Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vizita 3 - varianta mea
Autor : RazvyB - 2024-05-24
Citita de 7953 ori - Nota 4.62 (131 voturi)
Varianta mea, ca si completare la fantezia lui Emi1975

Pauza de hidratare, mancare si tigara. Am ramas toti goi in casa, proaspeti dusati, proaspeti refrisati. Eram precum un grup de nudisti ce stateau pe plaja, doar ca noi stateam in living. Manu era bunaciunea, apoi Mirela. Arata bine, insa anii nu iarta pe nimeni. Era super ciudata experienta, sa-mi impart sotia cu fratele si socrul meu. Sa-mi fut si soacra, dar era mai misto situatia decat ciudata, desi pare greu de crezut. Viata e scurta si nu se cuantifica in secunde, ci in clipe care iti taie respiratia. Iar sexul asta, era parca desprins din Rai.
Ma excita sa-mi vad sotia penetrata de barbatii din familia ei, mai mult poate decat s-o fut propriu-zis pe Mirela, desi nu era nici asta ceva de lepadat.

Andrei, de ce n-ai venit cu Alina, intreb eu? Cum crezi ca ma simt cand vad cum imi futi sotia? Ii dadeam si eu un numar Alinei si eram chit.

Si chiar atunci ii suna telefonul lui Andrei. Era Alina: Iubi, sunt horny, vii sa mi-o tragi? Mai bine vino tu aici, replica Andrei, ca sa ne ducem relatia la un alt nivel.

Peste 30 de minute soneria se auzi o data.

A venit Alina! - exclama Manu. Desigur ca e ea, ca postasu` suna intotdeauna de doua ori! - replica tatal ei.

Andrei se duse sa ii deschida usa in pula goala. Era doua noaptea. Pula lui nu era nici tare, dar nici fleasca. Statea semi-tare, aplecata in jos, de ziceai ca darama tot ce i-ar sta in cale.

Alina venise direct inflacarata, dar era surprinsa ca iubitul ei sa ii deschida usa fiind gol.


Andrei: E un bun moment sa iti prezint familia.
Mirata si excitata de ce vedea, Alina facuse ochii mari cand ne vazu pe toti goi intinsi pe fotolii sau pe canapea.

Tipa avea parul rosu, de zici ca era de foc, un piercing in limba si un altul in labii, pe care aveam sa il descopar jumatate de ora mai tarziu.

Suntem o familie deschisa la experiente, am spus eu.

Ne-am bucura daca ni te-ai alatura, raspunse socrul meu, in timp ce isi masa penisul usor, precum o masturbare, in speranta de a-l ridica din nou.

Eu sunt Manu, sora lui Andrei. Stiu ca te mira situatia, dar nu vreau sa fii geloasa ca Andrei ma are cand vrea el, il poti avea si tu pe sotul meu.

Fantezia mea deja se declansaze. O roscata misto, cu ochii albastri, o vedeam deja cu ochii mari deschisi la mine, stang in genunchi si incasand un deeptroat.

Mirela se apropie de ea si o imbratisa. Lasa-ma sa te simt precum o simt pe fica mea. Alina se rusina intr-un fel, apoi socrul meu se ridica si cu madularul gol o imbratisa si el pe la spate, cu pula intrand pe sub fusta Alinei intre strampii ei. Se ingrosase si era gata de atac, la care Alina replica: Sunteti bolnavi, cu totii, dar sunt prea excitata acum ca sa va condamn. Andrei o saruta apasat, cu limba, adanc in cerul gurii, in timp ce ta`su` ii ridica fusta si ii rupse strampii. Se apleca in genunchi si incepu` sa-i linga pizda, tragand de chilot cand in stanga, cand in dreapta. 

Limbile lui Andrei ii invadau gura, in timp ce ale lui George ii invadau pizda. Alina incepu sa geama. Cred si eu, linsa de de doi barbati, tata fiu, in capete diferite, dar in acelasi timp, e o experienta ce te marcheaza pe viata. Era pierduta in moment. Pizda era tot mai suculenta, iar saruturile tot mai patimase. George se oprise si ii baga brusc pulanul gros in vaginul perfect lubrifiat. Mama, exclama el, zici ca e un cuptoras umed. Cald, dar perfect lubrifiat, in timp ce continua s-o pompeze. M-am ridicat si m-am dus spre ea. Andrei imi facu loc sa-i ating si eu gura. Am continuat sa-i dau limbi in locul lui. Intram atat de adanc cu limba in gura ei incat simteam ca ii ating omuletul. Andrei era langa mine. Socru meu o rabata atunci si accelera ritmul. Era cu capul la nivelul pulii mele si a lui Andrei. Am luat-o amandoi cu o mana de par si i-am bagat pulile noastre in acelasi timp in gura. Simteam venele lui Andrei cum pulsau lipite de venele mele si amandoua in gura Alinei. Avea gura mare. Inghitea infundat in timp ce era babardita pe la spate. Nevasta-mea se uita la fel de uimita ca si soacra-mea cum futeam o noua tipa.

Andrei, ti-o futem pana-n zori, la cat de fututi suntem cu totii si ultraejaculati. La cat ti-am futut eu sotia, te revansezi doar daca o futi doua vieti, replica Andrei.

Andrei parea satul s-o futa pe Alina si exclama: Mama, ia vino incoace! Iesi din gura Alinei si intra in gura mamei lui, care incepu sa suga la fel de umed. Cu miscari ample gura Mirelei se umplu toata, in timp ce eu ramasesem singur in gura Alinei. Manuela incepu sa se mangaie singura la pizda, ca sa-si induca excitarea. Tati, sper sa ma mai futi si pe mine, zise ea. Stai nitel, fata mea, s-o mai testez pe Alina in 2-3 gauri. O scoase din pizda plina de lichid vaginal si super lubrifiata, proptita cu doua degete, o baga in curul ei. Alina tresari i...



    Login