Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vizita 2
Autor : emi1975 - 2024-05-22
Citita de 11327 ori - Nota 3.09 (249 voturi)
Ma sperii de sonerie si imi scot pula din Mirela.
- Cine sa fie? Intreb eu in soapta.
Mirela incerca sa isi traga ceva haine peste ea. Manu se ridica si merse usor spre usa sa se uite pe vizor. Se apropie usor de usa si puse ochiul pe vizor. Se intoarce si ne spune tot in soapta:
- E Andrei!
Mirela se ridica de pe pat si se duse in dormitor. George isi trase o pereche de pantaloni pe el. Eu la fel. Manu in schimb si-a tras neglijeul pe care il purta Mirela mai devreme.
- Imediat! Striga ea catre usa
. Cand am fost toti gata a mers si a deschis.
- Tu erai? Zise catre Andrei. Nu ziceai ca nu vii?
- M-am razgandit . Tu ce esti dezbracata asa? Si ii trase o palma peste fund lui Manu care tresarii de la palma data cam tare se Andrei.
- Asa ii place lui Vali sa umblu prin casa! Zise ea
- Asa goala? Iar in momentul ala apuca de marginile de jos ale neglijeului si le trase in sus, Manu ramanand in pasarica goala in fata lui Andrei. Manu se se sfii de aceasta manevra a lui Andrei si ii dadu replica.
- Te deranjeaza?
- Pe mine, absolut deloc. Ce faci tata? Intreba pe George
- Uite,am ajuns si noi.
- Mama unde e?
- Prin dormitor.
- Mananci ceva? Il intreba Manu
- Nu stau mult ca o am pe Alina in masina. Ma asteapta. Eram prin zona si am zis sa trec sa vb ptr maine cu plecarea.Sunteti cam dubiosi asa, zise el. In fine, trec sa va iau pe la 10 maine. Asa am vb cu agentul.
- Bine tata.
- Ce mancare aveti?
- Paste Bolognese, raspunse Manu.
- Nu imi plac. Hai ca plec sa va las sa faceti ce faceati si mai devreme, zise el banuitor.
A iesit si a inchis usa dupa el. Intre timp apare si Mirela din dormitor cu un tricou larg pe ea care ii venea pana sub buci.
- A plecat asa repede?
- Da, a trecut doar sa ne salute. Era prin zona, zise George
Ne-am asezat toti pe canapea sa ne uitam in continuare la film. Eu in margine, Manu la mijloc si Mirela in dreapta iar George pe un fotoliu. Dam drumul la film si eu urmaream atent actiunea. Deodata simt mana Manuelei ca ma pipaie pe penis. Ma uit la ea, ea la mine si ranjim amandoi.
- Ma duc la baie, zise ea.
Se ridica si pleca spre baie. Ma uit dupa ea si ii admir neglijeul intrat intre buci . Intre timp mana isi facuse treaba si incepuse sa mi se ridice pula. O surprind pe
Mirela care se uita la pula mea. Vazand asta ma frec cu mana la pula doar asa sa o intarat. O vad ca se uita iar. Se aude din baie:
- Mi-a scris Andrei. A zis ca se intoarce . O lasa pe Alina acasa si vine la noi. A zis ca nu se simte bine.
- Sa ii pun si lui o portie de paste la incalzit, zise Mirela. Si se ridica din canapea si merse la bucatarie. Intre timp iese si Manu de la baie. Nu mai trec zece minute si apare si Andrei pe usa.
- Ce faceti? Ne intreba el?
- Uite, ne uitam la film, raspund eu.
Mirela il servi cu pastele. I-am pus si un pahar cu vin alb, ca sa mearga.
- Merge un somn acum, zise Andrei.
- Intinda-te pe canapea, zic eu. Si ma ridic sa ii dau locul. Manu ramasese pe canapea. Andrei sa aseza si se intinse cu capul spre Manuela.
- Stai sa stau si eu pe tine, zise Andrei. Manu il accepta pe picioarele ei.
- Iti trebuie o perna, zice ea.Ma duc in camera noastra sa iau o perna. Aud conversatia celor doi in spatele meu.
- Esti tu suficient de pufoasa, nu imi mai trebuie perna . Si mirosinsi bine.
Intru in dormitor si o gasesc acolo pe Mirela care se schimba. Practic am surprins-o cand isi dadea tricoul cel larg jos si era in pielea goala. Arata inca bine ptr varsta ei. Nu avea burta iar sanii mari o faceau foarte atragatoare.
- Ah, ma scuzati.
- Nu-i nicio problema, zice ea. Intra.
- Pai intru daca ma lasati.
Pret de doua secunde Mirela nu a inteles replica mea. Apoi se intoarce si rade:
- Mah! M-am prins. Pai intra atunci si inchide usa.
Ma intors sa inchid usa usor fara zgomot. Cand ma intorc catre Mirela ea deja se pusese capra pe pat si isi departase picioarele . Pizda ei nu era la fel de mare ca a Manuelei. Avea labii micute. Si era si pe roz. Ma apropii de ea si o prind cu mainile de sanii imensi si incep sa ii framant in palme. Erau impozibili de cuprins . Asa mari era. Ma apropii cu penisul de curul ei si incep sa o frec cu pula peste pizda si cur. Incepe sa geama.
- Hai, bag-o! Ca sunt gata.
Mi se sculase instant. Apuc pula cu mana si i-o frec de pzida. Era uda de la ultimul futai. Mi-a intra usor si instant. Incep sa dau in ea cu putere. Am futut-o pret de minute bune pana mi-am dat drumul in ea. Transpirase. Se ridica din pat . In momentul ala sperma mea incepu sa ii curga din pizda. Cauta ceva sa se stearga. A gasit un prosop. Si-a tras tricoul din nou pe ea.
- Mergem? Intreb eu
Ies din camera si intru in living. Aici ce sa vezi: Manu era pusa capra si o futea ta-su ! Andrei statea pe canapea si i-o dadea la muie Manuelei de jos. Raman fixat in tocul usii cateva secunde. Apare si Mirela in spatele meu. Ta-su ii dadea la buci cu putere. Zgomotul sacadat rasuna in toata incaparea creand o ambianta erotica. Ma uit la pizda Manuelei care era plina de spuma alba. Ma excit si eu. Voiam sa o fut si eu. Manu gemea de placere cu pula lui Andrei in gura.
- Mai da si tu, ii zice George lui Andrei. Ca am obosit.
Si George isi trase pula groasa din Manuela plina de lichid alb. Pizda Manuelei ramane usor intredeschisa de la departatorul de labii al lui ta-su. Spuma alba din jurul pizdei arata ca un guler alb . Andrei se ridica cu pula baț si se pune la spatele Manuelei. Aceasta intoarce capul plina de bale la gura si ma vede. Imi zambeste. Era happy. Incearca sa zica ceva dar Andrei o penetreaza cu putere din prima si tot ce reuseste sa zica e un “-Aaaaah!”de placere sau durere. Incepe sa geama sub loviturile cauzatoare de placere ale lui Andrei. Acesta lovea cu putere in pizda ei. O zguduia din toate incheieturile. Parul Manuelei zbura la fiecare lovitura. Un tipat lung al Manuelei ne anunta ca a avut orgasm. Intre timp George se asezase pe fotoliu cu ditamai pula sculata. Mirela merse langa el si incepuse sa il mangaie pe pula. O voia si ea.
- Hai, sari in pula ! ii zise George. Si ii ridica tricoul si o apuca de coapse sa o traga spre el. Mirela se fixa in pula lui si incepu sa se lase usor in ea.
Ma uit la Andrei si Manu care se futeau in draci. Manuela gemea de placere si avu rapid un alt orgasm.Dupa tipetele de placere se cere in alta poziție.
- Ma dor picioarele! Vreau sa stau jos.
Andrei se pune pe canapea si o trage pe Manu peste el. Intelege pozitia pe care o vrea si il incaleca. Se infige in pula lui si incepe sa se frece. Ma duc si eu langa ei.
Andrei se uita la mine si o opreste pe Manu din miscari. Acesta se uita la mine si intelege ca vreau sa o fut si eu.
- Stai sa termine Andrei, zice ea. Si pe urma ma iei si tu.
- Ce ai zice sa te iau si eu tot acum?
O apuc de coapse si imi fixez pula pe linia curului....



    Login