Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doinița și plăcerile ei-Cea mai zărghită nevastă de preot
Autor : toni-iasi - 2024-08-24
Citita de 7247 ori - Nota 2.64 (173 voturi)








Doinița și plăcerile ei-Cea mai zărghită nevastă de preot

O chema Doinița, și era o femeie de 35 ani, înaltă, brunetă cu piele albă și frumoasă foc. Ochi mari verzi, și o gură mică, ca o cireșică.
Părintele Ioanide, soțul, era în individ scund si slăbuț, și jovial. Și el mare amator de plăceri păcătoase.
Lulu, student la Teologie, se mutase cu chirie la ei îri februarie.
Avea 20 de ani și frumușel ca o fată.
Ocupa o odaie în mîndra lor casă din cartierul Copou din Iași. Casă de popă, plină de icoane.
Însă Doinița, femeie senzuală, nu prea avea treabă cu icoanele și credința...
În secret, de cand Lulu venise la ei, femeia fusese stîrnită sexual de prezenta băiatului și avea un plan. Și într o dimineață, cînd părintele era la utrenie Doinița își duse planul la îndeplinire și făcu mare poznă cu el.
Ea plănuise demult asta. Că demult în capul eu avea vise porcoase cu băieți de 20 de ani. Și ocazia era bună, si Lulu era așa frumușel...
Era o dimineață frumoasă de mai.
Cum beau ei cafeluța în sufragerie, și vorbeau de una de alta, ea, deodată, fără un cuvînt îl luă de gît și începu să l sărute pe mușcate de gură, suspinînd ”Lulu, sufletul meu... Te vreau, te vreau...”
Ea era într o rochiță de casă roz, scurtă. Jos pe covor i se vedea picioarele goale, ademenitoare. Picioarele alea svelte pe care Lulu i le ar fi lins toat[ ziua.
Gura femeii era dulce și moale, deși mirosea a lichior (băuse un păhărl, să și facă curaj...).
Lulu uluit, răspunse la sărutările umede, ea deja îi dădea saliva, apoi văzu icoanele și vru s-o împingă deoparte, dar nebuna, scai pe el, ba mai mult, doamna Doinița îl apucă de mătărîngă peste pijama, șușotindu i aprinsă și porcos în ureche - ”Iepuraș, dă mi pulă, te rooog, dă mi pulă...”.
Lulu se zbătuse protestînd.
-Doamnă, nu! Doamnă, nu! Ne vede cel de sus doamnă, sunteti măritată..
Dar pula lui, atinsă de degetele ei nerușinate, zicea da, că deodată scula i se făcuse băț.
Ea chicoti.
-Ce Dumnezeu iepuraș? Ăla nu există, dar eu, femeie frumoasă de 35 ani uite că exist, și s fierbinte și foarte excitată de tine... Excitată din cap pînă n picioare...
Apoi doamna Doinița numai ce și zvîrli rochița și rămase goală pușcă, și cu sandalele în picioare, apoi se puse iute pe fotoliu și l trase dinaintea ei, și începu cu grabă să i desfacă prohabul, așa, în lumina dimineții. Suspinînd și cu sticliri bolnave în ochi.
-Uite iepuraș ce fac eu pentru tine, îs goală și cu sandale iepuraș, ca putanele din reviste... Și acum... Dă-mi-o Lulu, că nu mai pot... Iepuraș, dă-mi-o...
Lulu iar protestă.
-Doamnăă, dar dacă vine părintele?
Doinița pufni.
-Dacă vine golanul, se așează lîngă noi, și se uită și își dă laba. Te deranjează, iepuraș? Iepuraș, crede mă... El știe de ce fac eu acum. Crezi că popii îs sfinți?
Lulu icnea acum că nebuna cea frumoasă deja îi trăsese jos chiloții și mătărînga lui tînără, zbaaam, ieșise năvalnic afară sub nasul ei, semeață, ditamai știuletele, gros și lung și tare, arcuit spre tavan, fix sub ochii ei și ai icoanelor din care sfinții priveau cu reproș nerușinările soției preotului.
Extaziată și gîfîind Doinița se uită la pula aia enormă. Arcuită și mare și o adulmecă cu nasul, și suspină.
-Ooooh, iepuraș, miroase a spermă și gel de duș... Mmmm, asta aveai tu în chiloți? Tu studențaș la popi?... Vaaai ce frumoasă e...
Apoi curva de Doinița alintă sulanul ăla enorm cu degetele ei catifelate, privindu-l cu drag, așa cum o mamă își privește pruncul. Atins așa de mîinile femeii mădularul se făcu mai mare, și mai tare și Lulu începu să dea gemete groase, mort de plăceri enorme, și începu și el să i alinte cu palmele umerii goi și sînii goi, mari și lăsați. Doinița acum masturba ritmic știuletele arcuit, cu mișcarea de mînă sigură, pe care doar femeile cu experiență o au. Lulu murea.
-Ahh, tinerețe, cît am visat eu dimineața asta... Așa iepuraș, alintă mi țîțele, că mor cănd faci așa...
După care frumoasa Doinița trecu la ”felul principal”. Fără să l anunțe, mîndra femeie, hap, își vîrî cu grabă în gura ei mică jumătate din știuletele lui Lulu, începînd să l mestece cu mare poftă, ca ultima curvă din Gară. Cu ochii închiși și gemînd ca o femeie ce se fute.
Fleoșc-fleoșc făcea penisul lui Lulu în gura și saliva fierbinte a femeii, îndesat acolo pînă la amigdale. Soția preotului Ioanide știa meserie. Meseria suptului de pulă.
(De cînd se măritase cu părintele nebuna de Doinița supsese toate neamurile, doi unchi, doi veri și un cumnat, care toți uluiți o împroșcaseră cu sloboz pe față și sîni. Părintele știa, dar nu se supăra. Că în schimb ea știa să facă cea mai bună musaca din lume.).

Și acum Doinița în extaz mesteca pula unuia de 20 ani: cu un gust și miros total nou. Nu făcea pauză, că niciodată nu pusese gura pe un flăcău de 20 de ani și dorința să l facă să se golească crescuse mare în ea.
Icnind gros Lulu o luă de păr și începu și el să se miște ritmic, dîndu-i mădularul în gură, și iubindu-se cu gura ei rujată și primitoare. Plăcerea era neomenească. Lulu vedea cu gura ei îl înghite... îi vedea și corpul gol... și picioarele în sandale... Oaaaah, Lulu murea... Și repejor, Doinița obținu în gură ceea ce voia: Lulu zvîcni tot, și cu mîinile în coama ei de păr negru, băiatul, năpădit de contracții ejaculă mult și gros direct în gura aia nerușinată. Cu strigăte mari de plăceri bolnave.
Ea știu că lui îi vine, dar avea experiența asta de la 15 ani, așa că nu se supără cînd simți în amigdale țîșniturile alea de lichid de bărbat. La care visa mereu.
Dar sperma ce ieșea din el era neașteptat de multă, și Doinița simți apoi că se înneacă de la lichidul ce nu se mai termina, sughiță, și l împinse deoparte, sătulă, și toată sperma aia i se revărsă din gură, șiroaie, pe sîni și genunchi.
Aproape de vomă, Doinița gîfîia acum, năclăită.
Murmura.
-Doamne, Doamne... Ce de a spermă...
Lulu tremura zvîcnind încă de ultimele spasme. Cu ochii la ea. Leșinat de ceea ce simțise, acea ejaculare apocaliptică, prima oară în gura de femeie.
Mulțumită de pozna ei și, cu ochii la el,Doinița zise ”Uite iepuraș ce face eu cu zeama ta...” și întindea cu palmele sperma cleioasă pe sîni și umeri, cu nările fremătînde, amușinănd lacomă mirosul de sloboz proaspăt ce se amesteca cu propriul ei parfum Lancome.
Îl privi ghiduș.
-Ei tinere, a fost bine să ți dai zeama direct în gura unei doamne ca mine? Și s-o vezi așa goală și năclăită de plăcerea ta?
Icoanele se uitau urît la ei.
Și exact în clipele cînd amîndoi își trăgeau răsuflarea, auziră iala în usă: era părintele!
Panicat Lulu vru să fugă în camera lui.
Dar ea îl opri.
-Stai iepuraș, că nu e bai dacă ne vede.
Părintele intră în sufragerie. ȘI imediat își văzu nevasta goală, dinaintea lui Lulu. Goală și cu o mărgele de spermă pe sînii ei mari.
Doinița așa goală și plină de spermă zîmbi spre el.
-Ce faci Radu? Iartă mă, dar am deraiat cu tinerelul nostru...
Părintele clătină din cap. Amușină aerul – în sufragerie mirosea amestecat a femei goală, a deodorante și a spermă. Imediat intră în erecție. Se prefăcu că o dojenește.
-Oooof, femeie-femeie... Păcătoasă și frumoasă... Ce faci Doina? Strici pe băiat cu porcăriile tale? Ce faci tinere? Ai dat sloboz peste nevastă mea? Că văd că e mînjită toată... Și, a fost bine să i-o dai sus?...
Nu părea prea indignat.
Lulu tremura, stînjenit de el, cu palmele la pîntec, ascunzînd penisul.
Părintele îl liniști.
-Hei băiete relaxează-te, că așa e căsnicia noastră. Fiecare cu porcăriile lui. Eu la biserică o dau sus fetei ce face curat, de ce să mint... Ia Doina suge tot ce apucă...
Apoi părintele bău un gît de lichior, scăpă de sutană, apoi se instală pe fotoliu cu pantalonii dați jos, dezvelind marele său mădular, și, cu pula în mînă, ...



    Login