Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Uneori visele nu sunt o înșelătorie!
Autor : ariana1971 - 2024-05-29
Citita de 9217 ori - Nota 1.93 (235 voturi)
Uneori visele nu sunt o înșelăciune
M-am relaxat in soarele arzător iar apoi am făcut un duș rece și mi-am aplicat o loțiune de corp. Ceva ce făceam mereu când eram împreună seara. Eu sunt Ariana, 20 de ani iar el Robert și are 32. Ne-am cunoscut la ziua unui prieten comun. Conversațiile noastre au trecut de la afaceri la cele personale, iar mai apoi am dansat apropiați cu mâinile lui pe spatele meu și mai târziu pe fundul meu. Prin rochia mea i-am simțit sexul, deloc de neglijat. Robert a vorbit despre divorțul său iar eu despre faptul că prietenul meu s-a cuplat cu cea mai buna prietenă a mea.
În timpul unei vizite la baie m-am întrebat... flirtul lui era sincer sau eram doar un viitor număr în agenda lui de cuceriri. M-ar putea interesa? După câteva luni fără o atenție masculină reală, a fost primul bărbat care m-a făcut pe mine și corpul meu să răspundem într-un mod minunat. Mi-am desfăcut un nasture suplimentar de la decolteu și m-am uitat în oglindă să mă asigur că nu era prea mult. Poate i-am judecat greșit acțiunile. Zâmbetul lui a avut sens din nou când m-a văzut. Dansul a devenit mai intim, continuând să-și frece partea inferioară a corpului de pelvisul meu. Reacția dintre picioarele mele a fost pe măsură.
Mai târziu, în jurul orei zece și după patru pahare de vin, ușor amețită am ieșit pe strada pustie sa fumam o țigară. „Pot sa te invit la o plimbare?" a întrebat el. "Unde vrei sa mergem? i-am răspuns.„Vrei să-ți răspund la ceea ce spune corpul meu sau la ceea ce spune domnul din mine.?” Înghit în sec... oricine ar putea ghici ce spune corpul lui. Curios, dar trupul meu vrând același lucru. "Tu decizi!" am spus pe un ton serios. „Atunci voi merge după trupul meu.” a spus și s-a uitat la mine zâmbind. „Atunci unde mergem?” l-am întrebat doar ca să fiu sigură . „Între picioarele tale.” spuse el încet și ferm. „Vino, îți luăm mașina mâine.”
Și așa s-a și întâmplat. În mașina lui am decis să preiau conducerea și să-i pun o mână pe coapsă. În timp ce el a intrat pe o stradă mică, mi-am desfăcut încă un nasture de la rochie lăsând să se vadă jumătate din sâni. S-a uitat scurt la mine. Mâna mi-a alunecat între picioarele lui până i-am simțit umflatura din pantaloni. A gemut încet.„ Ușor, te rog, mi-e greu să mă concentrez, la fel ca și cu tine, a trecut prea mult.” Mi-am ținut mâna nemișcată. M-a respins sau...?
Am ajuns la o parcare in afara orașului, sub un complex mare de apartamente. Primul sărut a fost în lift, mâinile lui au trecut peste fundul meu și mi-a frământat fesele. Între noi i-am simțit sexul crescând. PING!!! „Etajul zece" sună o voce mecanică, rupând magia pentru acel moment. Odată ajunsi în frumosul lui apartament, ne-am sărutat, ne-am explorat, am băut vin. Am făcut dragoste încet, nu doar în patul mare, ci și pe balconul de la etajul zece cu vedere la oraș. Când m-am trezit, eram goală și parțial în soarele strălucind pe pat.
Robert stătea gol, pe un scaun lângă pat cu laptopul în brațe. "Ești atât de frumoasă" spuse el încet în timp ce simțeam că somnul îmi părăsește corpul. S-a așezat lângă mine și ne-am sărutat. Și da, și de data aceasta s-a încheiat cu un alt orgasm minunat. Ne-am petrecut acea sâmbătă făcând sex. Pentru prima dată am fost lins. Pentru prima dată i-am supt-o unui bărbat și mi-a terminat în gură. Mâncarea a fost comandată și livrată. Acela a fost singurul moment în care și-a ascuns trupul superb într-o halat.
Sâmbăta s-a transformat în duminică. În acea după-amiază l-am dus pe Robert la aeroport cu ​​mașina lui. Mi-a dat cheia apartamentului și codul sistemului de alarmă. „ Sa știi că vreau să mă folosesc foarte mult de tine.” a râs după un ultim sărut de despărțire.„
În acea marți, când m-am întors de la serviciu, era și el acolo. I-am sărit în brațe și în timp ce încă eram aproape goală am făcut dragoste pe mada din bucătărie.
Lucrurile merg atât de bine încât suntem împreună de opt luni. Bineînțeles că încă locuiesc în apartamentul meu, dar ne întâlnim în mod regulat în apartamentul lui și de fiecare dată ne-o tragem in draci.
Weekendul trecut a fost încă unul grozav. L-am condus din nou la aeroport duminică seara după care m-am întors la apartamentul lui. Am făcut ordine în dormitor, am curățat baia și m-am tot gândit la felul în care făcusem dragoste în multe locuri. Corpul meu a răspuns imediat și mi-am simțit păsărica cum se umezește și mi se contractă la gândul la trupul lui minunat și la pasiunea pe care am trăit-o împreună. După ce am terminat totul, am făcut un duș și mi-am aplicat o loțiune de corp.
Pierdută în gânduri, m-am dus la bucătărie să-mi torn un pahar de vin. Dacă ar fi aici și cu mine. Stând acolo, in halatul meu ce mătase scurt cu imprimeu de jaguar și papucii pufosi, am simțit o adiere rece suflând prin ferestrele deschise, făcându-mi sfârcurile să se întărească și făcându-mă să mă gândesc și mai mult la el.
La naiba, am venit aici să mă odihnesc și să-mi limpezesc mintea și să nu mă gândesc la el. Nu făcusem altceva decât să muncesc și să fac sex cu Robert, nu avusesem timp să mă relaxez mai mult. Era timpul să am puțină grijă și de mine, iar în gândul meu am chicotit , știind că ajutorul va veni cu siguranță de la „micul meu prieten” pe care îl țineam în geanta mea de noapte. Robert nu avea să se întoarcă până miercuri.
Fiind singură, am decis că nu era un moment mai bun decât acum pentru puțina relaxare și îngrijirea de care aveam nevoie. Mi-am luat paharul de vin și am mers prin apartament spre terasa laterală. Terasa unde deseori făceam dragoste neobservati. Cine ar ști, ar vedea că pe podeaua de beton au rămas urme de spermă care au picurat din mine, uneori din păsărică, câteodată din gură și câteodată chiar din fund. În relaxarea totală după sex, i-am lăsat sămânța să picure din mine, chiar acolo, pe podea. Acum era întuneric, doar lumina lunii strălucea prin ferestre. Palele de vânt m-au liniștit și m-am pierdut în gândurile mele. M-am simțit oarecum singură, păsărica mea era umedă gândindu-mă la cât de mult îmi era dor de el, de atingerea lui, de mâinile lui pe corpul meu.
După ce am băgat mâna în gentuta mea din dormitor, am scos micuțul vibrator roz. M-am întins pe canapea si mi-am ridicat picioarele pe măsuța din fața mea lăsându-mi halatul de baie să se deschidă. În timp ce stăteam acolo picioarele mi s-au despărțit și deja simțeam umezeala tot mai mare și nevoia de relaxare.
Mâinile mi-au mers mai întâi la sâni, i-am mângâiat și mi-am strâns ușor sfârcurile. Abia puteam să-mi înăbuși un mârâit. În mintea mea erau mâinile lui care mă mângâiau. Mâna mea stângă era nerăbdătoare și mi-a coborât pe corp, mângâindu-mi păsărica ,apoi coapsele mele cărnoase și apoi din nou în sus către sâni. Mi-am ciupit din nou sfârcurile mele dure, aproape negre. Ultima dată când făcusem așa ceva, el mi-a făcut chiar și câteva fotografii cu telefonul. „Pentru când sunt singur și excitat...”, spusese el.
Mâna mi s-a mutat de la sâni în jos la păsărica mea complet epilată. Acolo mi-am mângâiat buzele deschise inchipuindu-mi că e limba lui. Era un maestru în pat! Am chicotit în sinea mea de plăcerea pe care mi-o provocam cu cea mai mică atingere a păsăricii mele calde și umede. La naiba, mi-am zis, de ce a trebuit să lucreze în acest weekend? Am chicotit și am început să-mi mângâi pliurile umede, aproape aducându-mă la orgasm. În acel moment am luat jucăria și am lăsat-o să alunece în mine. Jucăria pe care am cumpărat-o împreună și am încercat-o puțin mai târziu, într-o cabină de probă a unui magazin de modă. În mintea mea m-am întors în acel moment și în acel loc. Am luat două rochii și am dispărut împreună în micuța camera de probă. Mi-am dat blugii jos și el a scos vibratorul. "Ai încerca?" m-a întrebat el încet. M-am uitat la el și am pus un picior pe băncuță și mi-am tras chiloții deoparte. Cu gura a umezit vârful vibratorul și l-a ținut pe clitorisul meu erect deja. L-am luat de mână și i-am lăsat capul să alunece puțin în mine. Mi-am mângâiat sânii prin pulover in timp ce micuțul aparat aluneca încet înăuntru și afară. Un ritm despre care știam că mă va duce la orgasm! L-am oprit acolo și i-am împins mâna și vibratorul departe. „Vom avea un spectacol acasă mai târziu, sau o vom face împreună.” i-am soptit. Am făcut-o în acea seară acasă, uitându-ne unul la altul. M-a dezbrăcat și m-a întins pe patul mare și s-a pus în genunchi între picioarele mele. M-a pătruns cu jucăria in timp ce se freca singur! Când am terminat am inceput sa gem și i-am simțit sămânța stropindu-mă pe abdomen și pe sâni. A fost o experiență foarte excitantă.
În mintea mea m-am întors la acel moment, când i-am simțit mirosul corpului și mădularul lui mișcându-se înainte și înapoi în mine.
Capul mi-a căzut pe spate pe perna canapelei și cu ochii închiși mi-am imaginat că el este cel care îmi face plăcere, cu gura, limba, degetele și penisul lui gros. În timp ce vibratorul aluneca înăuntru și afară, simțeam fiori urcând dinspre coapse spre abdomen. Mi s-a părut că am auzit ceva, dar eram prea excitată ca să mă despart de moment. Mi-am continuat ,,munca" și știu că am simțit o scădere a respiratiei mele când mă apropiam de orgasm. Apoi am auzit o tuse usoara. Robert stea in ușă camerei zambind: „WOW, acesta este cel mai frumos salut de întâmpinare pe care l-am primit vreodat". Am crezut că visez dar el s-a aplecat, mi-a luat jucăria dintre buze și mi-a sărutat păsărica fierbinte și umedă.
Abia am avut timp să deschid ochii ca să mă asigur că era cu adevărat el, deși cunoșteam acea voce, acele mâini, mirosul lui. Mi-a depărtat picioarel...



    Login