Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia si nasu
Autor : discret75 - 2024-09-20
Citita de 10680 ori - Nota 5.70 (70 voturi)
Sotia si nasul
Aveam 20 de ani cand m-am insurat, ea cu un an mai mica. Totul parea roz la inceput, dar cu timpul parca ne-am racit unul fata de altul, eu eram toata ziua plecat cu munca, ea era angajata part-time la o firma. M-am gandit ca poate o fi din cauza banilor care nu ne ajungeau pana la sfarsitul lunii. Asa ca am luat hotararea sa plec in Germania la nasul ei de botez, ca manipulant pe camionul lui. Ultima partida de sex a fost perfecta, de parca abia venisem, nu plecam.

Ajuns acolo, prima data cand ieseam din tara, totul mi se parea fantastic, oamenii, locurile, chiar si Costel nasul era diferit de cei de acasa. Avea vreo 55 de ani, plinut si vesel. Incepusem munca, mergea totul ca pe roate, dar dupa un timp mi se facuse dor de Vio. Cum la curve nu mai fusesem si Costel avea o colectie destul de impresionanta de dvd-uri porno, ma masturbam ca in tinerete. De cateva ori chiar ma invitase sa o facem amandoi.

Dupa cateva refuzuri, intr-o sambata cu multa bere ne-am asezat pe canapea, filmul rula si noi ne rulam de zor pulele. Nu prea ma simteam atras de barbati, dar prin sticlele alea de bere mi se parea ok, pula lui groasa si scurta ma facea sa fiu cu un ochi la film si unu la el. Dupa cateva minute incepe sa ofteze si vad cum jeturi groase de sperma umplu servetelele pregatite de dinainte.

“Esti mai tanar” zice el intinzandu-se, si tii mai mult.

-Se poate. Termin in baie, ii spun, ma ridic si iau servetelele lui cu gand sa le arunc. Inchid usa si ma duc la chiuveta, nu mai am mult. Fara sa vreau ridic mana si miros samanta lui, miroase puternic, a barbat. Aproape ca in transa ating cu varful limbii servetelul, simt cum imi vine si in timp ce ejaculez sorb si inghit crema lui putin sarata. Cand ma intorc simt ca inghet. Costel era in pragul usii si zambea pervers. Rosu ca focul imi cer scuze cumva si inchid usa,nu mai imi venea sa ies din baie.

Desi imi tot repeta ca nu e nici o problema, o saptamana a fost un calvar. Totusi era si o veste buna, venea nevasta-mea in vizita. In ziua cand a ajuns, pregatisem tot, lumanarele, ciocolatele, vin rosu, chiar si Costel a ramas peste noapte la un prieten.

Parca era si mai frumoasa cum imi aminteam, pasarica ei si mai dulce. Nu am stat mult la discutii, ne-am aruncat intr-un 69 de poveste. Lingeam ca un apucat pizda ei uda si anusul ei dulce in timp ce ea sugea cu pofta. Orgasmul a fost inaltator intr-adevar, apoi dupa o binemeritata pauza udata cu vin rosu am luat-o de la capat, pompand in pasarica ei fierbinte.

Dimineata parca eram beat, Costel tot imi cerea detalii despre noaptea alba, cum a fost ce i-ai facut… Zilele treceau si deja ne obisnuisem unii cu altii, noi mai mult in camera nostra, el in sufragerie. Dupa cateva zile veni si ziua lui Costel,cadouri pupaturi, iesim la un restaurant si ne simtim bine. Pe la 10 ajungem acasa, noi barbatii usor ametiti si ne punem de acord sa continuam petrecerea cu ceva vin si dans.
Dupa topaiala generala de pe “Gasca mea” au urmat doua melodii lente, eu fiind primul cu care a dansat Vio. La a doua m-am asezat pe canapea si ii priveam, ea zambea fericita in bratele lui, cu capul asezat pe piept. Ii admiram rochita verde cand ea se desprinse din bratele lui si face o pirueta razand, atat cat sa observ umflatura din pantalonii lui Costel, apoi se lipeste strans de el.
-Ce naiba,gandesc usor excitat. Nu e nasul ei? Parca ghicindu-mi gandul, Vio se intoarce cu fundul la el, la fel de lipita de umflatura lui si se unduieste usor,privindu-ma in ochi. Are aceeasi sclipire ca atunci cand facem sex, buzele usor deschise intr-un suras parsiv. Acum sunt excitat de-a binelea si duc mana spre pantaloni, o strang si o masez in timp ce ii privesc. E ireal ce se intampla,dar si foarte excitant.

Costel deja e super excitat si incepe sa ii framante sanii prin rochie, apoi mai jos catre pasarica. II da parul la o parte, o saruta pe gat si-mi spune:

-Vrei sa o fut? Desi la asta ma asteptam acum, ne ia usor prin surprindere pe amandoi, poate tonul usor dur al vocii lui.

-Da! Spun usor emotionat in timp ce Vio imi zambeste. “Pregateste-o” ordona el si o impinge spre mine.

O iau in brate, o sarut pe gura si simt ce tare ii bate inima,e la fel de excitata ca si mine. II scot sanii prin rochie, ii sarut si o asez capra pe canapea . Ridic rochita peste fund si trag chiloteii rosii jos, dezvaluind minunea care era deja uda. O pup incet pe fund, apoi mai jos si incep sa gust din pasarica ei.

-De ajuns, spune el si se apropie cu pula lui groasa de fundul nevesti-mi. Ii desfac putin fesele si astept sa o patrunda, dar vad ca in ultimul moment face stanga spre nasul meu.

-Pregateste-o si e asta, face Costel si deschid usor gura . O pup, o ling cum pot eu mai bine si o ghidez in pizda sotiei.
-Ahh nasule….ofteaza Vio cand cu un clipocit o patrunde pana la coaie. O mangai si o sarut , ea se misca cu ochii inchisi de placere in timp ce el da cu ciuda in ea,parca nu ar fi neam cu el.Dupa cateva minute ma intreaba de lubrifiant....



    Login