Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanta in America - partea 2
Autor : Marina84 - 2024-09-22
Citita de 5889 ori - Nota 4.61 (125 voturi)
M- nu s-a intamplat nimic. Vreau doar sa plec.. va rog intelegeti
C- eu cred altceva. Chiar acest videoclip spune altceva *arata catre telefon*.. aici nu pareai deloc suparata. Si nca ceva , nu ma joc, chiar te postez. Este alegerea ta, dar nu am timp sa astept prea mult. Asa ca astept un raspuns acum

Aceasta sta in dilemma, dar nu prea avea la ce sa se gandeasca asa ca..
M- Accept, dar am o conditie
N-nu prea poti pune conditiii.. rad toti3, dar tee ascultam
M- stergeti videoclipul si ma lasati in pace.
J-Se rezolva… hai ca deja am pirdut timpul
Desi ii era frica acum de ei, decide sa ii urmeze. Dupa tot ce facusera, comportamentul lor si modul lor de a vb ii provocau teama . Dar totul ii era invatatura de minte si spera sa se termine ok.
Mergea stangace si le urmarea fiecare miscare, pentru a nu mai fii luata pe nepregatite. Ei se intorceau si aveau un zambet ironic, de parca meregeau la distractie de bunavoie, impreuna… Ea nu putea zambii si gandii pozitiv, mai ales ca se simtea obligata, fiind santajata intr-un mod urat.
Ajunsi in sala unde avea sa se intample -orgia- Jared ii spune_
J-Marina, noi aici facem exercitii sim ai jucam basket atunci cand nu ne permite vremea.
M-nu ma intereseaza explicatiile tale.
Nu isi putea ascunde nervozitatea si nici nu o interesa daca ii enerva, ba din contra se gandea ca poate asa se vor razgandii.
J-nu ma intereseaza ce vrei sau ce te preocupa, dar ai grija cum imi vb in public, ca nu o sa mai fiu asa bland si daca tu crezi ca asa ne faci sa ne razgandim, te inseli. OK?
Auzind vb lui, decide sa stea linistita, as ava trece mai repede tot si va putea pleca. Deja era tarziu si nu avea telefon la ea….
Cei 3 deschid o sticla de votca, iar Nathan intreaba daca doresc
Miruna striga prima
M-eu vreau
Bea un shot, apoi inca unu si inca 1 fara sa se gandeasca. Acestia o urmareau cu mirarea, dar Colin, ii zice
C- hey!sly whore *curva smechera* . Tu crezi ca asa scapi, daca te imbeti, si ii smulge paharul din mana. Te vreau constienta.
Ea se gandea ca asa ametita , va accepta mai usor totul si nu va mai simtii nimic. Bine macar ca apucase 4shoturi, simtea ca o anestezia putin.
Nu mai aveau rabdare, asa ca direct trec la actiune.
J- nu are rost sa mai stam la discutii. Deja ne cunoastem, nu? Si il pufneste rasul
C-you knew her in a different way when you had your fingers in her.
Cu aceasta ultima afirmatie, trec la actiune
Incep sa o pipaie, sa o traga de sani, de haine, an celasi timp. Erau asezati
Jared in spatele ei, punand mana pe fese pe cur, iar cei 2 N si C in fata se ocupau de sani, o tachinau, ciupeau prin top.. Jared ii desface fusta, iar Colin, ii da jos topul pt a avea acces la sani.
Find dezbracata, cei 2 incep sa suga la sani, asa cum statea in picioare. Fiecare sugea, scuipa sanul, trageau de ei de parca erau plastilina. Era placer si discomfort amestecata, dar nu ff puternic, votca facandu-si efectul.
Jared isi scoate pula din pantaloni si incepe sa o frece si sa loveasca curul cu ea. Era destul de excitat, cel mai probabil de imaginea celor 2 care geameau si sugeau. Si pe Miruna incepea sa o excite, mai ales obs ce effect asupra celor 3. C si N se dau in spate si isi scot pulile, si acestia erau ff excitati,erau ff dotati, iar Miruna nu intelegea unde vor intra si cu acest gand in minte, sinmte maina lui C la pizda ei
C- She s excited.. It*s ready guys
j- Baieti, vreau sa ma lasati pe mine primul sa o fut.. Am coaiele pline de la experienta trecuta si vreau sa o marches
N-Eu sunt de acord, desi o putm fute toti 3 o data. Crezi ca nu rezista this whore?
Acestia vb deparca ea nu era de fata si nu putea sa spuna nimic, sa comenteze.
C-ba da , duce…. Este experta.. are tot ce tb sa satisfaca 3 sau poate chiar mai multi. Eu propun sa imi lasati mie gura asta mica sa o umplu cum tb. Cand spune asta, baga un deget in gura ei
C-suck
Am zis sa sugi, nu intelegi ce spun si ii da o palma peste fata.
Stiind ca nu avea cum sa scape, decide sa ii suga degetul si sa il priveasca in ochi cand face asta.
J-eu vreau pizda. Am simtit cand e de stramta si ma excita sa intru si sa largesc o pizda asa mica de alba.
N zambeste si spune
N-eu chiar imi doream gaoaza ei. E perf pt mine. In plus, jared tu ai dreptul de a allege primul. Tu ai gasit-o .
Nu ii interesa de ea, era impartita de parca nu exista.
Asadar incepe nebunia.
Colin o trage de par asezand-o in genunchi si dirijind-o catre pula lui erecta si ff groasa
C-suge cu pofta de parca viata ta depinde asta. Sa te vad dornica de pula asta.
Miruna se supune, dar pula lui nu era egala cu degetele pe care le supsese, asa ca incearca sa se opuna, dar nu are castig. Acesta nu are rabdare sa se obisnuiasca, ba din contra i-o impinge direct in gat, lacrimi incepang sa ii curga. Se simtea sufocata si dorea sa scape sa poata respire, dar nu ii dadea voie o impingea si o tragea de par mai tare.
C-nu te lupta.. nu castigi. Stai linistita si suge, linge.
Ea in tot timpul in care se concentrase pe respiratia nu obs ca Jared se postase in spatele ei si fara sa fie vertizata simtise decat cum isi baga 4degete in ea si le rotea. Acesta nu era asemenea lui Colin, o facea treptat, le misca usor, astfel lubrifierea si excitarea crestea. Incepea sa se obisnuiasca si sa ii placa.
In timp ce C ii asalta gura cu putere o impigea mai tare in degetele lui Jared. Era bine!
Fara nici un cuvant , marina simte cum in pizda ii intra ceva gros, care ii pulsa in pizda. Se apre ca Jared inlocuise degetele cu pula lui, pe care o simtitise si se mirase de ea atunci cand ii frecase pizda si o adusese la orgasm pe teren.
Jared incepe sa o miste usor, ritmic, dar miscarile lui faceau sa inghita mai bine sim ai adanc pula lui Colin. Din cand in cand Colin o scoate dar doar pt ai da palme usoare este fata
c-suge cu grija, fii fata cuminte.
O apuca din nou de par, ii da capul pe spate si o loveste peste fata cu capul pulii. Lg gura ei mai vine o pula la fel de plina de vene, mai neagra ca celalalte sim ai groasa. Era Nathan.
N-lubrifiaza-mi pula
Marina face ochii mari, gandindu-se unde aceasta. In cur nu avea sanse, fiind deja in pizda una.
Se pozitioneaza am andoi in fata ei, asteptand sa le suga pulile pe rand. Aceasta o ia usor si pe a lui Nathan si o linge pe lungime pt a o lubrifia cat de cat, apoi varful pt a incepe sa ii suga usor capul. Acesta nu era la fel de nerabdator ca si Colin, din contra ii placea asa mai usor. In timp cee a se ocupa de N, Colin isi freca pula si urmarea totul cu pofta. Deja si Nathan incepea sa ii dea contre in gura ei si sa devina si el nerabdator. Din cate se pare Miruna se inselase, o data ce excitatia punea stapanire pe ei, erau la fel .
Jared isi continu atacul asupra pizdii, erau obisnuiti unul cu altul, intra pana la coaie, iar pe Marina o atingea in punctul orgasmic. Din cand in cand o palmuia peste fese, cee ace ii facea fesele sa arda, sa pulseze, dar era bine, durere, placer, nici ea nu stia. Aceasta doar spunea – te rog
j- ce ne rogi? Ce vrei?
Ceea ce ea crezuse ca e rau, fussese doar inceputul. Acum incepea cu adev totul…
Nathan scuipa in palma si frecand pula se muta deasupra ei, o incaleca efectiv, asa cum se afla in pozitia capra si incepe sa isi impinga vf pulii in curul ei stramt.
Aceasta urla, chiar daca pula lui Colin era in gura, dar acesta nu ii da voie sa o scoata, dj contra isi face loc sa intre mai adanc.
Incepe sa se lupte cu ei, era prea mult, nu putea suporta, dar nu este lasata, din contra in toata lupta aia Nath mai impinge pula, durerea devind mai ascutita. In timpul cat Nath isi facea loc, Jared nu s-a miscat, pula lui ramand la fel...



    Login