Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data (partea 1)
Autor : 202469 - 2024-08-30
Citita de 8455 ori - Nota 4.49 (79 voturi)
Anul trecut cand am implinit 18 ani dupa majorat, am avut prima discutie des pe sex cu mama si tata. Le-am spus ca eu nu avut nici o femeie pana atunci si ceea ce stiu e de pe internet. Tata si mama mi-a explicat ce si cum si ceea ce trebuie sa stiu despre sex. Dupa aceea seara mi-au promis ca o sa imi si arate ce inseamna sexul.
Dupa doua zile intr-o luni dupamasa mama ma chemat la ea la serviciu, mama are 48 lurcreaza la un magazin iar patronul ei este un turc de vreo 70 ani are si o colega de 35 ani.
Cand am ajuns la magazin mama era jos in magazin ma astepta, am intrat, a inchis imediat usa dupa mine si ma imtrebat daca vreau sa vad ce inseamna sex si daca vreau sa asist la o partida de sex. Eu bineinteles ca am zis da.
Am urcat sus la etaj, in hol.la etaj era colega lui mama (Mihaela) care statea in genunchi si tocmai ii facea o felatie sefului ei iar tata si inca un tip o priveau.
Tata ma salutat si a zis sa stau si eu cu ei. Eu am ramas langa mama, tata sa ridicat de pe canapea i-a ridicat fusta Mihaelei si ia dat chloti jos, a fost prima data cand am vazut o pizda si un fund adevarat in viata mea.
Tata a inceput sa o frece pe Mihaela cu mana in vagin si sa o masturbeze in timp ce ea continua sa il.suga pe turc, la inceput ia bagat un deget apoi incet a ajums sa ii bage toata mana, Mihaela tipa de placere. La un moment dat au incepeput sa o futa toti trei in toate gaurile.
Eu cu mama ne uita, eu eram fascinat de ceea ce se intampla, Mihaela tipa de placere si era toata traspirata. Mama mi-a soptit sa imi dai pantaloni jos asa ca m-am executat imediat si ea a inceput sa imi faca laba.
Nu am mai putut si mi-am dat drumul in acel moment au inceput sa isi dea drumul in Mihaela si tata si turcul si celalat barbat.
La sfarsit au pus o pe Mihaela in genunchi in fata lor si au facut toti pipi pe ea, mama ma trimis si pe mine asa ca am.mers si eu si am facut pipi.pe Mihaela, ab...



    Login