Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima surpriza cu adevarat! (Reala)
Autor : body_crys - 2024-09-03
Citita de 896 ori - Nota 9.79 (14 voturi)
Salut! Ca o scurta prezentare, sunt Bogdan, casatorit de 6 ani cu Mihaela, o femeie superba din punctul meu de vedere, inalta, cu un corp ce ii pune in evidenta punctele forte la o femeie: craci, cur, tate! 
Avem un baiat de 3 ani care este pt noi centrul universului, totul invartindu-se in jurul lui! Dar odata cu venirea copilului in viata noastra, monotonia sexuala incepuse sa ne acopere! Deja faceam sex o data pe saptamana si atunci pe fuga, doar pozitia misionarului, fara preludiu, fara a alterna cu sex oral......intr-un cuvant: MONOTONIE!
Totodata, datorita serviciului meu, eram foarte mult plecat de acasa si desi am avut destule sanse sa imi "golesc" coaiele, dragostea care i-o purtam Mihaelei m-a facut sa dau innapoi!
Asa am ajuns pe un site de swing, curios sa aflu ce inseamna mai exact, ce parere au cei care faceau parte din acest fenomen si cat de multi au in imaginatie sa ajunga sa faca sex cu sotia/sotul alaturi de persoane straine! Surpriza a fost mare cand am vazut ca aceasta comunitate este destul de mare iar in mintea mea......a incoltit o idee: sa o vad pe Mihaela cu inca un barbat! 
Am adus in discutie de cateva ori aceasta fantezie a mea i-am aratat site-ul respectiv si ca sa nu ma supere a acceptat sa ne facem un cont la care am adaugat cateva poze si ne-am descris dorinta!
Din acea zi am inceput sa aduc cat de des puteam, in discutie, acest subiect! Dar.....m-am ales doar cu cateva mici certuri, lucru care m-a facut sa imi iau gandul de la acest subiect!
Renuntasem la subiectul asta iar timpul a inceput sa curga zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, chiar luna dupa luna! Imi imparteam timpul intre servici si acasa, dorind sa vina mai repede weekendul pt a fute iar pe Mihaela!
Mai sunt 3 zile si va fi ziua mea de nastere! 37 de ani! Ma si gandeam ce cadou imi va face sotia mea Mihaela! Am intrebat-o sperand ca voi afla din timp dar tot ce am aflat a fost ca voi avea o surpriza mare.
Cele trei zile parca au durat trei luni, ma tot gandeam la surpriza lui Miha!
A sosit si ziua mult-asteptata! Ca de obicei, dupa dusul de dimineata am plecat la servici. Miha inca dormea si parca la plecare, pe chipul ei angelic se vedea un suras pervers! La cei 33 de ani ai ei era o femeie dupa care intorc privirile si femeile, nu numai barbatii!
Pe la ora 12 imi trimite un mesaj in care imi spune sa nu intarzii diseara pt ca trebuie sa imi dea "cadoul"!
Restul zilei a trecut greu iar la ora 17 eram acas, voios si nerabdator sa vad surpriza lui Miha!
Am gasit-o imbracata cu o fusta scurta si mulata pe cur care deabia ii acoperea bucile si cu o bluzita subtire, alba, semitransparenta prin care se vedeau sanii ei mari si fermi si care parea ca se va rupe de la impunsaturile sfarcurilor! Nici urma de sutien!
-Fa-ti repede un dus si schimba-ti hainele!
In cateva minute eram gata de plecare!
-Hai sa mergem!
-Unde? am intrebat curios!
-Ai rabdare! Azi ti se va indeplini un vis!
Pe fata ii aparu un zambet pervers!
Am condus pana am iesit din Pitesti si dupa putin timp Miha imi zise sa parchez in fata unei pensiuni.
-Ce facem aici? am intrebat-o.
-Pai nu ti-am zis ca vei avea o surpriza! Si ca sa nu fii luat pe nepregatite, surpriza mea pt tine tine de fantezia pe care o ai in legatura cu swingul!
Ma luat de mana si am intrat in restaurantul pensiunii. Ne-am apropiat de o masa la cae statea un barbat brunet, cam la 45 de ani.
-Buna Mihaela! Si se ridica si o saruta pe Miha direct pe buze!!!
Am crezut ca nu vad bine! Miha ia raspuns la sarut destul de pasional, fapt ce ma facut sa simt gelozia cum ma inunda! Am realizat insa imediat despre ce fel de surpriza era vorba si placerea, incitarea si excitarea au pus stapanire pe mine si mai ales pe pula mea!
-Eu sunt Liviu zise barbatul care cu greu isi dezlipise buzele de cele ale lui Miha!
-Bogdan, am raspuns sec astfel incat sa nu dau de banuit ca deja realizez despre ce este vorba! Ce se intampla aici Miha? (ochii mei deja il "masurau" pe Liviu din cap pana in picioare: era un barbat cam la 40-45 de ani, bine facut d.p.d.v.fizic, si asa cum aveam sa aflu in acea seara, si bine dotat)!!!
-Astazi ti se va indeplini dorinta ta! Asta este surpriza si cadoul meu pt tine! L-am cunoscut pe Liviu acum o luna, am vorbit despre fantezia ta si cum se apropia ziua ta, ce cadou mai frumos sa iti fac decat sa iti indeplinesc o dorinta de-a ta! Mai ramane doar sa urcam in camera si sa ne simtim bine cu totii!
-Pai atunci hai in camera! Deja nasturii de la pantaloni dadeau semne ca vor ceda daca ii mai fortez mult!
Miha il apuca pe Liviu de brat si cu pasi siguri se indreptara spre scarile ce duceau la etaj. Eu, admiram din spatele lor cum mainile lui Liviu ii mangaiau curul lui Miha si urcau usor pe talie spre sani!
Am intrat in camera iar Liviu scoase din frigider o sticla de vin rosu!
-Vin bun pt femei, daca il beau barbatii! zise el cu gura pana la urechi! Un aperitiv pt detensionare!
Am baut repede un pahar ca sa ma linistesc. Dar degeaba! Tamplele imi pulsau puternic, imaginatia incepuse sa ma zapaceasca si simteam o durere la nivelul pulii, totul din cauza surprizei facute de sotia mea!
Miha sorbea usor din pahar dar privirea era indreptata spre o umflatura ce se marea din ce in ce mai mult in blugii lui Liviu!
-Ma duc sa ma spal putin cu apa rece, am zis si am si fugit la baie! Mi-am racorit fata si am stat sa ma linistesc cateva minute. Cand am oprit apa mi sa parut ca aud ceva din camera, ceva ca un geamat! Am ascultat mai atent si gemetele se auzeau tot mai dese si mai tari!
Am iesit din baie iar in fata mea aveam o imagine cum nu credeam ca o sa vad vreodata: Miha era fara bluza, cu sanii goi ce erau cuprinsi de mainile hulpave ale lui Liviu (era deja dezbracat) iar gurita ei deja era plina de pula lui! Amandoi respirau accelerat iar din cand in cand scoteau cate un ahhhh de placere!
Am realizat imediat si cauza umflaturii din pantalonii lui Liviu: o imensitate de pula cum doar in filmele porno mai vazusem, apx 25 de cm lungime si foarte groasa! Atat de groasa incat palma lui Miha nu reusea sa o cuprinda iar gurita era fortata la maxim ca sa poata intra!
Miha intoarce putin capul spre mine (atat cat ia permis initial pula lui Liviu), a scos pula din gura si cu o voce care ma zapacit zise:
-Hai iubitule! Vino si ajuta-ma sa imi dau jos si fusta! Deja pasarica mea asteapta sa o lingi!
A fost pt prima oara cand m-am bucurat ca am apucat sa fac armata! In cateva secunde eram dezbracat si ii dadeam fustita jos! Surpriza! Nu avea chiloti pe ea! Stia de ce a venit si cred ca si-a zis ca nu au rost!
Liviu sa intins pe spate in pat iar Miha sa aplecat sa il suga astfel incat aveam in fata un cur cu buci ferme, tari, si dintre care se zarea o pizda superba (o stiam de atatia ani dar tot o admiram cat este de frumoasa) cu buze mici ca doua aripioare. La capatul lor se zarea un lindic belit si intarit care tresarea la cel mai mic oftat al lui Miha!
O mangai pe cur, mana imi coboara printr buci si ajung la buzele umede de seva din pizda! Sarut usor pizda, aripioarele ei iar corpul sotiei reactioneaza imediat printr-un tremurat! Cuprind cu buzele mele lindicul si incep sa il alint repede cu varful limbii!
Simt umezeala si caldura degajata de pizda! Este atat de dulce de la seva ce se scurge din ea si are un gust atat de bun, gust pe care il stiu atat de bine, gust de pizda!
O fut cu limba in pizda iar ea geme, se opreste din cand in cand din suptul pulii lui Liviu ca sa isi revina, mai scot limba ca sa ma ocup de lindic, il ling, il sug si apoi iarasi incep sa o fut cu limba in pizda!
Liviu o prinde cu mainile de cap pe Miha si incepe sa o futa in gura mai adanc si intr-un ritm mult mai rapid! Vedeam cum deja pula lui intra mult mai usor in gurita ei obisnuita deja cu asemenea namila, si cum capul pulii ajungea in gat fapt ce ii provoca senzatia de voma lui Miha!
-Hai, schimbati-va rolurile, zise Miha care vroia sa se ocupe si de pula mea!
M-am asezat eu in pat iar Miha sa urcat pe mine cu spatele spre mine si cu fata spre Liviu. S-a lasat usor in pula iar eu am vazut cum pula mea este efectiv "inghitita" de pizda ei nesatula si uda!
Liviu se ocupa cu o mana de sanii ei iar cu cealalta mana o freca la lindic! Gemetele lui Miha se transformasera acum! Deja tipa de placere! Pizda ei era...



    Login