Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSECRETELE CASNICIEI NOASTRE 3
Autor : unqnick - 2011-05-25
Citita de 11028 ori - Nota 7.63 (19 voturi)
Toata saptamana s-a scurs linistita. Ne-am vazut de servici, eu la firma, ea la gradinita tinuta de vara-sa. Am fost la Mall la un film dar nu am mai fost la sala, ii venise ciclul dar ca de obicei a tinut doar vre-o trei zile. Cu mult timp in urma facuse un control si atunci am aflat ca nu poate ramane gravida, ciclul ii venea regulat si tinea foarte putin. Ne resemnasem in privinta asta si ne traiam viata parca mai intens.
In fiecare zi primeam cate doua trei telefoane de la numarul pe care-l identificasem ca fiind al lui Remus citind biletul pe care i-l strecurase atunci la restaurant. Corina vrusese sa il rupa dar eu l-am pastrat. Era pe la sfarsitul saptamanii si i-am spus sotiei mele
- Ma sacaie individul. Am crezut ca daca nu-i raspund o sa inceteze.
- Mai bine raspunde-i si pune-l la punct. Sa ne lase in pace
- N-ai vrea sa te mai vezi cu el ?
- Vrei sa fiu sincera ?
- Te rog chiar, am convenit sa nu ascundem nimic unul de altul.
- Asa ca barbat, mi-a placut. Mi-a placut si sa ma fut cu el,.... daca stau sa ma gandesc acum nu atat de mult cum o fac cu tine.
- Aiurea, lingusitoare mica
- Nu pe bune, mi-a placut, are pula groasa ca a ta si fara sa vreau m-am tot gandit la el. Nu stiu ce l-a apucat atunci, rahaturile alea pe care le-a inghitit i-au luat mintile. Mi-ar fi placut sa ramanem in relatii toti trei, poate si cu Dorin, nu stiu dar sunt si acum scarbita de cum s-a purtat cu tine si cum mi-a vorbit de parca as fi fost o curva ordinara. Nici prin cap nu mi-a trecut tot ce a spus el despre mine, ca o sa fiu amanta lui, ca sunt moarta dupa el, era asa violent.....ai fost un domn ca intotdeauna iubitel si m-ai salvat la timp.
- Da, parca si mie-mi pare rau. A fost un prost ca a dat cu piciorul unei ocazii asa bune sa ramanem prieteni. Imi placea sa te privesc cat de excitata esti, fututa de doi barbati. Nu-i nimic, sunt destui care mi-au facut aluzii in ceea ce te priveste, mai pe fata, mai aluziv si-o sa ma pupe si-n cur daca ar putea sa se futa cu tine. Fi sigura ca ai avea de unde alege.
- Oooo, chiar ? se lipi Corina de mine curioasa. Si ? Hai spune-mi nu ma fierbe.
In momentul ala telefonul suna din nou
- Iar e el, am spus plictisit
- Raspunde-i draga, asa o sa ne deranjeze tot timpul
Am raspuns, si am pus telefonul pe speacker L-am auzit rasufland parca usurat.
- Buna ziua Alex, te rog sa nu inchizi, Remus la telefon. Lasa-ma sa-ti spun ce doresc, nici nu stii cat ma bucur ca ai raspuns. Era singura posibilitate de a lua legatura cu tine....cu voi.
Eu taceam lasandu-l sa vorbeasca privind-o pe Corina. Pe chipul ei nu citeam nici un fel de emotie sau interes.
- Alo, ma auzi, mai esti acolo
- Da, te ascult, ai zis sa nu te intrerup, lasa introducerea si spune ce ai de zis
- In primul rand vreau sa imi cer scuze. Mii de scuze. Va rog sa mi le primiti amandoi. Am fost un porc, un nesimtit, faceti-ma cum vreti. Meritam sa ma pocnesti si nu-mi vine sa cred cat de domn ai putut sa fi. Am o scuza daca pot spune asa.
A facut o pauza crezand ca o sa-l contrazic si a continuat
- Eram drogat, am luat obiceiul asta de cand nu mai fac fata la drum lung. Am exagerat cred cu doza, au aparut reactiile alea necontrolate. Am fost un bou, un nemernic, am crezut ca daca te umilesc o sa te fac sa renunti la ea, ...sa renunte ea la tine. Devenisem dependent de ea, sunt si acum in momentul asta ..... ma asculti ?
- Da, continua. Ai zis sa nu te intrerup, ce mai vrei ?.
- Multumesc. Sa stii ca Corina e o femeie extraordoinara, am crezut ca este o curvistina frumoasa oarecare, dar care merge prin carciuni insotita, ca sa agate barbati. Am fost tot timpul nervos pentru ca desi punea atata pasiune cand se fute, imi spunea mereu ce mult te iubeste si nu vroiam sa accept asta. Ma intarata placerea cu care se abandona si-mi raspundea imediat cand simtea ca vreau sa o fut....ma scuzi daca vorbesc asa
- De ce ? Nu-i nimic, asta ati facut doar
- Am crezut o clipa ca accepta sa-mi fie amanta. Sotia mea nu a avut niciodata nimic impotriva sa am cate o amanta, e la fel de libertina ca si mine, suntem swingeri cunoscuti, cu state vechi. A venit de doua zile, i-am spus despre noi, s-a bucurat, dar nu i-am spus cum s-a terminat. Am insistat cu telefonul, ceva imi spunea ca ve-ti trece peste ce a fost si ne veti accepta prietenia noastra in conditiile voastre.
M-am uitat la Corina care asculta incordata. Ma privea si ea. Pe fata ei se schimbau rapid expresii cand de surpriza, cand de revolta, de dorinta, de neincredere sau de rusine. A deschis gura sa spuna ceva dar a inchis-o. Avea un tremur nervos, isi duse instinctiv mana pa pizda strangand-o in palma. Se apleca la urechea mea soptindu-mi.
- Nu tine cont de mine, fa ce crezi ca e mai bine pentru amandoi.
Remus mai vorbi o vreme fara sa-l intrerup, promitea, se jura, isi cerea scuze si implora. Sa fiu sincer pe mine ma convinsese, nu prea eram incantat ca intra in ecuatia asta si nevasta-sa. Nu avusesem niciodata relatii cu o femeie de 50 de ani cat imi inchipuiam ca are dar acum tineam cont de Corina, nu de mine. Am intrebat-o pe Corina ridicand sprancenele sa capat un raspuns. Mi-a sarutat umarul strangandu-ma usor si dand din cap a aprobare.
- Te-am ascultat fara sa te intrerup, am sa ti-o dau pe Corina sa dea verdictul
Corina se retrase speriata ducandu-si mana la piept. Imi facu semn ca nu vrea sa vorbeasca indepartand telefonul. Respira precipitat panicata. Am sarutat-o si i-am dat telefonul
- Corina ? .....Corina ?.....
- Da Tudore, buna ziua.
- Sarutmainile, nici nu stii ce fericit sunt ca iti aud glasciorul. I-am spus mai devreme lui Alex.....
- Stiu, era pe specker, am auzit tot.
- Aude si el acum ?
- Nu. A iesit din camera, spuse repede facandu-mi semn sa nu intervin.
- Corina te doresc mai mult decat orice, am pula sculata dureros de tare, te doreste, vreau sa te am din nou. Sa nu-mi spui ca nu ti-a placut si sie. Iti promit ca o sa fac tot ce vrei tu, cum vrei tu. Il respect pe Alex si nu o sa va para rau la nici unul. Sotia mea a ramas foarte incantata povestindu-i de el. Nu au sa se plictiseasca, il asigur de asta si nici noi doi. Oh Corina, crede-ma visez mereu cu ochii deschisi pizdulicea ta minunata si dulce.
- Cu ce-mi garantezi ca nu o sa se mai repete si alta data ce-a fost ? Sotia ta e langa tine ?
- Nu si te-as ruga daca o sa vreti sa ne vedem din nou sa nu-i povestesti ce nu ti-a placut, l-am avertizat si pe Dorin.
- Nu stiu ce sa zic, Alex nu cred ca o sa fie incantat de o femeie...hmm ...mai coapta ca sa spun asa. Aici nu e vorba numai de mine.
- Am uitat sa-i spun, mai bine o sa-i fac o surpriza. Nevasta-mea e mai tanara ca mine cu 25 de ani, e cam de varsta ta. O sa va intelegeti de minune. Va asteptam la noi......te rog.
Corina m-a privit zambind si am zambit si eu dand din umeri.
- Nu-ti promit nimic, nu sunt hotarata, o sa ti-l dau pe Alex, el hotaraste pentru amandoi. Daca totusi ne vom vedea, sa-ti intre bine in cap increzutule: sunt curva sotului meu, a nimanui altuia. O sa-i dau telefonul
Mi-a intins telefonul, smechera. Scapase de raspundere, dar il pusese si pe el la punct. Din receptor se auzea cum o cheama
- Corina, draga mea, nu fi rea.... Corina, ...Corina...
- Spune Tudore, am zis ca sa-l opresc dupa cateva momente.
- Alex, am vorbit si cu sotia ta, a spus ca tu ai ultimul cuvant. Mi se pare normal asa. Crezi ca ....? Daca vreti venim noi la voi dar ar fi mai bine aici, avem de toate
- O sa mai facem o incercare Tudore, de dragul a ceea ce a fost frumos. Daca nu aveti alt program o sa venim duminica la voi. Ce ora ar fi mai potrivita ?
- Oooo doamne, ce bine ! striga el. Cred ca de dimineata, cu cat mai devreme cu atat mai bine, sa veniti pe racoare au zis ca va fi o zi canicularp.
- Bine pe la 9 o sa fim la voi
- Daca vreti vin sa va iau, sa-mi spuneti unde stati.
- Nu. E mai bine asa.
- O sa fiu in picioare de la prima ora sa va astept. Sarutarile mele de maini lui Corina.
- Trebuia sa-l intrebi: "numai de maini ? ", asta ce are ? spuse Corina mangaindu-se la pasarica dupa ce am inchis si am inceput sa radem
- Eu zic ca am facut bine. Mai incercam odata, e simpatic totusi
- Cred ca te-a convins ce ai auzit de nevestica lui. Parca vad ca o sa ai ochi numai pentru ea. Cred ca e mai tanara decat mine
- Na-ti-o buna ! numai la asta nu ma asteptam: sa fi geloasa.
- Nu stiu, o sa vad....asta o sa am voie sa fiu. Cineva trebuie sa aiba grije de casnicia noastra. In ceea ce ma priveste pe mine, de azi inainte bag mana in foc dar cu tine nu sunt asa sigura. Si inca ceva: fara poze sau filme, nu se stie niciodata.
- Uite la ea curvulita cum pune conditii !. Bine, bine, sunt de acord dar sa nu ne facem de ras si sa ma tii din scurt.
- O sa las lantul mai lung, rase ea vesela.
Fusesem la strand sambata si lenevisem la soare apoi jucasem putin volei sa ne dezmortim. M-am amuzat cum raspundea avansurilor unui pusti care crezuse ca e singura. Era infierbantat rau vazand ca nu e respins. A vrut sa o dea cu lotiune de plaja ca sa o pipaie putin si Corina i-a spus foarte natural
- Te rog sa-i ceri sotului meu lotiunea.
Statusem pe un sezlong nu departe, cu ochelarii de soare pe nas. I-am intins flaconul avand o fata inexpresiva dar pustiul a disparut ca teleportat si am ras de sotia ei
- Facusem baie si Corina se pregatise pe indelete. I se terminase la fix ciclul si se radea cu grije sa nu se taie. Isi pregatise irigatorul pentru dimineata sa isi faca ultima clisma in timp ce o sa ma barbieresc.
Stateam in pat si ne uitam la televizorul mic din dormitor la un film porno si Corina comenta ca de obicei. Imi mangaia alene pula si mi-o saruta scurt din cand in cand. Convenisem sa nu facem sex decat dimineata ca sa ne odihnim ca lumea. Doream sa fim in forma. Stiam amandoi ca daca incepem, continuam toata noaptea si ne apuca asa dimineata. Curios, dar si eu si ea aveam emotii, cu o saptamana in urma, totul venise atat de repede, pe nepregatite dar acum era altceva.
Am trecut cu masina pe langa restaurantul unde ne cunoscusem. Un baiat cu sort in fata stropea trotuarul . Am intrat in curtea vilei si am trecut pe langa doua Audi identice. Data trecuta fusese numai una. "O fi a lui nevasta-sa" m-a gandit eu.
Am sunat si ne-a deschis o tipa inalta cu parul lung blond si ochii negri. Avea gene foarte lungi care-i scoteau in evidenta ochii negri. Era imbracata cu o rochie de plaje scurta si se vedea ca este de firma. Avea sandale cu toc foarte inalt care-i sublinia linia minunata a gambelor si pulpelor. Parea de douazeci de ani. Ne zambi prietenos intinzandu-ne mana
- Trebuie ca sunteti Corina si Alex. Eu sunt Monica, Moni mai pe scurt
S-a sarutat cu Corina care era putin bulversata de cat debine arata, apoi m-a sarutat pe mine pe obraz dupa ce i-am sarutat galant mana.
- Remus v-a asteptat pana acum dar e inauntru. Verifica inca odata sa nu fie vre-o frunza in piscina. I-am dat drumul soferului si am uitat sa-i spun s-o faca.
- Daca vrei poti sa-l chemi inapoi daca crezi ca ne poate fi de ajutor o intepa Corina.
Moni izbucni in ras si o imbratisa.
- Imi inchipuiam ca esti asa, o sa ne intelegem bine noi doua.
O luara inainte brat la brat, urmandu-le indeaproape. Nu luasem nici o floare sau alta atentie. Corina se opusese spunand ca mergem la futut nu in petit. Remus ne veni in intampinare imbracat cu niste bermude largi si o camase peste pantaloni in culori tipatoare, cu o palarie alba cu boruri albe aratand ca un prosper om de afaceti american in vacanta. Ii saruta emotionat mana de cateva ori. Corina veni aproape de el il privi lung si brusc il saruta scurt pe gura.
- Credeam ca suntem cunostinte vechi Tudore, erai prea protocolar si ma inhibai.
- M-ai dat gata rase Moni batand din palme, e doi zero pentru tine. O sa ma faci praf cred.
- Nu eu.... poate Alex, spuse modesta Corina si izbucniram in ras cu totii.
Remus veni spre mine cu mana intinsa. Se vedea ca este emotionat. Nu se asteptase la reactia sotiei mele si imi scutura mana fara sa-mi dea drumul. Privirea lui spunea totul.
- Frumoasa palarie, am spus eu vazamdu-l incurcat
- Iti place ? Ti-o dau tie. E noua, azi am luat-o prima data
- Nu multumesc pastreaz-o. Nu vreau sa iau ce e al tau am fost eu malitios.
- Nu stai, mai am una noua, e mai stramta putin eu am capul mai mare
- Exagerezi dragul meu, e din cauza coarnelor, spuse Moni si am inceput sa radem cu lacrimi.
Remus disparu in casa si veni cu o cutie de carton in ambalajul original. O desfacu si mi-o oferi sa o incerc.
- Am adus-o de la Miami acum doua luni. Te rog sa o primesti.
Nu ne formalizasem si venisem imbracati foarte lejer eu in pantaloni subtiri de in si o camase cu maneca scurta si pantofi usori din sfoara impletita. Corina intr-o fusta larga si foarte scurta, aproape i se vedeau chilotii si un maieu decoltat prin care i se vedeau, impungand, sfarcurile. Vazusem ca Moni o cantarise din priviri si mi-a facut cu ochiul.
- Chiar daca ati baut cafeaua acasa o sa beti cafea speciala facuta de mine. Ma duc sa pregatesc cate ceva, va las cu Remus.
Am discutat banalitati, ne feream sa aducem aminte de intamplarile trecute. Corina mirata ca il vede atat de stanjenit se ridica de langa mine si se aseza langa el. Dintr-o data parca se insufletise. Turuia intr-una si la un moment dat spuse
- Nu vreau sa mai amintesc dar sa stiti ca era sa o patesc. Cand am iesit afara usa s-a blocat si am ramas asa gol fara sa pot intra. Am sarit pe un geam deschis de la etaj si era sa ma lovesc urat, spuse tinandu-se de pulpa undeva aproape de incheietura.
- Ei vezi ? Te bate sfantul daca esti rau. Ia sa vad ce ai patit se interesa Corina ridicandu-l in picioare.
Ii trase curajoasa bermudele in jos lasandu-le sa cada in jurul gleznelor. Remus isi ridicase camasa si Corina il mangaia cu mana dreapta peste o vanataie care trecuse aproape dar instinctiv mana stanga se asezase pe madulasul sau ca sa-l indeparteze sa vada mai bine. Moni venise cu tava cu cafele si o puse pe masuta.
- Var ca esti curioasa ce a patit ? S-a lovit la piscina. Nu fi timida draga mea
Veni langa ei si ii lua pula moale si groasa in palma, cantarind-o.
- Crezi ca e vre-o schimbare ? o intepa ea
- Nu stiu ce sa spun , era tot timpul sculata, veni replica ei
Dupa ce ne potoliram din rasul nebun ce ne-a cuprins, Moni ii culese bermudele si chilotii comandandu-ne
- Ia hai sa nu ne mai formalizam atata. Dezbracarea toata lumea, nu ati venit in vizita la manastire.
Stia cum sa se replieze, avea replica, era la fel de spontana ca nevasta-mea. Moni ma urmari cum ma dezbrac tuguindu-si buzele admirati ceea ce facu sa mi se ridice madularul incet si sa prinda forma. Se dezbraca si ea. Dar ochii imi fugeau de la una la alta. Eram curios sa-i urmaresc reactiile lui Corina. Aceasta se pisicise frecandu-se de Remus
- Vrei sa ma ajuti putin ?
Remus isi aruncase camasa si ii trase peste cap maieul, Corina ramase cu bratele deasupra capului oferindu-i parca sanii sa-i sarute. Se intoarse cu spatele sa-i desfaca fermoarul fustei care cazu imediat la picioare.
- Si chilotei dragul meu
Remus se lasa pe vine si ii rula clilotii minusculi pana sub genunchi si Corina pasi din ei. Intaratat nu se putu abtine si ii saruta bucile mangaind-o pe pulpe apoi se ridica in picioare lipindu-se de ea. Era mai destins acum si ii dezmierda sanii sarutand-o pe umar. Moni ma lua de mana si ma trase in casa.
- Hai sa-i lasam poate au ceva sa-si spuna. Vino sa ma ajuti sa aducem ceva de baut ca nu vreau sa o supar pe sotia ta si sa-l trimit pe el.
- Esti cam dracoasa i-am spus intrand in casa si mangaindu-i bucile.
S-a intors spre mine si m-a luat dupa gat, a inchis ochii si m-a sarutat lung.
- Imi pare rau ca nu am fost si eu acasa, sper sa recuperez azi.
- Am sa ma straduiesc cu siguranta.
M-a pipait si a exclamat bucuroasa mangaindu-mi pula erecta.
- Vad ca nu pierzi timpul.....aah ce tare e, imi plac barbatii cu pula lunga. Mmmm cat are ? trebuie s-o masor neaparat.
- Vrei s-o masori ? am mormait eu sarutand-o pe gat, o sa-ti spun mai incolo
- Nu, am metoda mea....sigura
Se lasa pe vine si se juca cu pula belind-o cu ambele maini si privindu-i capul neted care se umfla ritmic sub mangaierea mainii ei. O lua in gura si o supse de cateva ori inghitind-o si eliberand-o incet printre buzele stranse. Stateam incordat cu picioarele usor desfacute si lasat putin pe spate sa aiba loc.
- Nu trebuie sa ne grabim, nu avem pozitie buna. Vino aici
Se aseza pe un fotoliu adanc de piele si ma trase spre ea. Ma apuca cu o mana de buci sa ma traga si mai aproape incercand sa prinda cu gura pula care se bataia in fata ei. Imi placuse din prima clipa si dezinvoltura ei ma excitase suficient. Avea o gura mica dar pula a intrat fara dificultate in gura ei printre buzele rosii atent conturate. Din prima clipa mi-am dat seama ca e meseriasa.
I-am dat parul la o parte sa vad cum o suge si am inceput sa ma misc si eu incet. A inteles si ma masturba incet. Senzatia placuta ce pornea de la degetele ei reci ajunse si la coaiele care se stransesera ca doua mingi de ping-pong intimp ce le freca usor. Eram nerabdator sa-i gust pizda si am impins-o poate cam brutal si am rasturnat-o in fotoliu ridicandu-i picioarele.
Avea o pizda rasa cu buze ca de fetita. Am mirosut-o ca un animal in calduri trecand cu limba si despartindu-le. Avea niste labii asa de mici de un rosu aprins. I-am lins pliul micut al lindicului care s-a intarit imediat. Avea gust bun nevasta lui Remus si am pipait cu pofta apoi apucand in gura toata gogoasa in gura am supt-o facand-o sa geama.
Pe langa noi au trecut Remus cu sotia mea dar nu cred ca au vazut din cauza spetezei decat picioarele ei ridicate. Cu coada ochiului am vazut-o pe Corina intorcand capul si privindu-ma apoi disparand pe scara interioara trasa de mana de Remus.
Dezmierdandu-i pizdulicea ma gandeam daca o sa poata intra madularul meu care pulsa de nerabdare. Mi-am facut griji degeaba. Am impins incet si capul a alunecat printre buzele care s-au desfacut elastice. Am miscat din solduri si pula a inaintat intalnind o oarecare rezistenta demential de placuta.
- Esti mai stramta ca Corina chiar daca esti blonda, i-am zambit miscandu-ma usor
- E pentru derutarea adversarului, sunt vopsita. Ma bucur ca nu te-ai prins.
Aveam pula prinsa intr-un manson placut de muschi dar abundent lubrefiat si am simtit ca am ajuns la fund chiar daca nu intrase toata. Gemea si ma indemna tot timpul sa fiu mai alert dar incercam sa o menajez
- Sa sti ca nu ...



    Login