Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pregatire pentru sedinta
Autor : anonimus95 - 2016-12-26
Citita de 7590 ori - Nota 1.91 (32 voturi)


O ora pana la cel mai important discurs de pana acuma si eu inca nu stiu ce culoare sa imi aleg cravata. Ma uit din nou la ceas , 18:50, bagami-as cum se poate sa intarzii tocmai acuma , asta e mergem pe cravata rosie
-Iubitule esti gata, o sa intarziem! se aude o voce suava din living.
De parca eu nu stiu sa citesc un ceas....prima oara in istoria omenirii cand o femeie este gata inaintea unui barbat,hmm,se pare ca pana la urma o sa rescriu istorie.


Ora 19 surprinde misteriosul cuplu cum paraseste un hotel luxos de pe fifth avenue si se urca in limuzina ce ii astepta de ceva timp !

-Esti foarte tacut , mereu faci asa , ma enervezi , deloc nu ma bagi in seama ! se auzi din spatele limuzinei.
Moment in care trag geamul despartitor dintre noi si sofer intunecandu-se tot peisajul. Intorc capul si suprind in peisajul obscur 2 ochii albastri ce ma patrund cu privirea. *Doamne ce noroc sunt ca te-am gasit ! Probabil ca daca ne-am fi intalnit de curand gandul mi-ar fi stat daca nu stai cu mine doar pentru bani,insa norocul meu a fost ca te-am intalnit in urma 5 ani cand toti banii pe care ii aveam i-am dat pe o intrare in club si un pahar de whisky cu cola , cea mai buna investie a mea"
. Odata ce privirea o silueta suple incepe sa isi faca contur in fata mea. Imbracata intr-o rochie mulata neagra de catifea care tine prizoniera 2 sani imensi care se luptau cu atata ardoare sa evadeze din acel chin. Partea decupata din partea stanga a rochiei , ii permite sa isi etaleze un alt atu de care este foarte mandra , niste picioare interminabile , iar pozitia in care se afla acuma,picioar peste picior, este un deliciu pe care fiecare barbat ar dorii sa il savureze . Aceasta imagine m-a indemnat sa imi imaginez tot felul de scenarii , derulandu-se simultan in mintea mea. Sa te masez usor pe gambe si sa te sarut. Sa urc cu sarutaril usor,usor oprindu-ma in spatele genunchiului si alintandu-ti zona aceea sensibila. Sa iti aud respiratia sacadata, in timp de continui cu sarutarile pe coapse indreptandu-ma catre pizda ta. Deja nu mai rezisti si iti infingi unghiile in parul meu indemnandu-ma sa trec cat mai repede de aceea portiune si sa ma delectez cu clitoristul tau. Dar mai ai de indurat iubire , stii ca imi place sa te amagesc , sa te sarut pe langa dandu-ti impresia ca momentul mult asteptat a sosit. Incep sa iti fac cerculete cu limba pe clitorist in timp ce iti bag un deget in pizda imitand miscariile limbii. Simt ca nu mai ai mult pana te termini asa ca iti mai bag inca un deget si incep o miscare rapida de dute-vino moment in care te simt ca incepi sa iti arcuiesti spatele , sa ma strangi intre coapsele tale si sa te termini zgomotos nepasadu-ti de sofer sau de oamenii care treceau pe langa noi pe strada."

-Iar ai inceput Ioana? Stii prea bine miza acestui discurs si ca doar la el ma gandesc de o luna incoace.

Ma asez langa ea pe bancheta , o sarut pe buze si imi pun o mana pe coapse.Privirea imi umbla pierduta pe geam, in tu imi vorbesti despre nu stiu ce excursie . Ma uit din nou la ceas, 19:15 , inca 45 de minute de tulburari si nelinisti.
"O sa te descurci minunat" aud o soapta la ureche care ma trezeste din toata visarea mea,urmata de o muscatura a lobului trimitandu-mi fiorii prin tot corpul.
-O sa te descurci minunat dragule, o sa ma ocup eu de asta ! imi spune facandu-mi strengar cu ochiul in timp ce mana ei deja incepuse sa ma masturbeze prin pantalonii de stofa.
Nici nu apuc bine sa ma trezesc cu totul la realitate ca deja pula mea era afara , iar Ioana incepuse sa ma masturbeze.
Imi pun pahar de whisky si o indemn de priviri sa inceapa odata oralul , insa se pare ca nu avea nici cea mai mica...



    Login