Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Paul -4. Revelion
Autor : GabNico - 2021-03-22
Citita de 10846 ori - Nota 6.14 (244 voturi)
La 10 urma sa se intalneasca cu Magda, la cumparaturi.
Gabi este o femeie frumoasa, nu de putine ori am o priveam cum dormea, cum respira linistita. Sanii mari o faceau sa doarma imbracata cat mai lejer si de fiecare data cand prindea ocazia dormea goala. Deseori imi spunea sau exclama pur si simplu “sutienul asta este un chin, ar trebui sa il purtati si voi sa vedeti cum este”
Am facut cafea si la 8 fix:
Buna dimineata iubire! Am pupat-o pe par si am mangaiat-o pe umeri.
Este 8. Ai nevoie de timp sa te pregatesti.
Si in prezent Gabi are nevoie de ore intregi sa fie gata pentru ceva important pentru ea. Dupa primii 2 ani am renuntat sa mai calculez ce ar putea sa faca in orele astea. Ma gandeam ca probabil asa e normal la femei.
Neatza ! Miroasea a cafea?
Da, te asteapta in bucatarie.
Si-a pus halatul si am coborat impreuna.
Am obosit aseara cu toata istoria dintre voi. O sun pe mama sa vina sa stea cu copii.
Pai nu raman eu cu ei?
Dupa ce s-a intamplat aseara, ce rost are sa mergem singure. Tu poti sa tii bagajele! A scoa limba si a plecat sa caute telefonul. Am iesit sa fumez si sa o sun pe Magda.
Buna dimineata ! Gabi m-a rugat sa te sun.
Buna! S-a intamplat ceva?
Nu! Ramane cum ati stabilit, numai ca vrea sa vin si eu.
Mi se pare normal! Eu beau cafeaua si il astept pe Edi sa vina.
Trecem sa te luam cu masina lui Gabi ca are portbagajul mai mare.
Perfect! Ne vedem la 10.
Vine mama intr-o ora, ma anunta Gabi care se aseaza cu coatele pe masa din bucatarie si isi ridica halatul, lasand sa se vada curul gol in toata splendoarea lui. Cu spatele la mine imi spune:
Vreau sa te simt in mine, aseara nu m-ai futut!
Nu puteam rezista tentatiei si m-am apropiat mangaind bucile calde dupa care am plesnit-o tare de 2 ori.
Ahhh.. mai vreau... Am plesnit si cealalta buca.
Ahhh... intra tot ca nu avem mult timp.
Pula era destul de tare cat sa intre in pizda somnoroasa. Sunt mai inalt cu 22 cm si asta imi permite sa o fut bine in orice pozitie, in picioare sau pe scaun.
Infige-te mai tare si fute-ma!
Mi-am pus mainile in soldurile ei si o trageam cu putere in pula, provocandu-i gemete infundate si miscari ample ale bucilor tari, care se loveau de bazinul meu. Am simtit cum pizda devine mai umeda si am marit ritmul. Avea sanii lipiti de blatul mesei.
Vreau sa ma tragi de par cum ai tras-o pe Magda si sa ma futi pana imi dau drumu!
Esti geloasa ?!?
Mi-ar placea sa fiu! Fute-ma adanc!
O trageam de par cu amandoua mainile si o futeam tare, coaiele plescaiau ude la fiecare atingere a pielii ei. Ma contra cu putere cunoscand momentul cel mai bun sa isi provoace placere maxima.
Ia-ma mai tare! Acum... Ahhh... Bag-o toata! Fute-ma ! Ahhhh...
Imi simteam pula din ce in ce mai stransa si stiam ca urmeaza orgasmul.
Iti fut curul asta bun de pula !
Ahhh.... Fute-l tare...Da... Vine!! Ahhhh...
S-a intins pe masa intr-un tremurat lung.
O priveam din spate in pozitia ramasa dupa futut si incercam sa imi imaginez cum ar fi sa o futa asa, un alt barbat si eu sa privesc...Interesant!! Este posibil chiar sa isi doreasca asta.
Am auzit masina socrilor la poarta si Gabi a fugit sus la baie sa se pregateasca.
Magda ne astepta in fata blocului cand am ajuns. Amandoua imbracate in blugi, cu ghete si haina scurta de stofa.
Dupa 5 ore de umblat prin magazine am cumparat cadouri mai multe decat era necesar. Doamnele si-au facut cadou reciproc cate un set de lenjerie intima alb si negru, cu promisiunea sa le ude la Sinaia:)
De Craciun am fost invitati la VILA, asa numeam casa socrilor mei, unde ne-am revazut cu cele 2 surori ale sotiei.
Carmen avea 36 ani, necasatorita si lucra ca medic in Geneva. Era blonda, inalta si subtire, cu sanii mai mici decat ai sotiei si vorbea extrem de mult. Aveam o relatie buna, mai ales ca ea ne-a tot impins sa ne casatorim. Banuiam amandoi ca vroia sa scape de presiunea parintilor, ca niciuna din cele trei fete nu se casatorise. Mereu imi spunea “Cumnatul meu preferat”, ma imbratisa si ma pupa de fiecare data cu aceasi patima. Gabriela ma tot tachina in ultimii ani “Daca nu era soramea, intram la banuieli cu Carmen”
Iar mezina Diana, era frumusica familiei. Avea 29 ani, blonda, nu foarte inalta, dar foarte bine proportionata, un fund apetisant si picioare sexy. Se casatorise cu un suedez Karl, mai mare cu 4 ani, care avea o firma de constructii. S-au cunoscut in Bucuresti, in timpul cand Diana facea stagiul pentru dreptul de practica, ca arhitect. Nunta a venit rapid dupa care s-au mutat in Suedia. Iarna isi petrec 4-5 luni in casa din Bucuresti.
Am dat cadouri si ne-am bucurat de bucuria copiilor si a familiei. Eram o familie fericita si implinita.
A doua zi de Craciun am rezervat o masa la restaurant pentru toti 8, care urma sa mergem la petrecerea de la Sinaia. Eu mi-am petrecut seara mai mult in compania lui Edi. Am descoperit un barbat cult, cu mult bun simt, preocupat in mare parte de ferma pe care o aveau la tara, unde isi petrecea cea mai mare parte din timp. Ma gandeam ca asta ar fi motivul, pentru care Magda se simte neglijata. Totusi nu era un barbat de ratat.
Am facut pregatirile necesare pentru perioada in care copii ramaneau la socrii si bagajele pentru Sinaia.
Ne-am cuplat toti 8 in 2 masini , asa cum era de asteptat Magda si Edi erau cu noi.
La 11 dimineata am pornit catre Sinaia.
Eu vroiam sa fim printre primii, pentru a putea alege camere mai bune, poate chiar apartamente.
Am parcurs distanta in mai mult de 2 ore, drumul fiind aglomerat. Timp in care am aflat multe detalii despre activitatea unui ofiter in MApN si ferma lui Edi.
Fetele pe bancheta din spate au vorbit si ras in soapta tot drumul.
Am fost al doilea grup care a ajuns la hotel. Am aflat ca sefii aveau rezervate apartamentele mari, asa ca aveam liber sa ne alegem.
Am ales 2 apartamente pe acelasi etaj la distanta de cateva camere intre noi. Era cald si frumos amenajat. Am facut rezervarea si ne-am adus bagajele in camere. I-am propus lui Edi sa mergem sa bem ceva, pana cand fetele sunt gata sa mancam. Stiam ca au nevoie de putin spatiu sa faca planuri :)
Eu cu Edi am devenit “comitet de primire” pentru colegii care veneau din toata tara, pe multi ii cunoasteam, pe altii nu, insa timpul a trecut fulger.
Ne-am strans toti 8 in restaurant unde era organizat bufet suedez. A fost placut ca puteam sa merg si la alte mese sa mai schimb cateva cuvinte cu ceilalti.
Familiile lui Andrei si Roxana nu se vedeau in restaurant. Trecuse ora la care ni s-a solicitat prezenta, in mail.
Salut Andrei! Ce faceti ?
Salut Paul! In 30 minute vom ajunge. Am plecat tarziu de la Oradea.
Roxana vine?
Da, este cu noi in masina, dar fara sot. Iti povesteste cand ajungem.
Ok! Drum bun!
Am urcat in camere si ne-am pregatit. Gabi avea o rochie roz argintie scurta, mulata pe corp, cu paiete, cu manecile lungi si spatele complet gol. Era mulata pe cur, fara a fi stransa. Parul era drept cu mai multe suvite prinse la spate, machiata foarte discret cu putin argintiu pe pleoape si un ruj rose pal. Pantofi argintii decorati cu pietricele de zircon in forme de stelute, completau tinuta perfecta.
Nu purta dresuri si sutien. Chilotii erau negrii cu margini foarte subtiri in laterale si spate, iar in fata un triunghi minuscul de dantela transparenta. Eram amandoi amatori de parfum Dior... Arata splendid.
Arati incredibil !! O sa fi cea mai frumoasa la petrecere si in plus rochia va atrage toate privirile spre curul tau. Daca stai dreapta, prin fanta din spate a rochiei se vad bucile perfect.
Multumesc! Asa si trebuie dragule. Mergem?
La 21 eram in receptia mare a hotelului. Era o trupa care canta in surdina, fiind acoperita de zgomotul celor prezenti. I-am cautat pe sefi cu privirea si ne-am indreptat catre ei sa ii salutam si sa le multumim de invitatie.
Va salut! Sarut mana doamna Clara. Ce mai faceti?
Salut Paul! Buna Gabriela, arati splendid. Ce mai face tatal tau?
Multumesc ! Face exact ceea ce stiti, cu clientii, alergatura , insa zilele acestea a ramas cu copii nostri. Am ciocnit si ne-am indepartat.
Pe Gabriela o cunosteau inaintea mea, sefii au colaborat cu socrul meu prin 2004, cand au deschis punctul de lucru in Brasov. De multe ori au curtat-o sa o angajeze traducatoare la achizitii, find vorbitoare de Engleza, Germana si Italiana. De fiecare data a refuzat pe motiv ca isi va pierde libertatea si acum chiar pot sa-i idau dreptate.
I-am observat pe Magda si Edi si ne-am apropiat de ei.
Buna seara din nou dragilor!
Buna seara! Edi i-a pupat mana Gabrielei, iar eu pe Magda pe obraz. Acelasi parfum la care cunosteam efectele...
Magda avea o rochie de catifea rosie, nu foarte scurta, decorata cu multe paiete, cu minecile lungi si umerii goi, cu o banda lata de catifea in jurul umerilor asortata cu un colier subtire de pietre argintii. Parul blond cu bucle mari in parte de jos si buzele de un rosu strident, completau frumos imaginea cu catifeaua. Rochia era perfecta pentru femeile cu sani mici. Arata foarte sexy.
Pe parcursul seri, Edi s-a dovedit compania perfecta, jovial, serviabil si atent la orice detaliu. Se vedea ca o iubeste pe Magda, insa nu era asa cum isi dorea ea.
Ce parere ai de Edi? O intreb soptit pe Gabriela.
Sincer, imi pare un barbat extraordinar. Cred ca intre ei este o lipsa de comunicare si poate si diferenta de varsta.
L-ai vedea facand parte dintr-o fantezie in grup? Plusez eu.
Nu stiu! Pana nu se discuta cumva pe marginea subiectului cu el, nu poti stii. Pentru multi este un subiect delicat.
Buna Roxana! Ne-am pupat pe obraji. Intr-un final ati ajuns. Ma bucur sa te revad.
Gabi, ea este Roxana de la Oradea despre care ti-am povestit. Roxana, sotia stie toate detaliile cu experienta noastra in 4 de la Bucuresti.
Buna Gabi! M-ati luat pe nepregatite! A raspuns Roxana usor fastacita.
Buna ! Ma bucur sa te cunosc. Acum inteleg ce imi povestea Paul. Esti foarte draguta.
Multumesc ! Si tu arati senzational, Paul este un norocos cu o femeie ca tine.
Amandoi suntem norocosi si ne bucuram de asta, spuse Gabi in timp ce o lua pe Roxana de brat si se indreptau catre bar.
Am profitat de ocazie sa il gasesc pe Andrei si sa il salut. Era cu sotia, o femeie bruneta, inalta, tunsa baieteste, cu o fata cam dura pentru calmitatea lui Andrei. Era intr-o rochie neagra mulata pe corp si pantofi rosii. Imi era cat de cat clar de ce Andrei “si-a cautat fericirea” in alta parte.
Dupa ce am facut cunostinta...
Ce s-a intamplat cu sotul Roxanei? L-am intrebat pe Andrei tras intr-o parte.
Este politist si maine dimineata are tura de 24 ore, iar Roxana nu a vrut sa lipseasca. A vrut neaparat sa va revada, sa fie cu mine si in special sa o cunoasca pe sotia ta, imi raspunde Andrei zambind.
La trecerea dintre ani, am ciocnit sampanie si ne-am pupat cu totii in sir indian, asa cum se saluta echipele de fotbal. Mi-a atras atentia o femeie mica de statura, cu parul tuns frantuzeste , blond satena, cu ochii mari si de o simplitate si naturalete care te facea sa o iei in brate sa faci dragoste cu ea. Miroasea a parfum de mosc amestecat cu tutun...magic. Era cu grupul de la Iasi, insa habar nu aveam cine poate fi.
Ne-am asezat la mesele organizate pentru 8 persoane. Eu, Gabi, Edi, Magda, Andrei cu sotia, Roxana si inca o tanara singura de la Bacau.
Muzica , dans, mancare si mult vin au facut sa ne destindem si sa ne simtim bine.
Incerci sa faci un dans cu Edi? O intreb pe Gabi. O iau eu pe Magda si ii spun sa nu te lase singura.
Sigur ca da! Il trag de limba?
Doar daca ai timp!
Au urmat 3 dansuri, eu cu Magda si Gabi cu Edi. Faceam glume si radeam ca sa nu atragem atentia in vre-un mod susceptibil.
La ultimul dans, Gabi il cuprinde pe Edi cu bratele in jurul gatului si il apropie mai mult de ea.
Vezi unde este mana lui Edi? Ma intreaba Magda.
No comment! Zic eu. Mana lui Edi era jumatate “cazuta” in fanta de la rochia Gabrielei, unde cu siguranta simtea liniile subtiri ale chilotilor.
Te deranjeaza? Intreb eu.
Nuuu! Dar nu credeam ca este posibil. Pe mine nu m-a atins niciodata asa.
Nu ai avut rochia potrivita pentru asta, am spus razand. La care Magda mi-a raspuns cu o strambatura din nas.
Era trecut de 5 cand am decis sa mergem in camere. Eu si Edi ne-am inarmat cu 5-6 sticle de vin, cateva de apa minerala si am pornit galagiosi spre apartamente.
Am stabilit sa ne intanim in hol in 15-20 minute sa mai bem ceva in liniste:))
Ce planuri avem? O intreb pe Gabi.
Sunt obosita, nu cred ca pot sa mai duc cateva ore de activitate de acum incolo.
Eu ies cu Edi pe hol sa mai bem un sprit. Sunt sigur ca ni se vor alatura si altii. Somn usor!
Te iubesc ! Si imi trimite un sarut imaginar.
In capatul holului spre scari , erau 6 fotolii si 2 mese joase. Eu am ajuns primul, am pus in pahare si mi-am aprins o tigara.
Eram usor ametit, insa mai puteam sa duc cateva pahare bune de vin.
Ii vad pe Edi si Magda iesing impreuna, Magda intra la noi in apartament si Edi singur mi se alatura.
Ce-i cu Magda?
A zis ca ramane cu Gabi. Daca adoarme acolo, sa nu o trezesc.
Mai sa fie, am ramas pe dinafara. Era clar ce se intampla acolo, fiind sigure ca Edi nu va intra niciodata singur in apartamentul unde este Gabi.
Hai sa bem! Noroc!
Ne-am pus pe povesti si nu dupa mult timp, a venit Sergiu directorul de la Iasi.
Ce faci omule? Nu ai somn?
In Moldova dimineata incepe distractia, pana la ora asta abia facem antrenametul ! Am ras cu totii zgomotos.
Stai jos ca avem treaba si i-am aratat sticlele de sub masa!
Am facut multa galagie ca pe la 6 a iesit sotia unuia de la Arad, sa ne spuna ca nu poate sa doarma de vocile noastre:
Baieti, putin mai incet va rog ca nu se poate dormii in galagia asta.
Doamna draga , posibil ca nu ati baut destul ii spune Sergiu, in rasetele noastre. Femeia s-a retras si in cateva minute iese eroul, sotul doamnei sa ne mustruluiasca.
Auzi baiete, las-o pe doamna sa doarma si hai la un pahar de vin. Ni s-a alaturat si el. Nu mai retin cum il chema si ce activitare desfasura.
Primesc whatsapp de la Roxana:
“Dormi?”
“Nu, de ce?”
“Nu am somn si ma plictisesc. Pe Andrei nu il pot deranja”
“Bei un vin?”
“Unde?”
“Pe hol la etajul 4”
“In 2 minute vin”
Era alta atmosfera daca venea Roxana:)
Roxana era in trening verde cu parul strans si se vedea ca nu are sutien.
Am baut pana la 7 hotarati sa continuam in cateva ore, iar eu intre timp am intrat in apartament unde fetele dormeau goale si imbratisate in dormitor. Erau ca o pictura renascentista vie.
Cand s-a spart gasca ii spun lui Edi, cred ca dormim impreuna in seara asta. Magda a adormit in pat cu Gabi.
Merg si eu cu voi, dorm pe canapea. Nu imi place singura in camera si mi-a facut cu ochiul. Eu stiam ca sunt destul de ametit sa mai pot face fata unei confruntari sexuale.
Da doamna, sunteti binevenita a raspuns Edi inaintea mea.
Dorm pe canapea, spun eu. Daca vrei poti sa dormi langa mine sau in dormitor cu Edi.
Raman pe canapea, a raspuns Roxana in timp ce ne indreptam spre apartamentul lui Edi.
Edi a intrat la dus si eu dupa el. Roxana a aranjat canapeaua, in care nu aveam loc amandoi, decat daca o tineam in brate. Am iesit gol, cu prosopul infasurat in talie si m-am trantit pe canapea. Roxana mi-a tras prosopul, s-a dezbracat de trening, a ramas doar in chiloti, dupa care s-a lungit in bratele mele si am adormit impreuna.
M-am trezit la 10 si nu stiam unde sunt si de ce sunt inghesuit in canapea. Roxana m-a simtit si s-a trezit.
Neata ! Am facut ceva sau am dormit? Intreb eu.
La cat ai baut, nu avea rost nici sa incerc, in plus amandoi aveam nevoie de odihna.
Si-a lipit corpul gol de al meu si m-a strans tare in brate. Am ramas asa fara sa spunem nimic mai mult timp...
Am nevoie de periuta de dinti si ceva haine, zic eu.Simteam un gust acid si semne de mahmureala. Merg pana la noi sa vad ce fac fetele.
Bine! Sa nu ma lasi mult singura, te rog!
Cu prosopul in talie fug pe hol cativa metri pana la apartament, descui si Gabi cu Magda dormeau linistite. Mi-am luat treningul si periuta de dinti si m-am intors la Roxana.
Am iesit de la baie si Roxana ma astepta goala pe canapea
Vreau sa ti-o sug si sa te ling peste tot
...



    Login