Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatavara aceasta...
Autor : mihaikk - 2008-11-22
Citita de 6171 ori - Nota 8.00 (18 voturi)
Inainte sa incep tin sa va anunt ca e o intamplare reala.
Vara asta a fost una fierbinte, extrem de calda, aproape insuportabila...
Intr-o duminica in jurul orei 10, stand la un suc cu sotul meu, V, ne gandeam ca ce sa facem intr o zi asa de torida. Asa ca el mi-a sugerat sa mergem la un amic de-al nostru sa facem putina plaja. Nu aveam costumul de baie la mine dar mi a sugerat ca sa profitam de faptul ca M, amicul nostru, sta intr-o zona mai retrasa si ca voi putea sa ma bronzez goala.
Zis si facut. Am pornit inspre M. El era acasa, se plictisea, sotia lui era plecata la parinti. A fost incantat ca macar are parte de putina companie pe caldura asta.

Toti 3 am intins o patura mare afara. M si V s-au dezbracat pana la boxeri, lor le era bine, dar la mine era o problema: nu purtam sutien deloc si imi era un pic jena sa ma dezbrac asa.
V- dar de ce nu te dezbraci? nu te vede nimeni decat M, si sunt mai mult ca sigur ca a mai vazut femei goale, deci nu cred ca ii va fi rusine.
M- nu ti fie rusine, nu ma deranjeaza.
Am urmat pasii celor doi asa ca am ramas doar intr-o pereche de chilotei pe mine.
Dupa cam 30 minute de stat la soare si in povesti, am ramas fara tigari...
V- dau eu o fuga cu masina pana la un magazin din apropiere sa cumpar tigari, si mai iau cu ocazia asta si ceva rece de baut ca e istovitoare caldura asta.
V a plecat si eu cu M stateam la soare; de cateva minute M pare ca ar fi adormit pe patura. Eu eram putin nervoasa ca ma voi bronza cu cateva dungi, dar mi am luat inima in dinti si mi am dat jos ce mai aveam pe mine. Nici nu apucasem sa ma aranjez, ca l am observat pe M cu pula in erectie.
M- nu ma deranjeaza, poti sa te bronzezi goala
Eu- poti si tu sa te dezbraci de tot ca doar nu ne vede nimeni.
M isi dase jos boxerii si isi dezvalui o pula grozava care m-a excitat peste culmi.
Nu m-am putut abtine si ma uitam incontinuu la pula lui. El a observat asta dar nu a zis nimic.
Simteam ca explodez, si dintr o data m am dus cu gura la pula lui si am inceput sa i-o sug. El m-a oprit o clipa, intrebandu ma ca ce fac. I am raspuns ca sa ma lase sa termin ce am inceput ca sunt super excitata si ca imi place pula lui. Asa ca el statea intins pe spate si se bucura de sexul oral pe care i-l ofeream. Am simtit ca nu mai rezista mult asa ca am urcat peste el si a inceput sa imi penetreze pasarica foarte excitata. Eram in culmea placerilor, (si V are un penis superb dar ma simteam bine fututa de M).
Asa de bine era incat nici nu am auzit cand sotul meu a intrat in curte. Uupss, ne-a prins, mi am zis eu in gand... El s-a uitat la mine cum eram infipta in pula lui M, eram speriata ca v-a face scandal. El se uita la noi si a spus: continuati , ca eu merg sa pun sucurile la rece si ma alatur si eu voua imediat. In momentul ala m-a t...



    Login