Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Făptura care mi-a oferit cea mai multă bucurie a fost o femeie, deși eu nu sunt lesbi
Autor : Nicoleta99 - 2024-06-24
Citita de 7461 ori - Nota 3.95 (194 voturi)
Așa cum am mai povestit aici, am fost abandonată de mama mea naturală și crescută de o familie de bătrâni, care mi-ar fi putut fi bunici, și care, de fapt chiar aveau un nepot de vârsta mea.
Am fugit de acasă cu un boxeur care mi-a făcut un copil și care uneori mă mai confunda cu sacul de box. Atunci când am luat decizia să-l părăsesc mi-am lăsat copilul la părinții lui, mi-am strâns câteva boarfe și după ce el a plecat la serviciu mi-am refugiat la o prietenă, colegă de-a mea de la serviciu care știa prin ce trec și ce viață de rahat am și care s-a oferit să mă ajute. Numele ei era Mariana, era cu vreo 10 ani mai mare ca mine dar simțeam că înțelege prin ce trec. La serviciu am făcut cerere de concediu și le-am spus că plec în provincie la rude, nu aveau ei de unde să știe ca nu am pe nimeni în provincie. Nu contează dacă m-au crezut important este ca m-au înțeles mai ales ca pe fața mea de vedea urmele bătăii pe care cu stângăcie încercam să le acopăr cu niște ochelari de soare împrumutați de la Mariana.
Seara am eu eram cătrănită, nu știam ce să fac și încotro să o apuc, iar Mariana, dragă de ea, făcea numai prostii ca să mă amuze pe mine. Veselia a învins cu sprijinul unui pahar de busuioacă. Am râs mult și parcă viața nu mai era așa de grea. Mariana avea și ea o fată, adolescentă care s-a culcat în camera ei. Eu urma să dorm câteva nopți cu Mariana, pe recamierul demodat din sufragerie. Locuia la etajul doi din patru al unui bloc din cartierul muncitoresc Băneasa.
Mariana era o femeie înaltă, zdravănă, cum se zice, nu grasă doar zdravănă, cu sâni mari, plini chiar dacă gravitația și vârsta își pusese amprenta asupra lor, cu sfârcuri întunecate la culoare și aureola mare. Avea șolduri late de femeie care duce mult dar cel mai mult la ea îmi plăceau gleznele, subțiri ca de căprioară, și picioarele mici, de prințesă, de te și mirai că nu se sfărâmă sub muntele ăla de femeie.
Noaptea, când ne-am băgat în pat nu puteam dormi de gândurile negre care mă napadeau și la un moment dat am simțit o mișcare ușoară, regulată pe care mi se părea ca o face Mariana. Instinctiv, fără să-mi dau seama ce fac am întins mâna să o opresc și abia atunci când am prins-o de mână mi-am dat seama ca avea mâna între picioare și își producea singură plăcere. Speriată, am vrut să mă retrag dar ea m-a prins de mână și mi-a pus-o ușor în locul mâinii ei. I-am simțit piersicuța fierbinte în palma tremurândă. Am stat nemișcate așa o veșnicie și o grămadă de gânduri noi îmi invadau mintea, dar cel puțin nu mă mai gândeam la ale mele. Nu mai atinsesem niciodată altă femeie în felul ăsta și o fierbințeala îmi cuprindea trupul începând din pântece. Avea gogoșica epilată complet acoperită de un puf ca o floare de colț. Era moale pufoasă îmi umplea palma și după o veșnicie am îndrăznit să mă mișc, dar nu ca să îmi retrag mâna ci să merg mai departe cu o curiozitate care inexplicabil mă luase în stăpânire. Mariana a oftat ușurată, de parcă până atunci își ținuse respirația și degetul meu mijlociu i-a pătruns între buze și a atins mugurele fierbinte care mi s-a părut uriaș în comparație cu al meu și i-am simțit umezeala. Gândindu-mă la “al meu” am realizat ca și eu la rândul sunt udă, ba chiar aș fi putut spune ca sunt mai udă de cât mă așteptam. Mi-am coborât mâna în crăpătură, am luat umezeală de acolo și am tras-o peste bobița de cărniță pe care am început să o mângâi ușor, și care îmi amintea de puțulica lui Alexandru cu care mă jucam când eram copii.
Mariana s-a întors sper mine și mi-a pus mâna între picioare în timp ce îi simțeam palma peste chiloțeii umezi i am simțit fața cum se apropie de a mea, gura ei aproape o atingea pe a mea și îi simțeam respirația caldă care îi ieșea printre buzele întredeschise. Mi-am dat seama că ezită și atunci am făcut și eu mișcarea mea, lipindu-mi buzele de ale ei, mi-am strecurat limba între dinții ei și limbile ni ș-am împletit în cel mai dulce, suav și amețitor sărut pe care l-am avut vreodată. Mi-a spus ca nu a mai sărutat niciodată o femeie dar ca întotdeauna și-a dorit-o, iar eu i-am răspuns ca nici eu nu am sărutat niciodată o femeie pentru că mi se părea scârbos, dar sărutul ei a fost cel mai minunat pe care l-am primit vreodată, am sărutat-o din nou, de data aceasta din inițiativa mea. Mi-a scos mâna dintre picioare și ne-am îmbrățișat chicotind fericite.
Am continuat să ne sărutăm, mâinile ei îmi mângâiau peste maieu sânii mei mici ale căror sfârcuri se întăriseră. I-am băgat mâna pe sub furou și am început și eu să mă joc cu un sân de-al ei. Era mare, plin, greu, moale și fin cu sfârcul întărit. Am coborât iar mâinile mângâind uși și simțindu-i formele am apucat marginile furoului și i l-am tras hotărâtă în sus. Ne-am ridicat în șezut și i l-am tras peste cap. Stătea goală, pe pat, înaintea mea, cu mâinile căzute pe lângă corp. Nu aveam experiență la sex, mai ales nu făcusem niciodată cu o femeie, dar m-am decis să îi răsplătesc bunătatea și să să îi fac ceea ce iubitul meu nu îmi făcuse deloc sau îmi făcuse neîndemânatic, greșit sau grăbit.
Cum stătea așa dezbrăcată înaintea mea am mângâiat-o pe față, cu ochii ei mari de ciută ma privea speriată, cu degetul mare i-am desenat buzele și i-am trase de buza în jos de buză ca să îi deschid un pic buzele a chicotit de plăcere și a scos limba la mine iar eu repede am lins-o pe limba. Surprinsă a rămas cu ea scoasă așa ca am cuprins-o cu buzele mele și i-am supt-o. Ne-am bucurat de sărutări îndelungate, tandre și în același timp ne mângâiam sânii. I-am simțit sfârcurile întărindu-se sub atingerile mele. Am sărutat-o pe gât, pe umeri am întins-o pe pat și m-am întins deasupra ei, cu sfârcurile mele înmugurite din sânii mei mici îi împungeam sânii ei mari în timp ce îi lingeam și sărutam pielea de pe gât și de pe umeri. O simțeam cu tresare înfiorată aproape la fiecare atingere și asta mă provoca parcă să continui. Am coborât Cu sărutările pe sâni apoi am urcat spre subțiori, și iar am coborât spre sâni unde după ce i-am lins o aureolă de jur împrejur am cuprins cu buzele sfârcul întărit. Am început din nou să o sărut și mâna mi-a coborât ușor pe pe sâni pe burtă, apoi mai departe pe umflătura aceea pe care cresc de obicei flocii. Era uimitor de plăcută și de pufoasă la atingere. Am trecut mai departe și i-am strecurat două degete în umezeală. Mi-am băgat și ea o mână în chiloți și ne-am bucurat o vreme de mângâieri. Nu mai gândeam nimic, mintea mi-o luase razna îmi doream doar plăcere, în primul rând pentru Mariana dar și pentru mine. I-am scos degetele pline de suc din păsărică și le-am dus la gură care stătea lipită de a ei. M-am desprins doar cât sa introduc degetele în gurile noastre îngemănate. Am început din nou să cobor, acoperind cu săruturi fiecare centimetru de piele. I-am sărutat din nou sânii excitată și plină de bucurie apoi plină de emoții am început să cobor mai jos pe burta ei moale și pufoasă, până am ajuns la buric. Atunci m-a prins de cap și m-a ridicat, după un sărut mi-a spus cu voce răgușită ca nu trebuie să facă asta dacă nu vreau. Am dat din cap a aprobare și aproape fără glas am protestat. Dar, vreau! Am coborât din nou și mai jos până am ajuns să sărut și ling puful de pe muntele fericirii. De aici încolo am ezitat, îi făcusem iubitului meu sex oral dar cu o femeie parcă era altceva, trebuia să depășesc un prag psihologic. Dar promisesem, nu puteam să mă opresc și eram însă suficient de excitată pentru a merge mai departe. Încet și plină de îndoieli am coborât mai departe spre crăpătură unde între buzele cărnoase am regăsit, acolo între pliurile buzelor, așa cum am mai spus, puțulica lui Alexandru, o amintire din copilărie pe care o aveam încă vie în minte.
Avea un lindic destul de mare si l-am luat între buze în timp ce auzeam suspinele Marianei. L-am lins, l-am supt, i-am ridicat genunchii pentu ...



    Login