de a începe adevăratul gangbang:
— Iubito, ești de acord cu planul meu sau ai și alte idei?
Aceasta a luat o postură voluptoasă în fața mea, corpul ei frumos și umed strălucind în lumină, la fel de luminos ca și zâmbetul ei.
— Ei bine, se pare că voi fi extrem de ocupată în curând! a răspuns ea râzând, în timp ce sânii și fundul ei se zdruncinau puțin, lucru care o făcea să pară și mai sexy. Nuditatea ei minunată era expusă aproape în întregime. Doar sandalele cu tocuri înalte și dresurile cu portjartier mai rămăseseră singurele articole vestimentare care o acopereau pe Raluca.
— Sigur vei avea ceva de furcă! am continuat eu afișând un zâmbet lasciv.
— Încearcă doar să mă înregistrezi din partea dreaptă, a răspuns ea cu autoironie. Este profilul meu mai bun, a adăugat cu un surâs perfid pe buze.

Mădularele celor 5 bărbați pulsau vizibil de excitare în timp ce Raluca era îndrumată spre salteaua improvizată pe podea. Dumitru era deja pe spate când ea s-a urcat peste el și i-a încălecat corpul. I-a zâmbit cu dulceață în timp ce i-a apucat pula dureros de erectă cu mâna, i-a mângâiat-o ușor și i-a frecat capul umflat de clitorisul ei extrem de sensibil. Cu o mișcare îndemânatică, soția mea i-a potrivit pula între labiile ei și s-a lăsat brusc și cu toată greutatea astfel încât pizda ei a fost umplută imediat de penisul erect al acestuia. Astfel, cei 16 centimetri de pulă erectă la limitele maxime au străpuns-o brusc pe Raluca făcând-o să geamă puternic.
Dumitru era deja la mila ei.
— Ahh! Ohh! Ce bine se simte! Doamne! Nu-mi vine să cred... În sfârșit...
Vocea lui s-a stins ușor, lăsându-se pradă plăcerii de a simți pereții interiori ai pizdei soției mele care îi strângeau pula ca într-o menghină umedă.

Toată lumea era nerăbdătoare să aibă o bucată din soția mea. Bogdan a apucat-o de după gât și i-a împins capul în jos, aplecând-o astfel încât să ridice curul pentru penetrare. Am privit cu atenție cum capul mădularului său puțin arcuit dispărea în găurica ei strâmtă. Raluca a gemut puternic și s-a cutremurat când a simțit cum e penetrată în cur. Să o văd sodomizată era un vis devenit realitate pentru mine. Mai mult decât atât, imaginea soției mele în timp ce era dublu penetrată nu egala nimic în termeni de excitație și plăcere.
Bogdan a strâns din dinți în timp ce a continuat să își împingă pula în curul soției mele.
— Nu credeam că fundul tău va fi atât de strâns, dar e în regulă, iubito. O să îl lărgesc bine pentru toți ceilalți, a replicat Bogdan în timp ce continua să se înfigă cu agresivitate în soția mea.

Raluca a început să se agite în timp ce era futută în ambele găuri. Am crezut că ar putea protesta, dar orice ar fi putut spune a fost înăbușit de Paul care i-a aplecat capul și mai mult în jos și i-a introdus în gură pula lui umflată. Soția mea a întins orbește mâna spre Gabriel și Silviu, iar aceștia i-au ghidat cu amabilitate mâinile spre erecțiile lor dornice să fie atinse și mângâiate.
Am crezut că propria mea erecție va ieși din pantaloni în timp ce o înregistram cu mândrie pe soția mea care avea fiecare gaură umplută și ambele mâini ocupate. Cei 6 protagoniști din fața mea erau ca o masă amorfă de carne ce se contorsiona, transpira și gemea în extaz și plăcere. Raluca se bucura chiar mai mult decât speram de surpriza mea. Acesta era apogeul a luni de planificare, iar eu eram excitat și fericit pentru soția mea mai mult decât puteam exprima prin cuvinte.
A trebuit să mă forțez ca să mă concentrez și să le explic tuturor că au două minute la dispoziție pentru a sta în pozițiile respective, urmând să se rotească la dreapta, astfel încât fiecare să se bucure de toate plăcerile pe care Raluca le putea oferi.
— Încercați să nu vă terminați prea repede, bine? le-am zis eu conștient de faptul că probabil niciunul dintre ei nu mă auzise sau nu fusese atent la ceea ce tocmai spusesem.

Eram convins că niciunul dintre ei nu va putea rezista prea mult la toată această stimulare atât fizică, cât și vizuală. Și nu m-am înșelat. De fapt, Gabriel a început să lanseze șiroaie groase de spermă fierbinte după numai un minut de masturbare realizată cu simț de răspundere de către soția mea. Raluca a pufnit și a chicotit chiar dacă încă îl mai sugea pe Paul. Gabriel s-a dat la o parte în timp ce privea restul grupului, frecându-și pula în încercarea de a-și face penisul din nou tare pentru când va avea loc următoare rotație și va putea trece într-o altă poziție astfel încât să se bucure de un alt răsfăț oferit de soția mea.

Privind cele două pule care intrau și ieșeau din pizda și curul soției mele erau o stimulare vizuală cum nu credeam că aș fi putut să privesc vreodată. Amândoi o penetrat atât de dur și adânc. Sunt sigur că Amanda îi simțea pe amândoi cum o lărgesc și îi satisfac dorința de a fi umplută. Singurul lucru care o oprea să se exteriorizeze și să transmită plăcerea nebună care o cuprindea era pula lui Paul care îi dădea muie fără milă.
Am strigat „Rotire” și toată lumea și-a schimbat locațiile. Acum Gabriel i-o trăgea în fund soției mele, Dumitru și Bogdan erau masturbați, Paul era sub ea, iar Silviu era din nou în gura ei. Respirația grea, mormăielile, gemetele, murmurele și cuvintele de încurajare lascivă au umplut sufrageria noastră. Toată lumea o atingea, o pipăia și mângâia pe soția mea în timp ce o futeau agresiv și cu poftă.

— O să ejaculez! Îmi dau drumul! a gâfâit Dumitru la scurt timp după ce Raluca i-a înfășurat o mână manichiurată elegant în jurul pulii sale groase. Auzind asta, ea a început să-l masturbeze mai repede și mai furios. Pula lui Dumitru a erupt aproape imediat și tare (...) atât de tare, de fapt, încât sperma a izbucnit din pula lui ca și cum ar fi fost trasă dintr-un tun. Jeturile vâscoase și fierbinți s-au arcuit peste Raluca și s-au împrăștiat pe stomacul lui Bogdan!

— Ce dracu!?! a strigat Bogdan. Ai spermat pe mine nebunule? a continuat acesta cu un râs subtil.

Dumitru era absolut umilit și a încercat să bâiguiască niște scuze, dar soția mea a fost pe fază pentru prietenul nostru și a dezamorsat imediat situația.

— Shhhh..., a spus ea liniștită după ce a lăsat pula lui Silviu să îi alunece din gură. Era foarte atentă și masa ușor mădularul rămas în mână. Relaxează-te. Este în regulă. Uite, lasă-mă pe mine să curăț mizeria. A lins sperma lui Dumitru de pe stomacul lui Bogdan și a înghițit încet astfel încât să vadă toată lumea gestul pervers. Vezi? Nu s-a întâmplat nimic rău, a continuat Raluca în timp ce zâmbit dulce și și-a reluat îndatoririle de a-l suge pe Silviu și a-i face laba lui Bogdan.

Fiecare bărbat era din nou complet țeapăn când au făcut iar schimb de poziții.

Raluca și partenerii ei transpirau cu toții abundent de la efortul intens pe care îl depuneau. Pe diferite părți ale corpului ei erau vizibile picături de spermă, din cauza bărbaților care, la propriu, nu se puteau stăpâni. Părul ei lung, negru și mătăsos, era ciufulit și încurcat, ceea ce nu făcea decât să îi sporească sex-appealul de târfă. Dar ea continua să se fută cu o poftă nebună, să sugă fiecare pula care ajungea între buzele ei și să facă laba celorlalte două cu aceeași energie și entuziasm cu care începuse noaptea.
Erau atâtea mâini flămânde pe soția mea încât nu îmi venea să cred. Fiecare bărbat care ajungea să o fută în cur o ținea strâns de umeri și se înfigea adânc în ea, iar cel de sub corpul transpirat al soției mele avea brațele înfășurate în jurul taliei și o trăgea cu poftă în pula sa. Fiecare pulă era asemenea unui piston turat la maxim care intra și ieșea din Raluca cu o intensitate nebunească. Toată lumea era cuprinsă într-o febră a pasiunii și plăcerii, orice altceva neavând nicio importanță.
Cu fiecare rotație, cei 5 bărbați parcă deveneau și mai brutali cu soția mea, vrând să o fută până îi imploră să o lase în pace. Fiecare dintre ei se termina pe unde apuca. În curul și pizda ei, pe față, pe spate, pe cur sau pe picioarele acoperite de dresurile negre ce erau pictate cu picături de spermă.
Gemetele înfundate și înecurile ocazionale cauzate de muia agresivă pe care o primea de la fiecare bărbat ce ajungea să o apuce de păr și să o fută în gură, doar îi ambiționa pe cei 5 invitați să dea tot ce au mai bun pentru a o satisface pe soția mea.
În micile pauze în care nu avea o pulă în gură, Raluca avea grijă să îi revigoreze pe amanții ei cu mici imbolduri murdare care le făcea mădularele să tresară de excitație:
— Vă place băieți să mă futeți? Ahhh! Ce bine se simt pulile voastre în mine!! Doamne, ce bine este! Vă rog nu mă opriți! Futeți-mă ca pe ultima târfă!

Eu încă înregistram, dar abia mă mai puteam stăpâni. Îmi frecam erecția prin pantaloni cu o mână, chiar dacă încercam să țin telefonul nemișcat cu cealaltă.

Chiar și cu o pulă adânc băgată în gât și împunsă din toate direcțiile, Raluca a reușit să întoarcă ușor capul în direcția mea. La început, am crezut că se uită direct în cameră, dar după privirea intenționată din ochii ei, mi-am dat seama că de fapt se uita la mine.

Cu o mișcare bruscă și o răsucire a corpului ei, Raluca a îndepărtat toate mădularele de lângă ea. S-a dat jos de pe Bogdan, care fusese sub ea, și s-a ridicat mândră pe picioarele ușor nesigure. Toată lumea s-a îndepărtat de ea pentru a-i lăsa spațiu. Mi-am ținut camera fixată pe soția mea, care arăta atât de uimitor în gloria ei transpirată și îmbibată de spermă. Dresurile ei era vizibil murdărite de sperma care se scurgea în șiroaie lungi și subțiri, fapt ce contrasta superb cu negrul materialului ce se lipea pe picioarele ei suple.

— Sunteți gata să încheiem seara? am întrebat crezând că toată lumea este deja istovită.
Raluca avea, în mod clar, un apetit sexual vorace, dar corpul uman nu putea suporta fizic decât o cantitate limitată. La urma urmei, fiecare bărbat îi futuse fiecare gaură și își dăduse drumul la spermă în ea și pe ea de mai multe ori. Deși fiecare luaseră multiple stimulente pentru seara aceasta, nu credeam că mai pot duce mult. Oricum, era deja o noapte pe care nu o vom uita niciodată.

Dar soția mea m-a ignorat.

— Tocmai mi-am dat seama că ești singurul de aici care mai poartă haine, mi-a zis Raluca în mod calm. Vorbea cu o voce șoptită, iar eu puteam detecta provocarea din glasul ei. De ce nu te dezbraci de tot și să ni te alături, huh?

Am stat un moment într-o confruntare tăcută. Mi-am dat seama instantaneu că avea ceva ascuns în mânecă, ceea ce m-a făcut să fiu puțin anxios pentru că nu aveam nicio idee despre ce plănuia.
— Mai bine ai face cum spune doamna și dezbracă-te! a avertizat Gabriel. Nu cred că soția ta acceptă un „nu” ca răspuns în seara asta! a continuat Gabriel cu zâmbetul pe buze.

Această remarcă a stârnit chicoteli și mai multe încurajări din partea tuturor. Raluca încă se holba la mine cu o expresie indescifrabilă.

— Bine, bine! Ok! Gata! am răspuns cu prudență în timp ce mă dezbrăcam. Trebuia să recunosc, mă simțeam bine să îi ofer în sfârșit erecției mele spațiul pe care îl dorea de atâta timp. Și mă simțeam și mai bine să fiu dezbrăcată cu toată lumea.

Dumitru s-a uitat la erecția mea care pulsa și a dat din cap aprobator:
— Mda, aș zice că soțul tău a fost mai mult decât fericit să te privească cum ți-o tragi în grup, i-a spus cu nonșalanță prietenul meu din copilărie Ralucăi.
— Fără îndoială, a răspuns soția mea în liniște. Zâmbetul ei se lărgea și mai mult, iar scânteia din ochii ei devenea și ea mai strălucitoare. Dar bănuiesc că și vederea atâtor mădulare frumoase îl excită foarte, foarte tare. Era absolut radiantă acum. Nu-i așa, iubitule? Mă înșel?
Am rămas în tăcere uimită. Gândul meu inițial a fost să râd de sugestia soției mele și să fac un fel de remarcă lejeră pentru a abate atenția. Dar Raluca avea dreptate. Să-mi privesc soția făcând sex cu mai mulți bărbați era un punct important pe lista mea de fantezii sexuale. Dar la fel era și să am acele scule pentru mine. În plus, n-aș putea s-o mint niciodată.
Am răspuns în liniște, cu un singur cuvânt sec:
— Da! Sigur privirea mea transmitea o oarecare rușine, frică și excitare, dublată de fața mea pe care o simțeam că începe să ardă și sigur devenea din ce în ce mai roșie. Nu știam cum aveau să reacționeze ceilalți bărbați din cameră la mărturisirea mea, dar Raluca a continuat.
— Hmmm.... Angrenajele din mintea ei se învârteau în mod evident. S-a întors cu fața la grupul pe care tocmai îl deservise. Vreți cu toții să mă futeți din nou? Tonul ei era dezinvolt, ca și cum ar fi întrebat despre cum este vremea afară sau ce mâncăm la prânz.

Toată lumea a dat un răspuns afirmativ categoric și energic.

Zâmbetul Ralucăi transmitea o bucurie pură.
— Atunci am o propunere pentru toți cei din această cameră: Voi face sex cu fiecare dintre voi, o dată pe săptămână în următoarele 3 luni, dar, mai întâi, trebuie să i-o trageți soțului meu. În seara asta! Ori sunteți cu toții de acord cu asta chiar acum, ori nimeni nu mă mai atinge. Niciodată!

La început, nu eram sigură că am auzit-o corect pe Raluca. Când, în cele din urmă, cuvintele ei au fost înregistrate în mintea mea, mi-a picat falca și am rămas cu gura căscată la ea. „Ce tocmai făcuse?!?!?!”

Spre uimirea mea egală, nu a existat nicio tăcere ciudată sau schimbare de poziție inconfortabilă printre cei prezenți în cameră. Răspunsul tuturor a fost aproape imediat.

În mod surprinzător, Paul a vorbit primul.
— Vă doresc pe amândoi de când veniți la restaurantul meu. Așa că eu mă bag fără nicio problemă. Rapiditatea răspunsului său și intenția clară m-a făcut să roșesc în fața lui.
— La naiba, nu m-am gândit niciodată să o fac cu un alt bărbat, dar dacă asta mă costă să ți-o trag timp de 3 luni, atunci sunt de acord! a zis Bogdan, răspunsul lui nefiind foarte surprinzător ce-i drept.
Silviu doar a dat din cap aprobator, dar Gabriel părea că suferă o criză existențială:
— Nu știu, a ezitat. Toate astea sunt deja destul de nebunești. Familia mea... slujba mea... slujbele NOASTRE... ca să nu mai vorbim de...

Raluca i-a tăiat calea șefului ei, poziționându-se pur și simplu în fața lui, stând pe tocurile ei înalte și dezlănțuind asupra lui toată forța nudității ei impecabile. I-a luat cam o secundă să se răzgândească.

— Uh... um, da, bineînțeles că mă bag. Deși Gabriel s-a bâlbâit slab, acesta și-a revizuit repede răspunsul în fața Ralucăi. Nu vreau să fiu prostul care strică tot cheful pentru toată lumea. Toți pentru unul și unul pentru toți, a concluzionat Gabriel în timp ce soția mea îl privea cu un zâmbet pervers pe buze.

Dumitru s-a uitat la mine și a zâmbit cu căldură:
— Da! a răspuns el simplu. Îmi dădeam seama că afecțiunea lui era îndreptată atât către mine, cât și către Raluca, și am avut brusc premoniția că totul va fi așa cum ar fi trebuit să fie întotdeauna între noi.

Dacă cineva își făcuse iluzia că soția mea se afla la mila tuturor celorlalți din încăpere, acum nu mai era posibil să negăm cine deținea controlul. Raluca deținea în mod clar toată puterea, dar eu știam asta de la bun început. La fel cum Raluca întrebase la începutul nopții, acum eu am întrebat răgușit:
— Cum începem?

Raluca se bucura în mod clar să întoarcă lucrurile în favoarea mea.
— Mai întâi, hai să scăpăm de asta. Mi-a smuls telefonul mobil din mâinile mele și l-a aruncat pe măsuța de cafea. Apoi ne-a luat pe mine și pe Dumitru de mână și ne-a condus la o distanță scurtă de grup. Cred că Dumitru ar trebui să fie primul tău bărbat care te fute, mi-a șoptit soția mea, astfel încât doar eu și el să o auzim. Cred că este corect. Și am simțit asta de foarte mult timp.

M-am uitat la prietenul meu, care s-a uitat înapoi la mine. Încet, amândoi am schițat un zâmbet stânjenit.

Raluca l-a îndrumat pe Dumitru spre canapea, iar el s-a așezat. Cu o voce mult mai tare, pentru ca toată lumea să audă, soția mea a continuat:
— Așa vom începe! Dumitru, tu stai acolo și relaxează-te. Și tu, iubitule... vei îngenunchea între picioarele lui și îi vei face celui mai bun prieten al tău cel mai tare sex oral din viața lui. Ei bine, poate al doilea cel mai bun după cel pe care tocmai i l-am făcut eu!

Aveam picioarele înțepenite și gura îmi era uscată. Mi-am dat seama brusc că soția mea își dorea la nesfârșit să și-o tragă cu acești bărbați la fel de mult cum îmi doream eu să simt pentru prima dată atingerea unui alt bărbat. Nu puteam face altceva decât să mă supun în totalitate soției mele.

Raluca a îngenuncheat lângă mine și a început să mă antreneze:
— Așa, în genunchi... depărtează-i picioarele ca să poți avea un acces mult mai bun. Așa nu vei simți prea multă presiune pe gâtul tău. Acum ia-i penisul în mână și masează-l bine. Vreau să te văd cum faci laba prietenului tău. Fă-l cât de tare vrei înainte de a-l lua în gură. Bine?

Nu eram sigur ce mă excită mai mult, vederea și simțirea erecției tari și fierbinți a altui bărbat în palma mea sau soția mea îngenuncheată lângă mine și dându-mi sfaturi nesolicitate despre cum să administrez un sex oral de calitate.

— Este minunat, am spus eu încet, în timp ce mă uitam la Dumitru în mod timid și îi mângâiam pula deja sculată la maxim și care pulsa în mâna mea. Să spun că era minunat reprezenta o subapreciere și minimizare a plăcerii și excitării pe care le simțeam.
— Bine, iubitule. Îmi place entuziasmul tău. Acum, înainte de a-l lua în gură, întotdeauna e foarte bine să umezești pula pe care urmează să o sugi ca să nu o rănești. Lubrifierea este cheia în timpul sexului oral, după cum sunt sigur că toți băieții de aici știu deja. Așa că dă-i drumul și începe să lingi pula din fața ta!

Am ezitat. Dumitru și cu mine ne-am încrucișat privirile, iar el părea la fel de plin de speranță ca și mine.

— Linge-i pula ca pe o acadea! a sugerat Raluca cu dulceață. De jos în sus... frumos și încet.

M-am aplecat între picioarele celui mai bun prieten al meu, cu erecția lui care se profila în fața mea. I-am atins ușor cu vârful limbii partea inferioară a pulii, chiar la baza testiculelor, și am continuat să urc încet pe toată lungimea lui. Și așa a fost introducerea mea în suptul pulii și începutul primului meu sex oral.

Am continuat să ling scula lui Dumitru ca pe o acadea, așa cum mă instruise soția mea, Raluca. Ea a continuat să-mi șoptească indicații la ureche, iar eu am devenit rapid mai îndrăzneț și mai încrezător. Ținând pula prietenului meu pe loc, mi-am trecut limba peste vârful mădularului său, care avea deja un gust sărat de la lichidul preejaculator care se scurgea. Întotdeauna îmi plăcea când Raluca păstra contactul vizual atunci când îmi făcea o felație, așa că m-am holbat în ochii lui Dumitru în timp ce gura mea continua să primească tot mai mult din pula lui care pulsa ca o inimă în mâna mea.
Cel mai bun prieten al meu și-a dat capul pe spate și a gemut în semn de aprobare. Penisul lui tare fremăta în mâna mea. Raluca chiar a strigat de încântare și a bătut din palme pentru a mă încuraja. Am început să-mi strecor tot mai mult pula lui Dumitru în gură, simțind cu limba toată lungimea ce trecea de buzele mele.

— Nu suge prea tare, altfel îl faci să ejaculeze! m-a sfătuit Raluca. Nu am vrea să se întâmple asta prematur, nu-i așa? a continuat ea în timp ce i-a făcut discret cu ochiul lui Dumitru.

Am simțit brusc nevoia să îl înghit adânc și am încercat să îmi scufund capul cât mai jos pe și să iau toată pula lui groasă în gura mea. Dar când capul pulii lui Dumitru mi-a zgâriat fundul gâtului, am început să tușesc și a trebuit să o scot afară ca să îmi revin.
— Poftim! Uite așa! a spus Raluca pe un ton de profesoară către mine în timp ce mi-a smuls bărbăția prietenului nostru din strânsoarea mea și s-a apucat să-și miște capul în sus și în jos de-a lungul pulii de câteva ori înainte de a încetini ritmul și de a-i lua mădularul complet înăuntru. I-a ținut penisul îngropat în gât pentru câteva clipe, ca și cum ar fi vrut să demonstreze ceva. Dumitru a gemut și s-a răsucit, dar nu se plângea. Apoi i-a prezentat penisul înapoi către mine. Acum încearcă și tu!

I-am înghițit din nou erecția și am încercat să imit abilitățile orale ale soției mele. M-am descurcat mai bine de data aceasta, dar nu l-am putut lua pe Dumitru decât până la jumătate.

Soția mea a râs și s-a uitat la ceilalți bărbați din spatele meu, care mă priveau și nu știau cum să procedeze. Ea m-a îndrumat să mă ridic în picioare, dar a ținut o mână blândă pe ceafa mea pentru a menține scula lui Dumitru îngropată în gâtul meu. Stăteam în picioare, dar îndoit la talie, cu fundul îndreptat spre toți cei din cameră, în timp ce continuam să sug pula celui mai bun prieten al meu. Inima îmi zvâcnea pentru că știam ce avea să se întâmple în continuare și îmi imaginam cum arătam în acea poziție. Cât eram de expus.

Raluca și-a lins degetul arătător și apoi a început să-mi tachineze gaura fundului cu el. Am gemut pe pula lui Dumitru care pulsa în gura mea, ceea ce, la rândul său, l-a făcut să gemă și el. Îi simțeam mădularul mișcându-se în gura mea, simțeam gustul sărat care se scurgea din capul pulii și tânjeam să ejaculeze în gura mea. Apoi, soția mea și-a înfipt fără milă degetul în mine până la articulație, iar propria mea erecție a avut spasme ca niciodată înainte. Cu o mișcare scurtă a capului, ea i-a indicat lui Bogdan să se apropie.
— Vrei să mai faci vreodată dragoste cu fundul meu? l-a întrebat soția mea cu seninătate.
— Hmmm... cred că știu unde se îndreaptă asta, a spus el fără grai. L-am simțit cum a făcut un pas mai aproape de curul meu expus.

Raluca l-a apucat de pulă pe Bogdan și l-a ghidat între bucile mele. Îi simțeam capul pulii la intrarea mea anală. Întreaga mea ființă a tresărit instantaneu de excitare. Am mârâit când țesutul moale din jurul anusului meu a început să se întindă. Am nevoie de mai mult lubrifiant, mi-am zis. Soția mea mi-a citit gândurile pentru că și-a apropiat capul de fundul meu și a lăsat un glob măricel de salivă să se scurgă din gura ei pentru a ateriza perfect pe deschiderea mea și pe capul pulii lui Bogdan. Bogdan s-a uitat în jos și a scuipat și el găurica mea pentru a spori lubrifierea, apoi, ținându-se de șoldurile mele, a început să-și înfigă inexorabil pula în curul meu.

Am încercat să mă concentrez pe suptul pulii lui Dumitru, dar senzația adăugată era cumva dureroasă și minunată în același timp. Nu-mi venea să cred ce se întâmpla! Fantezia mea cu sexul anal devenea în sfârșit realitate, iar soția mea era chiar lângă mine pentru a împărtăși momentul. Dintr-o dată mi-am dorit ca Bogdan să-și împingă erecția adânc înăuntrul meu și să mă fută în fund la fel de dur cum o făcuse mai devreme cu soția mea. Se acumula o dorință carnală în interiorul meu pe care nu o puteam stăpâni și care prelua controlul gândurilor mele.

Raluca m-a ținut de mână în timp ce îmi șoptea din nou la ureche:
— Încearcă să te relaxezi, dragă. Lasă-l să intre în tine, nu încerca să te împotrivești.
Dar mușchii sfincterului meu se contractau din reflex la noua senzație invazivă. Ardea puțin și era suficient de inconfortabil pentru ca eu să strâng din dinți. Dar voiam mai multă pulă. Aveam nevoie de mai multă pulă. Nu îmi venea să cred șirul gândurilor care se perindau prin mintea mea.
— Să fiu al dracu’! a mârâit Bogdan în spatele meu. Nu sunt sigur care dintre voi are curul mai strâmt!.
Raluca a chicotit și s-a ridicat din genunchi. A dispărut din viziunea mea periferică, dar eu o puteam auzi vorbind cu Paul și Gabriel.

Bogdan s-a aplecat peste corpul meu, înfigându-și mai adânc pula în curul meu proaspăt dezvirginat și, în acest proces, și-a folosit impulsul pentru a-mi forța gura să înghită și mai adânc mădularul lui Dumitru.

— Ce nevastă ai, să ne convingă pe toți să ți-o tragem ție înainte să i-o tragem ei din nou. S-a aplecat mai aproape, iar eu nu mi-am dat seama dacă își bătea joc de mine sau îmi mulțumea. O să te fut în cur așa cum am futut-o și pe ea. Și după asta, vreau să știi ceva: femeia ta o să-mi simtă pula pe fiecare centimetru al corpului ei superb.

Bogdan mă futea mai tare acum, iar curbura penisului său se simțea incredibil în mine, pe măsură ce îmi zgâria și lărgea pereții interiori. Dacă nu ar fi fost pula groasă a lui Dumitru care îmi forța fălcile, l-aș fi implorat să mă pedepsească mai mult și mai tare.

...



    Login