Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surpriza dintre ani
Autor : trchsuer - 2022-01-01
Citita de 9010 ori - Nota 7.22 (37 voturi)
Bună, tocmai am trăit acestă fantezie și o scriu acum la cald cum se zice. Petrecerea de revelion a fost plină de mâncare alcol și bună dispoziție așa că atât eu cât și soția ne-am sințit bine. Fiind mai în vârstă și ei și noi(peste 40) petrecăreții au plecat pe la ora 2:00 iar eu și soția încinși am început o partidă de sex. Șoția mea e blondă are 1,60 deci e un pic minionă. Mai exact ea a început să mă sugă în timp ce eu îi vorbeam porcos așa cum fac de obicei.
-Așa muisto suge pula, a ce bine e bag-o toată în gură, așa curvă ce ești. Ești curvă?
-Da sunt o curvă muistă, spuse ea apoi iar trecu la suptul pulii.
-Așa curvo vreau să te văd cum sugi puli.
Faptul că doream să o văd cu altul nu era o noutate am tot bătut șaua cu acestă fantezie dar mereu a dat înapoi. Și acum a făcut la fel și mi-a spus că îi este frică.
-Fricoasă ce ești, am spus eu, hai ți-a mai trecut frica?
-Da.
-Ești de acord să te fută altul? Am întrebat eu nevenindu-mi să cred ce auzeam.
-Da.
-Acum. Am pulsat eu.
-Da.
Imediat am plecat la telefon unde mai vorbisem cu tipi care comentaseră pe un site de întâlniri unde pusesem un anunț că caut bărbat să îmi fută nevasta și am salvat numerele lor de telefon. Am trimis câteva mesaje și unul chiar a răspuns. Era liber chiar atunci fiind în apropiere. În 30 de minute era la ușă așa că totul a trecut la nivelul următor. Eu eram excitat la maxim la gândul că soția mea va suge altă pulă în fața mea. Am vorbit un pic toți trei, am servit și un păhărel iar apoi am început să îmi sărut soția. Ștefan deoarece așa s-a prezentat, a început să o mângâie pe sâni. Eu i-am ridicat fusța și i-am dat chiloții în lături dezvăluind lidicul apetisant. Soția mea e un pic plinuță, ca și mine dar eu unul îi ador corpul și formele. Se pare că și Ștefan deoarece imediat a trecut la lins pizda. Pe mine mă excita teribil să văd cum soția se zvârcolea în brațele mle de plăcere.
-Vreau să sug pula, a spus ea.
Imediat am scos pula din pantaloni și i-am băgat-o în gură. Ea a început să sugă în timp ce Ștefan o lingea.
-Suge-o muisto, am spus.
Un pic șocat Ștefan sa oprit din lins și ma privit. Eu am dat din cap aprobator iar el a înțeles probabil că sunt de acord să îi dea la muie șoției așa că și-a scos pula și i-a dat-o la supt. Soția a luat ambele puli fiecare în câte o mână și a început să ne sugă pe rând. Nu îmi venea să cred că în sfârșit o convinsesem să sugă altă pulă. Apoi Ștefan a pus-o capră și a trecut la futut. O futea rapid în timp ce eu încă o muiam. Șoția deja nu prea mai putea să sugă pula din cauza ritmului în care era futută așa că am spus:
-Mai ușor Ștefan că avem timp.
Înțelegănd sa oprit și a trecut iar la ai da muie. Eu am întors-o cu fața în sus și am trecut între picioarele ei. O futeam în timp ce Ștefan o muia.
-Suge-o am spus eu.
-Da curvo suge-o a completat Ștefan.
-MMMhhh, a răspuns ea aprobator dar fără a scoate pula din gură.
Î-am făcut semn lui Ștefan să schimbăm locurile iar el a trecut la futut iar eu m-am așezat deasupra capului ei băgând-ui coaiele în gură. Șoția a început să le lingă și să le sugă. Apoi am scos coaiele din gură și i-am dat curul la lins. A mai făcut asta în tre...



    Login