Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Introducere -4- ( cred :) )
Autor : Fisikamou - 2013-03-27
Citita de 2718 ori - Nota 6.80 (5 voturi)
..oare era el? Oare parul meu era intr-o stare decenta? Adica macar sa nu fie ca si cum tocmai as fi venit de la camp. O infinitate de intrebari imi treceau prin cap si simteam o prezenta care se apropia. Si se apropia... Era in spatele meu. E aici. S-a asezat. Si-a impreunat mainile pe masa dupa ce si-a lasat bautura langa ale noastre. Am avut totusi timp sa observ ca bautura lui avea aceeasi culoare cu a mea. Oare beam aceeasi licoare? Vroiam sa stiu tot despre el. Ce ganduri de copila indragostita imi treceau prin cap, nu ma recunosteam! Ma privea si astepta un raspuns, aceeasi situatie penala mi se intampla din nou. Il priveam si incercam sa ii explic din priviri ca vreau sa repete intrebarea...cred ca a inteles, a folosit zambetul.. Doamne... Folosea zambetul ala ca pe o arma cu electrosocuri si mi-a repetat:
-numele tau?
Dupa o pauza in care sincer incercam sa mi-l amintesc, am raspuns sec,si asta din cauza ca nu stiam sigur unde sunt, nu pentru ca faceam pe inabordabila.
-alexa, am zis si parca am simtit ceva scurgandu-mi-se printre buze.ma simteam atat de penibil incat mi-am atins pentru a verifica, buzele cu mana. Nu aveam nimic, dar l-am surprins zambind la gestul meu tocmai facut. Tu?
-n., mi-a raspuns, inca zambind. Sa trecem la discutii serioase? Vreau sa lucrezi de la ora, pe salariul...
Il auzeam dar nu il mai ascultam. Auzeam sunetul vocii lui si parca imi canta o melodie. Dar ce fel de melodie? Am incercat sa alung toate gandurile din capul meu, ca sa pot auzi melodia, in timp ce il priveam fix in ochi. M-a cutremurat!!era o melodie erotica. Nu!! Era cea mai erotica melodie pe care o auzisem. Nu-mi venea sa cred. Omul asta imi exprima si chiar transmitea un erotism pe care nu il mai intalnisem in viata mea, la cata pula am vazut eu. Si nici nu se misca. Vorbea in cntinuare , doar buzele i se miscau parca intr-un dans lasciv si parca simteam ca cea mai talentat stripteausa imi face un show, parca simteam nevoia sa scot toti banii pe care ii aveam si sa i-i indes in gura, in asa fel i se miscau buzele. Intr-un final, zambiund catre mine, s-a ridicat si mi-a intins mana.
-mi-a parut bine si astept sa imi spui decizia ta!
Trecuta parca printr-o centrifuga, m-am ridicat si am intins si eu mana sifonata catre el si am spus parca cu prune in gura:
-si mie, ramane sa vorbim.
Mi-a zambit din nou, am incercat sa ii zambesc si eu dar nu sunt sigura ca am reusit, si s-a indepartat.
M-am asezat inapoi pe scaunul ala care acum era atat de rece incat am scos un sunet scurt si tulbure si mi-am aprins o tigara.

Ajunsi acasa, m-am dat bolnava, ca numai de atingerile lui C. nu aveam chef si m-am bagat la somn. Somn? Care somn? Ma gandeam la el din nou, ca toata dupa-amiaza, nu mi-l puteam scoate din minte. L-am simtit pe C. strecurandu-se langa mine si mangaindu-ma usor pe spate. L-am intrebat:
-pana la urma ce a zis N., ca nu am inteles nimic din engleza lui. Dar eu nici nu stiam in ce limba imi vorbise...
-pai n-ai auzit si tu ,iubire? A zis ca daca vrei sa incepi munca, maine la ora 18 sa fii acolo.
Cu o voce care vroia sa para adormita, i-am raspuns:
-a, hai ca vorbim maine ca nu-mi e bine deloc. Noapte buna! Si mi-am reintors tacticos spatele spre el.
-te pup, iubire, a spus el,sarutandu-ma usor pe ceafa.
Am inchis ochii si am inceput sa plutesc. Cand l-am simtit pe C. trezindu-se si pregatindu-se de munca, m-am intrebat daca am dormit vreun pic toata noaptea sau am trait din nou un vis viu. Nu am putut sa imi raspund. Am asteptat sa plece C. si m-am ridicat din pat. Eram adormita, dar nu puteam sta locului. Mi-am facut o cafea si m-am asezat la laptop. Parea ca orice faceam, puteam face pentru maxim 2 minute, dupa care mintea imi zbura ...



    Login