Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

BĂIATUL-I
Autor : margeo - 2024-02-13
Citita de 4566 ori - Nota 3.17 (122 voturi)

Cand l-am văzut pe băiat ieșind de la biblioteca, cu sacoșa de cărți, am știut că e ziua mea norocoasă.Imi aminteam perfect de ziua cînd îl rugasem, la baia publică, să mă spele pe spate. Ezitase dar o făcuse. Iar cînd îi întorsesem serviciul și îi simțisem corpul firav, de băiat de 12-13 ani, fremătînd sub palmele mele, știusem că asta îmi doresc. De-abia mă stăpînisem să nu-l mangîi, altfel decît pe spatele lui drept, cu pielea fragedă. Nu avea deloc păr pe corp, de-abia cîteva fire scurte la subțiori și deasupra pulii, dar era deja copt. Cînd am întîrziat cu mainile la baza spatelui, întinzînd clăbucul spre fese, l-am simțit fremătînd și mi-a fost de ajuns ca să știu că puștiul era sensibil la bărbați. Încercă să se îndepărteze de mine, lipindu-și corpul aprape de faianța aburită, dar nu protestă.
Așa cum mi-a fost destul de ușor să-l conving să mă însoțească acasă, ca să îi împrumut două volume din VICONTELE DE BRAGELONNE, pe care nu le găsise la bibliotecă. Am vorbit un pic despre cărți- nu voiam să-l sperii. A acceptat și să împărțim o bere, era un iulie foarte cald. Nu era obișnuit cu berea, i se păru amară, îmi spuse, dar răcoritoare. Cănd l-am invitat să-și aleagă ce voia din biblioteca mea, a fost vizibil încîntat. Se plimba prin fața rafturilor, răsfoind cărțile. M-am apropiat, cu scuza că vreau să văd ce a ales, și mi-am sprijinit ușor mîna de șoldul lui. Se crispă și nu nimerea să pună cartea la loc. Am insistat să își aleagă ce voia el și i-am propus CĂPITANUL FRACASSE. Cînd i-am adus-o , i-am lăsat mîna pe umăr, ca din întîmplare. Răsfoia cartea. M-am apropiat de el mai mult, atingîndu-l pe fund cu șoldul. Tresări, dar nu se mai retrase.I-am strîns ușor umărul, apropiindu-mă mai mult. Aproape îi atingeam părul cu gura. Mirosea îmbătător a transpirație de băiat tînăr și nu m-a mai stăpînit, l-am sărutat ușor pe tîmpla caldă.
Înțepeni cu cartea în mînă . Respira greu dar nu se depărta de mine. Cealaltă mînă mi-am strecurat-o, încet, abia simțit, pe pieptul lui, prin deschizătura cămășii. Abia atunci încercă să se depărteze dar era prea tîrziu. M-am lipit de fundul lui. Deja mi se sculase pe jumătate, i-am aspirat aroma acrișoară a pielii asudate de pe gît și l-a tras spre mine.Nu se împotrivi, l-am sărutat pe gît, lung, și atunci bîigui, nesigur.
- Ce... ce faceți, nu, vă rog, trebuie să plec... dar se opri cînd i-a străns sfîrcul între degete, apoi l-am frecat apăsat, pînă s-a întărit. Respira gîfîit, îmi împingeam pula sculată în docul pantalonilor scurți, mîna dreaptă i se plimba pe pieptul cald, căutîndu-i mameloanele excitate, în timp ce mă lăsă să-l lipesc de mine. Închisese ochii, cînd i-am tras elasticul șortului în jos, pe șolduri. Gura mi se plimba pe gîtul lui asudat, mușcîndu-l delicat, în timp ce i-am tras pantalonii, odată cu slipul, pînă la genunchi. Răsuflă adînc și atunci am simțit că e al meu.
- Nu pleci nicăieri, nu te grăbi, trebuie să-ți arăt cîte ceva din ce pot face baieții împreună... cred că o să -ți placă, nu?... murmuram în urechea lui, în timp ce mîma mea îi netezea fesele imberbe, aburite de transpirație, frămîntîndu-le, desfăcîndu-le... Băiatul doar gîfîia, cu ochii închiși, lasîndu-se în voia mea. I-am scos cămașa peste cap, i-am adulmecat mirosul acrișor al subțiorilor, m-am lăsat brusc în genunchi și mi-am cufundat nasul între bucile lui umezite de sudoare, inhalînd aroma amețitoare. Apoi buzele mele i-au atins anusul strîns, i l-am lins apăsat și a gemut, dar mîinile mele îi țineau strîns șoldurile înguste. Vru să se răsucească dar i-am șuierat aspru.
-Stai, stai așa cum te pun eu...acum faci ce vreau eu, băiete, ești acasă la mine, cu chiloții în vine și n-o să pleci de aici decît cînd ți-oi da eu drumul...stai cuminte, ca pînă acum, băiete... nu e nimeni să te scoată din mîinile mele... Corpul i se înmuie, degetele mele îi desfăcură fesele catifelate și i-am împins limba înăuntru.
Scînci ușurel, se sprijini de rafturi, tremura mai tare dar nu se mai opuse cînd gura mea i se apăsă pe carnea anusului fraged.Limba mi se strecură înăuntru, desfăcîndu-i carnea moale, umedă, gîfîiam acum și eu, lingîndu-l în fund, îmbătîndu-mă cu mirosul transpirației sărate. Apoi, gura îmi alunecă pe testiculele mici, strînse.Gemu și începu să gîfîie mai tare, cînd l-am lins pe coaie,apoi l-am pipăit și i-am simțit penisul mic cum se ridică, din ce în ce mai tare, pe măsură ce limba mea îi apăsa coaiele...Tot corpul i se încordase, tremura și scîncea,apoi m-am hotărît. L-am apucat de șolduri și l-a răsucit, cu fața la mine. Pula lui mi se lovi de buze. Cînd i-am luat-o în gura, privirile noastre s-au întîlnit, a mea triumfătoare, a lui mirată, toropită, mă privea printre gene, uimit dar cînd i-am supt-o, n-am simțit nici o împotrivire. Carnea lui tînără îmi pulsa în gură, gemea cu pleoapele strînse, acum. I-am scos-o din gură și i-am lins-o ușurel, mozolind-o, strălucea de saliva mea, i-am strecurat un deget în fund și mă surprinse izbucnirea spermei pe obraji și pe gît, inainte de a i-o înghiți din nou. I-am simțit jeturile țîșnindu-mi mai departe în gură.
Tot corpul i se înmuie si se sprijini, greu, de umerii mei, în timp ce pula i se golea în gura mea. Apoi, am simțit un frison profund, picioarele i se înmuiară și alunecă jos, la picoarele mele, pe covor. Gîfîia, avea o privire pierdută, vagă, șuvițe de păr i se lipiseră de fruntea asudată.Își ținea pula în mînă, încă pe jumătate sculată. Un fir subțire de spermă mai curse pe covor. Oftă adînc. I-am apăsat gura cu gura mea, i-am desfăcut buzele cu limba, i-am trecut saliva mea în gurița lui scumpă, în timp ce-i frămîntam apăsat sfîrcurile micuțe. Sîsîi de durere, i-am mușcat buzele, apoi limba mea îi apăsă sfîrcurile, de jur împrejur. I le-am și mozolit cu dinții, în timp ce mîinile mele îi apucau fesele și i le desfăceau, cu degetele strîngîndu-i carnea tînără.
Îmi gîfîia în gură, excitat, pe măsură ce gura mea îi sugea sfîrcurile întărite, apoi gura mea a alunecat mai sus, i-am ridicat brațele moi, fără vlagă și i-am lins subțiorile. Mirosul sudorii juvenile, acrișoare, mă îmbăta, iar băiatul se lăsă moale, în mîinile mele.
De-abia dacă avea cîteva fire de păr, la subraț.Mă lăsă să-l mozolesc în voie, cu ochii închiși. Mi-am coborît gura și i-am luat un sfîrc între buze. L-am supt apăsat și băiatul suspină. Mi-am trecut limba, mîngîietor, peste celălalt sfîrc, întărit deja, și mîna lui îmi apăsă capul, degetele subțiri îmi mîngîiau părul, în timp ce îmi plimbam dinții pe carnea umflată. Mirosea amețitor a transpirație , se răsucea, sub mine, gemînd ușor. Mi-am coborît o mînă între picioarele lui, dezmierdîndu-i coițele umede, căutîndu-i gaura dulce dintre buci, pipăindu-i anusul, mîngîindu-i carnea netedă a feselor. Apoi mi-am supt degetul arătător și i l-am strecurat, încet, în găurica fierbinte a rectului. Gemu și deschise ochii, speriat. I-am șoptit, sărutîndu-l pe sfîrcuri.
-Așa fac băieții,cînd se excită... și tu mă exciți atît de mult, puștiule, cu trupul tău frumos... mai vreau să-ți arăt cîteva lucruri pe care băieții le pot face împreună, înainte să-ți iau pula aia drăguță în gură... ia zi, ți-a plăcut cînd te-ai terminat în gura mea?...
Închise ochii, parcă rușinat, dar i-am apăsat degetul mai adînc în fund și am insistat să îmi raspundă.Arătătorul dispăruse jumătate în fundulețul lui strîns, cînd îmi răspunse, șoptit.
-Da, mi-a plăcut...mult, apoi gemu, cînd degetul meu i se răsuci în anus. I-am supt un sfîrc, suspină și-și trecu mîna prin părul meu, mîngîietor. Anusul lui îmi strîngea tare degetul, i-am lins sfîrcul și i-am șoptit să lase fundul moale.
-Moale de tot...i-am spus, lingîndu-i cu poftă carnea umedă de sudoare a subțiorii, acrișoare.Apoi l-am sărutat pe gură, ca să-și simtă propriul gust al transpirației. Pula mi se sculase iar, i-am frecat-o ușor, între coapsele asudate. I-am deschis gura cu limba, îmi gîfîia greu, gură în gură și deodată, pulpele umede s-au strîns în jurul pulii mele sculate.Era gata să mă facă să ejaculez.Avea ochii închiși, își lingea buzele și respira greu. L-am prins de sub bărbie și i-am ridicat fața sprea mine, sărutîndu-l delicat pe buze. Ochii i se deschiseră larg. M-am tras înapoi, pula mi se eliberă dintre pulpele lui și am stat așa, îngenuncheat în fața băiatului, pînî cînd am simțit că scăpasem de iminența ejaculării. Atunci i-am zîmbit, m-am ridicat și i-am întins mîna, ajutîndu-l și pe el să se ridice.
-Haide în pat, o să fie mai comod acolo, i-am șoptit și el mă urmă în dormitor. Am tras cuvertura de pe pat, am coborît jaluzelele și încăperea se cufundă în penumbră.L-am împins să se întindă pe pat și nu se împotrivi. Avea obrajii îmbujorați. Fără să-l sperii, cu mișcări lente, am început să-l mîmgîi. Întîi pe obraji, apoi pe umerii slăbuți, coborînd spre coastele vizibile apoi mîna mi-a alunecat pe șoldul alb, plin. Nu mă privea în ochi dar nu și-i mai închisese, îmi urmărea mîna care aluneca pe abdomenul netet, supt, în jurul buricului, apoi coborî încet în jos, tot mai jos. Cînd degetele mele se încurcarăîn părul pubian, scurt și fin, tresări și îmi prinse mîna cu palma lui micuță, privindu-mă speriat în ochi.Gîfîia, dar am continuat să-mi plimb degetele pe pubisul lui, netezindu-i cîrlionții bruneți, pînă cînd se mai liniști și atunci am început să-mi ating și eu pula, care se sculase iar. Căscă ochii mari, văzînd cum mi se umflă carnea penisului, cum se ridică singur , în timp ce glandul se înroșea...Privirea nu i se mai desprindea de priveliștea ațîțătoare a masturbării mele.Cu cealaltă mînă, continuam să-i dezmierd burta, între buric și tufa pubiană, murmurîndu-i.
- Ce, n-ai făcut niciodatăasta?...nu cred că nu ți-ai făcut niciodată plăcere, pipăindu-ți carnea asta fragedă, de băiat cuminte... simți cît de plăcută e atingerea degetelor mele, pe burtica ta?... și băiatul încuviință ușor.
Mi-am luat mîna de pe penis, nu voiamsă termin așa repede, și i-am alunecat atingerile pe stomac, în sus, pe piept, în jurul sfîrcurilor maronii, micuțe.Le ocoleam cu grijă dar îl strîngeam de carnea dulce a pectoralilor, lăsîndu-i sfîrcurile neatinse, dar înfigîndu-mi ușor unghiile în pieptul lui. Pula mi se sculase, aproape durelos, o simțeam înfiorîndu-se, voluptuos, cînd îmi alunecam palma pe șoldurile lui, spre pulpele încordate. Aproape îi tremurau coapsele musculoase, mai ales cînd mi-am trecut palma pe interiorul coapselor, care au încercat să se strîngă.
-Uită-te la mine, i-am spus, îți fac altceva decît plăcere?...Te forțez, cumva, să faci ce nu vrei ? Ți-e frică de mine, dragul meu? și i-am urcat iar degetele spre șoldul fierbinte.
-Nuu, șopti băiatul, nu mi-e frică de dumneavoastră, doar că... și se opri , încurcat.I-am zîmbit.
-Doar că?...doar că e ceva nou pentru tine? Încuviință.
- Adică nu te-a mai mîngîiat nimeni așa pînă acum, nici un bărbat/ asta vrei să spui? Nici măcar alt băiat ca tine nu s-a mai jucat cu trupșorul ăsta simțitor, asta vrei să- zici?...
Aprobă, de-abia vizibil.
-Nu, nimeni, pînă acum , nu m-a mai...atins ca dumneavoastră...și-și coborî privirea, jenat. Palma îmi alunecă de pe șold pe fund, strîngîndu-l cu blîndețe.
-Nu-mi vine să cred, chiar nu, că așa un băiat frumos n-a mai fost băgat în seamă de nici un bărbat, zău...
M-am aplecat spre el, ca să-i pot mîngîia mai bine bucile tari și strînse. Penisul ca piatra mi se frecă de pulpa lui caldă, degetele mele i se strecurară între fesele fierbinți, băiatul suspină și am văzut cum sexul lui micuț începe să se arcuiască, în timp ce-i atingeam carnea bucilor dar de data asta nu mai închise ochii. Privirea i se plimba între pula mea erectă și penisul lui subțire, care se îngroșa vizibil. Gîfîia și cînd i-am atins un sfîrc, ușor, ca din întîmplare, l-am simțit întărindu-se brusc.
-Vrei să mă opresc puțin, i-am șoptit, de ce respiri așa greu, ți-e rău, dragule? Dar degetele mele i-au strîns apăsat carnea întărită a sfîrcului și băiatul oftă.
-Nu, nu mi-a rău... doar că.. îmi place așa de mult, tot ce-mi faceți...și i-am văzut o mînă ridicîndu-se ca să-și atingă sfîrcul libre... întîi șovăitor, apoi strîngîndu-l între degete apăsat, re...



    Login