Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietenii fratelui meu
Autor : Sextor - 2021-04-12
Citita de 13525 ori - Nota 6.18 (56 voturi)
De multa vreme planuiam o modalitate de a ma razbuna pe fratele meu mai mic si enervant, care de-a lungul anilor reusise sa ma bage mereu in incurcatura, fie parandu-ma la parinti cu cine ma vad si ce fac, fie umbland prin camera si facandu-mi mizerie iar uneori furandu-mi chiar banii atunci cand nu eram acasa. In acea duminica insa, se ivii oportunitatea perfecta. Ca in fiecare weekend, Alex, pentru ca asa il cheama, ii invita la noi acasa pe cei trei prieteni ai lui ca sa bea si sa se distreze. De aceasta data insa, mama il chema pe Alex pana jos ca sa o ajute cu ceva la masina, tatal meu fiind plecat la servici. Lasandu-i pe cei trei prieteni ai sai singuri in sufragerie nu trecu mult timp pana imi veni o idee stralucita. Daca si asa ma numise curva de nenumarate ori, am decis sa fiu o curva cu adevarat si sa le-o trag tuturor prietenilor sai in acelasi timp, lasandu-l pe el singurul virgin pentru mult si bine. M-am ridicat asadar de pe scaun, si fara sa mai stau pe ganduri am mers direct in sufragerie unde desigur i-am gasit pe prietenii lui stand pe canapea si uitandu-se la televizor. Fara ca ei sa ma observe am inceput sa ma dezbrac, ramanand complet goala si asezandu-ma in genunchi. Foarte silentios am inceput sa pasesc in patru labe prin spatele canapelei pana am ajuns in fata televizorului. Cand ma vazura niciunul nu scoase o vorba, toti ramasera cu gura semideschisa si cu ochii holbati la tatele mele mari si rotunde si la pasarica mea proaspat epilata.
-Miau! Am zis eu, ascutindu-mi vocea. Am pornit-o apoi din nou in patru labe, pana am ajuns in fata celui din mijloc, frecandu-ma apoi cu tatele de picioarele lui. Niciunul nu scotea inca niciun sunet si auzeam doar cum inghite cate unul in sec. Puteam vedea insa prin pantaloni ca toti aveau pulile deja ridicate si nu mai stiau cum sa le ascunda. Alex si-a lasat pisicuta singura acasa si e tare flamanda. M-am intors. Ce ziceti, o ajutati voi? Apoi mi-am arcuit spatele, ridicandu-mi fundul cat de mult posibil si lasandu-le in fata pasarica care era deja uda in toata splendoarea. Cateva momente fusese iarasi liniste pana unul dintre ei se auzi:
-P..pai asa ar fi frumos! Nu baieti? Ceilalti doi nu raspunsesera la inceput dar apoi isi facura un al doilea curaj:
-D..da! la urma urmei suntem prietenii lui.
-Asa-i! Zise si al treilea. Ar trebui sa il ajutam si sa avem noi grija de pisicuta lui.
-Mai ales ca ii asa flamanda. Inainte sa imi dau seama, doua maini imi prinsesera fundul si o pula destul de maricica era lipita de pasarica.
-Mm.. Asa imi place de voi. Ce ar fi sa iti bagi pula asta mare inauntru si voi ceilalti doi sa veniti aici, sa imi dati papa. Intr-o clipita pizda mea era plina si fututa rapid in timp ce in fata mea stateau doua puli sculate. Le-am prins pe amandoua cu mainile apoi le-am lins si am bagat-o pe prima pe gat pana la capat in timp ce pe o frecam pe cealalta cu mana. Ii auzeam pe toti trei cum gem de placere, cum ma vor si cat de mult le placea corpul meu reliefat si subtire. Pe rand, fiecare dintre ei ajunsese sa mi-o traga in fiecare orificiu, penetrandu-ma salbatic si lasandu-si saliva pe spatele meu. Ahh! Ce baieti buni! Strigam eu in timp ce o pula imi lovea cervixul iar alta se adancea intre fesele mele grase si rotunde. Vreau sa iesiti in gurita mea? Credeti ca puteti face asta? Pentru pisicuta asta mica?
-Bineinteles. Inca putin doar.. E asa de...



    Login