Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex anal cu verișoara mea(parte 1)
Autor : inthehood - 2024-07-11
Citita de 4896 ori - Nota 6.26 (47 voturi)
După ce am avut parte de primul sex anal cu verișoară mea,dimineață,am am stat toată ziua in pat,ne-am mai futut,am mai povestit,spre seara am ieșit în mall să mâncăm și să îi fac un cadou….pe lângă lenjerie i-am luat și o rochiță de noapte transparenta..
-merg in cabina sa o probez,vi și tu?
-da!!am zis eu cu sufletul la gură și din nou acel fior in corp..
Am intrat in cabina de proba după ce și-a luat rochiță pe ea și…am rămas blocat..simțeam o zvagnire in pula…
-heyy..nu aici!!
Sărisem la atac,o sărutăm,o trăgeam de buci,vroiam sa o fut acolo..rochiță îi venea superb,ii acoperea doar bucile dar fiind transparenta se vedea perfect ata chiloților ce se făcea nevăzută intre bucile ai micuțe…pe drum înspre casa îmi făceam cele mai mari filme in cap și abia așteptam să ajungem acasă..cum am deschis ușa apartamentului ea a fugit direct in sufragerie eu am rămas în holul de la intrare să pun cheile,dezbrac,etc..
-heyy sa nu vi până nu te chem eu! Zise Lara,nu am răspuns doar m-am dezbrăcat în pula goala și așteptăm ,,invitația” ei..
-sunt gata!!
Când a intrat in sufragerie am văzut cea mai sexy copila pe care am futut-o vreodată,stătea întinsă pe pat cu un picior ridicat..sâni ei micuți arătau perfect acoperiți de acea rochiță transparenta..era perfecta.
Am sărit pe ca un canibal,abia așteptam să o fut..
-usorrrr…
S-a pus pe spate cu picioarele desfăcute și cu un deget îmi arată că vrea să ii ling pizda…m-am pus in genuchi și am tras-o cu curuletul pe marginea canapelei,i-am dat chiloți într-o parte și am început să ii ling pizda,in timp ce ii umezeam pizda cu limba și cu buzele îi ii masam toată pizda am umezit un deget pe care i l-am băgat în curulet..
-ahhh…☺️
-te doare?am întrebat eu
-nu,a fost neașteptat și plăcut…
In timp ce ii lingeam pizda și clitorisul îmi mișcăm degetul din ce in ce mai repede in curuletul ei..
M-a tras peste ea și a început să mă sărute..vroiam sa o fut așa că mi-am luat pula in mana căutând gaura pizdi..dintr-o dată am simțim mana ei cum îmi oprea pula să nu intre in pizda ei..
Eu:ce faci?vrei sa mai continuam preludiul?
Ea:nu,ridicate în picioare…
Mă gândeam că am făcut ceva greșit,nu înțelegeam nimic așa că m-am ridicat în picioare,ea s-a pus la marginea patului,in fund,cu fata înspre pula mea..
M-a prins,cu palma ei micuța,de pula și m-am tras înspre ea cu un zâmbet timid pe fata.
Simțeam mânuța ei cum îmi freacă pula și îmi atinge coaiele așa că m-am hotărât să savurez momentul și am închis ochii…am simțit limba ei cum îmi umezește capul pulii in timp ce îmi făcea laba..
Eu:ahhhhhhhh…
Ea:shhhhh..nu spune nimic,doar bucură-te.
Am tăcut și îmi savuram momentul de plăcere,după ce mi-a umezit capul pulii cu limba am simțit buzele ei cum se mulează pe capul pulii mele și o i-a in gura puțin câte puțin…simțeam că explodez..se vede că nu știe să sugă o pula dar își datea toată silința,mi-am pus mâinile in parul ei și am început să îi bag pula in gura din ce in ce mai mult..simțeam saliva ei cum se prelinge pe pula ajungând la coaie..a început să îmi frece pula din ce in ce mai repede până,fix când era mai bine,s-a oprit brusc,și-a luat mana după pula,simțeam că mor…s-a ridicat și s-a întins pe pat cu fata în jos,moment în care mi-am dat seama că a venit timpul futaiului,am prins-o de solduri,am tras-o la marginea canapelei in pozitia broasca,picioarele îndoite și desfăcute,o perna sub burtica,stătea atât de frumos încât nu știam unde sa o fut,in pizda sau in cur așa că am ales curuletul,pula era deja plina de saliva ei,am pus capul pulii la găurica curuletului și am început să împing încet.
Ea:uhhhh…
Puțin surprinsă de găurica aleasa☺️.
De data asta pula aluneca in curuletul ei mai ușor și mai plăcut…ii țineam bucile departe și împingeam pula in curuletul ei..când a intrat toată pula a gemut ușor și greoi..
Ea:ahhhhhh…a intrrrrattt…
Eu:te doare?
Ea:shhhh…fute-ma încet..
Am început să o fut încet și să admir cum capul pulii intrat în curuletul ei mic..am continuat câteva ture de du-te vino apoi am prins-o de rochiță și am început să o fut din ce in ce mai repede…
Ea:ahhhh..îmi placeeeee..
Simțeam cu...



    Login