Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVacanta in America - Partea 1
Autor : Marina84 - 2024-09-09
Citita de 614 ori - Nota 10.00 (6 voturi)

Eduard si Miruna sunt un cuplu tanar, de 34, respectiv 32 ani. Eduard este un barbat cu idei, descurcaret dar care se plictiseste usor, mai ales de ceea ce inseamna sex si nu numai.
Miruna este o fire mai inchisa, nu ff deschisa la ce inseamna noul in relatie, spre deosebire de sotul ei si de ce aude in jur. Aceasta la inceputul casniciei nici nu dorea sa auda de sex oral, anal, poz.69. Avea impresia ca nu poate, dar cu trecerea timpului, a inceput sa accepte cam orice, mai ales, cu Eduard, care era in sex si a reusit sa o initieze cat de cat.
El are 1.9, saten/blondut, ochii verzi si f.carismatic, in schimb Marina este miniona, blonda=vopsita, ochii negrii, slabuta cu ce o face placuta usor.
Relatia lor a fost tumultoasa, dute vino, dar la sex au fost compatibili de la inceput. Pt. Eduard, simplu fapt ca ea se aseza cu fundul in poala lui, era motiv de erectie, mereu ii facea complimente de natura sexuala, o ciupea de sanii, o plesnea peste fese. Dar, in ultimul timp, ea a observant ca s-a stins dorinta asata din partea lui, fiind absent, spunand ca o considera atractiva, dar are mintea in multe parti. Se gandea serios, ca poate este doar 1 etapa si ca relatia lor nu poate fii zdruncinata usor.
Daca se insela sau nu, timpul avea sa ofere raspunsuri, mai ales ca sexul nu mai era, iar daca era, era fara implicare, atentie, doar emotii descarcate. De aceea, se gandea tot mai des ca se va intampla ceva ce avea sa le sudeze relatia.
Desi primea des atentii din partea barbatilor, priviri cu subinteles, complimente, avansuri explicite,fiind o femeie frumoasa si sexy,le refuza. Mai bine traia cu gandurile si fanteziile ei, cum ar fii sa aiba o aventura cu instructorul de yoga. Cum acesta dupa sedinta, ar impinge-o in vestiar si ar fute-o fara sa o avertizeze din picioare. De multe ori imaginatia ii juca feste si se imagina toata transpirata si fututa, fara voia ei initial, iar apoi sa accepte aventura si sa se futa in diferite pozitii. Mai ales stiind ca fetele din grupa aveau fantezii cu acesta si initiau discutii sexuale cu acesta. Dar ramaneau doar la nivel de fantezie si nu lasa gandurile sa se duca mai mult. Ideea de aventura ii aparea tot mai des si la fel de des se razgandea.

In urma cu cateva luni, acestia aplicasera pt viza in America, avand o invitatie din partea unor prieteni/colaboratori de-ai lui Eduard. Rezultatul interviului fiind unul fericit si obtinand viza pt 10 ani., iar plecarea avea sa fie max. intr-o luna.
E= Iubita, am primit biletele de avion. In data de 21 avem zborul
M=asta inseamna mai putin de 1 sapt
E=da.. si este foarte bine. Ai nevoie de mai mult timp?
M= Nu, dar trebuie sa ne gandim ce luam la noi, mai ales ca stam 1 luna
E=nu avem nevoie de mare lucru. Luam 2 genti mici, iar de acolo ne luam ce avem nevoie si bagaj de greutate mare avem la intoarcere. Asa a zis Joe ca a luat biletele de avion
M=Atunci aasa facem.Sunt asa incantata , abia astept.Incep sa numar zilele.
Miruna era asa incantatata, crezand ca plecand 1luna, relatia lor se va suda, petrecand mult timp imreuna, avand diferite activitati.
Dar nici nu banuia ce urma….
A sosit mult asteptata zi,a plecarii, cu emotie, bucurie, dar si oboseala fiind un zbor lung.
Destinatia Massachutes.
M=abia astept sa ajungem
E=sunt curios daca America este asa cum mi-am imaginat-o….rade cu pofta… si daca nu este asa, cel putin o vedem.
A trecut zborul, au dormit pe reprize, probabil fusul orar isi spunea cuvantul, oboseala se instala, dar adrenalina ii facea sa fie fresh si curiosi.
Joe si Camilla ii asteptau cu un banner pe hol , scria mare Eduard&Miruna, cu un zambet larg si contagios pe chip. S-au imbratisat, au discutat de cum a fost drumul, cum simt schimbarea. Au venit cu recomandarea, sa se odihneasca avand o acomodare lenta, ei stiind ce inseamna dupa vizita avuta in Romania cu 1 an in urma.
Ajunsi la casa acestora, au observant ca este tipica americana, cum este in filme, tot ceea ce vedeau asociau cu filmele americane. Era o casa frumoasa, dar se afla intr-un cartier de periferie. Nu arata rau cartierul, dar era majoritar de persoane de culoare. De aceeaa, Marina spune cu voce tare
M=aici sunt multi negrii, asa-i?
C=Da, este un cartier marginas,, iar de obicei in America in aceste cartiere in care sunt negrii, afro, chiriile sunt mai mici. Dar nu va temeti, nu este un cartier periculos, din contra toti ne cunoastem, sau aproape toti.
Vazand atatia negrii, in capul Mirunei aparea ideea de asa cum vedea in filmele porno.1blonda slaba mica, fututa de 2-3negri cu pule groase. Find nefututa de atatea zile, aceasta idee ii provoaca excitatie, cum arf ii sa fie fututa de o astfel de pula lunga care ii ajunge pana in stomac, sau la sex oral pe gat in jos.
Se hotaraste ca daca I se ofera o astfel de aventura o primeste, oricum aici stateau doar 5zile. Dupa cateva min, hotararea nu mai era la fel de puternica…cum sa faca asta? Era o lupta in interiorul ei.
Inainte de a merge la somn, Joe ii anunta ca dimineata merg la pescuit la un lac in apropiere- 2/3h cu masina. Pt ei era aproape….Miruna se trezeste spunand_
M=mergem toti?
J=din pacate, merg doar baietii, dar mai bine te odihnesti. Cand revine Camilla te duce la shoping, iar la shoping cu Camilla e greu.
Toti rad cu pofta.
A doua zi, Miruna a ramas singura. Era ff cald, extrem, cauta in frigider dupa inghetata, dar nu era. Isi aduce aminte ca vazuse cu o zi in urma o toneta cu inghetata londoneza.
Decide sa se imbrace, ia un top scurt alb, usor transparent si o fusta scurta roz. Era asa cald, ca orice aveai pe tine, era prea mult…Miruna era o femeie sexy, chiar daca era miniona, iar noile achizitii- silicoanele si piercingurile din sfarc o faceau mai atractiva . Topul alb era numai bun pentru a etala sanii perfect rotunzi.
Pe strada, isi ia puncte de reper pt intoarcere. La colturi de strada era agitatie, fete, baietii vb tare, ascultau muzica. Privirile barbatilor negri o faceau sa se simta mai sexy, oricum ei au slabiciune la blonde, dar o priveau ca pe o “caprioara”.,Privirile lor erau flamande, de parca i-ar face tot felul. Cu incredere se indreapta catre ingheatata si ajunsa acolo, cere una dubla de ciocolata.
-Buna alegere, se aude o voce din spate.
M=Multumesc, ii raspunde ea, nestiind cum sa reactioneze. Ii zambeste in fuga si isi continua drumul, savurand inghetata rece.
-nu esti din America. Era aceesi voce, acelasi baiat maxim30 ani, inalt , imbracat sport si fffnegru. Doar dintii erau albi. 😊)
M=nu..nu stia ce sa zica ..ii era frica, fiind totul necunoscut.
-Nu iti fie teama. Ma numesc jared, locuiesc 2 strazi mai sus. Acum ma indrept catre terenul de bascket si ca de obicei imi iau inghetata de aici , nu incerc sa te urmaresc. Zambeste cu pofta! Nu ca nu imi place de tine, dar e doar coincidenta. In fine, pari ca nu esti din zona la cum te uiti in jur, iar accentual tau te da de gol.
M=ma numesc Miruna. Imi pare bine. Auzind ca nu o urmarea, se linisteste.
J=de unde esti Miruna? Ai un accent ciudat. Rusia?
M=nuuu, sunt din Romania.
J=aaaa, nice! Ema Carter….si rade
Stiind la ce se refera, Miruna zambeste si spune
-Femei frumoase,nu?
J=da, aveti , sunteti femei frumoase. In America nu sunt femei asa frumoase.
Vrand sa schimbe subiectul, Marina zice
-esti jucator de basket, sau doar asa in cartier?
J=si si. Imi place mult sa joc in cartier cu prietenii, chiar daca eu practic sportul la alt nivel…dar tu ai venit singura in America? Cum de umbli singura pe aici?
-nu sunt singura. Am venit cu sotul.. este pe aproape
J=deci esti casatorita. Pacat.
M=de ce pacat ?
J=pt ca ma gandeam ca ne putem cunoaste mai bine.. dar asta e.
Mirunei ii suradea ideea de a fii mai mult de atat… dar era indecisa. mintea ii fuge la cum ar fii o aventura cu el, parea un barbat dotat, in plus aici nu o stia nimeni..il privea cu atentie, nestiind ca el observa
J=s-a intamplat ceva?
M=nu nu.. ma gandeam sa merg catre casa.
J=hai sa vezi meciul, ca este aproape terenul. Mai stai putin.. nu vrei sa vezi cum se joaca basketul de cartier?
Ii placea ideea, nu avea ce sa faca acasa. Pana la urma ce este gresit sa privesti un meci. Asa ca decide sa mearga.
M=merg, dar stau putin.
Ajunsa acolo, se aseza pe o banca in fata, aproape de teren , iar meciul incepe. Chiar jucau bine, o atitudine sportive, agresiva, scorul era strans, nici nu obsservase cand se terminase repriza si urma o pauza.
Jared venea catre ea cu 2sticle de apa reci si ii intinde o sticla
J=cum ti se pare meciul?
M=imi place, chiar da
J=si mie ff mult. Dar aceasta afirmatie avea un alt inteles, cu siguranta nu se referee la basket, deoarece isi musca buzele si se uita la ale ei, pupilele dilatandu-se.
Ii urmarea privirea si un val de excitatie simtea intre picioare, imaginandu-si cum acea limba ii lingea pizda, cum i-ar impunge clitorisul si i-ar provoca orgasm . Apoi cum ar intinde-o pe banca, si i-ar baga 1 deget gros in pizda uda si stramta si ar face-o sa urle de placere. Il vedea in stare sa o linga ca un caine in calduri.
J=ce spui?
Abia atunci si-a dat seama, ca el vb cu ea, iar ea era in fantezia ei si nu auzise nimic.
M=da, nu am auzit
J=am zis daca vrei sa ramai dupa meci sa iti fac cunostiinta cu echipa?
A raspuns cu un da tare.
A urmat partea a doua a meciului, iar Marina se mustra ca ii fuge mintea aiurea. Cum sa se imagineze pe banci avand partide de sex cu un necunoscut. Trebuie sa nu se mai lase dusa de val.
Meciul se termina, iese castigatore echipa lui Jared.. Il vede cum discuta cu 2 dintre colegii, apoi se indreapta catre ea vessel.
J=sala e in spate.vii? Acolo ne mai racorim, bem o bere/suc, ce poftesti. Te conduc eu acasa apoi.
M=da, 5-10min.
J=ok.. sa ma astepti 1 min sa imi iau schimb de la vestiar
Vestiar!!! Hmm! Mirunei ii vine in minte fantezia cu instructorul care avea loc la vestiar.. simte umezeala pe chiloti. Era sensibila.
M=dar imi poti arata unde este baia
Acesta o indruma catre baie, dar mergea aproape de ea. Aceasta se intoarce pt ai spune ca vine imediat, dar acesta se uita la sanii ei
J=frumos. Sfarcurile ei impungeau topul, semn ca era excitata, iar acesta observase. O analiza sa vada daca sa incerce sau nu ceva. De aceea mai intai o mangaie usor pe obraz, pe buza de jos, iar apoi mana se duce la sanul drept. Il ciupe usor, asteptand reactia ei.
Aceasta inchide ochii, semn ca ii place, iar el o ia ca pe o invitatie. Pune mana pe ambele sfarcuri si le strange usor..
M=sunt casatorita.. te rog
J=ce ma rogi? Si strangea mai tare.. ...



    Login