Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Delegatie
Autor : Antoine69 - 2024-10-05
Citita de 5932 ori - Nota 7.21 (68 voturi)
Buna. Sa ma prezint mai intai - numele meu este Toma. Prietenii, sotia, familia imi spun Tom. Este pentru prima data cand scriu. Poate ca nici nu o sa iasa ceva ok, insa merita sa povestesc ce am experimentat in urma cu o luna. Credeam ca traisem si incercasem tot pana acum. O sa descriu putin totul, poate uneori cu prea multe detalii fara rost, dar faceti abstractie. Vreau sa fiu cat mai bine inteles si sa reusesc sa transmit ceea ce am trait.
Lucrez la o companie foarte mare, sunt manager si coordonez 3 judete. Sunt casatorit de multi ani, nu duc lipsa de sex si credeam ca pana la aceasta intamplare am experimentat orice. Pana acum o luna nu imi inselasem sotia si nici nu visam vreodata sa o fac in acest mod unic, excitant si pervers.
La inceputul lunii august am fost anuntati ca urmeaza 3 saptamani intense in care toti managerii urma sa stam la un hotel sa lucram pentru rebranding. Am fost repartizat in camera cu un coleg din Iasi, cu 13 ani mai in varsta ca mine. Pe scurt, eu am 43 ani el facea 56 cand eram acolo. Cu o saptamana inainte de plecare m-a sunat Ionel (colegul din Iasi):
- Buna Toma. Am vazut ca vom sta in aceeasi camera. Vroiam sa iti spun doua lucruri si daca te deranjeaza voi cere sa mi se schimbe camera. Eu de obicei dorm gol, iar in a doua saptamana, cand este si ziua mea, va veni si sotia mea in vizita.
Vorbea repede si nu se oprea. Eu eram inca mut si nu stiam cum sa reactionez. Elegant si educat cum sunt am zis sa nu il supar.
- Buna Ionel. Nu este nicio problema. Nu este nevoie sa schimbi camera. Nu ar trebui sa ma deranejze cum dormi tu, ca doar si eu sunt barbat si am mai vazut barbati goi. Am zis si am zambit.
Primele zile:
A venit si ziua cazarii. Am ajuns destul de tarziu. Ionel se cazase si era deja jos la bar. Ne-am salutat si mi-a zis sa cobor. Am mers in camera. Erau doua paturi separate, el se instalase in cel dinspre baie, pe mine ma lasase la cel de la geam. Camera mare, avea si un fotoliu care parea ca se poate transforma in pat. Am observat pe patul lui aruncata o punga cu cadouri si o chitanta. Din curiozitate m-am uitat peste chitanta si am zambit. Era o chitanta de la un sexshop se pare. Cumparase ceva afrodisiace, buttplug, etc.
Am coborat si eu la bar si am baut vin amandoi. Am urcat in camera si m-am schimbat in pijama. M-am intins in pat si am luat telefonul si ma uitam la un film. Ionel a mers si a facut un dus.
A iesit gol de la dus si a zis:
- Merci mult ca ai acceptat sa impartim camera. M-am uitat spre el si am ramas putin blocat. Ionel era un tip la 1.90 inaltime, era destul de solid, chiar gras mi se parea mie (genul de recuperator) dar am ramas socat cand am vazut pula. Era imensa. De sub burta se vedea ca era spre 25 cm sau poate mai mult, dar impresionanta era grosimea ei. Il priveam si eram socat de ce vedeam.
- Merci mult Tom ca ai acceptat. Ce ai ramas asa mut? Nu ai mai vazut asa burta? Sau iti place pula mea? Si a inceput sa rada.
S-a intins in pat si a inceput sa se frece. Isi freca pula, isi mangaia coaiele. Gemea. Eu ma faceam ca ma uit la film, dar il priveam destul de atent cum se masturbeaza.
- Tom, îmi cer scuze dacă te deranjez dar nu pot ejacula. Sunt excitat. Am luat o pastila ca prostul de la aia de la sexshop si ma dor coaiele. Sper ca nu te deranjeaza ca imi fac laba dar nu o sa pot sa dorm altfel.
- Ionel nu ma deranjeaza. Recunosc ca si eu o fac uneori, insa sunt surprins de pula ta. Trebuie sa recunosc ca nu am vazut niciodata o pula asa mare. Cred ca iti rupi sotia cu ea
- O da Tom. Nu rezista niciodata sa o fut cu toata. Este un chin sa facem sex. O ling pana are orgasm si abia atunci ma lasa sa o fut. Dar nu vrea decat ea deasupra ca sa controleze cat intra. In cele mai multe cazuri ma suge ca sa ma goleasca. Știi, partea proasta e ca după ce ca am pula asta de cal mai sufăr și de priapism. Nu știu dacă e priapism sau nu, ideea este ca îmi stă pula sculata vreo 4-5 ore și dacă nu îmi dau drumul de 3-4 ori nu se culcă. Și a început să radă.
- Esti formidabil Ionel. Cu asa pula cred si eu ca o rupi. Ce sa zic eu cu pula mea de 16.5? Si am inceput sa rad.
- Hai sa ti-o vad si eu Tom. Hai, fa si tu laba, poate asa imi dau drumul mai repede.
- Poate in alta seara Ionel. Nu vreau acum. Am incercat sa zambesc, dar de fapt ma gandeam ca pula mea e mica in comparatie cu a lui, si in plus, nu voriam sa vada ca o am deja sculata. Daca se gandea ca sunt excitat din cauza lui.
- Hai Tom, măcar freac-o putin. Hai, stai și tu gol poate mă golesc mai ușor. Dacă nu o faci vin peste tine în pat. Și a început iar să radă.
Cred ca a continuat sa isi faca laba inca 10 minute si tot nu reușea sa ejaculeze.
- Tom nu pot ejacula. O sa incerc sa dorm asa, dar sa nu te superi daca ma agit toata noaptea.
Am adormit intr-un final si il auzeam cum se uita la filme porno si isi freaca pula. Dimineata era treaz, se plimba gol prin camera, pula ii era inca sculata si parea nedormit.
- Ionel ai dormit macar putin?
- Nu Tom. Nu am reusit sa dorm. Simt ca imi explodeaza coaiele. Ma dor muschii, ma doare spatele foarte rau.
Am plecat împreună la micul dejun și toată ziua am fost la ședință și cursuri. Seara am întârziat puțin și când am intrat în camera Ionel dormea în patul meu, avea perna între picioare. Am rămas șocat de ce am văzut. Mă uitam la coaiele lui mari și pline. Erau atât de mari. Era păros rău, zâmbeam și mă gândeam. Cred ca nevastă-sa nu îl linge pe coaie ca nu poate de păr. Și m-a bufnit râsul. S-a trezit, s-a întors.
- Salut Tom. Am adormit în patul tău . Când s-a întins pe spate, s-a frecat cu perna puțin pe pulă. Atunci am văzut ca era imensa. Avea lichid pe cap ce se scurgea ușor. S-a șters cu perna, s-a ridicat și s-a mutat în patul lui. Eram șocat. Se ștersese cu perna mea pe pulă. Credeam ca mă enervează asta, dar culmea, mă excitasem puțin. Am mers la duș. Când m-am întors Ionel citea ceva pe telefon, pe noptiera mea îmi lăsase un păhărel de vișinată. L-am băut și am simțit iar după câteva minute o stare de bine , relaxare și excitare în corp. Mă gândeam ca e de la oboseală și relaxare. M-am întins pe pat. Când am pus capul pe pernă am simțit mirosul lui de sex. Fără să realizez m-am așezat cat mai aproape de umezeala ce rămăsese pe pernă când se ștersese. Mirosea atât de excitant. Ce se întâmplă cu mine?
- Vrei să vezi câteva poze cu mine și cu soția mea? Nu așteaptă răspuns. Se ridică și vine lângă mine. Se aseaza pe pat lângă mine și îmi arată câteva poze. Avea o soție frumoasă. Sânii erau puțin cam lăsați, așa părea din poză. Glisând pozele din greșeală ajunge la o poză cu soția lui goală.
- Scuze, nu trebuia să vezi asta. Nu-i așa ca e frumoasă?
- E superbă Tom, chiar e superbă.
- Da, așa este. Mi se scoală pula doar când privesc poza asta. Și când da la următorul se deschide un filmuleț în care soția lui era întinsă goală în pat se mângâia. Nu am zis nimic, priveam și pula o aveam deja foarte tare. Am simțit cum își mângâie pula lângă mine. I se atingea de corpul meu când se freca.
- Hai Tom, vrei să facem laba amândoi? De ce ești pudic și nu te dezbraci și tu? Hai ca știu ca ai pula sculata. Și întinde mâna și mă prinde de pulă prin pantalonii de pijama.
- Ionel, nu, gata, te rog.
Se ridică scuzându-se și se aseaza pe fotoliu. Își freca pula și se uită la filmulețul cu sotia lui.
M-am ridicat din pat, am mers la baie si cand am iesit statea intins pe burta in patul meu.
- Tom, fa-mi si mie masaj putin pe spate, pe umeri. Nu am zis nimic, am inceput sa il masez ferm pe umeri si pe maini, pe mijloc. Era incordat dar am simtit ca se relaxeaza. Il atingeam destul de ferm, strangeam muschii, apasam. A inceput sa geama cand am inceput sa ii masez pulpele si muschii fesieri.
- Da Tom, apasa, da, acolo. Acum, acum Tom, si il aud cum geme si aproape zbiara. S-a incordat brusc si a inceput sa impinga in pat ca si cum facea sex. L-am lasat sa se relaxeze. Dupa 5 minute s-a ridicat si am ramas socat. Ejaculase enorm de mult. Si ghininul meu ca bluza mea de pijama fusese sub el. Era plina de sperma. La fel si el. Ii curgea sperma inca din pula. M-am ridicat si am mers la baie. Era ceva ciudat cu mine. Imi simteam pula sculata. Ce naiba, ca doar nu eram bisexual. Am iesit din baie si am vrut sa merg sa ma imbrac. El statea inca pe marginea patului plin de sperma. Isi privea pula care inca tresarea si o atingea.
- Tom, am ejaculat ca un cal. Daca stiam te puneam sa imi faci masaj de aseara. A inceput sa rada. A luat bluza mea de pijama si si-a sters corpul cu ea. A luat-o si mi-a aruncat-o in brate.
- Scuze Tom. Ti-am murdarit pijamaua de sperma. O sa dormi cu mirosul meu pe tine. Si a zambit mergand la dus.
M-am asezat pe pat. Aveam pijamaua in mana si o priveam. Se simtea mirosul de sperma. Am mirosit si pula mi-a zvacnit. Am luat pijamaua si am pus-o intr-o punga cu gandul sa o dau la spalat. Nici nu mi-am dat seama cand am impaturit-o ca o parte din sperma o aveam pe maini. Am mers la geam, priveam in gol si fara sa imi dau seama am inceput sa imi frec pula. Atunci am realizat ca aveam mana plina de sperma lui si imi frecam pula. M-am oprit si am vrut sa merg la baie sa ma spal. Ionel era la dus. Am intrat si am mers la chiuveta.
- Vad ca nu poti rezista fara mine Tom. si a inceput sa rada.
M-am spalat si am iesit. M-am imbracat si am coborat. Am urcat in camera. Am intrat si am ramas blocat.
Ionel era gol, pe fotoliu, isi freca imensitatea de pula si am vazut ca isi apasa buttplugul in anus.
- Scuze Tom, credeam ca mai intarzi. Cat iti faci un dus poate ma termin sa dorm si eu.
Am mers la dus si cand am iesit el era tot pe fotoliu, urmarea un film porno si isi freca pula. Gemea si se freca. Aproape ca urla de placere.
- Tom nu pot ejacula. Am aceeasi problema.
M-am intins in pat. Ramasesem in chiloti (pijamaua nu o puteam folosi). Am inceput sa citesc o carte. El s-a ridicat a mers spre patul lui si s-a intins pe burta.
- Tom, imi faci un masaj? Si a inceput sa rada. M-am facut ca nu aud. El se agita in pat. Pana la urma, la insistentele lui m-am ridicat si am mers langa el. Am inceput sa il masez.
- Hai Tom, ce naiba, suntem barbati amandoi. Urcate pe mine si maseaza-ma bine. L-am incalecat si am inceput sa il masez. Ii atingeam umerii, spatele. Am coborat pe fese, pe pulpe, pe picioare. Se relaxase si gemea usor. S-a intors cu fata in sus. Ma-m speriat si am vrut sa cobor de langa el. M-a prins de maini si a zis sa ii masez si umerii si putin partea de pectorali si sfarcurile. Am inceput sa execut. Ii simteam prin chiloti pula groasa si sculata cum ma impingea. A inchis ochii si gemea. A coborat mainile si m-a prins de solduri, ca si cum vroia sa faca sex. Ma gandeam ca am noroc ca sunt imbracat. I-am atins pectoralii. A tresarit. Am inceput sa ii masez brattele, umerii, si am urcat spre sfarcuri. Cand i-am prins sfarcurile cu degetele efectiv s-a impins cu pula spre mine, s-a incordat, m-a prins strans de fund si a inceput sa zbiere. Ejacula iar. L-am lasat sa se goleasca si am realizat ca adormise brusc. M-am dat jos incet si am vazut pula lui plina de sperma, burta la fel si cand m-am uitat eram plind de sperma pe spate, chiloti si se scurgea pe pulpe in jos. M-am pus in pat. Aveam pula beton dar nu indrazneam sa ma frec. Imi era rusine. Am adormit plin de sperma lui.
Dimineata cand m-am trezit el zambea. Statea gol pe marginea patului, isi mangaia pula si ma privea.-
- Ce faci Tom? Ai dormit cu pula sculata? Scuze ca aseara am adormit . Trebuia sa iti multumesc si sa imi cer scuze ca te-am murdarit. Ai niste maini formidabile. M-ai terminat de 2 ori daca pot spune asa.
Nu am zis nimic. Am mers la baie, am facut dus si am mers la sedinta.
Pe scurt, pana vineri dimineata acest protocol , daca il pot numi asa, a continuat. Il gaseam in camera, gol, se masturba. Imi cerea sa ii fac masaj, ejacula si adormea. Eu eram deja obisnuit dar constatasem ca deja eram la ultima perecehe de chiloti. Vineri seara surpriza. A venit si sotia lui. Era o doamna la 60 de ani. Foarte frumoasa, superba chiar pentru varsta ei. Ne-am prezentat si apoi toti 3 am mers la masa. Am baut 2 sticle de vin si pe a 3-a am luat-o in camera. Am intrat in camera. Am mers primul la dus. Cand sa ies mi-am dat seama ca nu am chiloti curati. Am luat halatul de baie pe mine si am intrat in camera. Surpriza insa. Ei erau deja lafaza in care se sarutau. el era gol intins intre picioarele ei si o lingea. Ea gemea si incerca sa se acopere cand m-a vazut.
- Elelna, lasa nu iti fie rusine. Tom nu e pudic. Si draga mea, are niste maini formidabile. Mi-a facut masaj si aproape de fiecare data m-a terminat. Si a ras isteric.
- Sa nu imi spui Tom ca esti gay sau bi? Credeam ca esti casatorit.
- O nu Elena. Asa glumeste Ionel. El in fiecare seara se masturba si nu se termina. Era incordat. Imi cerea sa ii fac masaj si cand incepeam sa il masez aproape ca incepea sa geama si ma trezeam cu el ca ejacula. De asta glumeste asa.
Au zambit amandoi. Au continuat sa se atinga. Se sarutau. A plecat Ionel la dus. ea a ramas intinsa pe pat. Se vedea ca se excitase si ca vinul isi facea efectul.
- Tom imi torni un pahar cu vin?
M-am ridicat si am umplut paharele cu vin. Am ciocnit. Stateam in fotoliu si pula mi se vedea sculata prin halat. elena ma privea si zambea.
- Ma bucur ca ai acceptat sa dormi in camera cu Ionel, Tom. Esti un tip elegant si educat. 2A avut dreptate Tom ca o sa fim ok cu tine perioada asta. Inchizi putin ochii? Vreau sa ma schimb si eu.
M-am ridicat si m-am intors cu fata spre geam. O auzeam cum se dezbraca. La un moment dat s-a facut liniste. M-am intors. Ea era sub cearsaf si zambea. A iesit si Ionel de la dus. Avea pula sculata si a sarit direct pe ea. A inceput sa o sarute.
- Lasa-ma sa fac un dus nebunule.
- Nu te las, te ling asa. Imi place gustul tau femeie. Ma exciti.
A tras de cearsaf. Ea s-a speriat putin. Era goala. Dar el fara nicio jena a inceput sa o sarute, sa o atinga. Deja ii ridicase picioarele pe umerii lui si o lingea. Ea m-a privit, si a inceput sa ii frece capul, spatele. Cu o mana isi mangaia sanii si ma privea. A avut orgasm. Tremura toata si ma privea. Eram hipnotizat si imi frecam pula. Apoi el s-a intins pe spate iar ea l-a incalecat. Cand a simtit monstrul ca o patrunde ea a urlat. Tremura si sarea in pula. Erau superbi cand faceau dragoste asa. Dupa apropae 30 de minute in care efectiv am crezut ca vor lesina ea era terminata. El reusise performanta sa ii umple pizda de sperma. În viața mea nu văzusem atât de multă sperma.
- M-ai futut ca un animal. Zise ea și încerca să se ridice. Îi tremurau picioarele încă. S-a ridicat cu greu din pat, a făcut doi pași si am văzut-o cum se împleticește. Nu a putut să meargă. A căzut pe marginea patului meu și stătea încă chircită. Ionel adormise deja.
- Scuze Tom, dar este un animal când este excitat.
- Nu-i nimic Elena. Stai liniștită, întinde-te puțin. Îți pun niște vin?
- Da Tom, te rog. Mă ridic torn un pahar de vin și îl întind. Ea se întinsese pe patul meu, își ridicase perna să stea mai bine, si avea piciorul drept ușor îndoit. Îi vedeam pizda um...



    Login