Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Voi ce parere aveti 2 ?
Autor : Alexmuntea - 2024-06-15
Citita de 3955 ori - Nota 2.58 (36 voturi)
Postarea experientei mele anterioare cu seful meu pe acest grup de acum doua luni si comentariile lasate de voi, m-au facut sa imi imping putin limitele in ceea ce priveste fetisul sefului lui si iat ce a iesit.

Tot weekendul m-am gandit la scena ce urma sa se intample si mi-am pregatit cu grija toata garderopa de care aveam nevoie. Ca asistent manager am acces pe toate camerele hotelului la care lucrez. Undeva la etajul 2, este o camera de backup, pe care o inchiriem doar in situatii urgente cand se produc greseli in rezervarile de la receptie.

Am urmarit aceasta camera timp de doua saptamani si am observat ca intr-adevar e o camera unde nu poti fi deranjat. Lunea trecuta, dupa o zi plina, pe la ora 16.oo m-am ridicat de la birou si i-am transmis sefului meu ca trebuie sa plec mai devreme, motivand o programare la stomatolog.

Am urcat in camera 307 am pus poseta cu atentie pe coltul patului sa nu deranjez lenjeria alba perfect intinsa pe pat si am scos din ea un set de lenjerie comandata de pe Temu, lenjerie e mult spus pentru ca era practic un harnashament din piele ce nu imi acopera nici sanii nici pasarica, doar imi contura sanii si fesele, o fusta din piele mulata cu slitz pana pe coapsa sus, o chestie ieftină din piele artificială, de culoare neagră, ieftină, pe care am cumpărat-o cu un capriciu excitat în urmă cu câteva luni, dar cu care nu am reușit încă să mă îmbrac, o bluza semitransparenta alba mulata si cireasa de pe tort un plug anal auriu decorat cu o piatra purple pe maner. Le-am aranjat atenta pe lenjeria alba si imaginea lor ma facea parca sa am si mai multa incredere in tot ce urma sa se intample.


Mi-am descheiat nasturii de la pantaloni si i-am lasat sa cada pe mocheta pufoasa. Mi-am dat sacoul si bluza jos si am am ramas in ciorapi, sutien si chiloti. Am si indepartat sutienul ,insa chilotii pe care ii aveam pe mine i-am dat jos si i-am pus deoparte. Nu am facut dus, avand in vedere fetisul sefului meu pentru a ma mirosi, mi s-a parut mult mai incitant, sa imi ramana mirosul natural si gustul, exact asa cum este el. Stiam ca ii va placea.


Mi-am luat harnashamentul si l-am reglat peste soldurile carnoase, m-am asigurat printr-o pirueta ca formele mele sunt prezentate intr-un avantaj maxim. Am luat plugul, am lasat o cantitate generoasa de saliva pe el, m-am ghemuit si l-am introdus in anus in timp ce mi-am frecat putin clitorisul, vroiam sa ma ud putin si sa fiu pregatita corespunzator. M-am ridicat, am luat chilotii purtati de diminteaza, i-am mirosit sa ma asigur ca nu exagerez, miroseau perfect a pizda si i-am tras pe mine apoi m-am suit pe tocurile inalte ale pantofilor mei preferati.. Analizez rezultatele final în oglinda din fata patului., în ciuda conștiinței mele despre grosimea coapselor, nu pot sa nu observ ca încă mai am acel raport clepsidră talie-șold pe care îl iubesc barbatii, acei sâni grei care completează partea superioară strânsă destul de delicios de harnashamentul mulat pe corp, acele fese pline si carnoase. Completez tabloul rujandu-mi buzele cu un rosu aprins pentru a ma asorta cu talpa pantofilor.

Ridic telefonul, fac o poza si ii trimit :
Este o problema in camera 307 pe care doar dumneavoasta domn’ director o puteti rezolva…

Nu mi-a raspuns la mesaj insa in aproximativ 5 minute aud un ciocanit in usa …

Ma asigur uitandu-ma pe vizor si il vad arzand de nerabdare, uitandu-se in stanga si-n dreapta sa nu fie vazut. .. deschid usa lent si face un pas in camera cat sa pot inchide usa dupa el.

Este surprins de cum arat si vad asta in ochii lui. Se repede sa ma sarute insa il opresc discret cu palma si ii spun:

“- Domnul meu, e jocul meu si trebuie sa respectati regulile. Ramai pe loc si asculta ceea ce spun!”

Ma intorc usor si ma indrept spre pat, simt cum privirea lui se fixează exact pe fundul meu carnos, scos in evidenta de tocurile inalte , ma aplec usor, astfel incat sa aiba timp sa mi-l admire si scot din geanta cookerul din piele pe care il cumparasem special petru aceasta scena. De el atarna o lesa lunga de aproximativ 1 m. Ma intorc si ma apropii de el, ii soptesc la ureche:
Atata timp cat porti gulerul, esti animalutul meu si faci ce spun eu …

Usor ii pun gulerul si uitandu-ma in jos deja observ erectia in pantalonii de costum .

Apuc lesa ma uit la el si ii spun:
“ – In patru labe!” nu stie cum sa reactioneze . .
“ – In 4 labe am zis “ si ii arat podeaua si executa ..

Ma intorc cu spatele si incep sa-l trag usor dupa mine in timp ce ii explic ce o sa urmeze :
“ – Am observat ca luna trecuta ai fost atent cu mine in ceea ce priveste bonusul de performanta si m-am tot gandit cum pot sa ma revansez fata de tine”

M-am oprit in fata patului si in timp ce vorbeam mi-am descheiat fermoarul de la fusta lasand-o sa cada. Am continuat sa trag de lesa pana am ajuns la fotoliul din camera. Pe tot aacest traseu a avut timp sa imi admire fesele de la nivelul unui catel, adica exact din dreptul lor si sa observe plugul anal ce imi umplea anusul.

M-am asezat pe fotoliu, pe masa din dreptul fotoliului am avut timp sa imi pregatesc un ceai din momentul in care i-am trimis mesajul si pana a aparut la usa.

Cat timp ma relaxez si imi servesc ceaiul, imi poti masa talpile.
Mi-a indepartat pantofii si a inceput sa imi maseze fiecare talpa cu mare atentie, sorbeam din ceasca de ceai si ma uitam la el cum isi apropia talpa piciorului cat mai aproape de nas, nu dorea sa fie evident, insa dorea sa-mi adulmece picioarele usor transpirate dupa ziua lunga.

“Uita-te la mine! Inspira si bucura-te de moment!”
Abia astepta sa ii spun asta, mi-a apucat talpile amandoua si si le-a pus pe fata, a inspirat puternic ca si cum mirosul trebuia sa ajunga in fiecare celula a corpului. L-am lasat sa se bucure de moment aproximativ 5 minute, timp in care mi-am terminat si am privit cata placere ii provoc.

M-am ridicat si l-am tras dupa mine langa pat, l-am pozitionat in sezut cu spatele rezemat de lateralul patului, astfel incat capul in extensie sa poata fi sprijinit de saltea. Mi-am pozitionat picioarele de o parte si de alta a lui si i-am zis.

“ - Cu chilotii astia am adormit aseara dupa ce am facut dus, iar astazi i-am purtat toata ziua. Am decis sa ii pastrez pentru tine, cu mirosul lor natural. Te deranjeaza sau vrei sa fac un dus?. Raspunde cu rosu daca vrei sa-i pastrez sau cu verde daca vrei sa fac dus!”

“- Rosu “ mi-a raspuns grabit..

M-am apropiat imediat de fata lui si am inceut sa-i presez nasul cu zona pubiana pana cand s-a afundat cu tot cu chiloti in pasarica uda. A vrut sa linga, insa l-am oprit si i-am zis ca are voie doar sa adulmece.

Mi-am descheiat bluza si am lasat sa se expuna sanii grei conturati de harnashamentul de piele. Nu trece mult si percep scena in toata deplinatatea ei senzoriala: umiditatea chilotilor mei, faptul ca intre picioarele mele e seful meu care in timp ce ma adulmeca e complet controlat de mine, relaxarea mea si linistea camerei..

Mi-am luat sanii in palme, am inchis ochii si m-am lasat dusa de valu...



    Login