Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFata din gazdă (a doua parte)
Autor : Whorely - 2024-08-19
Citita de 53404 ori - Nota 8.89 (242 voturi)
Pletele ei, aurii și lungi, îi mângâiau gentil chipul lui Adam, îl protejau precum o fortăreață vie ai căror pereți străvezii și amorfi se expandau și se contractau sporadic în toate părțile. Amândoi icneau în chicote de râs, nu doar naive, și se lingușeau pervers cu vârfurile degetelor în zone plăpânde și erogene. Era un dans, un fel de luptă a amorului nepermis. Se întărâtau unul pe celălalt spre a-și alinta lasciv inimile nepătate.

Ea îi cobora încet, cu două degete, de sub bărbie tot mai jos până pe pântece, mimând un roboțel jucăuș ce pășea militărește pe pielea sa lucind a sudoare. Adam simțea fundul ei umed așezat peste membrul său erect. Lilith se mișca încet dar fară oprire. El o ținea de șolduri cu ambele mâini, vrând parcă să o mai tempereze puțin, să mai întârzie pentru câteva momente inevitabilul, dar ea nu se oprea din balans. Ea continua să îi facă glandul decalotat să se strecoare febril printre fesele ei umede, fară o destinație exactă, se freca pur și simplu de intimitățile ei dulci și atât. Sânii săi mari, cu areole pufoase și sfârcuri tari se bălăngăneau și ei odată cu buclele sale lungi.

El ridica din când în când capul să îi atingă, măcar cu vârful nasului, cu buzele, să îi adulmece, să le soarbă parfumul de nimfă tânără, să le deguste seva ușor sărată, jertfă a porilor deschiși, să simtă nectarul sfârcurilor mult prea îndrăznețe pentru o vârstă așa de fragedă. Ochii ei albaștri priveau în ochii lui verzi, ca niște aștrii eterni ce se iubeau de la distanță doar prin dogoarea și strălucirea lor. Erau două mici universuri ce jinduiau unul la celălalt, în timp ce se contopeau unul cu celălalt. Abisul lui se înfrunta cu abisul ei, flăcările ei se alimentau de la văpaia lui, Calea Lactee a lui Adam se ciocnea de Andromeda lui Lilith, ca niște civilizații antice ce se sacrificau pe altarul fecundității și al creației, pentru a lăsa loc unei existențe noi, desăvârșite, androginice, absolute, un întreg.

Într-o ultimă clipă decisivă, de dulce presiune în zona pubiană, Adam a încercat să o oprească, să o țină locului, de frică că ceva nemaiîntâlnit se va întâmpla cu el, dar fundul ei alunecos nu se oprea, continua să îi maseze penisul cu lăcomie, continua să își ceară ofranda de la el. În acel moment tânărul a suspinat adânc și a simțit cum presiunea se risipește în erupții vâscoase, și cum plăcerea și căldura se prelungeau de la scrot, spre pântece și apoi în întreg corpul său, activând toate filamentele nervoase ca niște luminițe de Crăciun menite să se aprindă succesiv, porțiune cu porțiune, până când tot pomul strălucea în cele mai frumoase culori.

Primele raze de soare călduț s-au așezat insolent pe fesele dezgolite ale tinerei eleve. O aromă plăcută de ceai de fructe roșii se strecura încăpățânată pe sub ușa dormitorului, trezind-o treptat pe Lilith. Visul erotic ce doar îl avusese se stingea grăbit și fără amânări, precum soarele în timpul eclipsei. A ridicat capul ciufulit de pe pernă și a privit ceasul electronic cu cifre gălbui ce zăcea pe noptieră. Era opt și două minute. O nouă zi începuse și odată cu ea întreaga familie Popescu, trădați de forfota de pe holuri, și de trântitul vaselor spălate de mama cea harnică. De mică cunoștea acel sunet, inconfundabil, de vas alunecos scăpat din mână. O pățea și mama sa de fiecare dată.

Era vineri și era vacanță. Plănuise să facă o vizită scurtă la biserică și apoi să cutreiere de nebună orășelul cochet pentru a-l cunoaște și a-l descoperi de una singură. "Așa înveți cel mai bine un nou oraș, dacă te plimbi singură prin el, nu dacă te însoțește vreun localnic." Se gândea în sinea ei Lilith.

Visul de mai devreme lăsase un mic viermișor plăcut între picioarele dezgolite ale fetei, dar și o senzație umedă și lipicioasă. S-a întors pe spate și a început să viseze cu ochii deschiși. Privirea îi stătea fixată pe tavan, iar mâna sa dreaptă a dus-o timid la vulvă. Cu două degete își masa labiile folosindu-și propria-i sevă, iar cu cel mijlociu își alinta lindicul, care se trezise ghiduș cu mult înaintea ei. Se gândea la Adam, la modul cum i se arătase în goliciunea lui, la părul său ondulat cu zulufi jucăuși, la ochii lui verzi-răpitori, dar și la penisul său lung și lacom, ce părea că râvnește la toate scufundăturile și adânciturile ei. Nu era sigură încă dacă îl plăcea sau nu, dar începuse să simtă deja primii fluturași ce-i alergau de capul lor prin stomac.

Masajul clitoridian se întețea și Lilith începuse să se înfoaie din ce în ce mai mult. Își umfla pieptul și își ridica sânii cu sfârcurile întărite, ce întindeau fără milă materialul lucios al cămășuței de noapte. Cu mâna stangă a tras în jos de gulerul lejer, expunând un sân înfierbântat. A început să îl maseze lacom, ciupindu-l din când în când de sfârcul micuț și tare. Cu gura deschisă și ochii închiși, își afundase capul în pernă și își arcuise spatele, gemând în surdină să nu fie auzită. Uneori își musca buza de jos în semn de poftă. Își introducea doua degete în vagin urmând ca mai apoi să le ducă cleioase la gură, întinzându-și nectarul pe buzele-i uscate. La final, după ce le hidrata cu rigurozitate, le insera năvalnic în gură, sugându-le cu nesaț. Limba îi devenea astfel ultimul mesean ce se ospăta din ambrozia divină.

Reveria lucidă i-a fost întreruptă de un bătut alert în ușă. Se primeni rapid aranjându-și părul și cămașa de noapte și, făcând eforturi supraomenești să își recapete suflul, deschise. Era Lucian.

"-Bună dimi. Vezi că într-o oră plecăm prin oraș. Vine și Magda, iubita mea. Vii cu noi?"

Cu toate că ideea plimbării în cupluri îi surâdea domnișoarei, timiditatea specifică educației primite, dar și faptul că îi cunoștea de doar câteva zile au determinat-o să refuze. Îmbujorată fiind de la actul onanist de mai devreme, i-a povestit băiatului despre biserică și că mai avea nu știu ce treabă. Încercând să se scuze a închis apoi ușa. "-Vai, Lilith! Ce fraieră ești!" Își zise în barbă. A regretat instant faptul că l-a refuzat, dar își promisese solemn că la următoarea ocazie va spune un "da" răspicat.

Toaleta de dimineață a fost una rapidă, în stilul ei caracteristic, fără să folosească farduri. Doar o mică revigorare a tenului apelând la câteva dischete demachiante. La final s-a dat cu un ruj abia sesizabil.

"-Lili!!" Își auzi numele strigat.

Ajungând în camera de zi o întâlnește pentru prima dată pe Magdalena. Era o tipă brunetă, căluță, cu un păr lung și drept, unghii false, machiată strident și subțire la corp. Mestecând o gumă într-un mod grosolan, ce lăsa dantura albă să i se observe la fiecare rumegare, a întins mâna să o salute pe Lilith.

"-Magda!" Zise ea rânjind în colțul gurii.
"-Încântată... Lilith... Lili." Răspunse timorată blondina.
"-Deci nu vii cu noi, gagico? Uite Adam e singurel, nu vrei să îi ții de urât?"

Lilith se înroșise iar toată și lăsă privirea în pământ.

"- Păcat!" Replică iar bruneta. "-Ești piesă!"

Cei trei tineri plecară în oraș lăsând-o pe Lilith în urmă. Nu trecu mult timp că aceasta, pregătită fiind de biserică, și-a luat la revedere de la Maria și Levi, cei doi părinți, și a ridicat ancora plecând spre lăcașul sfânt.
După vreo 10 minute de mers își aduce aminte că a uitat portofelul. Fără el era paralizată. Nu putea cumpăra lumânări, nu putea cumpăra suveniruri din oraș și nici nu își putea îngădui capriciul de a savura un ecler la cofetăria din centru. Astfel se întoarse cu pași repezi către locul de unde plecase.

Ușa fiind așa cum o lăsase, descuiată, nu a fost nevoie să facă prea mult zgomot când a intrat în casă. Fără să o facă dinadins, a fost destul de silențioasă. În drum spre camera sa a auzit niște voci șoptite și câteva chicote feminine. Când s-a orientat a înțeles că sunetele veneau din dormitorul matrimonial al părinților celor doi gemeni. Curioasă din fire s-a apropiat să audă mai bine despre ce este vorba. Nu mică i-a fost mirarea când, prin ușa lăsată întredeschisă din pură neglijență, i-a vazut pe cei doi soți dezbrăcați și încleștați.

Levi stătea în picioare și o ținea pe Maria în brațe, cu picioarele încolăcite în jurul său. Mama băieților, fiind minionă și slăbuță, era ușor de ținut în brațe de bărbatul masiv trecut bine de patruzeci de ani. Doamna îl cuprinsese pe soț de gât, iar cu fundul dezgolit și expus, ieșea și intra zglobie în "sulița lui Țepeș". Penisul bărbatului era unul parcă mai lung decât al fiului său, din ce putea să aprecieze Lilith.

Era butucănos și cu multe vene îngroșate, probabil de la sforțarea că o ținea pe doamnă în brațe. Dar era în același timp lung și curbat în sus, numai bun pentru acest tip de penetrare. Pentru ea aceasta era prima dată când vedea pe bune, chiar în fața ochilor săi, doi oameni împreunându-se. Ceea ce a uimit-o la început a fost luciul vâscos și transparent ce acoperea falusul domnului Popescu. Era ca o miere subțire și incoloră ce se prelingea din locul de subducție al penisului în vagin și care se brobonea în picături răzlețe sub scrotul dânsului. Vedea cum seva doamnei Maria era extrasă puțin câte puțin, de o sondă neostenită, ce se încăpățâna să nu lase înăuntru nimic. Lilith a început să simtă senzații plăcute sub "muntele lui Venus". S-a atins cu o mână și era deja udă. Privind la modul cum Levi o penetra pe doamna sa, a dat chiloțelul într-o parte și a început timid să își maseze vulva.

Uneori introducea câte un deget, și pentru plăcere dar și pentru a mai extrage lubrifiant natural. Folosind cleiul propriu își freca clitorisul sporindu-și satisfacția. Adulții iubăreți nu au simțit prezența ei acolo și, nestingheriți, și-au continuat numărul. Levi a dat-o jos pe Maria și a pus-o în poziția "mama iedului" cu mâinile pe pat. A scuipat în palmă, și-a lubrifiat încă o dată glandul să fie sigur de succes, și a intrat hulpav în vaginul femeii. A fost o nouă imagine pentru Lilith, care începuse să saliveze la vederea acestor păcate, așa cum le numea mama ei.

Văzuse în reviste doar poziția misionarului și credea că numai așa se face sex. Levi lovea cu viteză în bucile încă ferme ale femeii de treizeci și nouă de ani. Un sunet ritmat și plesnit se auzea atunci când bărbatul intra cu sete în soția sa. Dacă era atentă, tânăra observa și coaiele bombate și atârnate ale bărbatului cum se bălăngănesc cu viteză și cum se izbeau de pubisul femeii. Surplusul de lichid vaginal începuse să se prelingă ușor pe piciorul elevei, nestăvilit de nimic. Purta pe ea o rochiță până la genunchi, iar cum chilotul era tras pe lângă gogoșică, se udase toată.

Doamna Popescu a început să geamă din ce în ce mai tare, semn că se apropia de climax. Lilith gemea mai silențios, de una singură pe hol, privindu-i pe adulți.
Maria a finalizat glorios în pula strașnică a domnului Popescu. Nu a mai fost cale de întoarcere. A ținut-o sărmanul om de șolduri căci i se tot înmuiau picioarele femeii de la așa senzații. În timpul spasmelor doamna se aplecase atât de mult de ziceai că face yoga. Soțul o ținea zdravăn să îi poată oferi și ultimele valuri de plăcere. A strâns de cearceaf și a tras un țipăt la final de i-a sărit mâna fetei din propriul vagin, aruncând pe mochetă câțiva stropi lipicioși.

Levi a lăsat-o să își tragă sufletul și apoi i-a făcut semn să coboare în genunchi. A strâns-o de păr la spate într-o coadă improvizată și a pus-o să-și deschidă gura. La început a lăsat-o pe doamna să îi dezmierde ușor glandul vinețiu și să îl lingă pe coaie. Doamna lua câte un testicul în gură și îl sugea numai puțin, apoi îi dădea drumul într-un sărut zgomotos. Făcuse la fel și cu al doilea, care a revenit mai apoi în poziția inițială bălăngănindu-se. Bijuteriile lui Levi atârnau destul de mult, dar fetei i se păreau arătoase. Nu știa că bărbații apreciază și acest truc cu suptul scrotului. Învățase privindu-i pe soții Popescu cât nu a cunoscut ea în optsprezece ani. Sucul păsăricii sale se scursese până mai jos de genunchi, dar nu îi păsa. Se uita fără să clipească la actul sexual și lua mental notițe. Așa educație sexuală nici la școală nu primești.

Doamna Popescu se juca pofticios cu vajnica coroană a capului de penis, descriind cerculețe imaginare cu limbuța dânsei, scormonind mai apoi în uretra sa. Ca la final să îi sugă glandul, deschizând gura ca un pește pe uscat, să nu simtă domnul niciun dințisor. Acela a fost momentul când Levi a încordat mâna dreaptă, cu care îi ținea coama Mariei, și a tras-o ușor dar sigur în mădularul său tare ca piatra.

Lilith a observat cum mama băieților se schimbă la față și cum sângele îi năvălește pe frunte. Cu cât falusul intra mai adânc, cu atât Maria își înfoia mai mult nările într-o încercare disperată de a prinde niște aer. Apa începuse să le curgă din gură și doamnei dar și tinerei. Femeia saliva abundent de la deepthroat-ul la care era supusă, iar fata de optsprezece ani saliva ușor de poftă. Dacă veneau acum băieții, Lilith nu și-ar fi revenit rapid de la imaginile văzute, să ajungă în timp util în camera ei. Cu siguranță o găseau răvășită și înfierbântată la ușa părinților. Nici măcar nu mai auzea. Toată atenția ei se canaliza doar pe Maria și Levi.

Odată ce gura doamnei și penisul domnului s-au lubrifiat reciproc suficient de mult, a început un dute-vino nebunesc. Capul Mariei se mișca atât de rapid în pula lui Levi că nu o mai recunoșteai. Soțul nu reușea să finalizeze odată și o folosea pe soție pe post de păpușă sexuală. Tegumentul glandului, fin și receptiv de obicei, era acum desensibilizat datorită partidei prelungite de sex. Bărbatul avea nevoie de atingeri și senzații mai intense ca să poată ajunge la orgasm. Refuza categoric să se ajute de propria-i mână, astfel o futea energic în gură pe Maria. Aceasta scotea niște sunete faringiene ce puteau fi considerate nostime de către unii, aproape imposibil de descris.

Fata rămăsese mută uitând și de propriul său masaj clitoridian. Într-un final Levi se încordează, o blochează pe Maria cu buzele aproape de pubisul său și începe să geamă cu o voce groasă. Au stat așa încătușați preț de zece douăzeci de secunde, până când bărbatul și-a golit întreaga încărcătură în gâtul femeii. Mama băieților a înghițit totul fară să se opună. Încerca în același timp să respire și să înghită valurile calde de spermă ce i se ofereau. Levi și-a retras brusc penisul din gura Mariei, producând un alt sunet caracteristic de pompă desfundătoare, lăsând neglijent să curgă câțiva stropi lucioși pe podea.

Femeia își lingea buzele încercând să înghită toată sămânța, ajutată de propriile-i degete. Doamna zâmbea și era mulțumită, iar Lilith a mai învățat o lecție. Nu tot ce pare violent, e violență.

Tânăra a ieșit din apartament mai repede decât a intrat, încercând din răsputeri să nu o audă soții Popescu. A avut de ales între a merge la baie și a se aranja, dar se dădea de gol, sau a ieși așa cum era, ca un fazan secretos. Baia se afla chiar lângă dormitorul lor și nu putea să treacă pe acolo. Mii de gânduri i se derulau acum prin căpșorul său. Era excitată, era puțin speriată, o și mânca, o și durea, cum se spune o vorbă. Trebuia să își îngăduie timp pentru a procesa totul.

Nu îi venea să creadă că soții Popescu, amabili și blajini cum păreau la prima vedere, erau în stare de așa ceva. Nu credea că îi va mai putea privi ca pe niște părinți, asta era clar. Dar cu siguranță nici măcar ca pe niște oameni oarecare, pe care îi vezi la coadă la pâine. Nu îi judeca în sinea ei, doar că nu știa ce să mai creadă. Tot universul său fusese dat peste cap.

"Cum poți să mai mergi la biserică după ce ai făcut așa ceva." Fusese cel mai stăruitor gând din mintea tinerei credincioase. "Nu mai poți. Niciun popă nu te mai poate scăpa." Fabula în continuare Lilith.

Seara venise pe nesimțite, ca o mireasmă vizuală fină, o sinestezie de amurg și aer curat. Familia se reunise la cină, toți fiind zâmbăreți, mai puțin Lilith.

"-Spui rugăciunea, Lili?" Întrebă Maria cu un zâmbet pe buze, suav și gingaș, de parcă nu ar fi intrat mai devreme un făcăleț acolo.
Lilith studiindu-i din priviri pe soții Popescu, încerca să vadă dacă se trădează ceva, orice, în mimica lor. Părea că nimic nu s-ar fi întâmplat.

Și-au dat mâinile și cu toții au spus rugăciunea învățată deja. La final, după ce tânăra și-a desprins mâna din cea a domnului Popescu, a dus-o discret la nas să o miroasă. Voia să vadă dacă miroase a sex. Un fior a cuprins-o din nou. Mirosea a ceva, nu știa să zică a ce, dar o excita. De două ori nu reușise să finalizeze, așa că trebuia să facă ceva la culcare, altfel îi exploda capul de la hormoni. S-a tot gândit cum să conserve acel miros, cât mai repede, până nu se pierde de pe mâinile lui Levi. Și-a adus aminte că avea o batistă curată în buzunar și a scos-o de îndată. Înainte ca bărbatul să își atingă mâncarea, i-a spus:

"-Domnule Popescu..."
"-Levi. Îmi poți spune Levi." Replică tatăl.
"-Levi, am această batistă de la bunicii mei. Poți să te uiți la ea și să imi spui dacă recunoști zona unde sun...



    Login