Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste de cuplu
Autor : PovesteDeC - 2024-09-25
Citita de 2253 ori - Nota 0.88 (40 voturi)
"Uaaaaaau
Ce frumooooos 🤩
Mega ultra incitant"

Astea erau reactiile tale dupa citirea povestii mele cu noi avand un moment intim in toaleta de la cinema.
Asteptam cuminte in camera alaturata sa termini de citit .. aud apa la dus pornind si primesc un mesaj..
"Ma ajuti sa ma spal pe spate?"
Ma ridic incet si merg spre baie. Erai goala si imi zambesti. Dau sa intru in dus dar ma opresti.. nu scapi de pijama? Vrei sa o uzi?
Dispar de pe mine instant. Imi oferi un burete deja imbibat cu gel de dus si te intorci cu spatele la mine. Incep usor, timid sa te spal pe gat, spate, fund picioare si cand ajung acolo jos departezi picioarele iar ochii mei observa buzele tale carnoase care imi ofera un fior placut in tot corpul. Continui sa te spal si dupa ce ajung la talpi te intorci cu fata la mine si cu un zambet strengar îmi spui.. "mai ai si partea asta"
Si incep de la gat sa spal, ajung la sani si acolo zabovesc o vreme intr-un mangaiat, spalat, care ma excita maxim. O vezi sculata si iti place ce ai provocat. Cobor spre abdomen si mai jos. O iau pe coapse si vocea ta intervine.. pai si buzele mele cine le spala? Inghit in sec, imi iei buretele din mana si imi iei mana in care pui gel intim. Departezi picioarele si duci palma mea intre picioare si o filosesti pe post de burete. Inchizi ochii si lasi capul usor pe spate, iar eu simt ca respiratia mea o ia razna. Continua spalatul si cand sa trec mai departe imi spui " si in interior am nevoie sa fie curata".
Atunci doua degete intra intre cele doua buze si spala, maseaza, freaca usor zona fara sa intre mai adanc. Contunui sa spal, si ma desprind cu greu de zona aceea, iau buretele si curat copsele si cobor pana spre varful degetelor.
Termin si dusul vine sa clateasca toata spuma. Pielea ta stralucitoare si parfumata se simte placut la atingere. Ma uit la buzele tale si iti caut privirea. Ma atingi pe par si ma intrebi.. crezi ca ai spalat-o bine? Vrei sa verifici? Si ma impingi xu capul intre picioarele tale. Ridici un picior pe umarul meu si ma bagi cu fata acolo. Limba mea dezmiarda buzele de jos in sus pe toata lungimea, aluneca in interiorul vulvei tale si gemete de placere inunda baia. Se aud doar picaturile de apa care cad pe noi si gemetele tale. Raman acolo pana cand corpul tau tremura de placere si mainile ma tin strans infipt cu limba in vaginul umed inundat de gusturile secretate de orgasm.
Iti revi usor usor, iti dai piciorul d epe umar si ma ridic. Ma speli pe fata de urmele lasate de placerea ta si ma saruti.
Iei buretele si-mi spui " este randul meu acum sa te spal".
Si incepi usor cu gatul, spatele fundul, fesele si departez picioarele. Mana ta aluneca si simt degetul tau la gaura mea cum se opreste si insista. Il spala bine dar nu pare suficient. Buricul insista si isi face loc in interior. Tresar, gem si vezi cu coada ochiului ca penisul tresare. Nu insisti mult si cobori pe spate pana jos la calcaie. Te ridici si ma intorc incepi cu bratele cu pieptul si cobori pe abdomen usor usor. Trecinpe langa penisul erect ca si cum nu l.ai vedea si continui pe pulpe pana in varful degetelor.
Speli burelete si iti dai cu gel pe maini si te apleci pe vine. O cuprinzi cu ambele palme si o speli, speli toata zona, si penisul il speli bine, decalotezi si atingi cu grija zona fina. Apoi iei dusul si clătești. O prinzi in mana si fara sa stainpe ganduri incepi sa cuprinzi capul cu buzele, o freci si o sugi, incet incet pe toata. Simti cum te ineci si nu te opresti. O vrei pe toată esti pofticioasa si placerea pe care mi-o provoci te excita. Iti curge saliva pe barbie, pe sani, o scoti si scuipi pe ea si o iei iar in gura. Incep sa te fut in gura si mainile tale se infig in fesele mele si ma tragi spre tine.
Simt ca nu mai rezist si te ridic, te sarut si te intorci cu spatele la mine. Te apleci lasandu-mi buzele la vedere fiind o invitatie evidenta sa intru. Cu o mana te sprijini pe pod...



    Login