Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Soțul surorii mele, păcatul meu frumos
Autor : Relu3865 - 2024-07-16
Citita de 8939 ori - Nota 7.08 (95 voturi)
Bună, sunt Maria și aceasta este povestea mea nespusă.
Fără prea multă introducere va voi povestii cum am întreținut relații sexuale cu soțul surorii mele.
Eu am 27 de ani, de mică am fost mai rebelă si n-am prea ascultat de părinți și am făcut mai tot timpul ce mi-a trecut prin cap fără a mă gândi la consecințe. Totuși am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama ca am exagerat făcând un asemenea lucru dar nu-l regret fiindcă așa cum este face parte din femeia care am devenit și care m-am format!
La 25 de ani având o relație îndelungată de 8 ani, soțul meu după un împrumut foarte mare în bancă a fugit lăsându-mă cu un nou născut și absolut fără nici-un ban, stând la socrii mei aceștia m-au dat afară din casă și a trebuit să mă mut pentru o scurtă perioadă la sora mea unde avea o familie destul de frumoasă, o casă destul de mare și spațioasă. Sora mea Alexandra nu arată la fel de bine și nu este la fel de frumoasă ca și mine, în schimb a reușit să pună mâna pe un bărbat înalt, frumos și chiar cu un corp ușor atletic lucrat deseori la sală. Nu îl vedeam pe Laurențiu cu alți ochi, oarecum îl consideram un fel de frate mai mare până intr-o zi în care fără să vreau am intrat peste el la duș și am văzut ce “bărbăție” deține și astfel fiorul de femeie singură și neatinsă de ceva timp de un bărbat se readusă pe șira spinării făcându-și/mi pielea de găină. Fără să mă vadă am închis ușor ușa și am fugit în camera mea vrând să mă masturbez, fac deseori asta, nu cred ca în timpurile noastre mai este un subiect abu.
A doua zi Laurentiu venii super obosit de la muncă, sora mea încă nu venise și ma gândeam cum să fac să-l trag puțin de limbă să văd dacă îi este chiar atât de loial surorii mele sau are și el gânduri păcătoase cu mine, așa ca m-am dus și m-am îmbrăcat puțin mai sumar cu o bluziță de dantelă subțirică unde dacă te uitai atent se puteau observat sfarcurile cu care mă mândream avându-le foarte mici și cu niște sâni rotunzi ușor lăsați din cauza nașterii. Mi-am luat niște pantaloni destul de scurți în cat să mi se observe mult mai mult decât ar fi normalul. M-am dus în living unde era și Laurențiu vrând să-și ia o bere rece din frigider.
M - Ce faci cumnate ? Cum ți-a fost ziua?
L - Am fost destul de încărcat astăzi la birou, mult prea mult acte de semnat, m-au zăpăcit toți.
M - Adu-mi și mie o bere rece și vino lângă mine să mai stăm puțin de vorbă.
L - Desigur, despre ce vrei să vorbim ?
Fiind în fața mea vedeam cum își arunca privirea spre tatele mele. Îi plăcea ce vedea și nu îmi dau seama dacă este pur și simplu instinctul bărbătesc sau o face cu bună știință.
M - Nu ai și tu un prieten pe la muncă cu care să îmi satisfac și eu plăcerile femeiești ?
L - Mai exact ? Nu-mi dau seama
M - Hai mă cumnate, chiar vrei să îți dau mură în gură ?
L - Am înțeles, nu prea sunt bărbați la mine la birou, sunt băieței de 18-19 ani, învățăcei.
În timp ce el vorbea despre băieții de la birou, m-am ridicat de pe canapea vrând să mă duc până la bucătărie și am scăpat dinadins pachetul de țigări pe jos având motiv să mă aplec în fața lui oferindu-i o privire direct între bulanele mele unde cred ca mi se vedea și puțin pizda neavând chiloți tocmai pentru ca plănuisem asta. Instantaneu a amuțit neștiind ce să mai zică rămânând blocat cu privirea la curul meu, m-am ridicat ducându-mă la bucătărie.
După ce m-am întors se vedea clar ca se fâstâcea încercând să-și ascundă umflătura vizibilă din pantaloni.
M - S-a întâmplat ceva cumnate ?
L - Nu am băgat de seama niciodată ce femeie frumoasă ești.
M - Ce faci cumnate te dai la mine ?
L - Nu pot spune ca fac asta, dar pot spune ca vrei asta.
M - Ce ar spune Alexandra daca ar auzii asta ?
L - Ce ar spune Alexandra dacă ar auzii ca te-ai aplecat în așa fel în car să îți văd toată pizda ?
M - Ce ar fi dacă n-ar auzii nimic Alexandra ?
După tot dialogul ăsta fără rost, m-am dus în fața lui, m-am pus în genunchi uitându-mă atentă în ochii lui și cu mâinile încercăm încet să îi scot penisul din pantaloni vrând cu nerăbdare să îl simt în mâna, să-l sarut, să-l sug rău de tot.
L- Chiar vrei să faci asta ?
M- Tu nu vrei ? Mă gândesc de mult la asta!
Fiind în genunchi în fața lui cu pula fix în ochii mei, deschid buzele îl apuc de căpățâna. Îi fac loc să intre iau mișcările de du-te vino mișcări care îl înnebuneau, maresc puțin ritmul dar nu prea mult, atât cat să-l ațâț puțin. Pula intră aproape de tot de fiecare dată, apoi mă opresc cu penisul adânc în gâtul meu și mă uit la el cu ochii larg deschis, era entuziasmat si transpirat presemne ca ii place muia pe care i-o fac, probabil sora mea nu îi oferă asemenea senzații tari, d-asta are o cumnată nu ?
Îl trag de fese către mine asta oferindu-ne o mișcare perfectă perfecționând oralul pe care i-l ofeream, simțeam cum începea să tremure și cum fiecare mușchi i se încorda cu fiecare pompare în gura mea, știam ca urmă să termine așa ca am încercat să îi ofer din ce în ce mai mult, mă trăgea de păr brutal cu gura în pula lui băgându-mi-o adânc în gât, balele în curgea prin colțurile gurii ș...



    Login