Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTot mai buna e nevasta ta (ep.2)
Autor : unqnick - 2010-02-07
Citita de 13540 ori - Nota 7.69 (29 voturi)
2
Lasara masinile la sosea si o luara spre mal. Intelegerea tacita de ani de zile era ca in stanga sa mearga nudistii. O luara la pas pe malul marii printre grupurile de nudisti. Se vedea ca venisera in grup. Stateau cu cearceafurile apropiate, unii dintre ei vernisera si cu copii.
- Nu ne oprim aici pe undeva ? propuse Cora care isi scosese sabotii si calca cu grija sa nu se intepe in scoici
- Nu. Mai mergem putin pana la locul nostru. Nu vine nimeni pana acolo ca e prea departe.
- Bai sa-mi bag picioarele. Mai e mult, ca mergem de un sfert de ora intreba nerabdator Vova
- Am ajuns spuse Mihai care era cu mult inaintea lor catarat pe o stanca. Haideti ca e liber.
Sari jos de pe stanci disparand din vedere. Ceilalti se grabira sa ajunga, catarandu-se pe bolovani
- Mama ce misto e, se bucura Cora dand mana lui Mihai care le ajuta pe fete sa coboare.
- Ai avut dreptate monser, ii intinse Vova lada frigorifica
Inconjurata de stanci mari si slefuite, deschise doar spre mare, o portiune de vre-o patru metri era acoperita cu un nisip foarte fin. Deasupra lor se inalta faleza inalta. Se dezbracara imediat si intrara in apa limpede. Aici malul cobora dupa cativa pasi, apa curata si adanca fiind ideala pentru inot.
Iesira din apa uscandu-se la soare privindu-se cu interes. Cautatura flamanda a barbatilor magulindu-le pe femei. Vova desfacura doua beri si ciocni sticla cu Mihai.
- Cum ati gasit locul asta asa misto ? il intreba pe Mihai
- Intr-un an cautam un loc mai retras sa ne futem si de atunci venim numai aici
- Ne dati si pe noi cu crema ii rugara fetele venind spre ei cu lotiunile
Barbatii insistara indelung aplicand cremele uleioase pe corpul partenerelor, care oftau incantate.
- Hai sa te dau si pe tine iubitel, insista Vivi urmata imediat si de Cora care se descurca mai greu cu blana ca de urs de pe pieptul si spatele lui Vova.
Pula lui Mihai se intarise cand o masase pe Vivi dar privind-o si pe Cora cun e masata indelung intre picioare. Vivi isi turna in palma putina lotiune si incepu sa frece viguros pula lui Mihai. Privi spre Cora si o indemna din ochi. Aceasta se executa imediat si in curand gemetele de placere ale barbatilor se impleteau cu scancetele excitate ale fetelor
- Faceti ce vreti, dar eu imi fut nevasta gemu Mihai.
Vivi se ridica in picioare si il trase de mana spre um bolovan pe care puse un picior sa se spijine. Freca de cateva ori pula unsuroasa de la crema si constata satisfacuta ca in capul pulii aparusera primele bobite de smac cleios. Isi desfacu buzele pizdei cu doua degete atenta sa primeasca capul belit intre ele.
- Sa nu tinem cont de ei, fute- ma Mihai, fute-ma.
Proptit in fata ei Mihai impingea violent gata sa o darame. Vazand ca sunt priviti Vivi le arunca peste umar
- Ce stati ca prostii sa va uitati asteptati invitatie speciala ? apoi se abandona cu totul lui Mihai.
Vova cauta din ochi un loc unde s-o aseze pe Cora si venira tot spre bolovanul lor. Vova o patrunse viguros pe la spate facand-o sa scanceasca. Cora era din nou excitata vazandu-i cum se fut. Vedea de aproape cum pula lui Mihai intra si iesea plescain din pizda lui Vivi umezita din abundenta. Vedea coaiele grele care se balanganeau ca limba unui lopot la fiecare izbitura.
La un moment dat Mihai o intoarese si pe Vivi ca sa o ia pe la spate. Fetele isi zambira si incepura un cor de gemete izbite zdravan peste buci, icniturile baietilor completand harmalaia. Mihai fu primul care se apropie de finis si Vivi se intoarse rapid sa preia controlul, masturbandu-l si asteptand cu gura deschisa sperma. Mihai termina gemand puternic si grohaind satisfacut lasand-o sa i-o suga ca de obicei
Vazandu-l Vova se crispa si se pregati sa ejaculeze dar miscarile ii devenira necontrolate, si pula scapa afara alunecand peste bucile Corei. Jetul de sperma ajunse pana pe spatele lui Vivi care tipa speriata.
- Mama, ce tare stropesti. Daca ma futea-i pe mine cred ca imi ajungea pana la amigdale, rase ea vesela.
Depasisera inca o bariera a convenientelor si acum se purtau firesc, de parca o mai facusera de sute de ori impreuna. Fugira in apa si se balacira incantati ca niste scolari.
Vivi se intinse pe cearceaf cu picioarele larg desfacute acoperindu-si fata cu bratele. Cora veni langa ea si il chema pe Vova
- Vova uite ce piercinguri are Vivi. Si eu vreau unul
- Iti place ? intreba Vivi desfacand labiile ca sa fie mai bine privita. Pune mana nu te jena o indemna pe Cora.
- Oooh ce misto este spuse ea mangaindu-i labiile tentata fiind sa-i mangaie lindicul. Vai Vova uite ce misto sunt, uita-te mai bine asa vreau si eu.
Vova privi spre Mihai cerandu-i permisiunea si acesta dadu din cap zambind. Vova mangaie excitat labiile tragand usor de piercinguri si pizda plescai cand trase de labii. Amuzat mai trase de cateva ori si piza plescai ascultatoare
- O sa tin minte modelul, dar Cora nu le are asa mari si frumoase ca ale tale spuse el dand drumul cu regret labiilor. Ferice de tine Mihai ca poti saruta asa o pizda.
Mihai o privi o vreme pe Cora apoi veni langa ea. Intinzand mana o atinse intre picioarele larg desfacute
- Vai ce m-ai speriat, sari ea, dar se lasa imediat la loc pe spate fara sa stranga picioarele.
Simtise mana lui Mihai cum o bajbaie si ii desface buzele pizdei grasute ca de fetita si il privea printre ochii mijiti de soare
- Are dreptate Vova, a ta e altfel
- Iti place ? intreba ea cocheta
- Da, dar sa stii ca nu merge sa-ti pui piercing mai bine las-o asa. Ar putea sa se rada ii sugera Mihai lui Vova, e pacat de buzele astea umflate sa nu iasa in evidenta.
- Ai dreptate, rase acesta, numai eu stiu cat par am inghitit.
Venira tarziu de la plaja, fetele ii starnisera incontinuu si se futusera pana spre asfintit. Spectacolul pe care si-l ofereau reciproc, ii excita si bine dispunea. Bombanira tot timpul pe drumul de intoarcere parandu-li-se mai lung acum Gasira masinile dogorind supraincinse fiindca umbra se mutase si ramasesera in plin soare.
Mancara la restaurant, dar venira repede acasa sa faca dus. A doua seara se scurse pasional ca si majoritatea noptii. Lasasera usile la baie deschise si puteau sa se auda unii pe altii cum se fut. Se trezira greu a doua zi si acceptara cu bucurie cafeaua adusa de Fedea. Era un lipovean de isprava, maturase curtea, stopise pe jos si udase si gradina de zarzavat din spate. Era placut la vorba si acum era treaz lacrima.
- Astazi mancam pieste la pranz. O bunatate piestele.
- Multumim dar cred ca o sa fim plecati, poate diseara
- Atunci mancati acum. E peste cum place la orasenii ca voi. Este de la Limanu, de apa dulce piestele.
Intradevar borsul si saramura erau de nota 10. Multumira si dadura sa scoata masinile din curte
- Unde mergeti ? La Vama ?
- Da avem un loc al nostru cam pe la jumatatea distantei, mergem cam mult pe jos. Sunt niste stanci care intra in mare
- Cunosc, cunosc. Ai ’bio mati ! Unde nu e capu’ doare picioarele. Daca luati dumneavoastra pe jos ajungeti mai repede. Dupa unitatea militara e o cararea care iese pe marginea falezei. Mergeti inainte si ajungeti imediat. Drumul mai bun pe sus este.
Lasara masinile si luara strictul necesar, imbracati doar cu costumele de baie
- A avut dreptate lipoveanul spuse Cora. . E mai misto pe-aici pe carare, nu sunt nici pietre.
Mergea in urma lui Vivi ii privea bucile frumoase intre care snuruletul disparea complet. Vova, ultimul cara umbrelele de soare si sacosele de plaje iar Mihai, in fata se cumpanea cu amandoua gentile frigorifice. Mihai se opri facandu-i pe ceilalti sa se buluceasca in spatele lui.
Arata cu barbia in jos la poalele falezei. Vecinii lor, ochelaristii aia uscati erau pusi serios pe treaba. Barbatul o futea pe la spate dand repede din cur tinand-o de solduri. Langa ei era un trepied pe care fusese montata o camera video.
Pusa pe sotii ca intotdeauna, Vivi suiera din doua degete ca sa-i faca atenti spre dezaprobarea mai mult formala a celorlalti care radeau acum in hohote.
- Uuuuu.! Hei ! buna ziua vecine !. Cum merge treaba ? Intra toata ?
Uscaciunile ca la comanda ridicara degetul mijlociu in sus comunicandu-le parerea despre necuviinta de ai fi deranjati. Barbatul nu isi schimbase ritmul si continua sa o futa repede ca un caine.
- Cam nasparlii vecinii nostri. S-o fi suparat oare ?
- Nu cred ca au vazut cine-i striga. N-ai vazut ca ni nici nu s-au uitat in sus.
Plaja lor privata ii astepta primitoare. Gasira repede o carare ca sa ajunga pana jos si se repezira goi spre apa.

*
Vova si cu Cora isi programasera sa stea o saptamana dar uite ca trecusera zece zile deja pe nesimtite. Fusesera tentati la un moment dat sa isi schimbe partenerii. Vivi ii spusese lui Cora pe sleau ca daca vrea sa se futa cu Mihai n-are nimic impotriva.
Smechera vroia sa ii faca pe ei sa faca primul pas mai ales ca Vova cauta orice prilej sa ramana singur cu ea pe cearceaf unde Vivi il masturbase de cateva ori fara sa fie vazuta de ceilalti care se harjoneau in apa.
Mihai ii promisese lui Cora ca imediat ce vor ajunge la Bucuresti o sa o duca undeva unde sa se simta bine. Aici in apa se multumea sa-i bage cate un deget in pizda lasand-o sa se joace cu pula.
In dimineata asta stateu lungiti in patul cu cearcefuri mototolite dupa un futai prelungit. Vremea se anuntase a fi mohorata si nu se grabeau sa mearga la plaje
- Ce parere ai te tenteaza un schimb ? il intreba Vivi pe Mihai cuibarita in pat langa el.
- Iti place parosul ?
- Nu ma dau in laturi. Dar sa nu-mi spui ca blonda nu ti-ar sta bine in pula
- Esti nemaipomenita, rase el. Stii ceva ? Am putea incerca acum dar eu zic sa o facem la Bucuresti. Ar trebui sa o tragi de limba pe Cora daca parosul n-are nimic impotriva sa-i fut nevasta. Nu sunt sigur ca e dispus, pe tine te-ar fute dar pe ea am impresia ca ar lasa-o
- Da e mai bine la Bucuresti. Am vorbit cu ea dar nu-l vad asa incuit pe Vova.
- Stii ce ? cred ca merg sa vad daca pot sa fac o sauna. Lipoveanca mi-a zis sa-i spun daca vrem ca pregateste imediat. Vrei sa vii
- Nu-mi place, cred ca mai dorm putin. Ia-l pe Vova cu tine ca sa pot vorbi cu Cora.
In curte Mihai se intalni cu Vova care facea ordine in masina. Deschise usa unde i se paruse ca era sauna cand o auzi pe Maria in spatele lui.
- Vreti sa faceti o sauna ? Este pregatita deja am vrut sa intru eu dar musafirii mai intai. Asa e regula
- Eu as face spuse Mihai aprobat si de Vova
- Buna idee, nu le chemam si pe fete ?
- Vivi isi odihneste putin spatele si curul de la pietrele alea, rase Mihai
- Nici Cora nu se prea omoara sa se dea jos din pat in dimineata asta
Indrumati de Maria baietii incepura sa toarne cate putina apa pe pietrele incinse simtind cum li se desfunda p...



    Login