Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cascada pasiunii
Autor : Galina - 2011-05-04
Citita de 2598 ori - Nota 7.43 (7 voturi)

Departe de tot ce e sofisticat si modern, este un colt de paradis. Unde palmierii isi apleaca frunzele mari cat o umbrela. Ne-am ratacit noi. Ne faceam drum prin verdele des si frumos. Mergeai in urma mea, se vede ca soarele iubeste aceste locuri, fiindca totul era scaldat in lumina si caldura lui. Ma tineai de mana, însa ea tot timpul aluneca. Hainele in totalitate se lipise de mine si de tine nu imi mai ajungea aer. Am apucat cu mana o ramura impovarata cu frunze mici si dese, pe cand le-am dat la o parte am incremenit. Erai si tu curiosa sa vezi de ce mam oprit. In ochii nostrii se reflecta o cascada. Un aer placut venea din partea ei. Din cauza caldurii înabusitoare aveam nevoie de o boare de racoare. Cascada pe care tocmai o descoperisem era ca un dar ceresc. Eu privindute pe tine cu hainele lipite de tine in fata cascadei imi vine o idee. In mintea mea se desfasoara un scenariu ca in filme, noi doi sub cascada. Eu sarutandute peste tot corpul incepand dupa urechi si coborand usor, usor pe corp ajung la sanii tai, cobor mai jos cu limba petrec corpul tau precum curgea apa cascadei.
- Ingerasul meu dulce, ai soptit tu. Si simteam cum un val de placere ma cuprinse. Dar nu doream sa ma grabesc. Mai tras in sus, doreai sa simti dulceaţa buzelor mele. Ne contopisem cu acel sarut divin. Tremuram de placere, atingerea apei si a trupului tau ma faceau sa tremur. Bratele mele te mangaiau. Erai tandra si minunata, doream sa reduc distanta dintre noi la zero, ca sa simt prin tine, sa traiesc prin tine. Ai inceput sa-mi saruti fata, apoi incet ai alunecat pe gatul meu, urma pieptul, abdomenul. Mergeai in jos urmai calea picaturilor de apa.Cu mainile ai cuprins darul meu pretios. Incet ai trecut cu limba peste el, era incordat, pregatit ca sa-ti ofere placere divina. Dar inca nu era momentul. Alunecase incet in gura ta, erai dornica sa-l gusti, aceasta am citit in privirea ta. Dupa ce ai gustat din plin, ai trecut cu buzele peste el si l-ai mangaiat cu limba.
Ma priveai atenta, respiram din greu. Ma pierdeam in privirea ta. Apoi incet ai atins sanii cu el, am simtit cum a trecut o caldura placuta prin tot corpul, ardeam de dorinta, insa nu era timpul. Te-ai ridicat ca sa ma saruti, astfel macar un pic sa-mi potolesc din setea mea pentru tine. Apa ma mai racorea si ma ajuta sa ma stapanesc. Picaturile reci si rapide mai potolise un pic focul pasiunii, dar nu pentru mult timp. Mam indepartat un pic de la tine, ca sa te privesc. Zambeam, nu ma asteptam sa te dezlantui. Culoarea ti-a lovit obrajii, te vedeam printre perdeaua de picaturi, eram gelosa pe apa fiindca te mangaia. Dar ai rupt distanta dintre noi, te-am mangaiat pe obraji ma priveai si zambeai dulce, dar totusi ochii iti erau tristi. Oare, de ce? Mam gandit eu. Te-am cuprins de parca doream sa-ti transmit fericirea ce o aveam in suflet. Dupa ce un pic ma mai linistisem, simteam ca era suficiet doar sa ma atingi si ma topeam.Te-am sarutat si am simtit, cum un val de caldura mi-a strapuns inima. Ardea dorinta de ati apartine pe deplin. Sarutarile tale imi faceau ca inimia sa-mi bata atat de tare incat aveam impresia ca o sa imi sara din piept. Tu imi soptesti incet la ureche.
- Te doresc. Vreau sa fiu a ta. Iar eu iti spun.
- Te iubesc, mainile imi alaunecau incet spre fesele tale inundate de apa cascadei si incet te trageam mai aproape de mine. Iti soptesc usor la ureche.
- Te doresc iubita mea. Atunci tu cu un zambet dulce pe chip ma cuprinzi in brate si incepi sa ma saruti pe frunte, pe ochi, pe buze. In timp ce ne afundam intr-un sarut pasional eu iti cuceresc intimitatea cu o miscare brusca dar in acelasi timp tandra scoti un mic icnet de placere.

Dupa incepi sa te misti la unison cu corpul meu. Acolo sub picaturile apei din cascada devenim un singur trup ne contopisem cu natura. Zgomotul apei ce curgea acoperea zgomotul respiratiei noastre plina de placere, placerea ca apartinem unul altuia. Pana si natura parea ca se bucura de dragostea noas...



    Login