Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Workshop la cabana
Autor : nickla - 2023-09-16
Citita de 6536 ori - Nota 1.72 (309 voturi)

Asa ca iata-ne, cu colegii de munca, pe locul din spate, conducand pana la cabana pentru a petrece weekendul . Calatoria a fost lunga si temperatura mare…canicula ne omora nu alta. Am stat in masina cu geamurile in jos, vorbind despre nimic important timp de doua ore bune, inainte sa ajungem in sfarsit.
Dupa cina, ne-am plimbat prin imprejurimi inainte ca sa urcam in salon unde am baut cateva sticle de vin dar hotarand ca in jurul orei 23 sa mergem in camerele noastre lucru care s-a si intamplat. Stateam cate 2 in camera in paturi separate dar cu o singura baie evident. Mihai , colegul cu care imparteam camera a intrat sa se spele pe dinti lasand usa de la baie deschisa lumina baii inundand camera.
A iesit inapoi in dormitor apoi am intrat eu pentru a ma spala lucru care l-am facut, apo mi-am clatit gura si am intrat in dormitor. M-am oprit in prag. Mihai era schimbat si nu m-a auzit intrand. Statea langa mine, cu pijama pe cap si nimic altceva. Sexul lui moale doar atarna acolo, aratand moale si primitor. Nu m-am putut abtine si m-am uitat am simtit ca penisul incepe sa-mi creasca in pantaloni. S-a aplecat sa-si bage picioarele in cracii pantalonilor de pijama, expunandu-si fesele albi si moi, inainte de a sta din nou drept pentru a-i trage in jurul taliei. Am vazut cum scula lui a disparut in pantalonii lui de pijama, smulgandu-ma din visare.
- Ce faci? M-a intreabat razand. Imi pare rau, am crezut ca inca iti speli dintii, oricum nu poti vorbi, uita-te la penisul tau. Am devenit rosu aprins. Uitasem de umflatura din pantaloni. I-am spus sa taca si am ras, apoi am inceput sa-mi in geanta propriile mele pijamale.
Mi-am luat pijama si am intrat in baie, ca sa ma pot schimba fara sa ma expun. Mihai era ocupat sa-si scoata lentilele de contact. Mi-am dat jos pantalonii si lenjeria in jos simultan si am iesit din ele fara sa-mi pierd echilibrul prea mult, apoi mi-am imbracat pantalonii de pijama. Mi-am tras apoi tricoul deasupra capului, iar dup ace l-am tras l-am vazut pe Mihai, stand in fata mea, in pijama, zambind. Am zambit inapoi.
- La ce te uiti? Am ras. Spre deosebire de pantaloni, nu am avut nicio problema sa-mi scot camasa in fata altor baieti.
- Frumos trup, mi-a spus el.
- Haha, vederea ta nu este atat de proasta pana la urma, am glumit, lovindu-l in stomac cu degetul in timp ce treceam pe langa apoi a trecut pe langa mine si a intrat in baie, inchizand usa in urma lui. Am zambit in sinea mea s.
M-am apropiat de pat, aruncandu-mi hainele langa geanta. M-am asezat si mi-am verificat telefonul sa vad daca aveam mesaje. Nimic. Mi-am ridicat privirea si l-am vazut pe Mihai trecand pe langa mine, pe langa patul lui. A sarit pe pat intr-un fel de stil de saritura in inaltime, aterizat pe spate
- Iti aduci amite workshopul trecut?
- Da, iti amintesti ca, am vorbit despre toate aventurile sexuale
- Da, imi amintesc asta.
- Totusi pot sa-ti pun o intrebare?
- Da, sigur
- O intrebare personala, cred. Mi-am simtit penisul zvacnindu-se in sus.
- Da.

- Ti s-a sculat vreodata din nimic?

- Da, a spus el, pastrand contactul vizual cu mine tot timpul. Penisul meu a inceput sa zvacneasca in sus ca limba unui ceas care ticaie. Am incercat sa o il apas subtil cu antebratul dar eram excitat, foarte excitat, imi dadeam seama ca era si el.

- Daca ar fi o pula, ca chiar in fata ta, ai suge-o? L-am intrebat, devenind din ce in ce mai indraznet si mai excitat.

- A cui? A ta? intreba el cu un zambet obraznic. Nu stiam ce sa spun. Scula mea era tare ca piatra; era tot mai incomod tinandu-o in jos. Tu ce ai face, daca ai avea o pula mare si carnoasa in fata ai suge-o? m-a intrebat Mihai.

- Eu te-am intrebat mai intai, i-am spus, incercand in continuare sa-mi pun cotul intr-o pozitie mai convenabila.

- Ei bine, depinde a cui, a raspuns el, aparent nestiind de situatia mea proasta. Descrie o situatie;

- Ei bine, am inceput, ce ai face daca ti-as apuca pula chiar acum? In sfarsit am reusit sa-mi pun scula sub elasticul pantalonilor de pijama. Mi-am tras camasa pentru a o acoperi si m-am asezat sprijinit pe tablie pentru a auzi raspunsul lui.

- Ti-as apuca si eu pula si ti-as freca-o prin pantaloni pana ai fi tare. Apoi ti-as da pantalonii jos si ti-as suge-o si m-as opri chiar inainte sa termini, doar ca sa te tachinez, mi-a facut cu ochiul.

- E randul tau, mi-a spus el.

- Ce ai face daca mi-as scoate toate hainele chiar acum si as sari peste tine? L-am intrebat simtind cum tot sangele imi curgea acum spre pula.Mi-as scoate camasa si pantalonii si te-as prinde si ti-as freca pula pana cand gemi, apoi ti-as suge pula pana cand erai pe punctul de a ejacula apoi m-as opri, i-am raspuns imitandu-l.
A zambita apoi s-a ridicat din pat sa aseze covertura.Il priveam cum se apleca usor pentru a trage inapoi cuverturile de pat, expunand forma feselor stranse prin pijama. Manat parca de instinctele mele de animalice, m-am ridicat si am lasat atins cu penisul tare crapatura dintre fese. Mihai a incetat ceea ce facea. Fara san imi dau pantalonii jos mi-am impins soldurile inainte, lasand tesatura pantalonilor si curbele fundului lui sa-mi tachineze varful penisului in timp ce-l frecam in sus si in jos. Mihai inca nu s-a miscat, doar a stat acolo, aplecat peste patul lui, simtind doar cum sexul meu ii explora fundul prin pantaloni. Am scos un geamat scurt in timp ce un val de placere mi-a strabatut penisul. Pe masura ce pofta mea a crescut, impingerile mele au devenit mai puternice. Mi-am lasat mainile sa alunece in sus in timp ce ii apucam soldurile, tinandu-le neclintite, astfel incat sa pot apasa mai adanc in crapatura fundului lui, lasandu-mi ouale sa se maseze pe fesele lui ferme. Mihai si-a miscat incet fundul in sus si in jos cu mine, lasand corpurile noastre sa se miste la unison. S-a ridicat, fara sa-si intoarca capul sau sa-si retraga soldurile, si i-am simtit mainile miscandu-se pe picioarele mele, si-au croit drum in sus de ambele parti, alunecand de la interiorul coapsei spre exterior. Imi doream ca sa-mi apuce penisul si sa-l maseze prin pantaloni cu mainile lui, dar in acelasi timp nu am vrut sa il iau de la fundul lui. Si-a bagat mainile intre soldurile mele si fundul lui, inconjurandu-le in jurul penisului meu fara sa-l atinga, ooooh, cat de mult ii placea sa tachineze. Respiratia mi s-a accelerat in timp ce el s-a invartit tot mai aproape de el, din ce in ce mai aproape, dar apoi nu a atins-o. Mainile lui au inceput sa alunece in jos intre coapsele mele de sus si sa se ridice inapoi pana langa penisul meu. Imi doream atat de tare sa-l atinga
Mainile lui au alunecat mai mult in josul picioarelor mele si au inceput din nou sa urce incet in interiorul coapselor mele, s-au dus in sus, din ce in ce mai aproape de oua. A urmat ceva la care nu ma asteptam, mainile lui nu s-au oprit de data aceasta, mi-au alunecat pe coapse, frecandu-mi incet testicolele tari. Am gemut in timp ce mana lui dreapta mi-a masat incet ouale si pula, lasandu-ma sclav sentimentului de extaz. Am inchis ochii si am gemut cand l-am simtit frecandu-mi pula mare si frageda prin materialul moale al pantalonilor mei de pijama. Mainile mele au plecat inainte de la soldurile lui si si-au coborat incet pana la picioarele lui. Cand m-am apropiat de zona penisului sau, am simtit ca panza pantalonilor lui se arcuieste departe de corp ca un cort. Nu prea mult dupa ce am gasit ceea ce cautam, mainile mele au dat peste o pula minunata, era tare ca piatra. L-am simtit oftand cand varfurile degetelor mele au alunecat pe maciuca. Am inceput sa mangai cu ambele maini, in sus si in jos, masand, acest penis minunat, coborand din cand in cand sa il frec ouale si apoi reveneam incet la scula, in timp ce el mana lui facea acelasi lucru cu mine. Dupa inca cateva minute de frecare si respiratie, s-a intors, tinandu-si mana dreapta caus peste pula mea tot timpul si si-a apasat corpul pe al meu, ridicand din nou spranceana. A inceput sa-mi maseze pula din nou, mergand in spatele meu. Am stat nemiscat, simtind ca placerea penisului imi copleseste corpul. Cand a ajuns in spatele meu, m-a impins brusc pe pat. Corpul meu era aplecat spjijinandu-ma pentru a ma impiedica sa nu cad. Intr-o clipa, am simtit ca un obiect mare, cald si dur a inceput sa mi se frece de fund. Mihai m-a facut sa ma aplec peste pat si isi freca pula de fundul meu, m-am simtit simtit atat de bine cand am simtit o pula mare atat de aproape de fundul meu, am vrut sa mi-o traga, chiar atunci si acolo. Dar stiam ca nu se va intampla. Din nou si din nou, pula lui Mihai a alunecat in sus si in jos, apasand pe fundul meu. A inceput sa faca miscari lente de impingere cu soldurile, strangandu-ma si impungandu-ma in acelasi timp. Miscarile lui s-au accelerat treptat, transformandu-si frecarile intr-o miscare de pompare, din ce in ce mai repede si din ce in ce mai repede si mai tare, trantindu-si soldurile imbracate in fundul meu, pufaind si gemand ca un animal. Nu am fost niciodata atat de excitat in toata viata mea inainte de acest moment, am vrut sa fac ceva. Orice. Tot. Dintr-o data, s-a terminat. Mihai s-a indepartat de mine si m-a lovit in fund. Scancetul sau m-a facut sa sar si sa stau in picioare. M-am uitat la el surprins, dar doar a zambit si mi-a facut cu ochiul apo s-a indreptat spre usa.
- Noapte buna, Claudiu.
- Aaaa…. noapte buna, am spus, cam confuz, dar totusi incantat.
A stins lumina la baie apoi i-am vazut silueta traversand camera si intrand in pat chiar langa locul unde stateam eu, asa ca m-am intors la patul meu si m-am asezat pe o parte, putin dezamagita de cum s-a terminat totul.
Nu am stat mult asa si m-am asezat pe spate, aveam ochii inchisi, dar nu puteam sa dorm. Cum as putea? Aveam o pula tare si persoana cu care imi doream cel mai mult sa mi-o trag era in patul de langa mine. Am inceput sa retraiesc ceea ce tocmai s-a intamplat.Gandindu-ma la Mihai care ma freaca tare imi mangaiam propriul penis prin materialul pantalonilor sub cearsaf. Am inceput sa ma las dus de val, frecandu-ma putin mai repede acum, scapand din greseala un geamat incet. M-am oprit. Mihai a auzit asta? Am auzit cearsafurile agitandu-se. Mi-am pus rapid mainile pe burta. L-am trezit? Chiar atunci am simtit o mana care inainta pe piciorul spre penis, a inceput sa mangaie in sus si in jos ca mai inainte. Doamne, ce bine e, visez? Mana lui a urcat peste coaiele mele, de-a lungul penisului si peste varful lui. Am simtit mana lui ajungand la elasticul pantalonilor si strecurandu-se sub el. Inima a inceput sa-mi bata mai repede cand am simtit mana lui Mihai coborandu-mi in pantaloni, mangaiindu-mi pielea pana cand mi-a gasit varful penisului. Dupa cateva atingeri, si-a infasurat usor degetele in jurul ei maciucii mele. A inceput sa-mi pompeze incet pula in sus si in jos, facand cearsafurile sa urce si sa coboare odata cu ea. Si-a marit viteza de pompare, paralizandu-ma de placere.
Cu greu imi venea sa cred, eram in pat cu prietenul meu care mi-o freca, imi facea laba. Am gemut, arcuindu-mi putin spatele, impingandu-mi automat soldurile la miscarea de pompare a penisului. Mi-am intins bratul peste bratul lui si am simtit in jur acea pula care mi-a lipsit atat de mult. Acolo era, inca tare ca piatra. Am urmat ceea ce a facut Mihai inainte si l-am frecat putin prin pantaloni inainte de a-mi strecura mana in ei. Mi-am lasat varfurile degetelor sa alunece pe pielea lui fina si moale pana i-am gasit varful penisului, wow, a fost frumos. Atat de neted si moale, dar atat de tare. Varful penisului lui era rotund, cu siguranta un festin complet, mi-am lasat degetele sa alunece pe penisul lui, simtind fiecare vena in timp ce ma coboram spre ouale lui. Am inceput sa-i mangai saculetul, bucurandu-ma de senzatia parului lui pe mana mea. Mi-am infasurat degetele in jurul penisului lui si am inceput sa frec. Mihai a scos un geamat inabusit si a inceput sa-mi pompeze pula mai tare, ooooh, m-am simtit atat de bine, m-a facut sa vreau din ce in ce mai mult, am inceput sa-i frec pula si mai repede pana cand amandoi am gemut. Mihai s-a rostogolit repede sub cearsaf, tarandu-se pana la partea mea a patului. S-a urcat peste mine, si-a scos camasa si pantalonii, asa ca statea intins gol deasupra mea. Pe masura ce ochii mei s-au adaptat la intuneric, i-am putut distinge fata si dintii ii muscau buza de jos. S-a asezat drept, lasandu-si fundul sa se odihneasca pe pula mea si a inceput sa desfaca nasturii de pe pijama mea. Rand pe rand i-a desfacut, pana a ajuns la ultimul. Dupa ce l-a desfacut, mi-a deschis camasa de pijama si si-a lasat mainile sa-mi exploreze pieptul fara par, frecandu-mi sfarcurile si abdomenul, in timp ce pula ii intepa fundul gol prin pantalonii de pijama. I-am deslusit un zambet pe fata in timp ce s-a aplecat si mi-a pus sfarcul stang in gura. Si-a lasat buzele sa alunece pe trunchiul meu, in timp ce corpul lui a inceput sa se miste mai departe sub cuverturi, pana cand singurul lucru care nu era sub cearsaf au fost trunchiul si capul meu. Am simtit mainile mici ale lui Mihai jucandu-se cu elasticul tragandu-mi cu o miscare ferma pantalonii in jos pe langa solduri, pe langa fund, pe langa genunchi si apoi pe langa glezne. Am stat acolo, gol in afara de camasa mea descheiata, constient de ceea ce avea sa se intample cel mai probabil in continuare. Desigur, mainile au inceput sa-i alunece in susul picioarelor, tachinandu-ma, atingandu-mi cand au ajuns de fiecare parte a penisului meu. Am simtit si corpul cald al lui Mihai alunecand in sus si mi-am inchis ochii in timp ce o mana imi tragea pielea de pe gland in jos . O placere calda a inceput sa-mi cuprinda penisul, gura lui a alunecat chiar peste varf si in josul pulii mele, permitandu-i limbii sa se roteasca in jurul varfului in timp ce buzele lui isi masau drumul inapoi in sus.
S-a simtit minunat. Am apucat asternutul si l-am aruncat spre dreapta. Era Mihai, uitandu-se la mine cu ochii lui mari albastri si penisul meu in gura. M-a entuziasmat enorm sa-l vad pe tipul asta sugandu-mi pula asa cum mi-am dorit sa faca in ultimii trei ani. Mana lui dreapta a prins baza penisului meu si l-a bagat in gura, in timp ce cealalta mana mi-a mangaiat ouale pentru cee ace era cel mai uimitor sentiment pe care l-am experimentat vreodata. A continuat sa suga, lingand si sugand, luand cat a putut din penisul meu in gura.
L-a scos din gura, dar a continuat sa frece.
- Este atat de gustos, a spus el cu ochii mari si cu un zambet. Mihai mi-a luat penisul in mana si a inceput sa-mi suga coaiele, lasand sacul meu sa se ude complet in gura lui in timp ce imi masa bilele cu limba. Apoi mi-a lins chiar de la baza penisului si si-a trecut limba pana la varful lui. Si-a invartit limba in jurul varfului in timp ce ma uitam, apoi mi-a facut cu ochiul si si-a indesat totul inapoi in gura, impingandu-l aproape pana la ultimul centimetru adanc in gura, leganandu-se in sus si in jos. Aproape am plans ca m-am simtit atat de bine.
- Ohhhhh, Doamne, ce bine am reusit sa gemu, Ohhh, s-ar putea sa imi dau drumul in curand.
Mihai a continuat sa suga inca cateva secunde inainte de a-mi scoate penisul dur din gura. Si-a lins buzele si si-a sters gura cu antebratul. La naiba, eram excitat, voiam pula lui Mihai si o voiam acum. Mi-am scos camasa de pijama si am sarit pe Mihai, lasand corpurile noastre goale sa se frece unul de celalalt, permitand si pulelor noastre dure sa se frece una de alta. Fetele noastre erau din nou la doar centimetri distanta una de alta.
L-am lasat sa-mi mangaie cateva secunde pula inainte de a aluneca de pe el, lasandu-mi mainile sa rataceasca peste corpul lui neted. M-am pozitionat astfel incat capul meu sa fie in picioarele lui, am inceput sa-i frec pula in timp ce o indreptam spre fata mea. Era destul de mare, putin mai scurta decat a mea, dar mai groasa. Mi-am lins buzele si le-am lasat umede sa treaca peste varful penisului lui. Varful lui neted a alunecat incet in gura mea, conectandu-se cu limba mea. Buzele mele au continuat in jos, simtind fiecare rid si curba pe pula lui mare si tare. Avea un gust diferit. Nu e rau, doar diferit. Buzele mele erau la jumatatea distantei in jos, cand capatul penisului a inceput sa iasa din gland. Oh, mi-am dorit asta atat de mult. I-am supt penisul atat de tare, trecandu-mi limba peste tot si leganandu-ma in sus si in jos, luandu-i pula in si din gura, frecand-o cu putere. Mihai gemea tare, mana lui mi-a trecut prin par in timp ce i-am inghitit pula mare. Mi-am scos-o din gura si am inceput sa-l lins ca pe o acadea de aur, introducand cat mai mult posibil din pula in gurii . Mihai a inceput sa geme mai tare pe masura ce l-am adus mai aproape de orgasm, gafaia si spatele ii era arcuit, incercand sa ma futa in gura cu penisul acela mare.
- Nu…. Ooooooh nu opreste-te. Oh, la naiba, ce …. Opreste-te, o sa imi dau drumul !! icni el.Dar nu am putut. Mi-o doream mult prea tare. Eram prea excitat si tot ce imi doream era sperma lui alba fierbinte in fundul gurii.
- Aaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!! a gemut Mihai cu voce tare.
Am inceput sa-i masez bine mingile in timp ce i-am supt pula mare si i-am lins varful, i-am supt penisul mare umed l-am frecat cu mana dreapta si incercand sa-i sug capul rosu. A scos un geamat final mare, coaiele i s-au strans, i-am bagat pula in gatul meu in timp ce mi-a lasat o incarcatura masiva de sperma in gura. Mi-a izbucnit in gura strop dupa strop de lichid fierbinte lipicios. Am inghitit cat de repede am putut si i-am supt si frecat pula pana cand fiecare picatura a fost in mine.
Pula incepea sa devina moale acum, el gafaia, dar mi-a placut cum se simtea moale, in gura mea motiv pentru care am mai tinut-o in gura un pic mai mult.
- A fost incredibil. S-a uitat la mine, cu gura cascata, respirand adanc. Mi-am sters gura si am zambit. Mihai s-a ridicat si a inceput sa mearga spre baie.
- Hei, vrei un dus? M-a intrebat.
- Nu, fac dus dimineata, i-am raspuns.
- La fel si eu, a facut el cu ochiul si a intrat in baie. Lumina s-a aprins si am auzit dusul incepand. Fara sa ratez o secunda, am sarit din pat si m-am indreptat spre baie. Cand am ajuns in prag, Mihai testa temperatura apei. Mi-am ferit ochii de lumina, dar cand s-au adaptat, am admirat fundul dragut al lui Mihai. Am inchis usa si am mers la dus, pula mea dand din cap spre tavan in timp ce mergeam. Am tras cortina inapoi si am intrat, inchizand-o in urma mea. Mihai doar statea acolo. Gol. Era ud, din cap pana in picioare, si arata atat de sexy chiar atunci, incat l-am prins si l-am tras la mine. Pula lui a inceput sa creasca din nou si in curand ne-am frecat unul de celalalt. Corpul lui era alunecos, iar pieptul si abdomenul nostru alunecau unul impotriva celuilalt.
„La naiba”, m-am gandit. L-am prins pe Mihai si l-am sarutat. Buzele noastre s-au ciocn...



    Login