Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ana
Autor : masterdlux - 2024-09-06
Citita de 597 ori - Nota 6.67 (3 voturi)
Ana are mere. Cele mai tari! Dar nu doar de-asta este femeia fantastică!
Ci pentru că are toate calitățile pe care și le poate dori un bărbat.
Este inteligentă, frumoasă, voluptoasă, extrem de feminină, stilată și pasională. Și blondă!
Ne-am cunoscut pe Tinder, am vorbit de câteva ori pe WhatsApp, ne-am întâlnit într-o seară pentru o partidă de sex și, deși nu a ieșit deloc cum voiam, suntem împreună de aproape un an!
Dar nu prima întâlnire am să o povestesc azi ci pe cea care va urma, cea de mâine.
Nu ne-am văzut de două săptămâni, ajung la ea pe seară, după șase ore de șofat, sunt puțin obosit. Îmi deschide ușa zâmbitoare, îmbrăcată într-un furou demențial de sexy, o sărut cu bucurie de adolescent. Preț de câteva minute ne consumăm bucuria revederii, îmbrățișați pe canapeaua din living. Se cuibărește în brațele mele, iar eu o sărut și o mângâi ușor pe tot corpul, redescoperindu-i formele apetisante, care mă stârnesc ca-n prima seară. Îi spun că aș bea ceva, ea se ridică, aduce o sticlă de Amarant, apoi o iau din nou în brațe și savurăm pe îndelete vinul, povestind și alintându-ne, cum le stă bine îndrăgostiților. Îi sună telefonul, merge după el în dormitor, o aud vorbind cu o prietenă, apoi revine și se apleacă să îl așeze pe podea, lângă pahare, dându-mi ocazia să observ că nu are chiloței. Glisez instant de pe canapea în genunchi, în spatele ei, îi depărtez fesele, îmi afund fața între ele și inspir cu nesaț. Are cea-mai-frumos-mirositoare pizdă din univers, iubesc aroma ei feromonică, de femeie avidă de sex. La rugămintea mea, în zilele în care ne întâlnim face duș doar dimineața. O ating ușor cu limba pe clitoris, apoi alunec peste labii, până la anus. S-a udat deja și știu că nu senzația fizică a limbii mele i-a declanșat această reacție, ci gândul la excitația maximă pe care mi-o dă mirosul ei intim. Pula mea zvâcnește instant în erecție, mă ridic, o întorc cu fața la mine, o așez pe canapea și îmi apropii pubisul de fața ei. Are ochii închiși și e concentrată la atingeri. Îmi apropii pula de obrazul ei, o ating ușor, abia perceptibil, apoi o mișc lin până în dreptul buzelor. Din vârf, o picătură de lichid preseminal îi decorează tenul și gura sexy, pe care o deschide, invitându-mă. Intru puțin, doar cât să o simt fierbinte și să o aud cum geme, stârnită de poftă.
Iau unul din pahare, îmi scufund pula în el, iar câteva picături de spermă se coagulează în fuioare albicioase. I-l pun la gură, iar ea bea. Mă bea. Are degetul mijlociu pe clitoris, se freacă privindu-mă-n ochi, o împing pe spate, mă așez deasupra și o penetrez. Mă primește cu geamăt, e udă și fierbinte, continuă să se frece pe clit, iar eu simt cum i se schimbă densitatea fluidelor în vagin. A avut un squirt și mă grăbesc să o gust iarăși, squirt-ul e delicios, dulceag și puțin lipicios. Îmi bag în ea ambele degete arătătoare, o deschid și o penetrez cu limba, cât pot de adânc. Sunt ud pe gură, pe față, excitat ca un taur, un nou squirt îmi inundă gura. Îi torn puțin vin în vagin, vreau să beau și eu din ea, vreau să o beau și eu. Îi spun asta, iar ea mă anunță că îi vine. Orgasmul. Geme, cu respirația întretăiată, se încordează spasmodic, eu am câte două degete de la fiecare mână în ea, o dilat aproape dureros, cu gura lipită ermetic de vulva ei și limba sferedelindu-i vaginul. În clipa în care o simt invadată de orgasm, îmi umple gura cu jeturi sacadate de urină fierbinte. Un nectar magic, din fluide vaginale, squirt și urină, un absint halucinogen, beau până la ultima picătură, îmbătat de dorință.
Mă lipesc de ea, o îmbrățișez, o sărut, îi mângâi trupul epuizat de plăcere, o simt moale, abandonându-se în brațele mele, ca o fetiță căreia i se închid ochii de somn.
Mă ridic și o privesc în lumina de la bar, care răzbate până la canapea: un amestec omogen de puritate și desfrânare. Femeie! Cea mai femeie dintre toate femeile care au existat și care vor exista. Femeia mea!
O las cu ochii închiși, merg la bucătărie, încălzesc niște lapte și în două minute prepar un bol de pudding instant, Creme Ole. Apoi mă întorc, o iau de mână, o ridic și o ghidez spre baie. Vinul de mai devreme și orgasmul și-au făcut efectul, se mișcă lent, supusă, mă lasă să o conduc. O aplec deasupra bideului și îi umplu rectul de câteva ori, cu apă călduță, folosind irigatorul. Cu fiecare evacuare apa e tot mai curată, până devine complet limpede, semn că e pregătită pentru ce va urma.
O duc conduc de mână până la patul din dormitor, o așez capră, aduc bolul de pudding și încep să i-l introduc în rect, folosind o seringă de ornat torturi. Puddingul e călduț și senzația de inundare e plăcută, o aud cum geme excitată. O umplu, folosind toată crema. Știu că are o senzație de plin, că simte nevoia să evacueze, iar asta mă excită. O dilat vaginal cu degetul mijlociu, apoi mă așez în spatele ei și o penetrez, cu pula tare ca un drug de oțel. Mă joc cu degetul la intrarea în anus, iar ea se chinuie să și-l controleze. Din când în când, senzorialul câștigă lupta și anusul se dilată spasmodic, lăsând să iasă aerul și un pic de ciocolată fluidă, care se prelinge spre vagin. Adun cu degetele tot ce iese și o ung pe sâni, pe spate, pe fese. Mă excită teribil acest tablou al...



    Login