Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste de cuplu
Autor : PovesteDeC - 2024-09-25
Citita de 2791 ori - Nota 1.47 (43 voturi)
Poveste la film,
O dupa amiaza in doi, cu glume, povesti, discutii..te urmaresc cu privirea cand te schimbi sa probezi hainele si ma aprind usor, ma gandesc cum ar fi sa intru peste tine sa ne iubim acolo in cabina, dar las gandul sa se linisteasca.. si continuam sa ne simtim relaxati, sa ne tinem de mana, avem timp de saturuti pătimașe, vin, mâncare si film.
Alegem un film bun care se dovedeste prost, insa nimic nu ne poate strica dispoziția.
Glumim ne tinem de mana, ne amuzam de film si usor usor atentia se muta de pe film pe tinutul de mana, iar mana ta ajunge pe picior si de acolo intre picoare. Degetele maseaza usor usor pana cand simti ca se scoala, ma privești si-mi zambeste usor in coltul gurii, iti place sa ma stârnești sa simti cum intru in priza, cum nu-mi gasec locul in scaun si as incepe sa tip de placere.. si nu te opresti, si o strângi in palma si asta te excita, simti caldura in corp in timp ce o simți cum pulseaza in stransoarea ta. Ar vrea sa iasa de acolo sa fie sarutata, cuprinsa cu buzele, supta, dar nu se poate acolo.
Iti scriu un mesaj ca as vrea sa mergem la baie sa ne iubim... il ignori. Merg la baie si ma intorc.
Fara sa spui numic imi spui ca ai nevoie si tu la baie, si pleci. Dupa cateva minute primesc mesaj.. ma ajuti?
Ma ridic si vin spre baie. Astept putin la usa imi fac curaj si intru. Cabina inchisa, bat si ma chemi.. intra... esti asezata pe bazinul vasului de toaleta cu rochia ridicata, chilotii dati usor la o parte, si buzele carnoase se bucurau de atingerea degetelor tale cu unghii lungi care usor alunecau si dispareau in interior. Iti muscai buzele usor si uitandu-te la mine care eram blocat langa usa ma.intrebi.. nu vrei sa ma gusti? Ma apropii usor si te sarut, imi prinzi capul cu mana si ma tragi intre picioare.. aici vreau! Si incep sa ti-o ling cu pofta, si ma impingi in ea cu toata față. Vrei sa intru cu totu sa fac ceea ce pare ca cerseam de atata vreme. Cu mana iti descoperi sanul pe care il mangai usor, prinzi sfarcul si il strangi intre degete iar gemete de placere inunda baia. Ti-o ling clipe lungi si teama sa fim surprinsi ne excita maxim. Si pe mine.
Ma tragi de par imi stergi buzele si mi le lingi.
Cobori de pe bazinul vasului de toaleta imi desfaci pantaloni si o scoti afara, e tare si dornica de actiune. O pacalesti ca o gusti si o atingi usor usor cu limba, te joci cu mine, cu mintea mea si iti place sa ma chinui, sa ma vezi cum te doresc din ce in ce mai tare si cand simți ca e momentul te ridici te apleci, iti dezvalui fundul, tragandu-ma aproape.
O prinzi intre degete si o pui la intrare intre buze.. sunt calde, si umede.. te uiti in ochii mei si impingi fundul spre mine si o lasi sa intre toata.. gemem impreuna.
Te strâng tare de solduri si intru in tine, usor si pasional. Iti intorci capul spre mine si buzele tale ma cauta in sarut, limbile noastre se ating si facem asta sa nu incepem sa tipam de placere. Nu dureaza mult si simt cum ma strangi de mana care iti strânge soldul iar pe cealalta o...



    Login