Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataScanteia
Autor : PETROS0304 - 2022-06-17
Citita de 8893 ori - Nota 8.50 (123 voturi)
Șoseaua se pierdea in spatele mașinii asemeni unui șarpe lung. O ploaie măruntă, monotonă, făcea atmosfera și mai apăsătoare. Mihai conducea calm, iar eu butonam telefonul absentă la drum.
Au trecut 25 de ani de când suntem căsătoriți. Parcă au trecut ca o zi. De multe ori numai copiii ne fac să ne dăm seama de timpul trecut.
Stau cu ochii în telefon, dar gândurile mele sunt mult mai departe de ecranul acestuia. Ma uit la Mihai. E și el scufundat în gânduri. Aș fi vrut să vorbim, sa mai râdem, să mai glumim. Am uitat cum e să fim doi. E prima dată când iesim dupa mult timp doar noi. Avem 47 de ani, încă suntem tineri, dar am sacrificat mult din timpul nostru pentru copii.
Totul e pe fuga. Dimineața bem cafeaua repede, facem micul dejun pentru noi și pentru copii, apoi ducem copiii la școală și mergem la servici. Rutina asta ne apasă, iar faptul că acum suntem singuri e ceva neobișnuit. Îmi este dor să facem dragoste încet, tandru, fără grabă și nu pe fuga și fără să simt aproape nimic.
Îmi este dor să-mi simt soțul prin toți porii, să îl simt așa ca acum 25 de ani. De niște ani nici nu mai dormim împreună. Cel mic ma vrea lângă el zi și noapte așa că mă întâlnesc printre uși cu Mihai și o facem repede să nu vină vreun copil. Mihai a fost și este singurul barbat din viața mea. El a mai avut câteva aventuri înainte să mă cunoască, dar amandoi suntem familiști convinși. Acum călătorim spre o mică vacanță, plănuită de soțul meu de mai mult timp. Copiii sunt în tabără așa ca 7 zile vom fi doar noi.
- Ioana, vrei să oprim , ai nevoie de o pauză? Eu aș merge un pic la toaletă și apoi aș bea o cafea.
- Sigur, și eu am nevoie la toaletă.
Mașina a mai rulat vreo 2 kilometri, iar pe partea noastră a apărut un popas cochet. Am coborât din mașină și ne-am îndreptat spre toalete.
- Ioana, după ce termini ne vedem pe terasă. Am să-ți iau și ție o cafea.
- Vezi să fie fără zahăr, i-am zis, zâmbindu-i.
Am mers împreună cu Mihai pe un coridor lung și întunecat pâna la toalete. Doi bărbați șușoteau. “La ultima cabină să mergi” – am prins din zbor, dar nu am dat importanță. În capătul coridorului erau 2 uși care separau toaletele de bărbați de cele de damă. Ne-am despărțit și am intrat înăuntru. Era foarte curat, dar totuși am pus pe colac șervețele să fiu mai sigură. Era semiîntuneric, așa că atunci când așezam șervețelele, am observat în dreptul unui dozator de dezinfectant o mica rază de lumină. Am dat ușor într-o parte dozatorul și nu-mi venea să cred ochilor. Gaura dădea spre pisoarul bărbaților, așa că mă uitam fascinată. Trei barbați se pișau iar eu mă uitam la pulile lor. Un fior placut mi-a străbătut corpul. Nu reuseam sa le vad fețele, dar nici nu mă interesa. Pulile lor mă făceau să simt dorințe pe care le credeam apuse, și instantaneu am simțit cum mă umezesc. Un valmeș de gânduri îmi zburau prin cap. Mihai, copiii, și eu....o mamă devotată, ce nu a simțit vreodată nimic pentru altcineva. De curiozitate poate aș fi încercat să văd cum e cu un alt bărbat, să-l miros, să-l gust, să-l simt în mine, dar respectul pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru familia mea, nu m-a lăsat să fac acest pas. Deși lucrez într-un birou cu 3 bărbați și credeți-mă că toți trei, deși sunt căsătoriți, mi-au făcut avansuri. Primul de lângă cabina mea tocmai termina. Avea o pulă neagră și groasă, acoperită de un prepuț lung, pe care îl trăgea înainte și înapoi dezvelind un cap roșu aprins. Eram hipnotizată. Tocmai ce termina de scuturat pula când barbatul spuse:
- Hei vrei să încercăm să dăm la gaură!
- Dar este cineva, a întrebat celălalt?
- Trebuie să vedem.
Am tresărit. Mi-am ridicat ochii de la pule și am început să-i studiez. Primul, cel care avea pula cea mai mare și mai groasă, cred ca avea 30 de ani, celălat vreo 50, iar cel de-al treilea....era Mihai. Nu am apucat să ma uit prea mult, din partea cealaltă, cineva a mișcat dozatorul și gaura s-a mărit. În următoarea secundă o pulă imensă a intrat pe gaură.
- Cum e ? Este cineva. S-a auzit vocea celui mai în vărsta.
- Este că am văzut mișcare, dar cred că e pudică, a zis râzând.
Mă uitam fascinată la pula ce statea flască la câțiva centimetri de gura mea. Era prima dată când vedeam altă pulă în afară de cea a lui Mihai. Primul gând a fost să ies dar nu-mi puteam lua privirea de la frumusețea din fața mea. Instinctiv am luat-o în mâna și am tras ușor pielea de pe cap. M-am apropiat și am mirosit-o, iar nările mi s-au umplut de un miros străin dar excitant. Mirosul lui Mihai îl cunoșteam foarte bine, nu îmi mai stârnea nimic nou, acum însă am simțit pizda cum s-a udat instantaneu. Am deschis usor gura și am atins capul pulii cu varful limbii. Era usor sărat, dulceag. Cred că de la urină dar nu m-a deranjat. Eram parcă cuprinsă de o amețeală plăcută. Am îmbrățișat capul pulii și l-am lăsat să mă pătrundă. Am simțit cum încet pula se întărește în gura mea. Simțeam pielea cum rămâne in urmă eliberând capul și l-am simțit cum împinge adânc, pană în gât. Eram copleșită de dorință și vinovăție. Mihai era la un metru, poate, în spatele celui care ma futea în gură, la propriu. Și asta îmi plăcea la nebunie. Îmi iubesc soțul foarte mult, dar ceea ce simțeam acum era devastator. Sugeam pula unui străin și nu îmi era rușine. Cine ar fi știut cine e dincolo de perete.
Eram patrunsă adanc în gură de pula aceea imensă. O simțeam fermă și dreaptă iar faptul că eram folosită mă făcea să mă simt ca o curvă. Eram o curvă. Eram curva lui Mihai. Doar pe el l-am lăsat să mă fută în gură. Îmi plăcea asta. Îmi plăcea să-i simt pula cum pulsează când își dă drumul în gura mea, și îmi plăcea gustul spermei lui fierbinți. Eram o curvă. Dar eram curva lui Mihai. Nu am gândit niciodată că voi atinge, mirosi, gusta pula altcuiva. Și acum........Acum un străin mă fute în gură. Mă fute în gură iar mie îmi place. O gust, o miros, o ating de față, o sărut, o iau din nou în gură, îl las să se folosească de gura mea. Sunt pizda lui. Gura mea e pizda lui.
- Ce este acolo, îl aud pe Mihai ?
- Ai să vezi bosule, daca ai rabdare după ce termin eu și prietenul meu.
Mihai e acolo. Și unul mă fute în gura în fața lui. Și el nu știe. Mă amuz. Îmi pare rău de el. Dar nu mă mai pot opri. Îmi place la nebunie. Îmi simt buzele fierbinți. Nici nu mai am ruj pe ele. Trebuie să mă aranjez când ies din toaletă. Zâmbesc în gândul meu. La ce mă gândesc eu cand gura îmi este plină de pulă. Îl simt că mă fute din ce în ce mai repede, și din ce în ce mai adânc. Oare se termină acum, mă întreb, și în secunda următoare un jet puternic de spermă îmi umple gura. Mă înnec, înghit primul jet și îl las să termine tot în gura mea. Mihai ar fi mândru. M-a învățat bine. Era dulce. Era mult mai dulce ca a lui Mihai. Am crezut ca toată sperma are același gust. Eram pe cale să aflu daca vrea să fie servit și cel de-al doilea. Am continuat să-l sug și după ce a terminat. L-am curațat bine. Am lins fiecare picătură de spermă. Nu am lăsat nimic. Acum era în mine. A rămas doar gustul dulce și un ușor parfum de pulă. I-am dat drumul acum. Era doar o bucată de carne fără vlagă, neputincioasă, și pentru o secundă m-a pufnit râsul.
Nu am așteptat mult. Pe gaură a intrat un penis lung și supțire, în erecție maximă, cu un cap rozaliu imens. Era un penis ciudat. M-am uitat cu Mihai la multe filme porno, și nu țin minte să fi văzut o pulă de genul ăsta. L-am mirosit. Era diferit de cel de dinainte. Am atins cu buzele capul imens. L-am simțit tresărind.
Oare Mihai își așteaptă rândul? Cum poate să facă așa ceva? Și iar m-am trezit zâmbind în sinea mea. Am început să-l sug încet. Acesta nu făcea nici o mișcare. I-am luat pula în mână și am început să-l masturbez în același timp continuând să-i sug pula. Voiam să simt gust de spermă. Nu mai aveam răbdare. Iar dacă Mihai nu stătea la rând, înseamnă că eu aș fi stat prea mult la baie.
Am intensificat mișcările și l-am simțit explodând în gura mea. Un gust diferit mi-a umplu gura. Aducea ușor a gutui coapte. Am înghițit totul și am așteptat curioasă să văd daca vine și Mihai. Tocmai ce am înghițit sperma a doi bărbați străini. Și ce dacă. Rămâne aici, între acești pereți. Bărbații sigur se vor lăuda. Și ce. Cine știe cine a fost. Ramâne o simplă aventură.....
Stăteam curioasă la gaură când am văzut pula lui Mihai. O știam de atâta timp.Îi știam fiecare cută, fiecare vinișoară, fiecare aluniță, îi știam gustul, mirosul......I-am luat-o în gură. Știam că urmează să mă fută. Îi place enorm, și îmi place și mie, să mă fută în gură pânâ își dă drumul. Și l-am lăsat s-o facă. Eram fu...



    Login