Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFata din gazdă (a patra parte)
Autor : Whorely - 2024-08-22
Citita de 54235 ori - Nota 8.98 (215 voturi)
Lilith a deschis ochii. Privea în gol, fără să se gândească la nimic, clipind rar și leneș. Își asculta propria respirație, cercetând cu un vag interes modelul floral al tapetului de pe perete. Își simțea corpul greu, ca de plumb, cum stătea răstignit asimetric pe cearceaful mototolit. Nu mai avea gânduri. Nu îi mai păsa de nimic. A lăsat capul într-o parte și a privit către geamul întredeschis. Perdeaua se mișca lent, discret, împinsă de un vânticel călduț, ce se furișa jucăuș din văzduh. Fluturările ritmice ale acesteia o hipnotizau. Îi animau gândurile. Se sincronizau cu bătăile inimii sale, generând imagini, sunete, senzații olfactive și amintiri tactile.

"...Penisul lui Adam, lung, vânos, belit, apropiindu-se de fața sa..."
"- Noi nu ne vom certa niciodată. Suntem cei mai buni frați."
"...Mirosul specific de spermă caldă, sudoare, mosc..."
"...Lucian o penetra adânc, o ținea strâns de mijloc, corpul îi tremura..."

Toate se rostogoleau de-a valma, se îmbinau în mintea ei într-un amestec eterogen, oferind un sentiment dulce-amar. Era tristo-veselă, bine-indispusă, precum în melodia lui Denis. Din punct de vedere sexual, se simțise bine cu o seară înainte. Însă, forțata companie a celor doi frați gemeni, o făcuse să-și piardă fluturii din stomac. Acum erau doar niște molii ce îi dădeau o stare de greață. O părăsise cu adevărat orice urmă de inocență. Nu știa ce urmează, însă cu Adam nu voia să mai fie. În niciun fel. I-a plăcut curajul lui, dar se simțea trădată în același timp. O încercau senzații contradictorii.

Era sâmbătă, o nouă zi de vară, la fel de senină și la fel de călduroasă precum toate celelalte. Băieții plecaseră cu Maria la țară să-și vadă bunicii, într-o călătorie spontană și restrânsă la numai trei persoane. Levi nu a putut să ajungă. Se întâlnea pe seară cu un client important, pe care nu voia să-l refuze.

La bucătărie, vrând să-și facă un ceai, Lilith l-a întâlnit pe tatăl băieților pregătind micul dejun.

"-Bună, Lili! Ia loc, te rog. Am rămas doar noi doi azi." Spuse el zâmbitor.
"-Pregătesc ceva bun, să le facem în ciudă celor care au plecat fară noi."

Două căni mari și aburinde de cafea stăteau la loc de cinste pe masă.

"-Pentru mine?" Întrebă Lilith.
"-Da. Ți-am zis. Azi ne distrăm."

Fata îl privea pe bărbatul de patruzeci de ani, cum se fâțâia jovial între aragaz și chiuvetă, pregătind în vreo două tigăi ceva ce mirosea bine. O încerca un sentiment de déjà-vu, o amintire plăcută pe care, însă, nu o trăise niciodată. Un fals memento cu tatăl ei cum ar fi putut să fie dacă nu ar fi părăsit-o. Zâmbea fără să realizeze. Îl privea cu bucurie, asemeni unui copil nerăbdător ce așteaptă să fie servit.

"-Apoi ghici ce facem?"

Lilith a ridicat din sprâncene și sorbind zgomotos din cană aștepta verdictul.

"-Mergem la shopping. Tadaaa!" Zise Levi zâmbind exagerat.
"-Și pot să-mi cumpăr orice?" Jubilă fata.
"- Evident!" Articulă bărbatul întorcându-se la masă cu două farfurii mari. "-Dar mai întăi mâncăm, să avem energie."

Lilith chicoti. Râsul copilăresc al fetei îl determină pe bărbat să o sărute pe frunte.
Energia lui Levi o scosese complet pe fată din letargia în care era cufundată. De abia aștepta să plece la plimbare.
Ajunși în centru, au trecut mai întâi pe la o ceasornicărie să-și cumpere Levi o altă curea pentru ceasul de mână, apoi au mers direct la magazinele de haine.

Lilith se plimba fascinată printre standurile cu rochițe de vară, admirând zecile de modele și culori expuse.

"-Îți plac?"

Fata a aprobat cu un surâs pe față.

"-Atunci ce mai aștepți? Probează-le."

Lilith a luat câteva rochițe și a pornit împreună cu Levi spre cabinele de probă. Aici bărbatul o aștepta afară, în timp ce ea le îmbrăca pe rând într-una dintre cabine. La un moment dat se aude vocea fetei.

"-Poți să vii puțin?"

Acesta timid, trage ușor perdeaua și aruncă o privire înăuntru. Lilith se admira în oglindă, îmbrăcată cu una dintre rochițe pe care nu reușea să o închidă la spate.

"-Mă ajuți, te rog, cu fermoarul?"

Levi intră în cabină, se duce în spatele fetei și trage în sus de cheiță, producând un zgomot scurt și specific. În timp ce voia să iasă, aceasta îl prinde de mână și-l oprește.

"-Rămâi cu mine, o să mai am nevoie. Vreau să-mi spui și dacă îmi stă bine."

Fata trage perdeaua la loc să nu îi vadă nimeni și execută o piruetă pentru a o admira bărbatul. Zâmbetul din ochii lui i-a dat de înțeles că arăta perfect.

"-Descheie-mă acum să mai probez una."

După ce o descheie Levi, înainte că acesta să apuce să se întoarcă cu spatele, Lilith își trage rapid rochița în jos rămânând goală. Bărbatul se întoarce rușinat și fata zâmbește complice privindu-l prin oglindă. Fiind cald nu avea sutien pe ea. Purta doar o pereche de binkini roșii cu danteluță.

"-Dă-mi-o pe următoarea." Îi zise ea, întinzând o mână în lateral și urmărindu-l în tot acest timp cu privirea.

Acesta ia din cuier a doua rochiță și încercând să nu se uite i-o întinde fetei. Lilith se preface că nu ajunge și îl așteaptă pe el să vină mai aproape. Levi simțind că mâinile lor nu se intersectează deschide involuntar un ochi și aruncă o privire fugară în direcția fetei. Prin oglindă îi vede sânii generoși, complet goi și expuși, apoi imediat privește spre chipul fetei care îi zâmbea complice. Tânăra îi ia îmbrăcămintea din mână, iar acesta se întoarce înapoi îmbujorat.

Însă Levi devenise curios. Îi plăcuse ce văzuse dar nu putea să se întoarcă și să se uite ostentativ. Așa că la a treia rochiță pe care i-a dat-o a surprins-o încă o dată pe tânăra fată în goliciunea ei. De data aceasta cu mai mult curaj. Lilith iarăși a observat comportamentul curios al bărbatului la adresa trupului său. Când Levi îi oferea și ultima rochie, fata i-a prins mâna în palma ei și nu i-a mai dat drumul. Bărbatul întoarce curios capul spre ea, neștiind de ce nu-și mai poate retrage mâna, și o vede pe fată cum stătea acum cu fața spre el. Lilith îl îmbrățișează de la spate și începe să îi maseze pectoralii cu mânuțele ei mici.

Levi îi simțea sânii cărnoși cum presau pe spatele său, prin pânza subțire a cămășii de in ce o purta în zilele caniculare. Nu știa cum să reacționeze așa că rămase nemișcat. Fata își cobora mâinile lent masându-l acum pe pătrățelele abdomenului său tare ca piatra. Bărbatul s-a înfoiat involuntar, umflându-și pieptul și trăgând aer adânc. Lilith își lipea buzele și nările de spatele lui, încălzindu-l în tot acest timp cu răsuflarea sa jilavă. Când mâna jucăușă a fetei a atins pentru prima dată partea inferioară a abdomenului său, aproape de pubis, Levi a deschis larg buzele ca într-un țipăt mut. Răsufla întretăiat fără să articuleze nimic.

Fata l-a simțit încordat, astfel a coborât și a doua mână tot în aceeași zonă, pentru a-l testa, să vadă cât rezistă. Bărbatul și-a dus ambele brațe în spate, strângând-o pe Lilith de șolduri și trăgând-o spre el, dând impresia că se complace în acest joc. Astfel fata a prins mai mult curaj și a coborât cu o mână pe prohabul umflat la maxim al bărbatului. Acesta a gemut scurt, închizând ochii și lăsând capul pe spate. Degetele ei micuțe mângâiau prin pantalon falusul său imens, ca o pământeancă ce atingea indecent un minotaur grec. Îl simțea precum un șarpe încolăcit ce se lupta să iasă la suprafață.

Levi a prins-o cu ambele mâini de elasticul bikinilor trăgând inconștient de ei. Simțindu-i pielea fină, bărbatul și-a introdus vârfurile degetelor de la o mână, pe sub danteluța roșie, și-a început să exploreze vulva fetei. Își făcea loc, ca un șerpaș, cu degetul mijlociu printre crevasele labiilor ei, căutând cu ardoare clitorisul excitat. Lilith se împingea în bărbat cu tot trupul, gemând înfundat, umezindu-i cămașa la spate cu aburii respirației sale. Cu mâna stangă a început să-i descheie fermoarul pantalonilor, în timp ce pe dreapta a introdus-o nerăbdătoare prin deschizătură, cu prima ocazie. Îl scotocea pe bărbat în pantaloni vrând să scoată la lumină membrul său tubular. În momentul în care degetele ei lacome au atins pielea catifelată a falusului său, bărbatul s-a retras ca ars.

"-Îmi cer scuze." Zise Levi aranjându-se în grabă. "-Nu trebuia să fac asta. Îmi ești ca o fiică. Nu știu ce a fost în capul meu."
Și iese val vârtej printre perdelele cabinei de probă.

Lilith rămâne în sânii goi, răvășită și tristă, privind către pliurile de pânză de la intrare, ce încă se bălăngăneau de la viteza bărbatului.

În timp ce se îmbrăca, primește un sms de la Levi: "Mă întâlnesc cu un client de la firmă. Pe seară ne vedem acasă. Cumpără-ți rochiile. Ți le achit eu. Te rog să mă ierți."

Ajunsă acasă, Lilith și-a așezat rochițele pe pat să le admire. De bucurie că avea haine noi, a decis să le probeze iar, să se mai vadă o dată în oglindă. Goală fiind, când a ridicat prima rochie, a simțit vag mirosul lui Levi. Și-a lipit materialul de piele și, îmbrățișându-se odată cu el, a început să se mângâie singură. Și-a lipit urechea de umărul drept, în semn de afecțiune, și a închis ochii gândindu-se la bărbatul cel masiv. Retrăia momentele în care se mângâiau în cabina de probă. Își dorea să îl simtă iar, să o lase să îl atingă jos.

A ridicat rochița cea vaporoasă și și-a tras-o pe cap. În timp ce se privea în oglindă, și-a potrivit-o la umeri și la solduri. "Nu e, oare, cam scurtă?" Își zise în sinea ei trăgând în jos de margini. Reminiscențele educației stricte pe care o primise încă o chinuiau din când în când. Încă avea momente când i se făcea rușine cu propriul corp dezgolit. A început să-și zâmbească în oglindă și să poarte un dialog imaginar.

"-Îți place cum arăt, tati? Nu e prea scurtă?" Zise ea cu voce tare pe un ton mieros.
"-Nici la spate nu e? Nici daca mă aplec?" Continua singură, în timp ce își privea posteriorul pe jumătate dezgolit.

Și-a dat jos chiloțeii și s-a așezat în genunchi cu fundul la oglindă.

"-Vrei să mă atingi aici, tati? Ahhh..."

Stând în patru labe, începuse să își maseze vulva dornică de atingeri. Își lingea degetele și apoi continua jocul, alunecând cu buricele printre labii, în jurul lindicului.

"Da, te rog, aici... așa... uhmmm..."

Zgomotul produs de ușa de la intrare a făcut-o să tresară. S-a ridicat iute și s-a apropiat cu urechea de ușa dormitorului său. Asculta în liniște. Levi se întorsese acasă. La scurt timp acesta s-a dus în dormitorul matrimonial. Lilith și-a luat inima în dinți, a ieșit din cameră și s-a dus glonț la ușa lui Levi. A bătut o dată, scurt. Glasul masculin al bărbatului s-a auzit din partea cealaltă.

"-Imediat!" Și după câteva secunde: "-Intră!"

Tânăra elevă a intrat și l-a văzut pe bărbat la bustul gol, cu un mare prosop de baie înfășurat în jurul taliei. Rămasă priponită în ușă, Lilith privea cu un zâmbet involuntar la formele masive și bine definite ale soțului Mariei.

"-Scuze, mă pregăteam de duș..." Zise Levi.
"-Aaa... ok." Încerca ea să-și găsească cuvintele. "-Îmi pare rău pentru ce am făcut azi la magazin. Sper să nu fii supărat pe mine..."

Bărbatul a zâmbit cald și a deschis brațele în semn de prietenie.

"-Nu am de ce. Eu sunt vinovat." S-a apropiat de fată și-a luat-o timid în brațe.
"-Apropo, asta e rochița pe care ai luat-o până la urmă?" S-a îndepărtat el admirând-o din cap până în picioare.
"-Da. Asta și încă două."
"-Îmi place enorm. Îți stă foarte bine." Încerca el să joace rolul de părinte prietenos.
"-Mulțumesc, tati... aaa Levi... Iartă-mă!" Zise ea fâstâcindu-se și lovind fără să vrea un bibelou, ce a căzut pe jos în urma sa.

Din grabă să îl pună la loc, s-a întors cu spatele către Levi și doar atunci când era aplecată la nouăzeci de grade, cu mâna pe bibelou, și-a adus aminte că-și scosese chiloții mai devreme. Însă era prea târziu. A întors capul și l-a văzut pe bărbat cum se uita între picioarele ei cu niște ochi cât cepele. În sinea ei, inconștient, și-a dorit acest lucru. Acum nu a mai rămas decât să repete ceea ce a exersat în oglindă.

"-Îți place cum arăt, tati? Nu e prea scurtă?" Zise ea cu același ton dulce.

Tatăl băieților nu mai zicea nimic. Se uita blocat la părțile intime ale fetei ce rămăsese aplecată cu spatele la el.

"-Vrei să mă atingi, tati?"

Lilith și-a coborât ochii la prosopul de baie ce începuse vizibil să se deformeze în față. Fata s-a sprijinit cu mâinile pe noptiera de unde căzuse bibeloul, și-l aștepta în poziția caprei, ademenindu-l să vină.

Levi se apropia încet, ca un drogat, hipnotizat de priveliștea pe care i-o oferea eleva. Când a ajuns în spatele ei, a început să o atingă pe fund, frământându-i fesele cu ambele palme. Lilith începuse să geamă. Degetele lui groase culisau printre labiile ei firave, masându-le ușor și împrăștiidu-i lichidul alunecos pe toată suprafața vulvei. Cu o smucitură din mână și-a tras prosopul de pe el, eliberându-și falusul erect din strânsoare. Apoi a ridicat ușor rochița fetei, scoțând-o pe cap, vrând parcă să nu i-o distrugă în momentele ce vor urma.
Muntele de om a încercat să se așeze în genunchi, în spatele fetei, vrând să îi guste seva, însă aceasta l-a prins de mână și l-a ridicat.

"-Nu ziceai, tati, că mergi la un duș? Hai să mergem amândoi."

Lilith a pornit spre baie, trăgându-l pe Levi în urma ei. Acesta o urma ca un zombie, cu penisul bălăngănindu-se, fără să zică nimic. După ce au intrat în cabina de duș, tânăra a dat drumul la un jet călduț ce le mângâia corpurile frematande. Neajungând la el, l-a tras de gât în jos până la nivelul ei și a început să îl sărute. Când ea dădea rotocoale cu limba în gura bărbatului, când el își plimba vârful umed peste gingiile și dinții ei, sugându-i apoi limba și mușcându-i buzele. Se contopeau umed, se dizolvau unul în gura celuilalt, își sorbeau unul altuia saliva, ca niște pești însetați aflați pe uscat.

Lilith l-a împins cu mâinile pe bărbat și l-a lipit cu spatele de perete. Îi plăcea să privească picăturile de apă ce se scurgeau peste pieptul său herculeean. Cum acestea ocoleau fiecare mușchi, fiecare deal sau vârf, căutând adânciturile, scobiturile. Cum se răspândeau brobonindu-se uniform pe toată pielea sa dură, făcând-o să lucească. Cum se grupau în șuvoaie sub abdomen, inundând pubisul și luând cu asalt mădularul gros și greu, brăzdându-l ca niște șerpișori incolori, până se desprindeau prelingându-se din vârful său.

"-Lasă-mă să te spăl." I-a zis ea.

Tânăra elevă a luat gelul de duș și l-a turnat în palme, frecându-le una de cealaltă. Le-a lipit de pectoralii lui umezi și a început să îl maseze circular. Se juca cu sfârcurile lui până când acestea se întăriseră. I-a masat fiecare braț, umplându-l de spumă și simțindu-i musculatura bine conturată. I-a ținut fiecare palmă masivă în mâinile ei micuțe și i le-a frecat cu clăbuc, mângâindu-l cu duioșie în podul fiecăreia, folosindu-se de pumnul ei strâns. Degetele ei firave se încleștau cu cele butucănoase ale bărbatului, într-o împletire emoționantă ce semăna a iubire.

L-a mângâiat apoi pe abdomenul său tonifiat, cartografiindu-i întreg relieful din jurul buricului. L-a întors pe bărbat cu fața la perete și i-a spălat spatele lat, definit de un trapez de invidiat, demn de titanul Atlas. Văzându-i șanțul coloanei, flancat pe margini de mușchii paravertebrali, și-a plimbat ghiduș degetele prin acesta călăuzind picăturile de apă până jos la noadă. Apoi i-a venit o idee, a luat gelul de dus și a început să-l toarne aici privindu-l cum se scurge încet până între fesele lui musculoase.

Gelul alunecos se prelingea peste anusul bărbatului, trecând de perineu, până pe testicule, scurgându-i-se în jos pe scrot și ajungând într-un final pe penisul său. Apoi Lilith își punea palma caldă pe coloana sa și urma îndeaproape traseul creat de gelul de duș, mângâindu-l până la fund. Cu degetul mijlociu îi masa anusul, presărând bule minuscule de săpun peste tot. Îi dezmierda perineul, transmițând senzații până în prostată. Cu o mână sprijinindu-se de perete și cu cealaltă între picioare lui, cobora până pe testiculele sale imense ce atârnau lucioase și umflate de spermă. Le prindea de la bază, ca un buchet cu susul în jos, și le mulgea ușor de scrot, fără ca acestea să scape, vrând parcă să le ațâțe și mai mult.

Apoi, prin față, își cobora și cealaltă mână și îi apuca mădularul vinețiu de la atâta excitare. Îl belea și îl mulgea în același ritm cu scrotul. Îi dădea rotocoale cu căușul palmei pe glandul decalotat, ținându-l cu degetele de gulerașul acestuia, retrăgându-i complet pliurile pielii. Totul era umed, lubrifiat și alunecos, ceea ce îi oferea senzații greu de stăpânit bărbatului de patruzeci de ani. Acesta suspina rezemat fiind de perete, de parcă se chinuia să îl mute din loc. La final tânăra l-a limpezit cu dușul pe tot corpul, curățându-l complet de spuma parfumată.

A venit și rândul fetei. Levi a luat flaconul și a turnat din belșug pe sânii ei imenși, brăzdându-i în sus și-n jos, precum se stropește cu caramel un desert bun. A întors-o cu spatele, să îi fie lui mai ușor, și a început să îi frământe pieptul cu poftă. Fata lăsa capul pe spate de la excitare, timp în care bărbatul îi mai fura câte o sărutare. Dădea rotocoale cu degetele pe toată suprafața areolelor ei mari, evitând la început sfârcurile, doar să o tachineze. Ca mai apoi să i le prindă între degetele sale puternice și să le mulgă, să le ciupească, să le frământe de parcă voia să scurgă ceva din ele.

A aplecat-o în față și i-a dus buretele plin de spumă între picioare, masându-i labiile ușor, întărâtând-o în senzații plăcute. Apoi, doar cu mâinile-i alunecoase și mari, a prins-o ca într-un balansoar în față și-n spate, frecându-i anusul, vulva, labiile și lindicul. Ținând-o ca într-o menghină a plăcerii, din care tânăra nu putea scăpa, dar din care nici nu voia să scape. Lilith cu ochii închiși, pradă senzațiilor amețitoare, se ținea de brațele lui masive pentru a-și menține echilibrul. Levi îi mai introducea din când în când cate un deget butucănos și alunecos în vaginul ei strâmt, jucându-se cu seva ei lipicioasă.

La final, și el s-a ținut de cuvânt și i-a limpezit întreaga piele albă de tot clăbucul produs. Se sărutau îmbrățișați sub duș, în timp ce stropii deși de apă îi spălau pe amândoi din cap până-n picioare. Singurul loc unde Lilith rămăsese alunecoasă de la mama natură, era între labii. Astfel bărbatul a vrut să insiste în acel loc, a întors-o cu spatele și a îngenuncheat cu fața în dreptul fundului ei. A aplecat-o ...



    Login