Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tare ca abanosul...
Autor : Ilvalaccho - 2024-06-28
Citita de 3349 ori - Nota 0.85 (234 voturi)
——————————————————————————————
Eu sunt Dora si mă pregătesc sa va povestesc cea mai grozavă aventura sexuală pe care am trăit-o(sau care putea fi trăită…fără exagerare). Soțul meu, un neuro chirurg de renume, a plecat cu asistenta lui in Europa de unde mi-a trimis actele de divort,si m-a rugat telefonic sa le semnez. Le-am semnat si am devenit libera la 30 de ani. Specialista oftalmolog, am deschis un cabinet cu banii trimisi de fostul meu soț. Sinceră sa fiu nu am dus-o rău cu soțul, vorbesc sexual… destul de bine dotat, la început cu un libidou acceptabil ( ne futeam de 3-4 ori pe saptamana, uneori mă futea si de câte 2-3 ori pe noapte) eram mulțumită. Eu am încercat sa îl satisfac si sa il facă sa se simtă bine, cât mai bine. I-am supt si pula atunci când mi-a cerut-o…i-am acceptat-o si in cur de mai multe ori. In fine!!!
Chiar înainte de a împlini 31, cabinetul de oftalmologie mergea bine, eram nefututa de mai bine de un an si încă nu simțeam acut lipsa unei puli. Am fost invitata la o petrecere de binefacere de o societate care construia un spital pentru copii. Am donat 10.000 de euro. Au fost mulți care au donat cel puțin la fel. Alta a fost surpriza mea! Am fost invitata la dans de un tânăr antreprenor, foarte bine făcut, arata foarte sportiv, înalt mlădiu si foarte puternic. La al doilea dans i-am simțit erecția…mi s-a părut a fi foarte mare si foarte tare. Mă trăsese intenționat in pula lui si va spun foarte sincer ca m-am udat instantaneu. Mă apasa cu mana in talie, mă împingea in pula lui…am ridicat privirea si i-am întâlnit cohii…albaștri, aproape negri, parul lung si ușor cârlionțat dar fata alba…mi-a plăcut teribil gropiță din bărbie. N-am scos nici o vorba si după ce m-a condus la masa mea, am lasat sa treaca un timp după care am întrebat-o pe vecina…o cunoscuta farmacista intre doua vârste.
…Tipul cu care am dansat. Cine este? Doamna nu era nici frumoasă si nici tânără insa m-a privit mirata.
…Nu-l cunoști!? Tatăl lui era mare futador, Fazecas, poate cel mai mare. Penisul lui era de 24-26 cm si putine femeie i-au rezistat. Tânărul, Andrei , se spune ca îl moștenește pe taica-su. Are o prospera societate de constructii si de 3 ani s-a lansat si in construcții de autostrăzi si șosele. Are 30 de ani si nici un gând sa se însoare. După cum poți si singura constata nu a mai invitata pe alt cineva…se pare ca a pus ochii pe tine si spun foarte sincer…nu vei scăpa. Cucoana nici nu avea habar cu cine are de-a face. Am fost foarte mirata când l-am văzut pe Andrei la o reuniune a oftalmologilor, iar când s-a apropiat de mine pentru a mă invita la dans, pizda mi s-a udat brusc si abundent. Noroc ca aveam chiloți pe mine! La dans m-a lipit de el si m-a tras într-o erecție monstruoasa pe care de aceasta data am simtit-o imediat…pula ii stătea tapata si mare, mă înțepa in partea de sus a pantecului si m-am abținut cu greu sa nu-l sărut.
…Ce treaba ai tu cu oftalmologia!? L-am întrebat privindu-l in ochi.
…Faptul ca tu faci parte. Apoi am fost rugat si știind ca si tu faci parte, am acceptat. Toată aparatura medicală oftalmologica este importată de una din firmele mele. Asta explica totul.
….Si de ce te intereseaza persoana mea…nu am nimic in plus fata de alte persoane… sunt altele mai interesante.
…Nici una! Sunt altele mai frumoase dar nu mă interesează. Tu ești altfel. As vrea in situația in care sunt o partida buna, sa te casatoresti cu mine. Am vrut sa spun ceva si m-a oprit…
….Nu vreau sa îmi dai un răspuns imediat! Este o cerere oficială dar sa nu crezi ca am făcut-o numai ca sa te impresionez, sa mă culc cu tine si apoi sa te părăsesc. Îți promit ca pentru mine nu va mai fi o alta femeie in afara de tine.
A doua zi am primit un buchet de numai 5 trandafiri roșii împreună cu câteva fire de iarba alba. Nu erau de sera, miroseau frumos si au rezistat in apa peste o săptămâna. M-a sunat sa mă întrebe daca nu vreau sa iau masa cu el…am acceptat si i-am admirat încă o data modestia…a venit sa mă ia cu un Volvo, este adevărat ultimul tip, dar departe de a fi un autoturism demn de bogăția lui. Conducea! Nu era nimeni intre noi. M-a condus înapoi si nu a insistat…m-a sărutat pe obraz, mi-a urat “noapte buna” si dus a fost. Abia după o săptămână de reflexii am acceptată sa mă căsătoresc cu el.
…As dori sa mă duci la tine si sa mă futi pana mor. Nu sunt ușor de mulțumit! Chema un taxi! In taxi i-am pus mana pe picior si i-am mângâiat pula peste pantalon, sculata, groasa si tare. M-am simtit înfiorată insa nu mai puteam da înapoi. Mă udasem abundent, chiloții erau fleașcă pa mine si am început sa mă dezbrac de cum am intrat in dormitor.M-am apropiat goală de el si am fost întâmpinată de o pula mare, imensa după aprecierile mele, ce mă împungea cu tărie. Am incerart s-o cuprind (nici vorba) si cu doua maini pe ea l-am tras spre pat. A fost tandru pană la capăt…am ridicat cât mai sus picioarele, genunchii numai puțin flexati si i-am pus capul imens la gaura…nu avea loc in ea…eram nefututa de mai mult de un an, știam ca daca rezist mă va aștepta ceva de vis…încet a împins, eu am ținut-o intre mâini si am simțit cum intra in mine centimetru cu centimetru…pereții vaginali se depărtau treptat, cyprina nu putea sa unga toată acea mandreata de pula…brusc am realizat ca intrase tot…am simțit o ușoară apăsare pe uter si cam atât.
…Incet pana mă obișnuiesc…nu te grăbi! Andrei a început sa culiseze ușor făra sa o scoată prea mult…mare si groasă pula începuse sa se unga, Andrei a scos-o mai mult si împins-o din nou, apoi a scos-o si mai mult…nu aveam decât durerile firesti insa plăcute ale pereților vaginali ce se desfăceu mai mult decât era necesar. Am început si eu sa misc din solduri, pizda si cur. Andrei a inteles si imediat a ineceput sa mă penetreze puternic. Nu credeam ca poate exista o asemenea senzație…nu trăisem una la fel niciodată…mare, groasă dar mai ales tare pula lui Andrei mă umplea complet…o voiam sa culisele in mine si mă mișcăm in consecință…intra si ieșea ritmic, ii prinsesem gustul. Pentru nimic in lume nu îmi putusem imagina ca s-ar putea sa iubesc o pula mare si groasă ca a lui Andrei. Este magnifică iar eu sunt o vitica îndrăgostită de pula lui…Andrei a scos- prima data pala la marginea găurii…tremurând am simțiț capul imens cum umple gaura…labiile departate de o excitație imensă ce mă cuprinsese pentru prima data….valul de cyprina se scurgea încet din mine in momentul in care Andrei îmi luase tatele la malaxat si gura la supt…si intra, intra, intra depărtându-mi pereții vaginali ce îmi dădeau fiori….si excitația care era la paroxism.
Sperma lui Andrei mă lovea puternic, la început creandu-mi un disconfort neașteptat pe care am incept repede sa îl apreciez. Nu pot sa spun câtă plăcere îmi face Andrei cu pula lui mare când se împingea repede, mai repede, si mai repede, in pizda mea ce se obisnuise deja cu ea. Si in timp ce orgasmul năprasnic ce mă contorsiona sub Andrei mă făcea sa îl ridic si sa îl las sa intre, pentru prima data mă gândeam ce bine trebuie sa fie cu ditamai puloiul in gura. Salivam si mă gândeam deja ce trebuie si cum trebuie sa fac. Dar daca nu avea loc? Cum sa ii înghit toată pula când era atât de lungă? Am scuturat din cap…
….Mai vreau Andrei, fute-ma iar! Andrei nu se oprise nici un moment si am constat imediat cât de ușor era totul. Unsa bine, pula mă penetra si mă strapunge ritmat, eu puteam sa țin ritmul…nu mai aveam de loc dureri, din conta, erau plăceri nebune…pizda mea se ridica si împingea fără oprire maiul de carne mai tare ca lemnul care intra si ieșea neobosit din mine…
…Fute-mă, fute-ma cum vrei, cât mai adânc! Andrei s-a oprit un moment cu pula băgată in mine pana la cotor...



    Login