Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fantasy
Autor : irisss - 2013-05-24
Citita de 2598 ori - Nota 4.50 (4 voturi)
Nu stia de ce se simtea atat de sufocata cand se gandea la sarutul tulburator al celor doi.Si ea cunostea putin din secretul acelor buze pline si pasionale ,dar era o tampenie sa-si doreasca sa fie in locul ei in bratele acelui ... arogant nesuferit ... ,care de altfel ii bantuia zilele si mai ales noptile dupa sarutul intrerupt de Mc.
Cand a intrat sa-si puna saua la locul ei dupa obisnuita plimbare de seara cu Sasha a ramas cu rasuflarea taiata vazandu-i.Doar el a vazu-o intrand si o privea insistent cu ochii aceia verzi patrunzatori in timp ce o saruta pe cealalta femeie.O fractiune de secunda i-a luat Ancai sa faca stanga-mprejur si sa iasa din hambar.Nu vroia sa-si inchipuie ce a urmat intre cei doi,avea o singura nelemurire,de ce trebuia sa-si aminteasca mereu scena pasionala dintre Carmen si baiatul lui Mc.,mai ales ca se intampla acum un an ?
De la prima intalnire a Ancai cu Victor,aceasta evita sa mearga la ferma lui Carmen,chiar daca acolo se simtea cel mai bine. Adora sa-si petreaca timul la tara ,mai ales cu Sasha ,calul ei , pe care il tinea acolo. Mai mult pentru acesta venise dupa aproape un an la ferma. Nu se merita ca din cauza unui barbat sa nu-si petreaca ea concediul asa cum isi doreste. Se gandea adesea la ce tampenie era sa faca , daca , nu aparea batranelul Mc. Sigur i-ar fi cedat si nu s-ar fi iertat niciodata pentru asta,nu vroia sa fie una din aventurile lui ,cu toate ca era foarte tentant .
Cand a ajuns la ferma nu se astepta ca Victor sa fie acolo,mult mai seducator ca acum un an. Intalnirea a fost izbitoare pentru Anca,la 35 de ani,acesata era un barbat inalt si foarte bine facut, cu un corp si un bronz de invidiat. Ca de obicei isi purta parul saten tuns scurt, iar barba finuta si mustata de o zi ,conturate perfect ,nu ii lipseau nici de data asta ,oricum, i se potrivea de minune. Purta pantaloni care i se mulau ispititor pe soldurile zvelte si scoteau in evidenta muschii coapselor si un maieu alb ,care ii scotea in evidenta si mai mult bronzul ,dar si vulturul enorm tatuat pe umarul drept.
Acum era in biroul ei de acasa. Plecase de la ferma cu o zi in urma. Se simtea oribil, era o lasa in toata splendoarea, nu a putut sa stea in preajma acestui Victor ispititor al naibi,mai mult de patru zile. A gasit o scuza jalnica si a fugit acasa,sperand ca in intimitatea casei ei sa-l uite ,dar si de data asta s-a inselat amarnic. Ii cunostea bine reputatia de suducator,dar il dorea acum mai mult ca oricand. Il privea mereu pe furis cand era la ferma,spera din suflet ca el sa nu-si dea seama ce lupta se da in tot corpul ei. De asta plecase ,ii era frica sa nu faca vre-o greseala ...
Soneria de la intrare o aduse pe Anca cu picioarele pe pamant. Nu astepta pe nimeni. Nimeni nu stia ca este acasa inafara de vecina pe care a salutat-o cand a venit de la ferma. Detasata deschide usa ,dar ramane ca impietrita, simtea ca nu mai are aer,iar picioarele incepeau sa o lase. Noroc ca se sprijinea de usa. Era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si o camasa fara maneci inodata in talie. Parul ei era strans untr-un coc lejer ,usor ciufulit,era nemachiata si descult.
- Eram sigur! vocea groasa a lui Victor a taiat acea tacere insuportabila. Era mai frumoasa ca oricand,nu regreta nici o secunda hotararea lui de a veni dupa fata pe care o avea in suflet si care il tulburase atat. Nici un copil bolnav,nici o Anca plecata s-o faca pe matusica grijulie la cateva sute de km departare. Vocea ii devenise chiar putin badjocoritoare cand ii vazu surprinderea.
- Nu ma inviti sa intru,sau asa iti tratezi oaspetii de obicei ?
- Scuza-ma. Intra ... Fara a cere aprobare Victor se facu comod pe canapeaua moale din livingul Ancai si o privea insistent.
- Te servesc cu ceva? Vocea ei era parca sugrumata,inca nu ii venea sa creada cine era in casa ei.
- Deocamdata nu. M-ai crezut atat de tampit incat sa nu-mi dau seama ca joci teatru ? Vocea lui grava ii facu Ancai pielea numai buburuze si a ramas incremenita in fata lui. Tinandu-si totusi barbia sus ii spune degajat:
- Nu datorez nici o explicatie,nici tie ,nici altcuiva. Ceva la deranjat la culme in vocea ei pt ca, fara sa-si de-a seama Anca era captiva in bratele lui puternice,iar buzele lui ii mangaiau provocator urechea cand ii spuse incet printre dinti :
- Esti o femeie al naibi Anca,dar nu inghit aceeasi prostie de doua ori,sa-ti intre bine in cap. E a doua oara cand iti faci bagajelul si pleci avand scuze jalnice. M-ai luat drept fraier si tot ca pe unul m-ai lasat la ferma cu ochii in soare,nebun de furie si excitat la maxim...dar asta n-are sa dureze prea mult. O sa-mi iau ce-mi apartine.
Anca ramase incremenita, nu-i venea sa creada ce auzise,chiar era un nesuferit arogant,si in plus credea ca ea ii apartine. Punandu-i mana pe piept incearca sa-l indeparteze de ea,dar era de neclintit. Buzele lui puse imediat stapanire pe ale ei,iar limba lui incerca sa-si faca loc printre buzele ei moi si usor bosunflate.
Sarutul lui o inebunea,corpul ei deja nu mai opunea rezistenta si i se darui de bunavoie. Mainile lui i-au inconjurat talia protector si a lipit-o de pieptul lui tare, dar atat de cald.
- Vreau sa ma cunosti Anca. Atinge-ma! Nu fac nimic nimic pana nu stiu ca si tu ma vrei la fel de mult pe cat te vreau eu ...
Ea isi tinu respiratia in timp ce-l privea in ochi,mainile ei ii scoase camasa descheiata si o lasa sa cada. Degetele ei se plimbau lenese pe pieptul lui. S-a oprit brusc cand a atins intamplator unul din sfarcutile lui ascunse printre firele de par moale. Victor scoase un geamat scurt,apoi aproape ca incetase sa respire anticipand o noua atingere. Lasand timiditatea deoparte Anca atinse din nou mugurul excitat examinandul cu degetele curioase.
- Imi e permis sa fac acelasi lucru ? ea rase usor.
- Desigur . mainile lui experimentate o dezbraca imediat,incat ea nu simti decat pantalonii care ii aluneca fin pe picioarele zvelte,si incremeini cand observa ca nu a ramas decat in chiloteii de matase,rosii.
- Oh,doamne ,Anca...
Reactia lui ii dadu incredere in ea si o facu mai indrazneata. Cu mainile tremurand ii descheie pantalonii. Vroia sa-l vada in toata splendoarea lui. Picioarele lui Victor erau la fel de tari si ferme cum si le inchipuia, iar cand s-a apropiat si mai mult de el a observat ca nu...



    Login