Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStrăina din tren
Autor : Doidev - 2024-06-12
Citita de 7171 ori - Nota 8.42 (103 voturi)
Trenul aluneca în noapte legănându-se alene în ritmul sacadat al roților. Huruitul metalic răsuna înfundat, ca un murmur tantric în meditația sfârșitului de ianuarie.
Stăteam incomod. Compartimentul era plin și nu aveam unde să îmi întind picioarele.
În dreapta mea, o siluetă feminină moțăia cu capul sprijinit de fereastră, tresărind în ritmul trenului. Lumina chioară de pe hol răzbătea insuficientă printre perdelele de la intrare. Din partea opusă, la răstimpuri, o lumină fugară aluneca prin fereastra mare.
Colega mea de banchetă dormea netulburată. Îi simțeam parfumul, discret, răscolindu-mi amintiri de demult. Îmi părea cunoscut. Era aceeași mireasmă care mă însoțise într-o altă călătorie cu trenul, când, fără să realizez, Natalia se transforma în amintire.
O vizitasem în acea dimineață, într-un acces de curaj adolescentin. Îi bătusem la ușă dis-de-dimineață, riscând să îmi deschidă ușa vreunul dintre părinții ei. Îmi apăru în prag însă chiar ea, ciufulită și somnoroasă, îmbrăcată sumar, cu un tricou larg revărsat peste sânii tineri. Deși surprinsă, mă primi în casă. Stăturăm preț de jumătate de ceas unul în fața celuilalt, așezați pe marginea unei canapele, cu mii de texte care mi se roteau în minte și fără nici un cuvânt rostit. Mâinile mele, care începuseră prin a se odihni pe pielea goală a picioarelor ei ce se arătau de sub tricou, acum urcaseră pe sub acesta, cuprinzându-i mijlocul, apoi tot mai sus, până simțiseră pielea fermă a sânilor ei. O sărutam la răstimpuri, iar ea îmi răspundea la săruturi reținută, motivând că abia se trezise din somn și nu se spălase pe dinți. Mă jucam cu sfârcurile sânilor ei, atingându-i ușor și îi respiram parfumul. O simțeam cum tremură, cum și-ar fi dorit mai mult, dar ezitam. Într-un final, m-am ridicat să plec. Trenul meu urma să plece în curând. M-a condus la ușă. A fost ultima oară când am văzut-o. Tot drumul spre casă, mirosul parfumului ei mă însoțise. Alergând sub soarele fierbinte al asfințitului, trenul se apropia de sfârșitul călătoriei. Mă stăpânea un sentiment intens, pe care nu îl înțelegeam, un soi de regret și de eliberare, de furie și de resemnare, de neliniște și de împăcare.
Același sentiment mă stăpânea și acum, simțind parfumul femeii de lângă mine, ca o întoarcere în trecut.
Nu-i puteam vedea fața, doar din când în când, când câte-o lumină pasageră trecea prin dreptul ferestrei, mă străduiam să-i surprind trăsăturile. Stătea și ea incomod, cu coapsele lipite de ale mele. Încercam, atât cât se putea, să îi fac puțin mai mult loc. Simțindu-mă că mă retrag, se lipea mai mult de mine.
La un moment dat, se îndreptă, stătu preț de câteva clipe așa, cu ochii închiși, apoi își lăsă capul să se sprijine de umărul meu.
Gestul ei m-a surprins. Am rămas nemișcat, ca nu cumva să o trezesc, însă mișcările trenului luptau împotriva intențiilor mele.
Am întins timid un braț cu gândul de a o cuprinde de după umeri. M-am oprit la jumătatea gestului, de teamă ca nu cumva să protesteze, să facă scandal și să mă acuze de oareșce. În situația dată, n-aș fi avut nici un argument să mă apăr. Ea însă se lăsă cuprinsă și se lipi mai tare de mine.
Profitând de un moment de lumină, am privit rapid în jur să văd dacă cineva mai observase mișcarea. Spre norocul meu, toți ceilalți dormeau.
Am rămas astfel îmbrățișați preț de jumătate de oră. La un moment dat, s-a desprins de mine. Regretam deja, gândindu-mă că s-a trezit și a realizat că stă în brațele unui străin. S-a întins însă către cuier, și-a luat paltonul, s-a culcat cu capul în poala mea, și-a ghemuit picioarele pe banchetă, s-a acoperit cu paltonul și și-a continuat somnul. Rămăsesem cu mâna întinsă în spatele ei, neîndrăznind să o tulbur, însă la un moment dat a întins mâna de sub palton, a luat-o pe a mea și a tras-o pe sub palton peste mijlocul ei.
Capul ei se afla pe șlițul pantalonilor mei, și, în ciuda situației, prin minte începuseră să-mi treacă tot felul de idei. Mâna începuse să sondeze discret terenul, făcând mișcări ușoare peste abdomenul ei, urmărindu-i reacțiile. Prinzând curaj, am coborât spre pantaloni, am ridicat ușor pulovărul cu care era îmbrăcată și i-am căutat pielea abdomenului. La atingerea mâinii, a părut că tresare puțin, dar fără să protesteze. Am prins curaj și mâna mea a început să urce. Cupa sutienului devenise instantaneu un obiect nedorit. Simțindu-mă, a întins mâna la spate și și-a desprins breteaua, lăsându-mă să mă strecor nestingherit. I-am ridicat cupele sutienului și i-am cuprins, pe rând, sânii. Moi și fermi în același timp, îi mângâiam ușor, cu vârful degetelor. O simțeam cum se înfioară. Își puse mâna dreaptă sub cap, peste șlițul pantalonilor mei. Pula începuse să mi se întărească de-a dreptul, iar ea mi-o masa prin pantaloni.
Sub pretextul că o deranjează lumina, își trase paltonul peste cap. În secunda următoare, am simțit cum degetele ei desfac nasturii pantalonului și scot pula afară. Mâna mea încetase să fie blândă și îi masa sânii cu putere, încercând să fiu totuși cât se poate de discret. Am simțit o umezeală pe capul pulii, semn că ea începuse să îl lingă, apoi o căldură plăcută îl învăluise, în timp ce limba se plimba de jur împrejurul glandului.
Trenul opri într-o stație, iar doi călători care stătuseră pe bancheta noastră coborâră. După ce trenul se puse în mișcare, pentru că nu mai urcase nimeni, m-am tras puțin într-o parte permițând-i să se întindă mai comod pe banchetă. Ea profită de mișcare și se întoarse cu fața spre mine. Noua poziție avea un dublu avantaj: ea putea să sugă mai ușor, iar mie îmi facilita accesul spre pizda ei. Am întins „nevinovat” mâna spre fermoarul pantalonilor ei și l-am deschis. Am dat chiloții la o parte și i-am căutat deschizătura. Pizda îi era udă de-a dreptul și, simțindu-mă, făcu o ușoară mișcare de întâmpinare. Am început să mă joc cu labiile și clitorisul ei, în timp ce ea sugea pula pe îndelete, atentă să nu facă zgomot sau mișcări care să o dea de gol. În același timp, continuam să îi frec pizda, iar ea strângea spasmodic din picioare. Simțeam că nu mai pot și că ejaculez în curând...



    Login